İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bu fal olayı bagmlılık yapıyor.

uzun bır sure fal baktrmamaya karar verdım..
hem paraya yazık..hemde cıkacakmı cıkmayacakmı dusuncesı ınsanı olumsuz etkılıyor.

fal bakıldıgnda anlık mutlu oluyorum sonra ya cıkmazsa korkuusu vss..

umarım hersey guzel olur..

ama cok sk baktrmamakta fayda var dıe dusunuyorum..
en cok ayda 1 baktrmak lazım.

ben dozunu baya bı kacrdım bu ara

buugn la porte cafe ayhan a baktrdım ılk kez basarılıydı..
ama gelecek ckarmı bılemem tabı..

ıyı aksamlar herkese..

Sevgili Brce;

Maalesef özel mesaj hakkım yok ama olan üyeler sana gönderebilir ya da senin hakkın varsa bana email adresini mesaj at yollayayım sana

Benim de özel mesaj hakkım yok malesef 100 tane yazmam gerekiyormuş ohaaa :))
sağlık olsun.

umarım üyeler arkadaşlarımız bana özel msj atabilirler.. ;(

Merhaba siteye bu gün üye oldum, aslında uzun süredir takip etmekteydim. Özellikle de fal kısmını:)) Ben de İstanbul'da gitmiş olduğum falcıları ve cafeleri anlatmakla işe başlamak istedim.

Gerçi benim gittiğim tüm falcılar bu konu da toplanmış ama yine de yeni gelen kişilere yardımı olabilir belki.

1-dejavu bakırköy= ( bayanın ismini unuttum) zayıf bir bayan bakıyordu kahve falına. İsimleri biliyor fakat gelecek konusunda başarısız, kısacası atmasyon..

2-angels burcu: Bana dedikleri çıktı. Zaman konusununda da dedikleri çıktı. Son bir şey dedi onun çıkmasını bekliyorum,gerçi şu an istanbul'da değilmiş kendisi geldiği zaman yine gideceğim. Cafe falcıları için de Burcu biraz daha tutarlı. Fakat yine de kimse bilemiyor işte geleceği.
3-angels mira: Tatlı bir bayan, ilk baktırdığımda evet bildi. Ben de ilk seferin arkasından bir kaç kere üst üste gidince biraz tadı kaçtı:)) Üst üste gitmemek lazım:)) Arkadaşıma bakmıştı ama o hiç memnun kalmadı. Fakat yine de ben ilk bir iki sefer de beğendim. Fakat dediğim gibi üstüste gitmemek lazım..

4-angels( erkek) ismini hatırlamıyorum ama bacağında problem olan bir beydi. Tarot falı baktı, ama tamamen atmasyon( Ben beğenmedim, ama arkadaşım beğenmişti.

5-Mu cafe denilen bir yer var kadıköy'de. Falı 5.dakika'da bitirdim ve ücret ödemeyeceğimi belirttim. Tabii ki bayan saçmaladığını çok iyi bildiği için bir şey diyemedi:))
Kısaca özet geçiyim: Ateş falı diye bir fal varmış, çok övdüler. Neyse fal bakan bayan geldi,üst kata çıktık ve 7-8 tane mum yaktı:))) Mumlara bakıp bir şeyler söyledi,bana çok anlamsız geldi ve her dediğine HAYIR cevabı verdiğim için maalesef ki masadan kalktım. Çünkü dedikleri saçmaydı.

Ve ısrarla SEMENDER denilen bir falı övüp durdular. Fİyatı da 1000tl.... Arkadaşıma da yanık falını önerdiler:)) Komedi gibi:))

6-Forum da gördüm Üsküdar Arzunun iletişim bilgilerini isteyen kişiler olmuş. Aman sakın sakına!! Büyü var,3 harfliler var diyip muska yapıp boş yere para alıyor miletten. Ben 18 yaşımdan beri tanırım fakat artık eskisi gibi fal bakamıyor. Eskiden bilirdi olacakları ama şimdi aslaaaaaa. Ama şu var mevcut durumu iyi biliyor fakat gelecekle ilgili asla.....

7-Symbol Cafe Osman( aslında Levent'e niyet etmiştim ama olmadı)____ İsim bildi, durumu iyi analiz etti fakat gelecek bilgisi iyi değildi:)) Çünkü sevgilin seni arayacak 4 gün için de dedi ve her şey süper olacak barışacaksınız dedi, ama barışmadık( Tamamen bitti ilişkimiz,üstelik ben aradım onu, o beni değil ..... Maalesef iyi değil.

Şimdilik aklıma gelen bunlar... Fakat galiba iyi falcı yok, ya da geleceği bilen falcı yok. Haşa geleceği sadece Allah bilir ama sıkıştığımız zamanlar da iyi sözler ya da istediklerimizi duymak için gidiyoruz. Fakat bence hepsi de mevcut durumu analiz edip geleceğe dair bir şeyler bilemiyor. Ya da benim elektriğimle alakalı bir durum. Belki de ben artık inanmadığım için çıkmıyor.

Son düzenleme:

Lütfen bana da nil hanımın tel.unu gönderir misiniz?

tiryaki cafe kadıköyde.ınternette cıkıyor adresi.
kadıkoyn tam merkezınde.
balıkcılar çarşısın bıraz arka tarafnda yer alıyor.
20 tl.

sementenmor canım ben tiryaki kafeye 1 ay önce gittim..fal bakan 2 kişi vardı..birisi nevin hanım diğeri aslı...semra hanımdan hiç bahsetmediler..emin misin orada olduğundan?..bir de kahve falı mı bakıyor?bilgi verirsen sevinirim..

Sevgili Mimar34 mesajin için cok teşekkür ederim. Nil Hanim'i telefonla aradım yanliz 100 tl fiyat verince vazgeçmek zorunda kaldım. Cok fazla geldi bu fiyat bana.oncesinde Angels Kafe'de 20 tl ye fal bakan bır bayanın suan için böyle bır fiyat vermesi biraz garip kaldı bence . Nihayetinde fal bu garantisi yok tutar tutmaz. Herneyse sadece fikirlerimi paylaşmak istedim sadece.

Sizin için sevindim. Umarım gerisi de olur. Gönlüne göre olsun .
Benim ay sonu bur terfi beklentim vardı filiz Hanim 'a bu konuyu sorduğumda olucagina söylemişti çok zor demistim ben falı bırakırım o kadar eminim senin terfin olucak demişti keske bu kadar iddialı laf etmeseydi o güne kadar beklentim yoktu filiz Hanım'dan sonra böyle bır lafın üzerine ister istemez beklentiye girmişim çok üzüldüm olmayınca birde üstüne müdürüm le yaşadığım tatsizliklar . Sanırım bana fal olayı yaramıyor (

Fiyat konusun da birşey diyemeyeceğim..size yıldızname mi bakacak?..eğer öyleyse bu fiyatı söylüyorlar genelde...evet haklısınız çok fazla benim için de....konuşsaydınız belki para konusun da anlaşabilirdiniz...

peki 50 lira olan tarotmu acaba ? hiç fiyatlardan haberinız varmı?

Yildizname düşünüyorum fiyatı ne kadar deyince 100 tl tarot ve yildizname bır dedi ben pahalı dedim o da bana benim falım cok farklı kesinlikle çıkar gibisinden iddialı bır kelime etti. Bence alt tarafi bır fal için garanti hiç bır zaman yoktur. Belki evet tutan cok fazladır hadi bana tutmadı.üzülürüm sonra o kadar paraya.

Lütfen bana da nil hanımın tel.unu gönderir misiniz?

nil hanım güzel bakıyor olabilir ama ben gidipte 100 tl asla bayılmam bi falcıya altı üstü fal moral bulmak için baktırırsın genelde gidenlerden alırız havadisleri ama bu topicte övülen falcılardan hepsi 4 5 gün sonraa tosluyor nasılsa eminede zamanında öyleydi şu olgu da elmirayı unutmayalım en önceleri gül şimdi de filiz ve nil çıktı hadi bakalım :)

ayyy bana yiğit demeyin adama nasıl sinir olmuştum ya fal için gidiyoruz harf sayıp durdu yok bilemeyincede bana kızdı bide üstüne üstük azarladı çok ukala birisi gittiğm ayaklarıma yazık sanki bana başkasını anlatmıştı

tüm falcılar geçmişimdeki kişiyi anlatmıştı ama biri hariç (.....)yeni birisiyle tanışıldı gibi anlatmayayımmm nazar değer :)

bugun taksimde tirtil cafe diye biryere gittim hergittigim malesef hep ayni oldugundan(sanirim beklentileri yuksek tutmamak lazim) burayada hadi bide buraya gidim eksik kalmasin dusuncesiyle gittim, oncesi varolan durum direk hic sasmadi aklimdakinide tarifiyle ve ahvaliyle alakali net ailede ok sonrasi icin verdigi zamanlar bikac iyi dedigim bakanlarla benzio ki faldan anlayan ve 6.hissinin anteni yuksek olan biri olarak sonrasi icin soylediklerinin olacagini dusunuyorum(insallah)3 soru hakki verio aklimdaki sorulari zaten bakarken yanitlamisti..ben begendim elektrikle alakali diyorlar genelde burda ama bence o cocuk iyi arada benim gibi krizlenen varsa denemenizi oneririm

cafede 1 melekte arzu hanıma gttm arkadasma tum dedıklerı cıktı bnde bktırıyım dedm utopk seyler soylemedı. ısım bılmesını beklemıordum.aklımdakılerı soyledı .güzeldi zamanınızı degerlendırmek ııcn gdebilrsinz. benmkını ıyı tarıf ettı. (belkıde tarıfı kolay bı erkek benımkı bılemedım ya ) herkes ıyı tarıf edıoda bu hanım bıraz farklı direk kareketeri soyledı.
**
dip not arkadasım tarotcudur fal bakar ondan arzu hanımn tarot kartlarnı sordum. baaya kesın seylern cıktıfgı tarotlar dedı herkes bakamaz onlarla ıyı tarottr eskı ve kesındır dedı sevndm. neriman hanımn tarotları ıcnde nadır bulunur demıstı. işinin ehli insanlar ıçın demıstı :)

cuma günü mimar34 ve özel mailime mail atan 2 arkadaş sayesinde (çok teşekkür ederim)nil hanım ın telini aldım cumartesi içi evet çok doluymuş.bugüne aldım randevumu
olumlu bir bayan telefonda çok yardımcı oldu sorularıma evet yıldızname ve tarot 100 tl ama tek tek baktırılırsa yıldızname 60 tarot 40 bir de siz giderseniz biraz daha düşüyor fiyat ama o sizin çağırdığınız yere gelirse fiyat bu .birde kadıköyde ofisi varmış bulunduğu yeri uzak bulanlar buluşma noktası olarak burayı da tercih edebiirler.ben geçen yıl sadece yıldıznameye 100 tl verdim ve o benim fal açlğımı 6 ay doyurdu diyebilirim. sonra aradaki farkı kapadım o ayrı:)bu arada benim baktırdığm yıldızname normal fal gibi 40 dakika sürmüştü nil hanım işlerini ayarla 3 saat sürüyo dedi.çok şaşırdım. benim randevum akşam baktırınca kendi yorumlarımı yazar, sorularınız olursa yanıtlarım:)bana şans dileyin güzel şeyler söylesin, söyledikleri de çıksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…