Tamam anlatma:)..ama hangi falcının falı çıktı bari onu söyle:)..
nil hanım ın tel numarası bana özel mesaj atabilir misiniz?ricasıyla.. ;(
cuma günü mimar34 ve özel mailime mail atan 2 arkadaş sayesinde (çok teşekkür ederim)nil hanım ın telini aldım cumartesi içi evet çok doluymuş.bugüne aldım randevumu
olumlu bir bayan telefonda çok yardımcı oldu sorularıma evet yıldızname ve tarot 100 tl ama tek tek baktırılırsa yıldızname 60 tarot 40 bir de siz giderseniz biraz daha düşüyor fiyat ama o sizin çağırdığınız yere gelirse fiyat bu .birde kadıköyde ofisi varmış bulunduğu yeri uzak bulanlar buluşma noktası olarak burayı da tercih edebiirler.ben geçen yıl sadece yıldıznameye 100 tl verdim ve o benim fal açlğımı 6 ay doyurdu diyebilirim. sonra aradaki farkı kapadım o ayrı:)bu arada benim baktırdığm yıldızname normal fal gibi 40 dakika sürmüştü nil hanım işlerini ayarla 3 saat sürüyo dedi.çok şaşırdım. benim randevum akşam baktırınca kendi yorumlarımı yazar, sorularınız olursa yanıtlarım:)bana şans dileyin güzel şeyler söylesin, söyledikleri de çıksın:)
Sevgili ElanorMus, size bir mesaj attım. Cevap verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler hoşçakalın.
Çok heyecanlandım marla83...inşallah memnun kalırsınız..açıkcası eğer umduğunuz gibi olmazsa kendimi suçlu hissedeceğim..bana çok çıkmıştı söyledikleri...özellikle bazı şeylere inanamamıştım...evet yıldızname o kadar uzun bakılıyor...geçen gün bir arkadaşım yıldızname bakan birinden bahsetti..2 saat sürüyormuş eve geliyormuş dedi..ama ben istemedim..baktırırsam nil hanıma baktırırım..arkadaşımın söylediği kişi de (erkek)100 tl'ye bakıyormuş...hadi hayırlısı olsun şansınız bol olsun...göreceksiniz çok hoş ve pozitif bir hanım..benimle frekansı müthiş uymuştu..inşallah size de öyle olur...mutlaka yorumunuzu yazın..ben de merak ediyorum..kahve falın da çok iyiydi..ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...kesin gideceğim kesin....
Slm
Bu iskambil falı bakan sevgi hanım nerde hangi kafededir?
tüm falcılar geçmişimdeki kişiyi anlatmıştı ama biri hariç (.....)yeni birisiyle tanışıldı gibi anlatmayayımmm nazar değer :)
1 Hafta önce Majestik cafe diye biyrde arkadaşımla fal baktırdık o baya övmüştü tutkuyu övdüğü kadarda varmış gerçekten bir çok şeyi bildi ama söylediği bazı şeylere inanmamıştım fakat eski sevgilimin 7 nisanda beni arıcağını mve özür dileyeceğinide söylemişti ve gerçekleşti çocuk gerçekten süper bakıyor ya fal arasında biraz iğneliyor zaman zaman laf sokuyor ama doğruları söylüyor zira ben sevdiğim çocuğun 5 ay sonra beni arıcağını düşünmezdim ama gerçekleşti
1 Hafta önce Majestik cafe diye biyrde arkadaşımla fal baktırdık o baya övmüştü tutkuyu övdüğü kadarda varmış gerçekten bir çok şeyi bildi ama söylediği bazı şeylere inanmamıştım fakat eski sevgilimin 7 nisanda beni arıcağını mve özür dileyeceğinide söylemişti ve gerçekleşti çocuk gerçekten süper bakıyor ya fal arasında biraz iğneliyor zaman zaman laf sokuyor ama doğruları söylüyor zira ben sevdiğim çocuğun 5 ay sonra beni arıcağını düşünmezdim ama gerçekleşti
bu arada son dönemde nil hanıma fal baktıran var mı?? yorumlarını yazabilir mi??
evet ya baktıran var mı nil hanıma değer mi gitmeye sizce ?
sementenmor canım ben tiryaki kafeye 1 ay önce gittim..fal bakan 2 kişi vardı..birisi nevin hanım diğeri aslı...semra hanımdan hiç bahsetmediler..emin misin orada olduğundan?..bir de kahve falı mı bakıyor?bilgi verirsen sevinirim..
bu arada son dönemde nil hanıma fal baktıran var mı?? yorumlarını yazabilir mi??
bu nil hanım denen kişiye gidenler bir sorsunlar kendisi yıldızname baktıktan sonra insanları sende şu büyü var bu b üyü var diye hangi dengesiz hocaya yönlendiriyor ???? bunuda sorup daha sonraa paylaşında bizde ögrenelim.....canlarımmm..
şimdi sıra nil hanımı arayıp randevu almak kaldı :)
ancak dert ettiğim bir şey var ;(
yorumlarınızı okuduğumda göre saatlerce bakıyormuş..
işitme kayıplı olduğum için anlamayı zorlanıyorum ve dudaklarından okuyarak anlıyorum ama çok hızlı konuşursa :s
yazı yazarak bana anlatabilir mi kızlar?
anlayışlı biri midir? nasıl hissediyor ? 6.his kuvvetli mi yoksa 3harfli sayesinde mi?
normal konuşan arkadaşımı yanıma alırsam kabul eder mi :s
en iyisi bunlar nil hanımla konuşup neler yapabiliriz diye sorarım..
kızlar sadece sizden fikir almak istedim de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?