İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok heyecanlandım marla83...inşallah memnun kalırsınız..açıkcası eğer umduğunuz gibi olmazsa kendimi suçlu hissedeceğim..bana çok çıkmıştı söyledikleri...özellikle bazı şeylere inanamamıştım...evet yıldızname o kadar uzun bakılıyor...geçen gün bir arkadaşım yıldızname bakan birinden bahsetti..2 saat sürüyormuş eve geliyormuş dedi..ama ben istemedim..baktırırsam nil hanıma baktırırım..arkadaşımın söylediği kişi de (erkek)100 tl'ye bakıyormuş...hadi hayırlısı olsun şansınız bol olsun...göreceksiniz çok hoş ve pozitif bir hanım..benimle frekansı müthiş uymuştu..inşallah size de öyle olur...mutlaka yorumunuzu yazın..ben de merak ediyorum..kahve falın da çok iyiydi..ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...kesin gideceğim kesin....

canlarımmm..

şimdi sıra nil hanımı arayıp randevu almak kaldı :)

ancak dert ettiğim bir şey var ;(
yorumlarınızı okuduğumda göre saatlerce bakıyormuş..

işitme kayıplı olduğum için anlamayı zorlanıyorum ve dudaklarından okuyarak anlıyorum ama çok hızlı konuşursa :s
yazı yazarak bana anlatabilir mi kızlar?
anlayışlı biri midir? nasıl hissediyor ? 6.his kuvvetli mi yoksa 3harfli sayesinde mi?

normal konuşan arkadaşımı yanıma alırsam kabul eder mi :s

en iyisi bunlar nil hanımla konuşup neler yapabiliriz diye sorarım..
kızlar sadece sizden fikir almak istedim de )

1 Hafta önce Majestik cafe diye biyrde arkadaşımla fal baktırdık o baya övmüştü tutkuyu övdüğü kadarda varmış gerçekten bir çok şeyi bildi ama söylediği bazı şeylere inanmamıştım fakat eski sevgilimin 7 nisanda beni arıcağını mve özür dileyeceğinide söylemişti ve gerçekleşti çocuk gerçekten süper bakıyor ya fal arasında biraz iğneliyor zaman zaman laf sokuyor ama doğruları söylüyor zira ben sevdiğim çocuğun 5 ay sonra beni arıcağını düşünmezdim ama gerçekleşti

ben de heyecanlıyım doğrusu:):)öncelikle yardımınız için çok teşekkürler:):)sadece telefonla konuştuk klasik bilgiler için ama orda bile çok olumlu bir havası var bu arada ben randevumu çekmeköye gidişimin zor olacağına karar verince kadıköy e aldım oradaki ofisine yarın baktıracağım:)yalnız benim randevumu kaydırınca bendeki boşluk hemen dolmuş onu biliyorum yok artık dedim:):) yarın hemen yorumlarımı yazacağım

nil hanımın telefon numarasını bana da mesaj olarak atabilirmisiniz? 100 msjm olmadığı için özel mesj gönderemiyormm:26:

tüm falcılar geçmişimdeki kişiyi anlatmıştı ama biri hariç (.....)yeni birisiyle tanışıldı gibi anlatmayayımmm nazar değer :)

bu çıkan fallar hangi falcıdan onu öğrenebilirmiyiz

siz foruma yeni üyemisiniz artık kime inancaıımızı şaşırıdk onun için soruyorum

taksimdeki majestik mi bu ? ismi tutku mu?

cnm semra hnm cafeın deydı yenı gectı oraya.
belkı ızınlı oldugu gune denk gelmssındır.
ıskambıl bakıo bıde kahvee.

bu nil hanım denen kişiye gidenler bir sorsunlar kendisi yıldızname baktıktan sonra insanları sende şu büyü var bu b üyü var diye hangi dengesiz hocaya yönlendiriyor ???? bunuda sorup daha sonraa paylaşında bizde ögrenelim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…