bu nil hanım denen kişiye gidenler bir sorsunlar kendisi yıldızname baktıktan sonra insanları sende şu büyü var bu b üyü var diye hangi dengesiz hocaya yönlendiriyor ???? bunuda sorup daha sonraa paylaşında bizde ögrenelim.....
gene bi falcı ismi atılmış ortaya ve gene eminim bu kadının kendisidir..... ben baktırdım herzamanki gibi elinde kuranla fal bakan bi kadın buyurun deneyin.....
bu arada son dönemde nil hanıma fal baktıran var mı?? yorumlarını yazabilir mi??
cuma günü mimar34 ve özel mailime mail atan 2 arkadaş sayesinde (çok teşekkür ederim)nil hanım ın telini aldım cumartesi içi evet çok doluymuş.bugüne aldım randevumu
olumlu bir bayan telefonda çok yardımcı oldu sorularıma evet yıldızname ve tarot 100 tl ama tek tek baktırılırsa yıldızname 60 tarot 40 bir de siz giderseniz biraz daha düşüyor fiyat ama o sizin çağırdığınız yere gelirse fiyat bu .birde kadıköyde ofisi varmış bulunduğu yeri uzak bulanlar buluşma noktası olarak burayı da tercih edebiirler.ben geçen yıl sadece yıldıznameye 100 tl verdim ve o benim fal açlğımı 6 ay doyurdu diyebilirim. sonra aradaki farkı kapadım o ayrı:)bu arada benim baktırdığm yıldızname normal fal gibi 40 dakika sürmüştü nil hanım işlerini ayarla 3 saat sürüyo dedi.çok şaşırdım. benim randevum akşam baktırınca kendi yorumlarımı yazar, sorularınız olursa yanıtlarım:)bana şans dileyin güzel şeyler söylesin, söyledikleri de çıksın:)
herkese merhaba,
özel mesaj atma hakkı olan biri bana da nil hanımın telefonunu gönderebilir mi? kadıköyde de baktığını okudum, eğer uygun olursa ben de denemek istiyorum. tabii, yarın gidecek arkadaşımızın yorumlarını da hevesle bekliyorum :) mimar34 arkadaşımızın bahsettiği nil hanım ise şayet, ben de memnun kalacağımı düşünüyorum..
bu arada, la porte ayhan a gittim bu hafta. yazayım mı diye çok düşündüm, zira olgu dan sonra bana pek kimse tatmin edici gelmemeye başladı.. neyse, objektif olarak değerlendirmem gerekirse (kahve falı);
-kişilik analizlerini çok beğendim. beni ve hayatımdaki kişiyi oldukça doğru analiz etti.
-gelecek için söylediklerini yaşayıp görücem ama nereden baksanız 1,5-2 senesi var.
-nokta atışları yok, genel yorumları oldu bana. herkese böyle mi yoksa benim fal mı bu şekilde gelişti bilemiyorum.
dip not olarak eklemek istedim.. olgudan bahseden, çok memnun kaldığını söyleyenlerden biriyim.. lakin, kendisiyle uzaktan-yakından ilgi ve alakam yok. herkes gibi randevumu alıp paramı ödeyip falımı dinleyip geliyorum..
iyi akşamlar :)
herkese merhaba,
özel mesaj atma hakkı olan biri bana da nil hanımın telefonunu gönderebilir mi? kadıköyde de baktığını okudum, eğer uygun olursa ben de denemek istiyorum. tabii, yarın gidecek arkadaşımızın yorumlarını da hevesle bekliyorum :) mimar34 arkadaşımızın bahsettiği nil hanım ise şayet, ben de memnun kalacağımı düşünüyorum..
bu arada, la porte ayhan a gittim bu hafta. yazayım mı diye çok düşündüm, zira olgu dan sonra bana pek kimse tatmin edici gelmemeye başladı.. neyse, objektif olarak değerlendirmem gerekirse (kahve falı);
-kişilik analizlerini çok beğendim. beni ve hayatımdaki kişiyi oldukça doğru analiz etti.
-gelecek için söylediklerini yaşayıp görücem ama nereden baksanız 1,5-2 senesi var.
-nokta atışları yok, genel yorumları oldu bana. herkese böyle mi yoksa benim fal mı bu şekilde gelişti bilemiyorum.
dip not olarak eklemek istedim.. olgudan bahseden, çok memnun kaldığını söyleyenlerden biriyim.. lakin, kendisiyle uzaktan-yakından ilgi ve alakam yok. herkes gibi randevumu alıp paramı ödeyip falımı dinleyip geliyorum..
iyi akşamlar :)
Ben de bu forumu okuyarak içinden elemeler yaparak gittim birçok falcıya..Bazılarını beğendim bazılarını beğenmedim...Olabilir..Beklentiyle ilgili çünkü...Ama forumun amacı bu zaten..Deneyimlerimizi paylaşmak.Eğer Nil hanıma gidip de hoca adı duyan varsa lütfen yazsın biz de bilelim..Burcu için hep olumlu yorumlar okumuştum ama denilen kadar memnun kalmadım..Keşke dedikleri gerçekleşse...Eğer olursa burdan onu da yazarım..Böyle demiştim ama yanılmışım diye..
bu nil hanım denen kişiye gidenler bir sorsunlar kendisi yıldızname baktıktan sonra insanları sende şu büyü var bu b üyü var diye hangi dengesiz hocaya yönlendiriyor ???? bunuda sorup daha sonraa paylaşında bizde ögrenelim.....
nil hanım sadece kahve falı da bakıyor mu ? o ne kadar acaba?
merhaba
yarın nil hanıma gidecek olan benim yorumlarımı hemen paylaşacağım:)
bu arada ben la porte ayhan a sürekli gidiyorum burada da paylaştım yorumlarımı bir kere kendiyle hiç çelişmedi ben de bu önemli:)onun dışında karakter analizleri mükemmel ben tanışıyolar mı noktasına gelmiştim.gelecek için ben de bekliyorum.evet yorumları genel ama benim sevdiğim bi terapist gibi beni kendimle yüzleştirmişti.böyle bir karakter varken karşında, durum buyken beklentin mantıklı mı havasında:) bu yüzden seviyorum ben ayhanı ama dediğim gibi gelecek için verdiği zaman henüz bana da gelmedi...
siz içinizi rahat tutun lütfen en azından benden yana..çünkü ben de sizin tavsiyenizle gideceğim.. siz gitmişsiniz beğenmişsiniz ve belirttiniz .isteyen gider isteyen gitmez ki pahalı bulup gitmeyeceklerini söyleyenler de oldu..ben yarın gidicem belki elektriğim tutmayacak ve beğenmedim diyeceğim bu tamamen şans...her tavsiye edilene giden de bu riski alarak gidiyor bence..bu forumun amacı bu isimler verilir yorumlar yapılır giden gider gitmeyen gitmez sonra yeni isimler çıkar onlar denenir...ki her falcınında iyi olduğu alanlar farklı hepsini ayn kişide bulmak mümkün değil.. kimi durum analizinde iyi, kimi karakter kimi isim bilme...ve en önemlisi bu iş elektrik işi...kimine tutuyor kimine tutmuyor.. bu yüzden tavsiye edeni ya da edileni taşlamak yerine sadece iyiydi yada kötüydü yorumu yeterli..siz rahat olun:):)
kadıköyde de bakabildiğini duyduktan sonra yorumlarını hevesle bekler oldum, ne yalan söyleyeyim. başka yere gitmek zordu, telefon olayını da pek sevmiyorum ben
umarım çok güzel şeyler çıkar, ve hepsi de gönlünce gerçekleşir :)
Selam arkadaşlar...
Beşiktaşta ya da Taksim de bildiğiniz iyi fal bakan yerleri paylaşırsanız sevinirim.
ben taksim de burdan tavsiyeyle uçurtma cafe de neriman hanıma gitmiştim.su falı baktırdım 30 tl idi. çok memnun kalmış ve beğenmiştim.durum,geçmiş ve karakter bilgisi iyiydi.ama gelecek için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum.
kahve falı baktığını biliyorum telefonda konuşurken kahve de bakıyorum dedi..ama ben sadece yıldızname ve tarotla ilgilendiğim için kahvenin fiyatını sormadım ama yarın isterseniz laf arasında sorarım:):)
bu arada tarot ve yıldızname birlikte 100 tl imiş.. tek başına yıldızname 60 tarot 40 tl yani bana söylediği fiyat bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?