İstanbul'da Fal - Falcılar

benim yorumumun altına kişinin kendisidir diyerek şahsıma suçlamada bulunmadığınızı düşünüyorum.ayrıca neden bu kadar negatif bi yorum yaptınız anlamadım.bu forumda hep böyle kısa süredir aktif olmama rağmen uzun süredir okuyorum ortaya bikaç isim çıkar insanlar dener iyi ya da kötü der sonra yeni isimler çıkar forumun amacı bu ne olmasını bekliyosunuz??ortada isimlerin ve deneyimlerin paylaşılması amaç zaten. bu çıkışım kişiyle ilgili değil(nil hanım) gittiniz ve beğenmediyseniz tavsiye etmiyorum demeniz yeterli.

gene bi falcı ismi atılmış ortaya ve gene eminim bu kadının kendisidir..... ben baktırdım herzamanki gibi elinde kuranla fal bakan bi kadın buyurun deneyin.....

Bu soruya cevap vereyim mi yoksa vermesem mi diye çok düşündüm...Çünkü forumda nil hanımdan ilk bahseden bendim..Çok önce yazdım hatta..İsteyen geri yazılara bakabilir..Ben Angels kafe de tamamen tesadüfen baktırdım..Oraya Burcu için gitmiştim..Yoktu rahatsızdı..Ben de geldim madem birine siz yazın dedim..Nil hanıma yazdılar..Kahve falıma baktı..Şoke oldum..Bir kere hiç adını duymadığım birinden benimle ilgili inanılmaz ayrıntılar dinledim..Burcumu bildi medeni halimi bildi ve daha yazmak istemediğim bir sürü şey..Gelecekle ilgili şöyle birşey dedi;"4'lü zamanlar da çok önemli ve sevindirici gelişmeler yaşayacaksın takip et"..evet yaşadım..hatta en son 24 martta öyle bir haber aldım ki hala inanamıyorum..Mesleğimi bildi ve ilerde ne yapacağımı da..Bu söylediği benim hayalimdi...Hep yapmak istediğim...Olacak ama biraz sabret dedi...Oturduğum evi kaç metre kare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağımı söyledi...Ama en önemlisi öyle bir harf söyledi ve o kişiyle ilgili öyle bir mesele dedi ki eğer olursa çok üzüleceğim ayrı konu..Onun için bu dediği inşallah çıkmaz...Oradan çıktım şaşırarak biraz sevinerek biraz üzülerek..Sonra topicte yazdım..Bütün herşeyi...Soranlar oldu ama gitmek isteyenler Angels kafeden ayrıldığını söylediler..Üzüldüm ama yapacak birşey yok..Ertesi hafta Burcuya gittim...O da güzel baktı..Ama Burcuya o kadar beklentiyle gitmiştim ki hayal kırıklığı yaşadım..Çok pembe tablo çizdi..Neyse durum böyle arkadaşlar..Bana ne büyüden ne 3 harflilerden bahsetti...Sadece senin her yanın melek dolu ama istemeyi bilmiyorsun..Hep başkaları için istemişsin artık kendin içi iste dedi...Üzerin de nazar var çok esnedim..Bol dua oku dedi..Ne gel sana muska yazayım ne de başka birşey dedi..Ve ben ağzınıza sağlık diyerek ayrıldım...Şu son birkaç gündür çok popüler oldu..ben de şaşırdım..nasıl oldu ilk kim dedi bilemiyorum..Fakat benim topicte yazdığım bütün falcı yorumları tamamen objektif değerlendirmem..Çok bilgili değilim çünkü çok gitmedim...Gittiklerimi de yazdım..İsteyen geriye dönüp okuyabilir..Olguyu da beğenmiştim onu da yazdım..Hatta tavsiye dahi ettim...Bilginize....Sevgiler..

herkese merhaba,
özel mesaj atma hakkı olan biri bana da nil hanımın telefonunu gönderebilir mi? kadıköyde de baktığını okudum, eğer uygun olursa ben de denemek istiyorum. tabii, yarın gidecek arkadaşımızın yorumlarını da hevesle bekliyorum :) mimar34 arkadaşımızın bahsettiği nil hanım ise şayet, ben de memnun kalacağımı düşünüyorum..

bu arada, la porte ayhan a gittim bu hafta. yazayım mı diye çok düşündüm, zira olgu dan sonra bana pek kimse tatmin edici gelmemeye başladı.. neyse, objektif olarak değerlendirmem gerekirse (kahve falı);
-kişilik analizlerini çok beğendim. beni ve hayatımdaki kişiyi oldukça doğru analiz etti.
-gelecek için söylediklerini yaşayıp görücem ama nereden baksanız 1,5-2 senesi var.
-nokta atışları yok, genel yorumları oldu bana. herkese böyle mi yoksa benim fal mı bu şekilde gelişti bilemiyorum.

dip not olarak eklemek istedim.. olgudan bahseden, çok memnun kaldığını söyleyenlerden biriyim.. lakin, kendisiyle uzaktan-yakından ilgi ve alakam yok. herkes gibi randevumu alıp paramı ödeyip falımı dinleyip geliyorum..

iyi akşamlar :)

nil hanım sadece kahve falı da bakıyor mu ? o ne kadar acaba?

bir de acaba siz yeditepe üniversitesinin karşısındaki cafede yasemin hanıma fal baktırdınız mı hiç ?
yorumlarınızı merak ediyorum..

Ben de bu forumu okuyarak içinden elemeler yaparak gittim birçok falcıya..Bazılarını beğendim bazılarını beğenmedim...Olabilir..Beklentiyle ilgili çünkü...Ama forumun amacı bu zaten..Deneyimlerimizi paylaşmak.Eğer Nil hanıma gidip de hoca adı duyan varsa lütfen yazsın biz de bilelim..Burcu için hep olumlu yorumlar okumuştum ama denilen kadar memnun kalmadım..Keşke dedikleri gerçekleşse...Eğer olursa burdan onu da yazarım..Böyle demiştim ama yanılmışım diye..

merhaba
yarın nil hanıma gidecek olan benim yorumlarımı hemen paylaşacağım:)
bu arada ben la porte ayhan a sürekli gidiyorum burada da paylaştım yorumlarımı bir kere kendiyle hiç çelişmedi ben de bu önemli:)onun dışında karakter analizleri mükemmel ben tanışıyolar mı noktasına gelmiştim.gelecek için ben de bekliyorum.evet yorumları genel ama benim sevdiğim bi terapist gibi beni kendimle yüzleştirmişti.böyle bir karakter varken karşında, durum buyken beklentin mantıklı mı havasında:) bu yüzden seviyorum ben ayhanı ama dediğim gibi gelecek için verdiği zaman henüz bana da gelmedi...

Combo77 açıkcası korkuyorum bu konu da yani nil hanımla ilgili yorum yapmaya...Ben memnun kaldım..Bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama bana söylediklerini hiçbir falcıdan duymadım..Ben Olguy da gittim..Haklısınız ondan da memnun ayrılmıştım..Fakat Olgu dahi bazı çok özel şeyleri bilemedi.Tekrar gideceğim Olguya mayıs gibi...Burdan tavsiye de ettim..Acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum şimdi..Ben sadece Nil hanımı ve Olguyu beğendim yazdım da...Zaten forumun amacı bu..İnşallah giden herkes memnun kalır....Yıldızname çok uzun bakılan birşey...Ve fiyatı 100 tl..En son bir arkadaşım bir erkekten bahsetti aynı fiyat..O da 2 saat bakıyormuş hatta not aldırıyormuş...Ama gitmedim...Bu hakkımı nil hanım için kullanacağım...Allah herkesin gönlünde ki muradı versin..Kim ne istiyorsa bütün dilekleri gerçekleşsin..

siz içinizi rahat tutun lütfen en azından benden yana..çünkü ben de sizin tavsiyenizle gideceğim.. siz gitmişsiniz beğenmişsiniz ve belirttiniz .isteyen gider isteyen gitmez ki pahalı bulup gitmeyeceklerini söyleyenler de oldu..ben yarın gidicem belki elektriğim tutmayacak ve beğenmedim diyeceğim bu tamamen şans...her tavsiye edilene giden de bu riski alarak gidiyor bence..bu forumun amacı bu isimler verilir yorumlar yapılır giden gider gitmeyen gitmez sonra yeni isimler çıkar onlar denenir...ki her falcınında iyi olduğu alanlar farklı hepsini ayn kişide bulmak mümkün değil.. kimi durum analizinde iyi, kimi karakter kimi isim bilme...ve en önemlisi bu iş elektrik işi...kimine tutuyor kimine tutmuyor.. bu yüzden tavsiye edeni ya da edileni taşlamak yerine sadece iyiydi yada kötüydü yorumu yeterli..siz rahat olun:):)

okuyun dışarıya para kaptırmayın dedi önyargılı olmayın derim ben çarşamba gitcem komşumu götürcem daha önce hiç bakmdığı biri
sonucu yazarım

nil hanım sadece kahve falı da bakıyor mu ? o ne kadar acaba?

kahve falı baktığını biliyorum telefonda konuşurken kahve de bakıyorum dedi..ama ben sadece yıldızname ve tarotla ilgilendiğim için kahvenin fiyatını sormadım ama yarın isterseniz laf arasında sorarım:):)

bu arada tarot ve yıldızname birlikte 100 tl imiş.. tek başına yıldızname 60 tarot 40 tl yani bana söylediği fiyat bu...

mimar34, marla83.. her ikiniz de haklısınız. burada olma sebebimiz bunları paylaşmak zaten.. aklı başında insanlar olarak elemeler yapıyoruz ve hür irademizle ister gidiyoruz ister gitmiyoruz. herkes her falcıdan memnun kalacak diye birşey de yok, kaldı ki fal denen şeyin garantisi de yok.. ben çok rahatça birkaç örnek verebilirim kendi adıma, çok beğendiğim bir falcının bana söylediği ama olmayan şeyler konusunda, vermiştim de.. önemli olan, böyle danışa-görüşe birbirimize faydamızın olması. arada reklamcılar çıkıyor ama onu da engellemek çok mümkün değil, keşke mümkün olsa..

kadıköyde de bakabildiğini duyduktan sonra yorumlarını hevesle bekler oldum, ne yalan söyleyeyim. başka yere gitmek zordu, telefon olayını da pek sevmiyorum ben

umarım çok güzel şeyler çıkar, ve hepsi de gönlünce gerçekleşir :)

İnşallah memnun kalırsınız..Çok isterim doğrusu...Haklısınız bazen olmuyor...Ya fal bakan kişi günün de olmuyor ya da siz..Mesela Angels kafe ilhan bana yaşadığım sağlık sorunumu söylemişti..Önemli değil ama bildi..Fakat tavsiye eder misiniz deseniz etmem...Değmez yani..Hadi bakalım şansınız bol olsun..Yarın iyi haberlerinizi duymak isterim...Sevgiler...

aslında bugün çekmeköye gidecektim ama çok ters geldi kendisi de kadıköyde ofisim var orası uygunsa buraya kadar yorulmayın yazık size de dedi:)o yüzden yarın kadıköye gideceğim.. telefonda bakıyor mu bilmiyorum ama telefon olayı bana da sıcak gelmiyor ki benim denediğim birkaç falcıda gelebiiyorsanız gelin telefonda geldiğiniz gibi olmaz demişlerdi ama bilemiyorum tabii...

tabii ki herşey allahtan ama umarım güzel şeyler duyarım ve çıkar hepsi:)iyi dileklerin için teşekkür ederim:)

Selam arkadaşlar...
Beşiktaşta ya da Taksim de bildiğiniz iyi fal bakan yerleri paylaşırsanız sevinirim.

ben taksim de burdan tavsiyeyle uçurtma cafe de neriman hanıma gitmiştim.su falı baktırdım 30 tl idi. çok memnun kalmış ve beğenmiştim.durum,geçmiş ve karakter bilgisi iyiydi.ama gelecek için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum.

Neriman hanım'a ben de bir arkadaşımla yeni yıla girerken baktırmıştık.Arkadaşıma dediklerinin hepsi çıktı bende yarısı çıktı yarısı çıkmadıyani işle ilgili dedikleri oldu aşkla ilgili dedikleri olmadı..ne bileyim belki zamanı vardır.çünkü neriman hanım genelde tarih vermiyor..

Bende dün aramıştım.Fiyat pahalı gelmişti bana açıkcası..ama kadıköydeki ofisinde kahve falı bakıyorsa denemek isterim..Bizi bilgilendirirsen sevinirim..Umarım herşey gönlünce olur yarın için..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…