İstanbul'da Fal - Falcılar

bana da net bir tarih vermedi aşk konusunda aslında sadece içini rahat tut beklediğinden de yakın dedi. ama iş konusunda ortalama olarak söylediği zamana daha var(sonuç bir sınava bağlı onu bekliyorum) ama net şu tarih demiyor haklısınız.ben genel olarak memnun kalmıştım.2. defa denenebilecek bi isim bence...ve özellikle daha önce de belirtmişimdir herşey allahtan ama şükür ki bana hiç yalnış hissettirmedi, şaşırtmadı tavrı beni etkilemişti..söylediklerim çıkınca da pastanı al gel demeyi de ihmal etmedi:):)

cnm semra hnm cafeın deydı yenı gectı oraya.
belkı ızınlı oldugu gune denk gelmssındır.
ıskambıl bakıo bıde kahvee.

Bu semra hanım nasıl acaba??İskambil falı bir kere baktırmıştım zamanında müthişti..herşey olmuştu..o yüzden buna da merakım var...acaba iyimidir semra hanım iskambilde..

bildiğim kadarıyla kadıköy de kullandığı yer bir han içindeymiş ve han haftasonları kapalıymış o yüzden beni kadıköy e haftasonu alamadı...hafta içi alınca da kaça kadar alabiliyor bilmiyorum akşam saatleri için..ben yarın gündüz gideceğim çünkü...bir de sizin istediğiniz yere de gelebiliyor sanırım ama fiyat biraz değişiyormuş öyle olunca ben o durumla da ilgilenmedim...sizler için kahve falıyla ilgili fiyat,yer v.s detaylarını yarın sorar burdan yazarım..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:)hepimizin içinden geçen güzel ve en önemlisi hayırlı şeyler, kişiler bulsun bizi:)

Bende yaklaşım tarzını çok beğenmiştim..Bana da bunlar önünde gözüküyor Allah ne zaman nasip görür o zaman olur sen canını sıkma ben tarih verip kehanette bulunamam demişti..ve çok keyif almıştım falından..yani bazıları var fal baktırırsın arkasına üzerine bir ağırlık gelir..işlerin terse dönmeye falan başlar...elektrikleri kötü olabiliyorlar.genelde bunlarda falda çok iddalı konuşan kişilerde oluyor..Mesala biri var burdan okuyup su falı baktırmıştım.3 gün kendime gelemedim..çok rahatsız olmuştum.

Bekliyor olacağım bilgileri..Kesinlikle hakkımızda hayırlısı diyelim..:)

Denemekte fayda var o zaman.Uçurtma cafe neresinde taksimin tarif edebilir misiniz:)?

Arkadaşlar ben bugün uçurtma cafede neriman hanıma fal baktırmaya gittim ama o yoktu emre denen bi adam vardı ona baktırdım ve gerçekten bu kadar iğreeenç bir fal görmedim sakın emreye fal baktırmayın hiçbir halt bildiği yok bi de ne dediği de anlaşılmıyordu kendi içinden konuşuyor sanki....benimde çoook moralimi bozduu bana sevdiğin bir adam bunla olmaz onun dışında senin hayatında kimse olmazz istersen ben varım beni al gibi garip garip laflar etti asıldı mı naaptı hiçbişe anlamaddımmm yani uzun lafın kısası ben emreden hiiiç memnun kalmaddımm gitmeyin sakınn!!!1

canım ben nil hanımdan ilk bahsettiğin zamanları hatırlıyorum.o zmanlar ben yeni üye olmuştum :).uzun bir süredir giremiyorum netteki sıkıntımdan dolayı.neyse bana nil hanımın telin yollayabilir misin?gerçekten çok merak ettim..ve de nerde bakıyor?kaça bakıyor?bilgi verirsen çok sevinirim...

mimar 34 benim sana şenay diye söylediğim kişi sanırım semra hanımdı .adamın dediğini şenay anlamışım.geçen sordum.orda 3 kişi olduğunu söylediler ve semra hanım benim fal baktırdığım kişiydi.bu arada netimdeki sorundan dolayı yeni yazabiliyorum kusura bakma..

canım ben nil hanımı tanımam etmem hatta burdaN numarasını isteyen biriyim.yalnızca şunu söylemek istiyorum.belki size verdiği fiyat yıldızname içindir.çünkü yıldızname çok teferruatlı bişey.hatta ömrünüzün sonuna kadar yaşıycağınızın,hangi aşamalardan geçeceğinizin anlatıldığı bir fal gibi bişey.daha çok astrolojiyle ilgili.benim tanıdğım öyle bu işlerde normal olan bir arkadaşım bile 100 tl ye yıldızname bakıyordu.bana yıldızname için normal geldi.ama tabiki kahve ve tarot için çok fazla bir rakam.bence kahve ve tarot ne kadar onu sorun..belki onların fiyatı normaldir.

ben seni ilk üye olduğum günden beri hatta onun öncesinden de tanıyorum.karşılıklı çok konuştuk falcılar hakkında.birkaç falcı bile önerdik.insanların geçmişteki yazılanları okumadan senin hakkında yorumlarda bulunmaları gerçekten hoş olmamış..benim bütün herkese tavsiyem bütün yorumları okumadan suçlamalarda bulunmayın.hiç hoş değil.insanlar yorum yapmaktan,fikir vermekten korkar oldu artık..

burdaa coook bhsedıldı emree den coooookkk artık hepimizn korkulu ruyası gb bısey oldu...

bnde para bırıktırıymde gdıyım nıl hanıma avrupada oturdgmdan orasını hıc bılmıyorum acaba gıden ve gdıcek olan yol tarıfı yapablırmı ?

bıde su enfal kimdir baktıran bvarsa bılgı verırmısnız?

hahahah =)) forumun en sapık falcısı ilan edeceğim ben onu yalancının teki bana görede

bıde su enfal kimdir baktıran bvarsa bılgı verırmısnız?

enfal bana güzel fal bakmıştı beğenmiştim ama bayadır gitmiyorum o zaman dedikleri olmuştu . kişiler için yaptığı yorumlar genlede tutuyor bende şaşmadı ama fal neticede elektrik tutar mı tutmaz mı bilemedim :S :S

sadece yıldızname bakıyor mu acaba ? 60 ntl olarak versek kabul ediyor mu? kadıköydede yıldıznameye bakıyor mu acaba ? yoksa sadece kahve falı tarzında mı? bir de kadıköye gidersek fiyat değişikliği oluyor mu yani artıyor mu fiyat?

ne çok soru sordum yaa=)))

sabırsızlıkla bekliyorum=)))

sadece yıldızname bakıyor mu acaba ? 60 tl olarak versek kabul ediyor mu? kadıköydede yıldıznameye bakıyor mu acaba ? yoksa sadece kahve falı tarzında mı? bir de kadıköye gidersek fiyat değişikliği oluyor mu yani artıyor mu fiyat?

ne çok soru sordum yaa=)))

ama gitmeden önce bu yorumu okursan sorabilir misin acaba umarım çok memnun kalırsanız =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…