Neriman hanım'a ben de bir arkadaşımla yeni yıla girerken baktırmıştık.Arkadaşıma dediklerinin hepsi çıktı bende yarısı çıktı yarısı çıkmadıyani işle ilgili dedikleri oldu aşkla ilgili dedikleri olmadı..ne bileyim belki zamanı vardır.çünkü neriman hanım genelde tarih vermiyor..
cnm semra hnm cafeın deydı yenı gectı oraya.
belkı ızınlı oldugu gune denk gelmssındır.
ıskambıl bakıo bıde kahvee.
Bende dün aramıştım.Fiyat pahalı gelmişti bana açıkcası..ama kadıköydeki ofisinde kahve falı bakıyorsa denemek isterim..Bizi bilgilendirirsen sevinirim..Umarım herşey gönlünce olur yarın için..:)
bana da net bir tarih vermedi aşk konusunda aslında sadece içini rahat tut beklediğinden de yakın dedi. ama iş konusunda ortalama olarak söylediği zamana daha var(sonuç bir sınava bağlı onu bekliyorum) ama net şu tarih demiyor haklısınız.ben genel olarak memnun kalmıştım.2. defa denenebilecek bi isim bence...ve özellikle daha önce de belirtmişimdir herşey allahtan ama şükür ki bana hiç yalnış hissettirmedi, şaşırtmadı tavrı beni etkilemişti..söylediklerim çıkınca da pastanı al gel demeyi de ihmal etmedi:):)
bildiğim kadarıyla kadıköy de kullandığı yer bir han içindeymiş ve han haftasonları kapalıymış o yüzden beni kadıköy e haftasonu alamadı...hafta içi alınca da kaça kadar alabiliyor bilmiyorum akşam saatleri için..ben yarın gündüz gideceğim çünkü...bir de sizin istediğiniz yere de gelebiliyor sanırım ama fiyat biraz değişiyormuş öyle olunca ben o durumla da ilgilenmedim...sizler için kahve falıyla ilgili fiyat,yer v.s detaylarını yarın sorar burdan yazarım..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:)hepimizin içinden geçen güzel ve en önemlisi hayırlı şeyler, kişiler bulsun bizi:)
ben taksim de burdan tavsiyeyle uçurtma cafe de neriman hanıma gitmiştim.su falı baktırdım 30 tl idi. çok memnun kalmış ve beğenmiştim.durum,geçmiş ve karakter bilgisi iyiydi.ama gelecek için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum.
Sevgili külkedisi ben Nil hanımdan ilk bahsettiğim de topicte kimse tanımıyordu..Zaten tesadüf baktırmıştım...Burcu için gitmiştim Angels kafeye yoktu rahatsızdı..Beni nil hanıma yazdılar..Şunu söyleyebilirim şu ana kadar baktırdığım en iyi falcıydı...Bana ait çok özel şeyleri bildi...Yazmak istemiyorum öyle konuları anlattı ki şaşırdım..Gelecekle ilgili de bazı şeyler söyledi..4'lü zamanlar da ço kiyi haberler alacaksın demişti..ayın 4'ü 14'ü gibi....dediği oldu....gerçekten de çok güzel haberler aldım..Evimi tarif etti..bununla ilgili yorum yaptı...dediği olacak mı bilemiyorum..Şimdi birden Nil hanımın popüler olmasına çok şaşırdım...Angels kafeye tekrar gittiğim de ayrıldığını söylediler...Çok üzülmüştüm..Şimdi telefonunu buldum yine gideceğim... herşeyi %100 bildi mi?elbette hayır...bunu yapabilen falcı yoktur zaten..ben çok memnun kalmıştım..tabi yine de bilemiyorum...buradan öğrenip gidip çok hayal kırıklığı yaşadığım falcılar oldu..o yüzden yorum yapmak istemiyorum...ben yaşadıklarımı anlattım karar sizlere ait..sevgiler....
sementenmor canım ben tiryaki kafeye 1 ay önce gittim..fal bakan 2 kişi vardı..birisi nevin hanım diğeri aslı...semra hanımdan hiç bahsetmediler..emin misin orada olduğundan?..bir de kahve falı mı bakıyor?bilgi verirsen sevinirim..
Yildizname düşünüyorum fiyatı ne kadar deyince 100 tl tarot ve yildizname bır dedi ben pahalı dedim o da bana benim falım cok farklı kesinlikle çıkar gibisinden iddialı bır kelime etti. Bence alt tarafi bır fal için garanti hiç bır zaman yoktur. Belki evet tutan cok fazladır hadi bana tutmadı.üzülürüm sonra o kadar paraya.
Bu soruya cevap vereyim mi yoksa vermesem mi diye çok düşündüm...Çünkü forumda nil hanımdan ilk bahseden bendim..Çok önce yazdım hatta..İsteyen geri yazılara bakabilir..Ben Angels kafe de tamamen tesadüfen baktırdım..Oraya Burcu için gitmiştim..Yoktu rahatsızdı..Ben de geldim madem birine siz yazın dedim..Nil hanıma yazdılar..Kahve falıma baktı..Şoke oldum..Bir kere hiç adını duymadığım birinden benimle ilgili inanılmaz ayrıntılar dinledim..Burcumu bildi medeni halimi bildi ve daha yazmak istemediğim bir sürü şey..Gelecekle ilgili şöyle birşey dedi;"4'lü zamanlar da çok önemli ve sevindirici gelişmeler yaşayacaksın takip et"..evet yaşadım..hatta en son 24 martta öyle bir haber aldım ki hala inanamıyorum..Mesleğimi bildi ve ilerde ne yapacağımı da..Bu söylediği benim hayalimdi...Hep yapmak istediğim...Olacak ama biraz sabret dedi...Oturduğum evi kaç metre kare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağımı söyledi...Ama en önemlisi öyle bir harf söyledi ve o kişiyle ilgili öyle bir mesele dedi ki eğer olursa çok üzüleceğim ayrı konu..Onun için bu dediği inşallah çıkmaz...Oradan çıktım şaşırarak biraz sevinerek biraz üzülerek..Sonra topicte yazdım..Bütün herşeyi...Soranlar oldu ama gitmek isteyenler Angels kafeden ayrıldığını söylediler..Üzüldüm ama yapacak birşey yok..Ertesi hafta Burcuya gittim...O da güzel baktı..Ama Burcuya o kadar beklentiyle gitmiştim ki hayal kırıklığı yaşadım..Çok pembe tablo çizdi..Neyse durum böyle arkadaşlar..Bana ne büyüden ne 3 harflilerden bahsetti...Sadece senin her yanın melek dolu ama istemeyi bilmiyorsun..Hep başkaları için istemişsin artık kendin içi iste dedi...Üzerin de nazar var çok esnedim..Bol dua oku dedi..Ne gel sana muska yazayım ne de başka birşey dedi..Ve ben ağzınıza sağlık diyerek ayrıldım...Şu son birkaç gündür çok popüler oldu..ben de şaşırdım..nasıl oldu ilk kim dedi bilemiyorum..Fakat benim topicte yazdığım bütün falcı yorumları tamamen objektif değerlendirmem..Çok bilgili değilim çünkü çok gitmedim...Gittiklerimi de yazdım..İsteyen geriye dönüp okuyabilir..Olguyu da beğenmiştim onu da yazdım..Hatta tavsiye dahi ettim...Bilginize....Sevgiler..
Arkadaşlar ben bugün uçurtma cafede neriman hanıma fal baktırmaya gittim ama o yoktu emre denen bi adam vardı ona baktırdım ve gerçekten bu kadar iğreeenç bir fal görmedim sakın emreye fal baktırmayın hiçbir halt bildiği yok bi de ne dediği de anlaşılmıyordu kendi içinden konuşuyor sanki....benimde çoook moralimi bozduu bana sevdiğin bir adam bunla olmaz onun dışında senin hayatında kimse olmazz istersen ben varım beni al gibi garip garip laflar etti asıldı mı naaptı hiçbişe anlamaddımmm yani uzun lafın kısası ben emreden hiiiç memnun kalmaddımm gitmeyin sakınn!!!1
en kötü ihtimal yarın ben paylaşıcam deneyimlerimi:):)
Arkadaşlar ben bugün uçurtma cafede neriman hanıma fal baktırmaya gittim ama o yoktu emre denen bi adam vardı ona baktırdım ve gerçekten bu kadar iğreeenç bir fal görmedim sakın emreye fal baktırmayın hiçbir halt bildiği yok bi de ne dediği de anlaşılmıyordu kendi içinden konuşuyor sanki....benimde çoook moralimi bozduu bana sevdiğin bir adam bunla olmaz onun dışında senin hayatında kimse olmazz istersen ben varım beni al gibi garip garip laflar etti asıldı mı naaptı hiçbişe anlamaddımmm yani uzun lafın kısası ben emreden hiiiç memnun kalmaddımm gitmeyin sakınn!!!1
bıde su enfal kimdir baktıran bvarsa bılgı verırmısnız?
Çok heyecanlandım marla83...inşallah memnun kalırsınız..açıkcası eğer umduğunuz gibi olmazsa kendimi suçlu hissedeceğim..bana çok çıkmıştı söyledikleri...özellikle bazı şeylere inanamamıştım...evet yıldızname o kadar uzun bakılıyor...geçen gün bir arkadaşım yıldızname bakan birinden bahsetti..2 saat sürüyormuş eve geliyormuş dedi..ama ben istemedim..baktırırsam nil hanıma baktırırım..arkadaşımın söylediği kişi de (erkek)100 tl'ye bakıyormuş...hadi hayırlısı olsun şansınız bol olsun...göreceksiniz çok hoş ve pozitif bir hanım..benimle frekansı müthiş uymuştu..inşallah size de öyle olur...mutlaka yorumunuzu yazın..ben de merak ediyorum..kahve falın da çok iyiydi..ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...kesin gideceğim kesin....
sabırsızlıkla bekliyorum=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?