sadece yıldızname bakıyor mu acaba ? 60 tl olarak versek kabul ediyor mu? kadıköydede yıldıznameye bakıyor mu acaba ? yoksa sadece kahve falı tarzında mı? bir de kadıköye gidersek fiyat değişikliği oluyor mu yani artıyor mu fiyat?
ne çok soru sordum yaa=)))
ama gitmeden önce bu yorumu okursan sorabilir misin acaba umarım çok memnun kalırsanız =)))
burdaa coook bhsedıldı emree den coooookkk artık hepimizn korkulu ruyası gb bısey oldu...
Bence ayrı ayrı bakıyor..Çünkü ayrı fiyatlar var..Kadıköye giderseniz fiyat bu eğer çekmeköye giderseniz daha uygun sanırım ben öyle anladım..
Kızlar merhaba, Dün pazar günü Nil hanıma gittim. Yıldızname baktırdım Odtü mezunu zeki bilgili iyi bir hanım bana çok faydalı oldu tam 3 saat sürdü kendisnin hali hazırda başka bir mesleği olduğundan herkese bakamıyor ama gelenleri de kırmıyor vaktinden kısıtlayıp yine de bakıyor tavsiye ederim telefonunu isteyene verebilirim mail adresimi daha önce yazmıştım isteyenler oraya mail atabilir
Kızlar merhaba, Dün pazar günü Nil hanıma gittim. Yıldızname baktırdım Odtü mezunu zeki bilgili iyi bir hanım bana çok faydalı oldu tam 3 saat sürdü kendisnin hali hazırda başka bir mesleği olduğundan herkese bakamıyor ama gelenleri de kırmıyor vaktinden kısıtlayıp yine de bakıyor tavsiye ederim telefonunu isteyene verebilirim mail adresimi daha önce yazmıştım isteyenler oraya mail atabilir
çekmeköy uzak bana gidemem gidenler buraya yazsında nil hanımın sonuda soğanlık eminenin sonuna benzemesin kadın için soğanlığa kadar gidiyoruz birde ekiyo :)çekmeköye yolum düşerse giderim bakalım nil hatun nasılmış :) bu arada stones gül o cafeden ayrılmış sanırım hep gelecek diyorlar birde kızlar ben üst üste gittiğim falcılardan memnun kalmadım bakırköy tarafında kim var erkek falcı olursa iyi olur bayan falcılar bana tutturamıyor :)
Bakırköy tarafında falcı arıyorsan cıvıltı cafe Suna hanım var... Baktırdığımda çok beğenmemiştim ama sonradan dedikleri çıktı... Zaten bana tutturan 30 falcı arasından 3 kişi fln oldu... Angels Burcu, Cıvıltı Suna, La porte Ayhan... Tüm falcılardan farklı konuşup tutturan bu 3ü oldu ama şansa belki de...
Bu ara fal baktırmadığımdan foruma uzak kaldım ama arada girip bakıyorum, 2 yıllık alışkanlıktan sanırım =)
bir de acaba siz yeditepe üniversitesinin karşısındaki cafede yasemin hanıma fal baktırdınız mı hiç ?
yorumlarınızı merak ediyorum..
Angels Burcuyla ilgili ne zaman olumlu bir yazı okusam çok seviniyorum:)bana o kadar pozitif şeyler söylemişti o kadar pembe tablo çizmişti ki inanamadım..İnşallah bana söyledikleri de çıkar...Aslında fal biraz böyledir..Bazı falcılar olumluya doğru bakar bazıları olumsuza doğru...Burcu çok sempatik enerjik ve pozitifti..Ondandır belki de..
Ya açıkçası Burcu bana olumlu da konuştu diyemem... Çünkü bana fal baktığı dönem benim istediğim şey başkaydı ama o hayırlı olan bu değil, senin için daha hayırlısı olacak kendini kapatma bu kadar dedi durdu... Ve 4-5 ay önceden her ay aynı şeyi söyledi hiç kendisiyle çelişmedi, ben artık herkese aynı falı mı bakıyor bana söylediklerini bu kadar iyi hatırlıyor olamaz diye düşünüyordum... Ama şu da var ki falı biraz gecikmeli çıktı yani Ekimde olacak dediği şey aralıkta oldu mesela... ama o sırada ben Kasım'da da gitmiştim "eee geçen ay da aynısını dedin" demiştim... olucak en geç ocak fln demişti...
Denizden okuyunca sizi daha da mutlu oldum:)..kusura bakmayın sevindim ama bana söyledikleri öylesine olumlu ve pozitifti ki hiç inanamadım...yazdım da buraya...eğer dedikleri çıkarsa onu da yazacağım..yanılmışım diye..hatta burcu olumsuz birşey varsa onu da söyleyin dedim..hayır yok dedi...bir de frekansımız çok tuttu...uzun baktı bana..istediğin soruyu sor dedi..sordum cevapladı hepsini..
ta bi türlü nil hanımın nosuna ulasamadım.özelden mj atamıyorummda.nolur siz bana gönderirimisiniz lütveeeeenn.
Kızlar ben eşimle birlikte gittim genel bilgiler verdi. iyi yılların kötü yılların olabilecek şanslı aylar eş ve çocuk sayısı gibi şeyler çıkar zaten yıldızname de ben yüz lira verdim
hani sevgilim bana dönecek mi diye soru varsa aklınızda ona da tarotla bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?