bakırköyde erkek falcı olarak enfali tavsiye ederim ben size.
İnşallah hayırlı olan neyse o olsun sizin için de... Benim ona baktırdığım dönem, benim için olumsuz, o an istemediğim şeyler şimdi iyiki de onun dediği gibi olmuş dediğim şeyler... Artık fala ihtiyacım kalmadı, kötü konuşan, nazar değdirecek bi falcıya rastlarım diye Burcu'dan başkasına eğlencesine bile gitmemeye söz verdim kendime... Burcu yokmuş bu ara ama...
Slm
Acaba Burcu ne zaman gelicekmiş bir bilginiz varmıdır?
15 nisanda gelecekmiş yurtdışındaymış bende bekliyorum gelmesini gitim geçen hafta gizem die birine baktırdım şimdi gizem ve ilhan var. selamlar
Kızlar merhaba, Dün pazar günü Nil hanıma gittim. Yıldızname baktırdım Odtü mezunu zeki bilgili iyi bir hanım bana çok faydalı oldu tam 3 saat sürdü kendisnin hali hazırda başka bir mesleği olduğundan herkese bakamıyor ama gelenleri de kırmıyor vaktinden kısıtlayıp yine de bakıyor tavsiye ederim telefonunu isteyene verebilirim mail adresimi daha önce yazmıştım isteyenler oraya mail atabilir
burdaa coook bhsedıldı emree den coooookkk artık hepimizn korkulu ruyası gb bısey oldu...
Teşekkür ederim cevabın için..Bana verdiği tarih 2 ay geçti olmaz diye düşünüyordum.Denizden tarih bende de geçikti deyince gidip bir daha baktırmak istedim..neyse 15 nisana da pek kalmamış.
burcunun tarihleri çıkmıyormuymuş tam olarak merak ettim bende gelsin öle gidicem. hayırlısı
Merhaba arkadaşlar,çıkan bir fal haberini paylaşmak istiyorum.daha önce de demiştim zaman geçtikçe bende nevalin(göztepede) falları çıkıyor.Bazıları onu sinirli buluyor benim de ilk falımda öyleydi ama sonra öyle değildi de bu bir tarafa falları beni şaşırtan bir şekilde çıkyor.öyle elanit gibi bişey beklemeyin,geçmişe ait çok çok az bişey söylüyor,hiç bişey bilmez galiba diyosunuz ama gelecekle ilgili yorumları bende ciddi oranda tuttu,sizle paylaşmak istedim.yeni arkadaşlar için yazıyorum;ben uzun süredir bu sitedeyim.iyi ya da kötü gördüğüm herşeyi yazarım.artık fal da çok çok nadiren baktırıyorum.Geleceği de bir tek Allah bilir ama işte bazı insanlara Allah belki de bir yetenek veriyor ve öngörüleri tutuyor,nevalin bendeki tahminleri bu şekilde tuttu sanırım,herşey gönlünüzce güzel olsun, Allah herkesi sıkıntılarından en hayırlı şekli ile kurtarsın...
anladım canım birde ben gideyimde görelim bakalım hayırlısı. inşallah istediğin gibi olur herşey
Arkadaşlarım bugün de taksimde müptela cafe die bir yare gittim paşahan die bir adama baktırdım bence güzeldi ama dedikleri çıkarmı bilmem.. baktıranınız var mı?? varsa paylaşabilir mi acabaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?