İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili arkadaşlar, şu falcıların telefon veya adres vb bilgilerini bana yollarsanız çok çok memnun olurum. Gittiğimde yorumlarımı paylaşırım.

Adapazarlı Mazlum
Ankarada Deniz adlı gay ve şarkıcı olan falcı
Yasemin
Tekirdağdaki Motor Ayşe denen hanım
Bakıkrköy incirlideki esin hanım
Enfal

Bu arada benim mesaj hakkım yok. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Slm
Acaba Burcu ne zaman gelicekmiş bir bilginiz varmıdır?

15 nisanda gelecekmiş yurtdışındaymış bende bekliyorum gelmesini gitim geçen hafta gizem die birine baktırdım şimdi gizem ve ilhan var. selamlar

Teşekkür ederim cevabın için..Bana verdiği tarih 2 ay geçti olmaz diye düşünüyordum.Denizden tarih bende de geçikti deyince gidip bir daha baktırmak istedim..neyse 15 nisana da pek kalmamış.

merhaba, bana nil hanımın telefonunu gönderebilir misiniz rica etsem? özel mesaj atamıyorum henüz maalesef.

gönderebilirseniz de gönderemezseniz de, şimdiden teşekkür ederim :)

merhaba mimar34
bana da nil hanımın tlfon numrasını gönderbilirmisin ? özel mesaj atma hakkın var sanırım senin..eğer atabilirsen çok sevinirim tlfonunu nil hanımın..
teşekkür ederim çokkkkkk şimdiden

Arkadaşlarım bugün de taksimde müptela cafe die bir yare gittim paşahan die bir adama baktırdım bence güzeldi ama dedikleri çıkarmı bilmem.. baktıranınız var mı?? varsa paylaşabilir mi acabaa??

Arkadaşklar beşiktaşta Hakan pastanesine telefonla randevu verip gelen bi yaşlı kadın varmış semra die hiç baktıranız varmı acaba

Teşekkür ederim cevabın için..Bana verdiği tarih 2 ay geçti olmaz diye düşünüyordum.Denizden tarih bende de geçikti deyince gidip bir daha baktırmak istedim..neyse 15 nisana da pek kalmamış.

burcunun tarihleri çıkmıyormuymuş tam olarak merak ettim bende gelsin öle gidicem. hayırlısı

Nil hanım a giden başkası yok mu neler oldu nasıl anlatıcak biri

burcunun tarihleri çıkmıyormuymuş tam olarak merak ettim bende gelsin öle gidicem. hayırlısı

Denizden diye bir arkadaş yazmış.2 ay gecikti tarihleri ama çıktı demiş..bana da burcunun verdiği tarih yarın 2 ay geçikmiş olucak.bakalım çıkar mı çıkmaz mı..Hiç de bir fikrim yok olurmu olmaz mı..Zaman gösterecek..

Son düzenleme:

Lütfen banada özelden yazarmisin göztepe Nevalin nerde oldugunu. Tesekkür ederim.

Arkadaşlarım bugün de taksimde müptela cafe die bir yare gittim paşahan die bir adama baktırdım bence güzeldi ama dedikleri çıkarmı bilmem.. baktıranınız var mı?? varsa paylaşabilir mi acabaa??

bende baktırdım ama çok kısa baktı anı söyledi bilmem gelecek ile ilgili pek bir şey söylemedi...

arkadaşlar merhaba,

genel soruları yanıtlıyım önce bu forumunda etkisiyle bu ara gerçekten yoğun öyleki o telefon sürekli çaldı ama falı bölmemeye özen gösterdi yaptığı başka bir işi olduğundan kadıköydeki ofisini kullanmak istemiyormuş pek ama aradığınızda kadıköyde başka bir yere randevu verebiliyor.kahveye tek bakmayı tercih etmediğini söyledi ama zaten kahve ve tarota 40 tl ye bakıyormuş daha önce de belirttiğim gibi yıldızname ve tarotta 100 tl ayrıntıları kendisiyle konuşursunuz elçiye zeval olmaz:)

gelelim fala
ben tarot ve yıldızname baktırdım.tarot ortalama 1, yıldızname de söylendiği gibi 3 saat sürdü. çok anlayışlı,sabırlı ve sıcak bi bayan tarotta karşı tarafla ilgili tüm sorularımın yanıtlarını aldım net zaman dilimini de verdi şimdi beklemedeyim olduğunda yazarım yıldızname de ise benim için kilit olabilecek tarihleri(evlilik,yükselme,çocuk v.s)tarihleri belirtti ben karşı tarafın bilgilerini de vermiştim uyumumuz açısından onu da hazırlamış onu da tek tek anlattı nerdeyse ona da bakmış gibi oldu.ayrıca burda bir arkadaşımızın belirttiği gibi üstünde büyü var ben bozıyım gibi bir konuşma kesinlikle geçmedi tersine yıldıznamedeki değerlere göre şu durumunda bu duayı oku başkada bişeye ihtiyacın yok gibi tavsiyelerde bulundu.. ve tavrı beğendiğim tavır herşey allahtan tavrıydı.özetle ben sevdim tarihler için beklemem lazım tabi ama geçmiş tarihleri ve durum analizi nokta atışıydı.ve kişisel yorumları da çok başarılı bir dost gibi tavsiyelerde bulundu yıldıznameye 1 kere bakılırmış zaten ama anlık durumlar için tarota tekrar gidilebilir derim.

anlattıklarım dışında başka sorularınız varsa severek yanıtlıyım yalnız benim mesaj atma hakkım olmadığından telini mesaj atamam bilginize

bana tavsiye eden mimar 34 e ve mailime numarasını gönderen ve tavsiye yorumu yapan 2 arkadaşa(nicklerini bilmediğim için direkt isim vermek istemedim:)) çok teşekkür ederim kendi adıma ben memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…