bu arada filiz hanım ın verdiği tarihleri tutmayan bikaç arkadaşın yazdığını hatırlıyorum benimki de bu hafta dolmak üzere ve umutsuzum tarihler tam tarihinde olmasa da oluyor mu onu merak ettim ya da tarih dışında diğer söyledikleri de mi çıkmıyor???
Memnun kalmış olmana senin adına çok sevindim.Umarım çok büyük güzellikler vardır önünde ve Allahta Nasip eder.
Benim bir sorum olucaktı cevaplarsan sevinirim.sorum:Acaba evlilik konusunda ne gibi şeyler söylüyor.Tarih dışında..
evet geneli güzeldi ki sıkıntılı tek bir yıl tarihi verdi o da olsun artık:)umarım güzel olan herşeyi hepimize allah yaşamayı nasip eder:)
tarih dışında isim vermiyor mesela yani çıkmazmış kaç evlilik yapılacağı,çocuk sayısı ve evlenilecek kişiyle ilgili bilgiler çıkıyormuş(doğum tarihi,burcu gibi)ben zaten bu bilgileri verdiğim için o kişinin olabilmesinin yüksek ihtimal olduğunu açıklamak için verileri nasıl kullandığını detaylı anlattı ama birisi için baktırılmazsa evlilikle ilgili isim dışında karşı tarafın tüm ayrıntıları çıkıyormuş.
Marla83 canım memnun kalmana çok sevindim..Birşey soracağım acaba yıldızname için doğum saati mutlak gerekli mi?...Bu benim açımdan sorun..En kısa zamanda gideceğim..Korkuyorum biraz...Kötü birşey söyler mi çıkar mı diye..Ama merak da ediyorum...Fakat doğum saati önemli mi bu sorumu yanıtlarsan sevinirim..Sevgiler..İnşallah hakkınız da hayırlısı olur..
Size Nil hanımın telefon numarasını gönderdim...Bir acayiplik oldu zor gitti mesaj.Geldi mi bilmiyorum..
merabalar ben uzun zamandır giremiyordum foruma. bu arada minikin attığı çooook önemli bir mesajı görmemişim ve çok çok ayıp oldu. nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum kendisine. telefondan takip ediyordum ve orada mesajı görmemişim. bilgisayardan açınca fark ettim.
1 senedir gitmediğim falcı kalmadı. neriman iyi bir falcı değil bence. duymak istedikleriniz söyleyip yolluyor. ama anda fena değil. hiç bir falcının geleceği çıkmasa da en başarılı kşi kesinlikle burcuydu. anda çok başarılıydı. burcu. hiç kimsenin demediğini demişti ısrarla. ve ben 40a yakın kişiye gittim. sadece o gördü.
yakın gelecekte fulyanın çıkan bir iki falı oldu ama ufak ayrıntılar. esas gelecek onda da yok.
melekler kahvesi gülşen de enteresan bi kadın geçmişi tarihleriyle bilmişti ama onun falı da çıkmadı. nurdoğan vardı bi de.bana onun düşüncelerini dökmüş meğer aylar sonra öğrenmiştim. ama gecek tabi ki yokama ben esas sizi bir konuda uyarmak istedim. yeni arkadaşlar bi heves, bir umut her falcıya gitmeye çalışıyor sanırım. ben de daha 3-4 ay öncesine kadar böyleydim.
yapmayın arkadaşlar. olacak olan işleriniz aksatıyor kesinlikle sık fal. kendimden biliyorum
hatta en son 3 hafta önce baktırdığım biri bana dedi ki : ben şimdi sana fal baktım ya sakın çıkmadan bana bi daha geleyim deme. başkasına da gitme. otur oturdupun yerde enerjmiler alma üstüne. çıkmaz hiç bi falın.
ben sadece kendimden yola çıkarak uyarmak istedim. tabi ki siz bilirsiniz.
ama en güzeli dua etmek. gözyaşlarıyla ellerimi açtığımda hiç boş dönmedim ben.
bu arada çıkan bir iki falım da ayda bir baktırdığım zamanlara rast geliyor. bilginize.
her şey gönlünüzce olsun kızlar
marla83 arkadaşım peki yıldıznamede her soruya cevap veriyormu yoksa belli temel sorulara mı cevap veriyor cidden bilmediğim için soruyorum. yıldıznamenin içeriği nasıl ki tarotdan farkı ne teşekkürler canım
iki soruna da burdan yanıt veriyim.ben ilk önce ofisine gittim ama fal uzun sürdüğü için ve ofisin bulunduğu hanın kapanış saati geldiği için sonra yakınlarda bir cafe ye geçtik gayette rahat ettik sorun olmadı. kendisininde söylediği ofisi çok kullanmak istemediği ama ofis de oldukça güvenliydi zaten yalnızdık ve çay bile demleyip ikram etti:) öyleki hanın girişinde ofisi ve hemen kapıda güvenlik var için rahat edecekse detay olarak vereyim:) ama öyle bir etki bırakacak bi bayan değil zaten oldukça sıcak ve rahatlatıcı ki kaldı ki dışarda sakin bi cafe de de buluşabilirsiniz sanırım
bende aradaki farkı pek bilmiyordum kendisi aydınlattı beni yıldızname de sadece kendinle ilgili bilgi alıyosun(ya da uyumlu muyum diye birinin ismini verirsen uyumun yanıtını)yani döner mi başkası var mı, benimle ilgili ne düşünüyo gibi soruların yanıtı yok onu tarotta alıyosun bu yüzden ben ikisini de tercih ettim
rica ederim:):) sevgiler...
Burcuya gittiğimi biiyorsunuz.Çok fazla pembe tablo çizdiğini söylemiştim...Hala aynı fikirdeyim..Burda yazan bazı arkadaşlar gibi bende de tarih konusun da tutturamadı..Ama söylediği birşey gerçek oldu daha doğrusu olmak üzere:)...Fakat tarihi 3 ay gibi uzadı..Bilginiz olsun..Olacak dediği şey önemli bir konuydu..Olasılığı da düşüktü..Yazacağımı söylemiştim..Evet bana dediklerinden birisi çıktı..Gecikmeli olsa da çıktı..
çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattı mekan konusu. benim okuduğum da sende büyü var sende üç harfliler çarpmış falan filan diye söylenirse işte ondan korkuyorum eğer o tarz söylemleri varsa gitmicem canım cidden etkisinde kalır korkarım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?