İstanbul'da Fal - Falcılar

anladım canım. sonuçta fikir paylaşımı burası kimsenin ne reklamını yapıyoruz nede kötülüyoruz için rahat olsun cevaplarını okuyanlar zaten görürler. allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım seninde kalbine göre olsun herşey :) bakalım bende gidince anlatırım ama yakın zamanda mı giderim bilmiyorum önce burcu denemek istiyorum oda 15 nisanda gelecekmiş kısmet artık :)

ben de söylenen tarihleri beklemek sonucuna göre yaz başı gibi de burcu yu denemek istiyorum...hepimiz için en güzeli olsun:)

arkadaşlar biri şu yazdıklarımı artık görüp nil hanımın irtibat numarasını gönderebilir mi????? yeni olduğum için mi kaale alınmıyor anlamadım =(((

aayy gittin mi canım =)) anlaşıldığı üzere memnun kalmışşsın sanırım gidilmeye değer =)) herşey gönlünce olsun inş
ben bilemedim şimdi kahve ve tarot mu baktırsam acaba ? hayatımda biri yok ki hani veriyimde onu değerlendirsin diyim=) yıldıznamede tam olarak neler anlatılıyor acaba dicemde işte bunu nasıl cevaplayacaksın=)))

sevgili mimar34 , nil hanimin telefonunu bana da iletebilirmisin ?

cok tesekkur ederim ,

ulaşırsanız banada gönderirseniz çok memnun olurum. şimdiden tesekkur ederim

merhaba lar nil hanım telefonunu varsa verebilirmisiniz lütfen teşekkürler şimdiden

Kızlar benim özel mesaj hakkım yok ama bana mayıl atarsanız yazarım nilin iletişim bilgisini xxxxxxxxxxxxx :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim özel mesaj hakkım yok ama bana mayıl atarsanız yazarım nilin iletişim bilgisini xxxxxxxxxxxxx:)

mail nereye atmamız gerekıyor nil hanımın iletişim bilgilerini alabilmek için anlayamadım ??? =)))) acil biri bana nil hanımın numarasını gönderebilirmi?????

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…