rica ederim boğmak ne demek:):)sonuçta para verilecek ve bi beklenti var deneyen birinden o kişnin ne ölçüde isteklerini karşılayacağını öğrenmeye çalışıyosun çok normal:):)
ilk yorumumda da belirttim bu konuyu bi arkadaş böyle şeyler söylüyo gibi bi yorum yaptı.zaten o kişi dışında da başka öyle bi yorum yapan olmadı.kendi adıma kesinlikle öyle bi konu geçmiyo bile tam tersine bana yıldıznamede çıkan değerlerime göre ayetlerden şu durumdayken bu sana daha uygun şöyle bi durumdayken de bu daha sana uygun bunları öyle zamanlarda okursan daha iyi hissedersin başka da bişeye ihtiyacın yok gibi bir yorum yaptı...şimdi olay birilerini koruyo reklam yapıyoya dönecek diye korkuyorumda ama üyeliğimin ilk günü denediğim tüm falcıları yazdım ve şükür onlardan hiçbiride böyle bi söylemde bulunmadı klasik şu olur bu olur dediler bu bayan da öyle...
anladım canım. sonuçta fikir paylaşımı burası kimsenin ne reklamını yapıyoruz nede kötülüyoruz için rahat olsun cevaplarını okuyanlar zaten görürler. allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım seninde kalbine göre olsun herşey :) bakalım bende gidince anlatırım ama yakın zamanda mı giderim bilmiyorum önce burcu denemek istiyorum oda 15 nisanda gelecekmiş kısmet artık :)
Merhaba deryabeh;
Nil hanıma gittiniz mi???
arkadaşlar merhaba,
genel soruları yanıtlıyım önce bu forumunda etkisiyle bu ara gerçekten yoğun öyleki o telefon sürekli çaldı ama falı bölmemeye özen gösterdi yaptığı başka bir işi olduğundan kadıköydeki ofisini kullanmak istemiyormuş pek ama aradığınızda kadıköyde başka bir yere randevu verebiliyor.kahveye tek bakmayı tercih etmediğini söyledi ama zaten kahve ve tarota 40 tl ye bakıyormuş daha önce de belirttiğim gibi yıldızname ve tarotta 100 tl ayrıntıları kendisiyle konuşursunuz elçiye zeval olmaz:)
gelelim fala
ben tarot ve yıldızname baktırdım.tarot ortalama 1, yıldızname de söylendiği gibi 3 saat sürdü. çok anlayışlı,sabırlı ve sıcak bi bayan tarotta karşı tarafla ilgili tüm sorularımın yanıtlarını aldım net zaman dilimini de verdi şimdi beklemedeyim olduğunda yazarım yıldızname de ise benim için kilit olabilecek tarihleri(evlilik,yükselme,çocuk v.s)tarihleri belirtti ben karşı tarafın bilgilerini de vermiştim uyumumuz açısından onu da hazırlamış onu da tek tek anlattı nerdeyse ona da bakmış gibi oldu.ayrıca burda bir arkadaşımızın belirttiği gibi üstünde büyü var ben bozıyım gibi bir konuşma kesinlikle geçmedi tersine yıldıznamedeki değerlere göre şu durumunda bu duayı oku başkada bişeye ihtiyacın yok gibi tavsiyelerde bulundu.. ve tavrı beğendiğim tavır herşey allahtan tavrıydı.özetle ben sevdim tarihler için beklemem lazım tabi ama geçmiş tarihleri ve durum analizi nokta atışıydı.ve kişisel yorumları da çok başarılı bir dost gibi tavsiyelerde bulundu yıldıznameye 1 kere bakılırmış zaten ama anlık durumlar için tarota tekrar gidilebilir derim.
anlattıklarım dışında başka sorularınız varsa severek yanıtlıyım yalnız benim mesaj atma hakkım olmadığından telini mesaj atamam bilginize
bana tavsiye eden mimar 34 e ve mailime numarasını gönderen ve tavsiye yorumu yapan 2 arkadaşa(nicklerini bilmediğim için direkt isim vermek istemedim:)) çok teşekkür ederim kendi adıma ben memnun kaldım.
Marla83 canım memnun kalmana çok sevindim..Birşey soracağım acaba yıldızname için doğum saati mutlak gerekli mi?...Bu benim açımdan sorun..En kısa zamanda gideceğim..Korkuyorum biraz...Kötü birşey söyler mi çıkar mı diye..Ama merak da ediyorum...Fakat doğum saati önemli mi bu sorumu yanıtlarsan sevinirim..Sevgiler..İnşallah hakkınız da hayırlısı olur..
ulaşırsanız banada gönderirseniz çok memnun olurum. şimdiden tesekkur ederim
Nil hanımın numarasını bulanın elleri dert görmesin..Ne kadar memnun kalmıştım..Keşke o zaman alsaydım...
Size Olgu hanımı önerebilirim..Pazar ve pazartesi günleri Acıbadem kahve keyfin de iskambil falı bakıyor..Objektif bir falcı..İskambil kartlarını iyi yorumluyor..Bana verdiği tarih ekim 2012 o yüzden birşey diyemiyorum..İsterseniz gidebilirsiniz..35 tl'ye bakıyor..
arkadaşlar biri şu yazdıklarımı artık görüp nil hanımın irtibat numarasını gönderebilir mi????? yeni olduğum için mi kaale alınmıyor anlamadım =(((
peki nasıldı ? bir de ne kadar baktı sadece yıldıznameye acaba?
Kızlar benim özel mesaj hakkım yok ama bana mayıl atarsanız yazarım nilin iletişim bilgisini xxxxxxxxxxxxx:)
mail nereye atmamız gerekıyor nil hanımın iletişim bilgilerini alabilmek için anlayamadım ??? =)))) acil biri bana nil hanımın numarasını gönderebilirmi?????
sevgili mimar34 , nil hanimin telefonunu bana da iletebilirmisin ?
cok tesekkur ederim ,
mail nereye atmamız gerekıyor nil hanımın iletişim bilgilerini alabilmek için anlayamadım ??? =)))) acil biri bana nil hanımın numarasını gönderebilirmi?????
nil hanımın telefonunu bilenler lütfen özelden mesaj atabilirmi
mailinizi yazın göndereyim. sanırım mımar34 şu an yok sıtede
arkadaslar gunaydin nil hanimin telini bana da msj atabilirmisiniz tesekkurler simdiden
maılınızı yazın lütfen göndereyım
mail attım cevaplarsan sevinirimm teşkkürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?