gelmedı mail?
gelmedı mail?
xxxxxxxxxxxxx gönderirmisin lütfen teşekkürler
mail box kontrol ediniz lütfen :)
mail geldi çok teşekkür ederim nil hanıma ulaşacağım mutlaka bu numaradann :)))
tavsiye ederim, bende çok tereddütlü yaklaştım konuya, hatta hakkında olumlu yazılan yazıları acaba tanıdıkları yazmış olabilir mi diye bile düşündüm, kendisine bu siteden söz ettiğimde gerçekten bu platforma ait bilgisi olmadığını anladım. bakalım zamala göreceğiz söyledıklerının doğrulugunu[/QUOT
evet insan düşünmüyor değil. gidicem mutlaka sonucu da burdan paylaşacağımmm çok teşekkürlerrrr
özel mesajla nil hanımın nosunu gönderebilecek biri yok mu kızlar mail adresi deşifre edilmez diye bılıyorum ben lütfen özel mesaj hakkı olan yollayabılırmı???
sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ama nasıl arzu ederseniz öyle yapın tabi. veya dilerseniz siz bana özelden mail adresınızı yazabiriliseniz bilgileri gönderebilirim
Forumda adı geçen Nil hanımı bende merak ettim.Son günlerin popüler ismi o sanırım.
Ama net olarak bilgi veren fazla yok,genelde herkez telefonunu istemiş.Bende kararsız kaldım deneme konusunda ayrıca banada uzak
oralara gitmem mümkün değil acaba biraz daha beklesemmi,yada telde bakarsa baktırsammıkafam iyice karıştı
Elmakurdumusun hoşgeldin canım..Yoktun uzun zamandır..Nil hanımdan bu forumda ilk bahseden bendim sanırım..Tamamen tesadüfen baktırmıştım..Angels kafeye Burcu için gitmiştim..Kendisi yoktu rahatsızdı..Sonra çıktım kafeden başka kimseyi bilmiyordum çünkü..Ama geri döndüm..Dedim ki buraya kadar geldim baktırayım birine..Oradakiler beni nil hanıma yazdı..Kahve falı baktırdım..Şoke olarak çıktım yanından..Şöyle ki baktırdığım hiçbir falcı onun kadar detay bilemedi...Çok yazmak istemiyorum..Ama oturduğum evi kaç metrekare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağıma kadar bildi..Sonra buraya yazdım..Ama gitmek isteyenler Angels kafeden aayrıldığını söylediler..Son günler debirden popüler oldu..İlk kim dedi kim bahsetti bilemiyorum...Ama ben gideceğim yıldızname için..Ondan sonra da fal işine uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..Sevgiler....
Sanırım kendisi anadolu yakasında,bana uzak olduğundan dolayı gidemem.Evet kimden çıktı bende bilmiyorum ama son günlerde baya popüler oldu.
Ben senden telefonunu rica etsem belki bir gün baktırırım
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
Elmakurdumusun hoşgeldin canım..Yoktun uzun zamandır..Nil hanımdan bu forumda ilk bahseden bendim sanırım..Tamamen tesadüfen baktırmıştım..Angels kafeye Burcu için gitmiştim..Kendisi yoktu rahatsızdı..Sonra çıktım kafeden başka kimseyi bilmiyordum çünkü..Ama geri döndüm..Dedim ki buraya kadar geldim baktırayım birine..Oradakiler beni nil hanıma yazdı..Kahve falı baktırdım..Şoke olarak çıktım yanından..Şöyle ki baktırdığım hiçbir falcı onun kadar detay bilemedi...Çok yazmak istemiyorum..Ama oturduğum evi kaç metrekare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağıma kadar bildi..Sonra buraya yazdım..Ama gitmek isteyenler Angels kafeden aayrıldığını söylediler..Son günler debirden popüler oldu..İlk kim dedi kim bahsetti bilemiyorum...Ama ben gideceğim yıldızname için..Ondan sonra da fal işine uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..Sevgiler....
ben telefonda randevu için konuştuğumda, eskiden telefonda bakıyordum ancak artık çok yoğun olduğumdan kendimi yormamak adına bakmıyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?