İstanbul'da Fal - Falcılar

mail geldi çok teşekkür ederim nil hanıma ulaşacağım mutlaka bu numaradann :)))

tavsiye ederim, bende çok tereddütlü yaklaştım konuya, hatta hakkında olumlu yazılan yazıları acaba tanıdıkları yazmış olabilir mi diye bile düşündüm, kendisine bu siteden söz ettiğimde gerçekten bu platforma ait bilgisi olmadığını anladım. bakalım zamala göreceğiz söyledıklerının doğrulugunu

özel mesajla nil hanımın nosunu gönderebilecek biri yok mu kızlar mail adresi deşifre edilmez diye bılıyorum ben lütfen özel mesaj hakkı olan yollayabılırmı???

özel mesajla nil hanımın nosunu gönderebilecek biri yok mu kızlar mail adresi deşifre edilmez diye bılıyorum ben lütfen özel mesaj hakkı olan yollayabılırmı???

sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ama nasıl arzu ederseniz öyle yapın tabi. veya dilerseniz siz bana özelden mail adresınızı yazabiriliseniz bilgileri gönderebilirim

Forumda adı geçen Nil hanımı bende merak ettim.Son günlerin popüler ismi o sanırım.
Ama net olarak bilgi veren fazla yok,genelde herkez telefonunu istemiş.Bende kararsız kaldım deneme konusunda ayrıca banada uzak
oralara gitmem mümkün değil acaba biraz daha beklesemmi,yada telde bakarsa baktırsammı kafam iyice karıştı

Merhaba canım;
Nil hanım hakkında biraz bilgi verebilirmisin,ben çok falcı deneyen biri değilim de ama bu aralar yine krizim tuttu...

Elmakurdumusun hoşgeldin canım..Yoktun uzun zamandır..Nil hanımdan bu forumda ilk bahseden bendim sanırım..Tamamen tesadüfen baktırmıştım..Angels kafeye Burcu için gitmiştim..Kendisi yoktu rahatsızdı..Sonra çıktım kafeden başka kimseyi bilmiyordum çünkü..Ama geri döndüm..Dedim ki buraya kadar geldim baktırayım birine..Oradakiler beni nil hanıma yazdı..Kahve falı baktırdım..Şoke olarak çıktım yanından..Şöyle ki baktırdığım hiçbir falcı onun kadar detay bilemedi...Çok yazmak istemiyorum..Ama oturduğum evi kaç metrekare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağıma kadar bildi..Sonra buraya yazdım..Ama gitmek isteyenler Angels kafeden aayrıldığını söylediler..Son günler debirden popüler oldu..İlk kim dedi kim bahsetti bilemiyorum...Ama ben gideceğim yıldızname için..Ondan sonra da fal işine uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..Sevgiler....

Sanırım kendisi anadolu yakasında,bana uzak olduğundan dolayı gidemem.Evet kimden çıktı bende bilmiyorum ama son günlerde baya popüler oldu.
Ben senden telefonunu rica etsem belki bir gün baktırırım
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Hayatım gönderdim telefonunu..Almışsındır umarım..İnan nasıl oldu kim bahsetti de birden popüler oldu bilemiyorum..Ama ben kahve falı baktırmıştım..Açıkcası memnun kaldım..Bana 4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın takip et demişti.Ayın 4'ü 14'ü gibi...Oldu gerçekten de..En son 24 martta sevindirici bir gelişme oldu benim için..Tabi herkesle aynı frekansı yakalar mı bilmiyorum..Çok hoş sıcakkanlı ve pozitif bir hanımdı..Zaten odtü mezunuymuş..Yıldızname ve tarot ikisi bir arada bakıyormuş 100 tl....Ben yıldızname hiç baktırmadım çekiniyorum biraz...Kötü birşey olur mu çıkar mı diye..Uzun bakıldığını biliyorum..Nil hanım da 3 saat bakıyormuş..Ciddi zaman ayırmak lazım...Eğer gidersem ayrıntılı olarak yazacağım foruma...Sevgiler..

mimar arkadaşım telefon bilgisi için çok teşekkür ederim.
bu akşam nil hanım ile görüşeceğim. öyle 2-3 saat verme şansım yok kendisine. o sebeple telefonla randevu alırken de yıldızname istemedim.
tarot mu kahve falı mı her ne eserse gönlümden baktırıp sizlere bilgi veririm yarın sabah:)
sevgiler

Kızlar, Sefakoy dekı Nevın hanıma yıllar evvel gıttım ve tarot acıp cok sey soylemıstı ve cogu cıkmıstı. Sımdı onu tekrar zıyaret etmek ıstıyorum fakat ulasabılecegım numara vs yok .
Bana yardımcı olabılecekmısınız :)
hepınızı cook optum :)

cnm ya sana zahmet banada gönderebilirmisin telefonunu
yanlız telefonda bakarken başarılımıdır ...
bir fikrin varmı ? zaten nilden sonra bende bir süre baktırmayacağım

bende merak ettim nil hanımı bende yanına gidemem şuan istanbul dışındayım temmuzda gideceğim istanbula o zamana kadar meraktan çatlarım telefonda bakar mı acaba birde telefon numarası alabilirmiyim şansımı denemek istiyorum

ben telefonda randevu için konuştuğumda, eskiden telefonda bakıyordum ancak artık çok yoğun olduğumdan kendimi yormamak adına bakmıyorum dedi.

ben telefonda randevu için konuştuğumda, eskiden telefonda bakıyordum ancak artık çok yoğun olduğumdan kendimi yormamak adına bakmıyorum dedi.

ben daha önce telefondan baktırmak istediğim diğer falcılardan da gelebiliyorsanız gelin telefonda geldiğiniz gibi olmaz yorumunu almıştım ama siz bilirsiniz yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…