İstanbul'da Fal - Falcılar

merak ettim acaba gittiniz mi nil hanıma

canım ben baktırdım dediğin doğru 100 tl tarot ve yıldızname, tarot kahve 40 tl. kim çıkardı 150 falan. neyse kendisi zaten paragöz birisi değil benim izlenimim. gayet samimi.

canım ben baktırdım dediğin doğru 100 tl tarot ve yıldızname, tarot kahve 40 tl. kim çıkardı 150 falan. neyse kendisi zaten paragöz birisi değil benim izlenimim. gayet samimi.

bnde önümüzdeki hafta için randevu aldım. nasıl memnun kaldınızmı acaba izlenmerinizi paylasrmısınız

merak ettim acaba gittiniz mi nil hanıma

kızlarrrr, nil hanıma en yakın zamanda giden biri olarak düşüncelerimi paylaşayım. cidden öncelikle ben forumda bakarsanız daha 1 haftalık gibi kısa bi zamandır üyeyim ve o yüzden kimseyi ne tanırım ne reklamını yaparım ne de rencide edecek birşey söylerim çünkü insanız ve helede çoook ii tanımadan yargısız infaz yapmayalım derim. neyse cidden nil hanım süper pozitif konuşkan ve cidden tamamen geçmiş ve şu an ile ilgili nokta atışı yapan birisi. ben şoook ooldum hemde inanılmaz derecede. öncelikle yıldıznameme baktı eşim ve benim yıldıznamemizi detaylıca anlattı ve onlara göre ayetlerimizi okumamız gereken duaları verdi. zaten inancı sağlam birisi bundan şüpheniz olmasın. zaten herşeyin allahtan olduğunu kendiside söylüyor. gelecek için ise tarot falıma baktı onlar içinde cidden net şeyler söyledi. beklemedeyim en yakın tarih nisan sonu çıkınca hemen yazıcam içiniz rahat olsun. konuşmaları tavsiye niteliğindeydi ki ben bilirim havasından uzak mütevazice bir davranıştı. şu an için çook özel olan durumları bile bildi şoooooooooooook oldum. yok artık dedim ve ona istinaden sorduğum soruları net cevap verdi. bunlar beni fazlasıyla doyurdu. ha kötü olumsuz birşey söylemedi ölümdür kalımdır falan ki ben bilemem allah bilir dedi. ben seni sadece bazı şeylerde uyarır dua etmende yardımcı olurum dedi. sonuç olarak gayet ve fazlasıyla doyurucuydu. bu arada 4-5 saat sürüyor ki aldığı parayı 100tlyi fazlasıyla hakediyor. neyse gidip gitmemek size kalmış ama ben her zaman danışabileceğim birisi olduğunu düşünüyorum.

jalealyel memnun kalmana sevindim..umarım tüm dileklerin gerçekleşir..hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...

jalealyel memnun kalmana sevindim..umarım tüm dileklerin gerçekleşir..hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...

canım saolasın sayende ama biliyosun dimi önce sen dedin gayet de ii oldu. cidden memnun kaldım hemde çook. mutlu ayrıldım. hayırlısı olsun. sen ne zaman gideceksin! korkma sakın biliyosun bende korkuyodum ama nil hanımın kendisinin dediği gibi kadere allahtan başka kimse etki edemez sadece pozitif düşünce mantığına bende inanıyorum dedi. doğruda zaten. ii düşün ii olsun derler ya aynen öyle. zaten kötü söylemiyor. neyse sen de git istersen paylaşırsın canım.

B.Mine canım benim özel msj hakkım olmadığı için burdan yazmak zorundayım nosunu mimar34 arkadaşımızdan aldım saolsın, istersen sende ondan alabilirsin onun hakkı var henüz ben yeniyim özel msj yollayamıyorum. istediğin saatte çok geç olmadan arayabilirsin bence çünkü kendisi her telefona cevap vermeye çalışıyor kimseyi kırmamaya çalışıyor eminim düzgün konuşulduktan sonra, randevuyu kararlaştırırsınız canım. kusura bakma tekrar. :)))

mimar 34 çok teşekkür ederim.iş yoğunluğundan yeni girebildim siteye.yollamışsın nil hanımın numarasını sağol :).bende ilk fırsatta baktırıcam.ama sanırım kahve ve tarot baktırırım önce.gerçekten çok merak ettim.bu arada geçen gün çok bunalmıştım.birden kadınlar kahvesine gittim dilek hanıma.aylar önce kasım ayında falan ilk kez baktımıştım ona.o zaman hiç olmayacak bir şeyi bilmişt ve sonraki gelişmleri de tarihleriyle beraber.benim için çok önemliydi.2.falını o kadar çok beğenmemiştim.ama bu zamana kadar fal baktırdıklarım arasında en yakın şeyleri bilen ve en çok şeyi bilen o olmuştu.bakalım yine önceki söylediklerine yakın şeyler söyledi.yakın tarihler verdi yine.bu sefer olursa paylaşıcam.bu kez de olması zor gibi gözüken bişey söyledi.o olursa zaten bundan sonra hep ona giderim o derece :).bekleyip görücem..o da pozitif bir kadındır severim.paylaşmak istedim..

Nil hanımın telefonu özelden bana mesaj atmanız mümkün mü? Şu sıralar çok ihtiyacım var gerçekten böyle bir bakım yaptırmaya. Özellikle de yıldızname konusu ilgimi çekiyor.

Göndermeniz mümkünse sevinirim.

Rica ederim...Memnun kalmana sevindim Dilek hanımdan..Çoğu kişi beğenmiyor..İşte bazen ya fal bakan günün de olmuyor.Ya sen negatif oluyorsun.Arada uyum olmuyor.Eğer çıkarsa bizimle paylaşırsın..Sevgiler..

Soyle bir gecmisi okudumda.. ne yani Nil hanim simdi reklamcimiymis? neyse gectim iyi yada kotu falciligini 150 liraya asla fal baktirmam birine. Ben ona bakarim o bana versin :))) Arkadaslar valla piyasadaki fiyatlari siz yukseltiyosunuz maalesef! Akil okuyolar, ahan bildi oluyor. Gelecekte dedikleri cikarmi, ona bakmak lazim.. Ayrica fallarin cikip cikmayacagi sizin elinizde. Bazi seylerin puf noktasi vardir. Kaderinizi siz degistirebilirsiniz. Ben buna artik emin oldum.

150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…