bak şimdi bende sabah randevum var nil hanımdan sen böleee diyince korktum ama kendisi zaten olumsuz bakmıyormuş giden arkadaşlar var en yakın zamanda. hayırlısı ama artık bende yarın akşam yazarım tecrübe mi. allah herşeyi kalbimize gönlümüze göre versin. biz yine de dualarımızı yapıyoruz ediyoruz. bende annemden destek aldım o eskiden daha yaygın olduğunu ve bakıldığını söyledi kötü birşey söylemedi. zaten bir kez bakılıyormuş. bence kadere kimse müdahale edemez allahtan başka. neyse onu yaşayacağız hayatımız da canım. inancımızı kaybetmediğimiz sürece inşallah birşey olmaz allahın izniyle. zaten nil hanımda forumda görmüşsündür bu işte bayaa iyi birisi. hayırlısı canım
merak ettim acaba gittiniz mi nil hanıma
Merhaba,
Arkadaşlar Nil Hanım'ın 150 TL aldığı nereden çıktı? Tarot + yıldızname 100 denmişti. Tarot ve kahve falı da 40 TL denmişti. Ben pazara randevu aldım tarot ve kahve için. Ne vereceğim? Bilgi lütfen.
canım ben baktırdım dediğin doğru 100 tl tarot ve yıldızname, tarot kahve 40 tl. kim çıkardı 150 falan. neyse kendisi zaten paragöz birisi değil benim izlenimim. gayet samimi.
merak ettim acaba gittiniz mi nil hanıma
Marly canım başımıza iş çıkarma şimdi:)...düşmeyelim peşine:).çok mu memnun kalmıştın?eğer öyleyse buluruz ne yapalım?..araştıralım bakalım..
kızlarrrr, nil hanıma en yakın zamanda giden biri olarak düşüncelerimi paylaşayım. cidden öncelikle ben forumda bakarsanız daha 1 haftalık gibi kısa bi zamandır üyeyim ve o yüzden kimseyi ne tanırım ne reklamını yaparım ne de rencide edecek birşey söylerim çünkü insanız ve helede çoook ii tanımadan yargısız infaz yapmayalım derim. neyse cidden nil hanım süper pozitif konuşkan ve cidden tamamen geçmiş ve şu an ile ilgili nokta atışı yapan birisi. ben şoook ooldum hemde inanılmaz derecede. öncelikle yıldıznameme baktı eşim ve benim yıldıznamemizi detaylıca anlattı ve onlara göre ayetlerimizi okumamız gereken duaları verdi. zaten inancı sağlam birisi bundan şüpheniz olmasın. zaten herşeyin allahtan olduğunu kendiside söylüyor. gelecek için ise tarot falıma baktı onlar içinde cidden net şeyler söyledi. beklemedeyim en yakın tarih nisan sonu çıkınca hemen yazıcam içiniz rahat olsun. konuşmaları tavsiye niteliğindeydi ki ben bilirim havasından uzak mütevazice bir davranıştı. şu an için çook özel olan durumları bile bildi şoooooooooooook oldum. yok artık dedim ve ona istinaden sorduğum soruları net cevap verdi. bunlar beni fazlasıyla doyurdu. ha kötü olumsuz birşey söylemedi ölümdür kalımdır falan ki ben bilemem allah bilir dedi. ben seni sadece bazı şeylerde uyarır dua etmende yardımcı olurum dedi. sonuç olarak gayet ve fazlasıyla doyurucuydu. bu arada 4-5 saat sürüyor ki aldığı parayı 100tlyi fazlasıyla hakediyor. neyse gidip gitmemek size kalmış ama ben her zaman danışabileceğim birisi olduğunu düşünüyorum.
bnde önümüzdeki hafta için randevu aldım. nasıl memnun kaldınızmı acaba izlenmerinizi paylasrmısınız[/QUOTyazdım ama tekrar söyleyim cidden çook memnun kaldım tamamen burdan öğrenip gittim ama şook oldum. gelecek için çıkanları yazarım ama benim için gayet doyuurucu ve mutluluk vericiydi. zaten amaç terapi misali değilmidir ki!!!! neyse hayırlısı artık.
jalealyel memnun kalmana sevindim..umarım tüm dileklerin gerçekleşir..hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...
Kurtuluş'ta ki falcı Rita hanım'a nasıl ulaşabilirim? Yardım edebilecek olan, numarasını bilen var mı??? Benim bir tanıdığım gitmiş kendisine yıllar önce, söyledikleri 10sene sonra bile halen çıkıyor demişti.
arkadaslar pekı gazıosmanpaşadakı birsen hanıma
gıden varmı evınde bakıomus??????????? ne kdara bakıyo? nasıl bakıyo? telefonu yada adresı varmı????
mimar 34 çok teşekkür ederim.iş yoğunluğundan yeni girebildim siteye.yollamışsın nil hanımın numarasını sağol :).bende ilk fırsatta baktırıcam.ama sanırım kahve ve tarot baktırırım önce.gerçekten çok merak ettim.bu arada geçen gün çok bunalmıştım.birden kadınlar kahvesine gittim dilek hanıma.aylar önce kasım ayında falan ilk kez baktımıştım ona.o zaman hiç olmayacak bir şeyi bilmişt ve sonraki gelişmleri de tarihleriyle beraber.benim için çok önemliydi.2.falını o kadar çok beğenmemiştim.ama bu zamana kadar fal baktırdıklarım arasında en yakın şeyleri bilen ve en çok şeyi bilen o olmuştu.bakalım yine önceki söylediklerine yakın şeyler söyledi.yakın tarihler verdi yine.bu sefer olursa paylaşıcam.bu kez de olması zor gibi gözüken bişey söyledi.o olursa zaten bundan sonra hep ona giderim o derece :).bekleyip görücem..o da pozitif bir kadındır severim.paylaşmak istedim..
Soyle bir gecmisi okudumda.. ne yani Nil hanim simdi reklamcimiymis? neyse gectim iyi yada kotu falciligini 150 liraya asla fal baktirmam birine. Ben ona bakarim o bana versin :))) Arkadaslar valla piyasadaki fiyatlari siz yukseltiyosunuz maalesef! Akil okuyolar, ahan bildi oluyor. Gelecekte dedikleri cikarmi, ona bakmak lazim.. Ayrica fallarin cikip cikmayacagi sizin elinizde. Bazi seylerin puf noktasi vardir. Kaderinizi siz degistirebilirsiniz. Ben buna artik emin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?