İstanbul'da Fal - Falcılar

150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:

Bende anlamam 3 saat mis 5 saatmis. Falla merak saranın kafasında birkaç soru vardır maksat ona cevap almak:) Bencede 20 tl den fazlası saçmalık oluyor çünkü zaten garanti yok bu islerde.

150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:

3 saat muhabbet yapiyor falmi bakiyor oluyor.. birde baskalarinin arkasindan atip tutuyor, dalga geciyor ohh tabi bolca zamani var bunlar icin! Neyse, memnun ayrilanlarin fallari cikarmi cikmazmi gorucez zamanla. Iki farkli uyelik alip reklam yapan ve banlanan birinden bahsediyoruz.. ben baska birsey demiyorum arkadaslar. Paraniza sahip cikin.

Bende anlamam 3 saat mis 5 saatmis. Falla merak saranın kafasında birkaç soru vardır maksat ona cevap almak:) Bencede 20 tl den fazlası saçmalık oluyor çünkü zaten garanti yok bu islerde.

Aynen, garantisi yok hicbirseyin. Ayica cafedekilerde ipin ucunu kacirmis, igrenc kahve icirip 20 liraya fal bakiyolar.. seneye 25 - 30 olur.. guzel bir yerde arkadaslarla toplanip yemek yer stres atarim daha iyi! Ayrica alinan negatif enerji cabasi, ne kadar iyi bir fal anlatirsan anlatsin uzerinize olumsuz bir enerji aliyosunuz ve kafaniz karisiyor. Olucakmi olmucakmi bu bile insani stres yapmaya yeter. Ara sira baktirilir ama ben kendi adima zamaninda cok fal baktirmis biri olarak, tavsiye etmiyorum. Cok olumsuzlugunu gordum ve suan siyrildigim icin cok mutluyum!

Son düzenleme:

7ayda 14 falciya gitmisim sonuc mü 7 ay önce olması gereken islerim hep ileriye attı her bakılan falda olucak isin ileri atıyor . Bazı arkadaslar diyorki bende bilmemem kime gittim 2ay gecti 3 ay gecti olmadı diye iste bu yüzden oluyor fal üstüne fal islerini ileri atıyor. Birde ciddi anlamda tüm olumsuz enerjileri topluyorsunuz üstünüze . 1 nazar boncuğu takip 2 falciya gidin nasıl catladigini gözlerinizle görürsünüz zaten.
Herneyse şükür bende kurtuldum fal pesinde kosmaktan:)

nerıman taksımde mı? bılgılerını yollayabılır mı bırı kızlar...

Mimarcim tesekkur ederim. Sana ozelden mesaj atamadim tesekkur etmek icin( 100 mesaj dolunca atabilirmisim. Ben de sana buradan tesekkur etmek istedim: nil hanima gittigim zaman yazacagim gelismeleri:) tekrar tesekkur ederim:))

ooooopsssss Nil hanım ın tel numarası isteme mesajlar çok yağıyoooo :)))
hepsimize güzel şeyler çıksın
hayırlısı )

dün cuma öğlen gibi gidecektim doluydu saat 4 gibi gel dedi musait olamadım erteledim..
taa bi an önce arkadaşlarımız baktırsın :) bi randevu boşalsın giderim artık )

öyle mi.. birkaç sayfa önce bırılerının beğendiğini okumuştum bı deneyeyım dedım ama bekleyeyım bıraz daha. cok tesekkurler yorum ıcın..

Bence deneyebilirsin cnm.2 arkadaş gitmiştik.arkadaşıma söylediği herşey çıktı.bende de işle ilgili durumum çıktı.aşkla olan kısım beklemede kaldıolmuyacak birşey değil umudum var.o yüzden olmadı demiyorum..

Fallari cikan var cikmayan var.. ama iste iyisine denk gelince zaman gecsede oluyor. En iyisi fal baktirip beklemeye cekilmek. Yoksa falcilarin ardi arkasi kesilmez ve verilen paralara yazik olur, hemde ruh sagligina. Bi cok kisi takinti haline getirip, olmayacak dua'ya amin diyor. Sonrada, sevdigim adam evlendi, baskasiyla beraber haberlerini aliyoruz iste. Ben falim cikarmi tamamen hic bilemiyorum, bildigim tek sey artik keyfimin istedigi gibi davrandigimdir. Ama cikan falcilarinda hakkini yiyemem. Cikmadi diyemem, ama bundan sonra aldigim radikal kararlar var. Cafe falcilarina zaten asla baktirmam, ayrica ortaya konulan falcilarada. Arkadaslar arasinda bakilan fallar en guzeli, ama olurda fali cikmis bi kac kisi gelir belki o falciyi dusunebilirim ileriki donemler icin. Ama su aralar negatif pozitif hic bir kafa karisikligi istemiyorum hayatimda. Insan isteyince kapilar aciliyor, istemeyince de kapaniyor. Olay bundan ibaret.

Ben beni istemeyen bir adamin pesinden asla kosmadim, son olayda ciddi bir kumar oynadim ve yasadigim seyler sonucu cevabini aldim. Insanlari kendi elimizle sinayabilir cevabi kendimiz bulabilirsiniz. Ayrica yarin fikrimin degismeyecegi ne malum, karsimdakinede ayni hakki tanirim ve gocunmam. Ama gercek sevgi varsa, helede bir erkek sevmisse iste o zaman kadin yaninda halt eder!

Son düzenleme:

nil hanımın 2 üyeliğimi varmıs bu sitede anlamadım nil hanımdamı reklamımmıs? :/

arkadaşlar ben nil hanımı tanımıyorum hatta burdan numarasını buldum daha da baktırmadım.ama bişeyi anladığım kadarıyla açıklık getirmek istedim.yıdızname 100 liraymış.bu fiyat yıldızname için normal.çünkü çok geniş kapsamlı bir bakım o.bu işleri yapan arkadaşım var.o da aynı fiyata bakıyor.her neyse kahve+tarot 40 sanırım..
bu arada sık sık fal baktırma olayına bende karşıyım.bende zamanında peşpeşe bir kaç gün baktırdığım oluyordu.o zaman çok kafayı takıyorsun her şeye.bence o kadar takmaya gerek yok.hem insanın psikolojisine hem maddiyatına zarar çok baktırmak.bende kendime sınır koydum.ayda bir defa baktırmaya karar verdim en fazla 2 kere..fazlasının zarar verdiğini düşünüyorum.birde ne olursa olsun çok kafayı takmamak lazım.hayatın kontrolü bizde..güzel olan da bu değil mi zaten :).

Arkadaslar yildiznamede olum dahil net bir sekilde cikiyor. Dedemde gunun birinde baktirmis, nasil olucegini kac yasinda olucegini bir bir anlatmis bakan kisi, ama foss adam 87 yasinda hala tas gibi.. yani onunda garantisi yok.

nil hanımın 2 üyeliğimi varmıs bu sitede anlamadım nil hanımdamı reklamımmıs? :/

Nil hanimi met eden bir kisinin iki uyeligi varmis biri deaktive edilmis digeri 2. uyelikten bam yemis. Tam ismi anildigi zamanlar, yeni yeni uyelikler alinmis ve telefonu israrla sorulmus. Yani pek icime sinmedi acikcasi. Ayrica eski bir uyenin olumsuz yorumuna o banlanan uyelerden biri siz Yasemin hanimmisiniz demis.. bu kadar detayi nerden biliyorsa artik! Sesinizden kizgin oldugunuz anlasiliyordu diye de eklemis. Neyse kokusu cikar. Ella ile Elif gibi olmasinda bu durum verilen para 100 lira neticede. Bu durumlarda eski uyelerin cikan yada cikmayan fallarina itimat edilmesi daha mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…