150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:
150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:
Bende anlamam 3 saat mis 5 saatmis. Falla merak saranın kafasında birkaç soru vardır maksat ona cevap almak:) Bencede 20 tl den fazlası saçmalık oluyor çünkü zaten garanti yok bu islerde.
Aynen, garantisi yok hicbirseyin. Ayica cafedekilerde ipin ucunu kacirmis, igrenc kahve icirip 20 liraya fal bakiyolar.. seneye 25 - 30 olur.. guzel bir yerde arkadaslarla toplanip yemek yer stres atarim daha iyi! Ayrica alinan negatif enerji cabasi, ne kadar iyi bir fal anlatirsan anlatsin uzerinize olumsuz bir enerji aliyosunuz ve kafaniz karisiyor. Olucakmi olmucakmi bu bile insani stres yapmaya yeter. Ara sira baktirilir ama ben kendi adima zamaninda cok fal baktirmis biri olarak, tavsiye etmiyorum. Cok olumsuzlugunu gordum ve suan siyrildigim icin cok mutluyum!
nerıman taksımde mı? bılgılerını yollayabılır mı bırı kızlar...[/QUOTE
Uçurtma Cafe taksim..
nerıman taksımde mı? bılgılerını yollayabılır mı bırı kızlar...
Ben su falı baktırmıştım ona dediklerinin hiçbiri çıkmadı bilginize...
öyle mi.. birkaç sayfa önce bırılerının beğendiğini okumuştum bı deneyeyım dedım ama bekleyeyım bıraz daha. cok tesekkurler yorum ıcın..
canım ne kadara bakıyor bu sevgı hanım yerı nerde?
7ayda 14 falciya gitmisim sonuc mü 7 ay önce olması gereken islerim hep ileriye attı her bakılan falda olucak isin ileri atıyor . Bazı arkadaslar diyorki bende bilmemem kime gittim 2ay gecti 3 ay gecti olmadı diye iste bu yüzden oluyor fal üstüne fal islerini ileri atıyor. Birde ciddi anlamda tüm olumsuz enerjileri topluyorsunuz üstünüze . 1 nazar boncuğu takip 2 falciya gidin nasıl catladigini gözlerinizle görürsünüz zaten.
Herneyse şükür bende kurtuldum fal pesinde kosmaktan:)
Kızlar Filiz hnm telefonunu açmıyor, randevusuz gidilir mi acaba?
3 saat muhabbet yapiyor falmi bakiyor oluyor.. birde baskalarinin arkasindan atip tutuyor, dalga geciyor ohh tabi bolca zamani var bunlar icin! Neyse, memnun ayrilanlarin fallari cikarmi cikmazmi gorucez zamanla. Iki farkli uyelik alip reklam yapan ve banlanan birinden bahsediyoruz.. ben baska birsey demiyorum arkadaslar. Paraniza sahip cikin.
nil hanımın 2 üyeliğimi varmıs bu sitede anlamadım nil hanımdamı reklamımmıs? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?