İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba

Nil hanımın telefonunu bana da gönderirmisiniz... çok tşk ederim.

kızlar ben bugün bi arkadaşımı götürmek için filiz hanımı aradım. Ama kendisi şuan şehirdışındaymış 25-26 nisan gibi gelecekmiş. bu ara onu arayan çok oluyomuş bide bikaç kişi gitmiş olmadığı için geri dönmek zorunda kalmış.

randevu almadan gitmeyin aman diyim olmadığı için kapıda kalırsınız

bende bugün filiz hanimi aradim cünkü cikan fal haberinin müjdesini vercektim kendisine, dediginden biraz gec oldu ama oldu ama bakim sirasinda demisti zamanlarda yanilabiliyorum. kendisi suan sehir disindaymis o yüzden aramadan gitmeyin. kimseyi burda kötülemek istemiyorum ama Ella nin fali fossss, insanlari baska yöne yönlendiriyo ve dedigi seylerde cikmadi ani bildi ama gerisi hikaye, kendisini iranli olarak tanitiyo ama iranli filanda degil, heralde elmiraya özendi....

ne demişti ne kadar geç oldu

Rita'nın numarası olan banada yollayabilir mi lütfen??

sevgili emooskfl...

foruma çok sık girmediğim için ..yazılanları epeyce arkadan takip ederek..ancak şimdi yazabiliyorum...
ben epeyce eski bir üyeyim ve bu forumda uzun zamandır gerçek ve gerçek olmayan paylaşımları okudum..

şimdi..senin 'nil ablan' çok iyi fal bakabilir.bunun değerlendirmesini ve konu ile ilgili düşüncelerini forumunda paylaşman doğru..zaten burası bir forum! ama onun dışında..kişi isimi vererek ve birilerini suçlayarak 'nil ablanı' korumaya çalışman çok doğru bir davranış değil...bu tarz aşırı savunmalar ve tepkiler..insanlarda olumsuzluk yaratıyor ve nil hanımın reklamı yapılıyormuş gibi algılanıyor...madem nil ablan iyi fal bakıyor..o zaman ..bu tarz yazışmalarl yaparak...kişilerin kafalarında nil hanım ile ilgili olumsuzluk yaratma derim ben...tabii gene doğrusunu sen bilirsin..ben sadece dışardan bu tarz yazışmalar nasıl algılanıyor...onu aktarmak istedim...

geçmişte bu tarz aşırı savunulan falcılar ve birileri hakkında detay yazan forum üyeleri olumsuz bir şekilde anıldı ve tarihe karıştlar!!! forumda bu tarz çok örnek yaşandı..

sevgiler...

Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün Nil Hanım'a baktırdım fal. Fal anlamında memnun kalıp kalmadığımı bilmiyorum. Bana göre biraz karışık baktı. Söyledikleri daha çok gelecekle ilgili şeyler. En yakın tarih 23 Nisan sonrası, Nisan sonuna kadar. Ben daha önce Havva Hanım'a da baktırdım. İkisinin verdikleri tarihler arasında paralellik var. Velhasıl göreceğiz. Bu zamanlar dolduğunda ve daha sonrasında dediklerinden çıkan şeyler olursa, buradan gene paylaşırım. Bu şartlar altında kimseye de kendisine gidin ya da gitmeyin diyemiyorum. İçinizden geliyorsa deneyin derim. Sevgiler.

beğendiğiniz falcıları tavsiye etseniz aşırıya kaçmadan çıktıklarını paylaşsanız ve de takdiri bize bıraksanız savunmalarını yapmasanız daha mı iyi olur acaba??? aşırı derecede övüp savunup vede saldırgan olunca çok itici oluyor falcılara gideceğim bile varsa gidemiyorum.. daha önce bende beğendiğim falcıyı yazdım gidenler oldu beğenmediler ne falcıyı savundum ne de millete saldırgan bir tutum sergiledim...lütfen biraz daha gerçekçilik...

Yıldıznameden bahsettiğinizi okudum. Dahası buna bakan kişinin yüz lira gibi bir fiyata baktıgınıda okudum ki şaşkınlıgım dahada arttı. Bakın yıldızname denen şey öle ben falcıyım bakarım demekle olmaz. Normalde kurandan bakılır ki buda ilim almış olmanız gerekliligini ortaya koyar. Bir hesabı vardırki ebcel hesabı denir buna herkesin hemen ögrenecegi bir hesap olmaktan çok uzaktır.

KIsacası ben size falcılar adına bir tiyo vereyim baride şu havada uçuşan paralarınızı ki bunu tamamen iyi niyetle sölüyorum uçuşturmaktan vaz geçin. Bir falcının iyi oldugunu anlamanın en temel yolu ya hiç bir şey anlatmayıp baktıracagınız kahve falıyla olur ki bu noktada falcıyı mimiklerden uzak dinlemeniz şidetle tavsiye olur bir baş sallama bile falcı dogru yoldamı anlamasına vesile olursunuz ve bu yanlış.

Tarota gelince bildiginiz gibi o daha çok soru cevaptır ve ilk soruları seçerken hayatınızdan tamamen uzak sorular seçin mutlu evliliginizi mutsuz mutsuz evliligi mutlu gibi göstererek bölemi devam edecek deyin misalen... Yani yanlış bilgi vererek soruyu sorun. ve bakın bakalım dur bakalım burada öle göstermiyor diyecek mi? Yoksa sizin söleminizle yorumlarlamı devam edecek fala. Saygılar...

uzak durmaya çalışıyorum fallardan 3 haftam bitti
ama arkadaşım gitti nil'e . Yıldızname baktırmayı çok istiyodum aradı benide, anlattıklarından gidilmeye değer olmadığını düşündüm. sizin yorumunuzla emin oldum.
Ki bir arkadaşım aradığında benim falım çıkar, çok kişiye çıktı diye iddialı konuşmasıda soğuttu beni.
sizinde yorumunuzda elememe sebep oldu.
hala istiyorum yıldıznameyi ama bu kadar ticarete döken biriyle değil.
geçmiş sayfaları okudum , şişirildiğini düşünüyorum.
3 saate 100 tl çok mu mı demişler. Çok kardeşim. Tamam bende 75 lira verdim defalarca ama o zamanda çok diyordum.
Veren verirde ona bişi diyemem ama azımsanması garip geliyor.
Birde ne anlatıcak bana 3 saat? Masal ?
Dua veriyor denmiş, en güzel dua elleri açıp Yaradana yakarmak.
Birde hiç haz etmem fal bakılırken bölünmesini. Elmirayı bu yüzden severdim , telefonunu sessize alır bakmazdı bile.
Zırt pırt telefonla bölünücek fal ha :26:
Odtü mezunu olduğunu nerden biliyorlar ve bu kadar sıkı savunurlar anlamam :)
lafım size değil sizi görünce bi alıntı yapıp yazıvereyim dedim.
Çok daralırsam fal fal fal diye :) burcu veya nesile giderim

Son düzenleme:
Yıldızname konusunda baya bir talep oldugunu görmekteyim izninizle konuyla ilgili bir alıntıyı paylaşıcam sizlerle belki bölece asıl yıldıznamenin ne oldugunu anlatma şansımda olur...

Yıldızname bakımı en güzel, en faydalı, en kapsamlı onarım amaçlı (yani kötü giden şeyleri düzeltme amaçlı) bir bakımdır.Yıldızname bakımı, Hz. Muhammet'in torunlarından olan İmamı Cafer Hazretleri'nin nutuk ilminden doğan, cifir ilmiyle geliştirilen kapsamlı bir ilmin meyvesidir. Yıldızname bakımının temel amacı olumlu, olumsuz kişiyle alakalı bilgileri elde edip bu bilgileri çözüm amaçlı uygulamalarda kullanmaktır.

Yıldızname bakımı telepatik, görsel ve hissi bir bakım yönteminin problemleri çözümleme hizmetinde kullanılan bir yan ilimdir.

Detaylı bakım teknikleri arasında güvenilir bir teknik, ilimdir. Bakarken bakım yapan şahıs, işlemlere ağzı dualı başlayıp, ağzı dualı bakımı sonlandırır. Fal değildir; ama dışardan bakıldığında fala benzetilmektedir.

KIsacası sevgili dostlar her insan yıldızname bakamaz bunun ilmini almış olanlar dışındaki günümüzde bunu bakabilen zannımca bir elin parmaklarını geçmez. Ancak ticari amaçlarla arz ve talebe baglı olarak bu ilim sanki kolay bir işmiş gibi gündeme gelmekte günümüzde. Kuranı bilecek ilmini yapmış olacak kalp gözünüzün açılması saglanmış olacak ve en önemliside bunu fal gibi lanse etmiycek ehli kişilerle bakılabilir ki asla ticari amacı yoktur zira kuranı hatmedip ilmi almış birinin falın günahından bihaber olmasıda beklenemez degil mi?

Neden bu konu üzerinde bu derece durduguma gelince dini bir gerçekligi olan ve dinen bir ilim olarak bilinen bir şeyi fal olarak görmenizi engellemek adınadır. Saygılarımla.

Merhaba minikdepresif:) Sizi yeniden burada görmek güzel. İyisinizdir umarım. Dediğim gibi baktığı fal karışıktı. Ve gelecek zaman odaklıydı. Tutturduğu noktalar da oldu ama ben bunların bir kısmını kendi kafamdan zorlamayla yorumlayarak çıkardım. O nedenle iyi falcıdır, kötü falcıdır diye yorum yapamıyorum. Ben bundan önce Havva Hanım'a baktırmıştım. O da geleceğe yönelik konuşmuştu. Fiyat olarak da bunun yarısıydı aldığı ücret. Bana göre fiyat ve performans tutarlıydı orada. Bunun için Havva Hanım'a baktırmak isteyenlere, onu denemelerini tavsiye ederim. Ama Nil Hanım için gidin ya da gitmeyin diyemiyorum. Nasıl bir falcı olduğunu zaman gösterecek. Yıldızname üç saat sürüyor dediler, fal da uzun sürüyor, 1 saate yakın, dolayısıyla biraz dikkat dağılması da oluyor. Benim eleştirilerim bu şekilde. İyi insandır, tatlı insandır bunlar ayrı konular. Sonuç itibarıyla bu insanlarla ticari bir ilişki kuruyoruz. İyiyi de kötüyü de söylememiz gerekiyor. İçinden geçenler denesinler. Ben de çıkarsa eğer söylediği şeyler, buradan paylaşacağım gene. Selamlar, sevgiler.

oo hosgelmısın ya :)

banada acıkcası cok geldı bu fiyat . hele 2. üyelık olaylarından snra baya sogudum acıkcası nil hanıma tarot baktırmaktan.. 40 liraya okadar yol gitmek yerine filiz hanıma tekrar su veya nebilim karalama baktırırm çok uctu bu fal fiyatları

benm nıl hanım hakkında anlamadgm bı kac sey war baska meslegı var odtu mezunu dendı yadırgamıyorm fal bakmasını ama baska meslegı var onunla ugrasıyor dendi snrada 3 saat fal bakıyor randevular dolu dendi ? anlamadım kendı meslegıne zaman hangı ara ayırıyor. odtu mezunu oldgunu bılıyoruz acaba ne mezunuymus onuda yazsalardı keske :)

merhaba havva hanım benim sürekli aklımda ama bir türlü müsait olup gidemedim.bu hafta gitmek istiyorum kesinlikle.nasıldı falı?memnun kalmış mıydın?çıkan şeyler oldu mu?

minik hoşgeldin..ben bişey sorucam.bu nesil dediğin kişi nerde bakıyor?beşiktaş symbolde mi?nasıl memnun kalmış mıydın?tavsiye eder misin?.birde sen zamanında falım çıktı demiştin.yaşadıklarını bilen falcılar kimlerdi?paylaşırsan çok sevinirim..çok ihtiyacım var.her zaman baktıramıyorum.şöyle adam akıllı bir defa baktırıp çok uzun süre baktırmak istemiyorum.

cumartesi günü nil hanıma fal baktırdım ben ve 3 diğer arkadaşım daha baktırdık. Genel olarak beğenmedim diyemem iyiydi bence çok sık fal baktıran biri de olmadığım için bana iyi gibi geldi ama falcı bu sonuçta gidin ya da gitmeyin diyemem bi yerde elektirk meselesi olduğunu düşünüyorum ben.ama gittiğim falcılardan şaşırtıcı şeyleri bildi hatta bi konuda benimle aynı cümleleri kurdu o zaman baya bi şaşırmıştım. içinizden geleni yapın bence =) verdiği tarihler çıkarsa sizinle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…