mimar 34 çok teşekkür ederim.iş yoğunluğundan yeni girebildim siteye.yollamışsın nil hanımın numarasını sağol :).bende ilk fırsatta baktırıcam.ama sanırım kahve ve tarot baktırırım önce.gerçekten çok merak ettim.bu arada geçen gün çok bunalmıştım.birden kadınlar kahvesine gittim dilek hanıma.aylar önce kasım ayında falan ilk kez baktımıştım ona.o zaman hiç olmayacak bir şeyi bilmişt ve sonraki gelişmleri de tarihleriyle beraber.benim için çok önemliydi.2.falını o kadar çok beğenmemiştim.ama bu zamana kadar fal baktırdıklarım arasında en yakın şeyleri bilen ve en çok şeyi bilen o olmuştu.bakalım yine önceki söylediklerine yakın şeyler söyledi.yakın tarihler verdi yine.bu sefer olursa paylaşıcam.bu kez de olması zor gibi gözüken bişey söyledi.o olursa zaten bundan sonra hep ona giderim o derece :).bekleyip görücem..o da pozitif bir kadındır severim.paylaşmak istedim..
bende bugün filiz hanimi aradim cünkü cikan fal haberinin müjdesini vercektim kendisine, dediginden biraz gec oldu ama oldu ama bakim sirasinda demisti zamanlarda yanilabiliyorum. kendisi suan sehir disindaymis o yüzden aramadan gitmeyin. kimseyi burda kötülemek istemiyorum ama Ella nin fali fossss, insanlari baska yöne yönlendiriyo ve dedigi seylerde cikmadi ani bildi ama gerisi hikaye, kendisini iranli olarak tanitiyo ama iranli filanda degil, heralde elmiraya özendi....
Merhaba Kizlar,
Bu sanirim 5. yazisim ama forum cok aktif ve surekli yeni seyler yaziliyor:)
Ben Rita'nin numarasini ya da adresini ariyorum. Bi cok kisiden ismini duydum, iyi baktigina inaniyorum. Eger baska tavsiyeleriniz varsa o ayri tabi. Ben daha once Duygu'ya gitmistim. Duygu'nun enerjisi cok yuksek, sizinle ilgili her seyi biliyor. Hatta oturdugunuz anda direkt isminizin harflerini bile soyluyor. Ama gelecegi kesinlikle bilemiyor. Sadece 3.gozu falan acik sanirim, ya da enerjisi cok yuksek oyle biliyor hayatinizi.
Ozelden mesaj atamiyorum yeni uye oldugum icin, birisi lutfen bana Rita'nin numarasini yollayabilir mi? Ve deneyimlerini anlatabilir mi?
Tesekkurler!
arkadaşlar nil ablayı ben hastanede bulup numarasını isteyip paylaştığımda sıkıntısız kabul etti ama yasemin hanım olduğunu bildiğimiz bir hanım nilablada mesajı duruyormuş ikigündür ısrarla arayıp ondakika ayırın bana diye ısrar edip telde baktırmaya çalışmış bu gün cenazeleri olduğu için bakamaıyacağın ı şuyan önceden sözü verilmiş bir müşteriye gizem hanıma bakıyorum bugün imkansız demi,ş yasemin hanım terbiyesiz sden kendini ne sanıyorsun diye hakaret etmiş gizem hanım bugün nil hanıma yıldızmname balktırıken olmuş bu olay ben artadığımda çok sinirlendim forumun idarecesine nasıl ulaşabilirim kadın tehdit ediyor dedi sadece dolu olduğu günlerde ısrar etmemenızi ama ramanızdan rahatsız değil yanlız güvenlik gereği ofisinde bakmayacakmış onu söyledi yanlız yasemin hanım afal balkmadı bakmadan karalıyor yaemin hanım onu biliyorum bilginize isteyen özelden ulaşırsa nil hanımın mailini yada numarasını veririmde problem yok yasemin hanım yanı yaz diye rumuzlu hanım telde olayı berdavaya gertirip bide o müşterini boşver benim sorunum dHAA Önemli demiş nil hanım kabul etmediğinden bu durumu yaratmış gizem hanım da zaten yazsın lütfen bu gün giden yasemin hanıom hariç hepinize bakacak merak etmeyin
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün Nil Hanım'a baktırdım fal. Fal anlamında memnun kalıp kalmadığımı bilmiyorum. Bana göre biraz karışık baktı. Söyledikleri daha çok gelecekle ilgili şeyler. En yakın tarih 23 Nisan sonrası, Nisan sonuna kadar. Ben daha önce Havva Hanım'a da baktırdım. İkisinin verdikleri tarihler arasında paralellik var. Velhasıl göreceğiz. Bu zamanlar dolduğunda ve daha sonrasında dediklerinden çıkan şeyler olursa, buradan gene paylaşırım. Bu şartlar altında kimseye de kendisine gidin ya da gitmeyin diyemiyorum. İçinizden geliyorsa deneyin derim. Sevgiler.
uzak durmaya çalışıyorum fallardan3 haftam bitti
ama arkadaşım gitti nil'e . Yıldızname baktırmayı çok istiyodum aradı benide, anlattıklarından gidilmeye değer olmadığını düşündüm. sizin yorumunuzla emin oldum.
Ki bir arkadaşım aradığında benim falım çıkar, çok kişiye çıktı diye iddialı konuşmasıda soğuttu beni.
sizinde yorumunuzda elememe sebep oldu.
hala istiyorum yıldıznameyi ama bu kadar ticarete döken biriyle değil.
geçmiş sayfaları okudum , şişirildiğini düşünüyorum.
3 saate 100 tl çok mu mı demişler. Çok kardeşim. Tamam bende 75 lira verdim defalarca ama o zamanda çok diyordum.
Veren verirde ona bişi diyemem ama azımsanması garip geliyor.
Birde ne anlatıcak bana 3 saat? Masal ?
Dua veriyor denmiş, en güzel dua elleri açıp Yaradana yakarmak.
Birde hiç haz etmem fal bakılırken bölünmesini. Elmirayı bu yüzden severdim , telefonunu sessize alır bakmazdı bile.
Zırt pırt telefonla bölünücek fal ha :26:
Odtü mezunu olduğunu nerden biliyorlar ve bu kadar sıkı savunurlar anlamam :)
lafım size değil sizi görünce bi alıntı yapıp yazıvereyim dedim.
Çok daralırsam fal fal fal diye :) burcu veya nesile giderim
ama arkadaşım gitti nil'e . Yıldızname baktırmayı çok istiyodum aradı benide, anlattıklarından gidilmeye değer olmadığını düşündüm. sizin yorumunuzla emin oldum.
Ki bir arkadaşım aradığında benim falım çıkar, çok kişiye çıktı diye iddialı konuşmasıda soğuttu beni.
3 saate 100 tl çok mu mı demişler. Çok kardeşim. Tamam bende 75 lira verdim defalarca ama o zamanda çok diyordum.
Birde hiç haz etmem fal bakılırken bölünmesini. Elmirayı bu yüzden severdim , telefonunu sessize alır bakmazdı bile.
Merhaba
Nil hanımın telefonunu bana da gönderirmisiniz... çok tşk ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün Nil Hanım'a baktırdım fal. Fal anlamında memnun kalıp kalmadığımı bilmiyorum. Bana göre biraz karışık baktı. Söyledikleri daha çok gelecekle ilgili şeyler. En yakın tarih 23 Nisan sonrası, Nisan sonuna kadar. Ben daha önce Havva Hanım'a da baktırdım. İkisinin verdikleri tarihler arasında paralellik var. Velhasıl göreceğiz. Bu zamanlar dolduğunda ve daha sonrasında dediklerinden çıkan şeyler olursa, buradan gene paylaşırım. Bu şartlar altında kimseye de kendisine gidin ya da gitmeyin diyemiyorum. İçinizden geliyorsa deneyin derim. Sevgiler.
canım banada numarasını gonderebılırmısın bende baaktırıcam randavu alıcam en kısa zamanda gıtmek ıstıyorum acaba numarasını gonderebilirmisiniz :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?