150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:
Hoşbuldum .. Sevgiler benden :) Çok şükür iyiyim.Merhaba minikdepresif:) Sizi yeniden burada görmek güzel. İyisinizdir umarım. Dediğim gibi baktığı fal karışıktı. Ve gelecek zaman odaklıydı. Tutturduğu noktalar da oldu ama ben bunların bir kısmını kendi kafamdan zorlamayla yorumlayarak çıkardım. O nedenle iyi falcıdır, kötü falcıdır diye yorum yapamıyorum. Ben bundan önce Havva Hanım'a baktırmıştım. O da geleceğe yönelik konuşmuştu. Fiyat olarak da bunun yarısıydı aldığı ücret. Bana göre fiyat ve performans tutarlıydı orada. Bunun için Havva Hanım'a baktırmak isteyenlere, onu denemelerini tavsiye ederim. Ama Nil Hanım için gidin ya da gitmeyin diyemiyorum. Nasıl bir falcı olduğunu zaman gösterecek. Yıldızname üç saat sürüyor dediler, fal da uzun sürüyor, 1 saate yakın, dolayısıyla biraz dikkat dağılması da oluyor. Benim eleştirilerim bu şekilde. İyi insandır, tatlı insandır bunlar ayrı konular. Sonuç itibarıyla bu insanlarla ticari bir ilişki kuruyoruz. İyiyi de kötüyü de söylememiz gerekiyor. İçinden geçenler denesinler. Ben de çıkarsa eğer söylediği şeyler, buradan paylaşacağım gene. Selamlar, sevgiler.
hoşbuldum genc bayanoo hosgelmısın ya :)
Büdümmmmmmm hoşbuldumMinik'im Hoşgeldin..
size gönülden katılıyorum.Yıldızname konusunda baya bir talep oldugunu görmekteyim izninizle konuyla ilgili bir alıntıyı paylaşıcam sizlerle belki bölece asıl yıldıznamenin ne oldugunu anlatma şansımda olur...
Yıldızname bakımı en güzel, en faydalı, en kapsamlı onarım amaçlı (yani kötü giden şeyleri düzeltme amaçlı) bir bakımdır.Yıldızname bakımı, Hz. Muhammet'in torunlarından olan İmamı Cafer Hazretleri'nin nutuk ilminden doğan, cifir ilmiyle geliştirilen kapsamlı bir ilmin meyvesidir. Yıldızname bakımının temel amacı olumlu, olumsuz kişiyle alakalı bilgileri elde edip bu bilgileri çözüm amaçlı uygulamalarda kullanmaktır.
Yıldızname bakımı telepatik, görsel ve hissi bir bakım yönteminin problemleri çözümleme hizmetinde kullanılan bir yan ilimdir.
Detaylı bakım teknikleri arasında güvenilir bir teknik, ilimdir. Bakarken bakım yapan şahıs, işlemlere ağzı dualı başlayıp, ağzı dualı bakımı sonlandırır. Fal değildir; ama dışardan bakıldığında fala benzetilmektedir.
KIsacası sevgili dostlar her insan yıldızname bakamaz bunun ilmini almış olanlar dışındaki günümüzde bunu bakabilen zannımca bir elin parmaklarını geçmez. Ancak ticari amaçlarla arz ve talebe baglı olarak bu ilim sanki kolay bir işmiş gibi gündeme gelmekte günümüzde. Kuranı bilecek ilmini yapmış olacak kalp gözünüzün açılması saglanmış olacak ve en önemliside bunu fal gibi lanse etmiycek ehli kişilerle bakılabilir ki asla ticari amacı yoktur zira kuranı hatmedip ilmi almış birinin falın günahından bihaber olmasıda beklenemez degil mi?
Neden bu konu üzerinde bu derece durduguma gelince dini bir gerçekligi olan ve dinen bir ilim olarak bilinen bir şeyi fal olarak görmenizi engellemek adınadır. Saygılarımla.
taksim symbolde bakıyor.minik hoşgeldin..ben bişey sorucam.bu nesil dediğin kişi nerde bakıyor?beşiktaş symbolde mi?nasıl memnun kalmış mıydın?tavsiye eder misin?.birde sen zamanında falım çıktı demiştin.yaşadıklarını bilen falcılar kimlerdi?paylaşırsan çok sevinirim..çok ihtiyacım var.her zaman baktıramıyorum.şöyle adam akıllı bir defa baktırıp çok uzun süre baktırmak istemiyorum.
evet ama söyle düşünün bır falcı ya gıdıyorsunuz 20 tl verıyorsunuz memnun kalmıyorsunuz 2, falcıya gıdıyorsunuzz oldu 40 60 80 100
memnun kalmadıgınız her falcıda brı baskasına gıdıyosunuz neden bırı benım tatmın etsın dıye :) vallla bende cok gıttım sevgılımden ayrıldıgımda donecek dedıler döndu ama sonu olmadı dengesız adamdan korkacaksın kı bunu falcılarda bana söledı dengesız dedılerr keynerıa arkadasım kı de donmus ya gerıı ılk gerı dondugunde bende öle dıyordum bosverın ya o kadar para verılır mı vermem kıyafet alırım daha iyi felan :) ama sevgılısınden ayrılan yada pısıkolojı kötu olan hr ınsan pısıkolog yerıne falcıyı tercıh eder bu da bır gercek.
sonuç olarak eger yıldızname ye bır kez bakılıyorsa bır kez denemek gerekır bence :)
Pendik'te oturuyor 70 liraya bakıyor. Çok iyi bence bir dene...
bende bu sevginin numarasını rica edicem kızlar:)
merhaba havva hanım benim sürekli aklımda ama bir türlü müsait olup gidemedim.bu hafta gitmek istiyorum kesinlikle.nasıldı falı?memnun kalmış mıydın?çıkan şeyler oldu mu?
Hoşbuldum .. Sevgiler benden :) Çok şükür iyiyim.
Dahada iyi oluruz hepimiz umarım
hoşbuldum genc bayan
Büdümmmmmmm hoşbuldum
size gönülden katılıyorum.
ben doğru bildiklerim vardı yıldızname ile ilgili şimdi sizde yazınca emin oldum
taksim symbolde bakıyor.
nesili çoğu kişi sevmesede ben seviyorum, ukala bir tip ama patavatsız değil.
kısmi olarak çıktı , devamı çıkar mı bilmiyorum hayırlısı.
ben favori falcım elmiradır. yoğunlukla onun dedikleri çıktı.
ama kader bizim elimizde bir çok şeyi değiştirebiliyoruz ki ben öyle yaptım
çok para vermek istemezsen
uçurtma neriman
smybol nesil
angels burcu
elmira bende en cok tutturan o da 75 tl
kimse psikolog yerine falcıya gitmez.
falcıya ümit bulmak için gider, psikologa kendini toparlamak için.
öyle bir gerçek yok.
Ben ikisinide denedim. Şu an ikisindende uzağım
hoşbuldum genc bayan
Büdümmmmmmm hoşbuldum
ben doğru bildiklerim vardı yıldızname ile ilgili şimdi sizde yazınca emin oldum
taksim symbolde bakıyor.
uçurtma neriman
smybol nesil
angels burcu
öyle bir gerçek yok.
toparlamaktan kasıt orda gıdıp derdını anlatabılmek onun sana tavsıye vermesımıdırı bunu bazı falcılarda yapıyorr onun yanından cıktıgında kendını daha ıyı hıssedıyorsun amac bu degılmıdır zaten eskıden di o pısıkologların dınlemesı artık hıcbırı dıonlemıyor verıyor antı depresanı :)) ilaç manyagı oluyorsun antı depresan kullanmaktansa falcıya gıderımmm daha iyi :) bu iç hayatım kendını daha ıyı hıssedeceksın sana nıoye o kadar para verıyorum o zaamn falcı hıc olmazsa umutlandırıyoo ( çok umutlanmakta kötu :) abartmayın sonra daha kötu olursunuz )
vel hasıl kelam efendıme sölım arada bır terapı amaclı gıdılebılır abartmamamk gerek :)
banada acıkcası cok geldı bu fiyat . hele 2. üyelık olaylarından snra baya sogudum acıkcası nil hanıma tarot baktırmaktan.. 40 liraya okadar yol gitmek yerine filiz hanıma tekrar su veya nebilim karalama baktırırm çok uctu bu fal fiyatları
benm nıl hanım hakkında anlamadgm bı kac sey war baska meslegı var odtu mezunu dendı yadırgamıyorm fal bakmasını ama baska meslegı var onunla ugrasıyor dendi snrada 3 saat fal bakıyor randevular dolu dendi ? anlamadım kendı meslegıne zaman hangı ara ayırıyor. odtu mezunu oldgunu bılıyoruz acaba ne mezunuymus onuda yazsalardı keske :)
hoşbuldum genc bayan
Büdümmmmmmm hoşbuldum
taksim symbolde bakıyor.
uçurtma neriman
smybol nesil
angels burcu
öyle bir gerçek yok.
toparlamaktan kasıt orda gıdıp derdını anlatabılmek onun sana tavsıye vermesımıdırı bunu bazı falcılarda yapıyorr onun yanından cıktıgında kendını daha ıyı hıssedıyorsun amac bu degılmıdır zaten eskıden di o pısıkologların dınlemesı artık hıcbırı dıonlemıyor verıyor antı depresanı :)) ilaç manyagı oluyorsun antı depresan kullanmaktansa falcıya gıderımmm daha iyi :) bu iç hayatım kendını daha ıyı hıssedeceksın sana nıoye o kadar para verıyorum o zaamn falcı hıc olmazsa umutlandırıyoo ( çok umutlanmakta kötu :) abartmayın sonra daha kötu olursunuz )
vel hasıl kelam efendıme sölım arada bır terapı amaclı gıdılebılır abartmamamk gerek :)
ilk önce psikolog ve psikiyatr ayrımını yapalım.
psikolog ilaç yazamaz, diploması yeterli değildir. Zaten 6 yıl tıp okumaz.
Psikiyatr ilaç yazar ve 6 yıl okur.
Ben sana veya bir başkasına falcıya gitme diyemem. Zira bende falcı falcı geziyor(dum).
Ama psikologla falcıyı bir tutmaya karşıyım.
Falcı dediğin kişinin hayat birikimi olabilir aama bu işin eğitimini almış işinin ehli insanlarla karşılaştırmasına karşıyım ki bana toparlanma sürecimde en çok psikologumun yardımı olmuştur.
canım hangi meslek olursa olsun bu kadar parayı hangi meslekte kazacak 12 saat çalışıyor 400tl aylık nerden bakarsan 10bin en kötü neden gidip başka iş yapsın ki!
ilk önce psikolog ve psikiyatr ayrımını yapalım.
psikolog ilaç yazamaz, diploması yeterli değildir. Zaten 6 yıl tıp okumaz.
Psikiyatr ilaç yazar ve 6 yıl okur.
Ben sana veya bir başkasına falcıya gitme diyemem. Zira bende falcı falcı geziyor(dum).
Ama psikologla falcıyı bir tutmaya karşıyım.
Falcı dediğin kişinin hayat birikimi olabilir aama bu işin eğitimini almış işinin ehli insanlarla karşılaştırmasına karşıyım ki bana toparlanma sürecimde en çok psikologumun yardımı olmuştur.
tamam cnm o zaman valla ben pısıkolog dıye gıttım cok kötu bır donemdeydım ama antı depresan verdı belkıde gıttıgı pısıkıyatr dır bılemıyorum o donmeler cok fazla doktorun tebalasına bakamadım bır yakınım goturmustu dayadı antı depresanı mal gıbı gezer oldum :)
o yuzden agzım yandı falcıya bende bır ara gıttım hemde 5 6 tansıne bırden felan ama bu aralar gitmiyorum cunku dedklerını hıcbırı tam oalrak gerceklesmedı belkı8de zamanı var :) bılemem ama öylesıne gıtmek ıstıyorum acele etmıyorum bır pazar yemekten sonra klahve ıcmek amclı gıttıgım bır yerde baktırabılırım :)
kesinlikle iyi para ama hep bu düzeyde gidebileceğini sanmıyorum :)
şimdi forumda nil fırtınası var bi süre ekmeğini yer :)
ben yarın kendime katina kartları alıcam:)
kendi falıma kendim bakıcam artık
yanlış bi tecrübe yaşamışsın , inşallah bi daha yaşamazsın.tamam cnm o zaman valla ben pısıkolog dıye gıttım cok kötu bır donemdeydım ama antı depresan verdı belkıde gıttıgı pısıkıyatr dır bılemıyorum o donmeler cok fazla doktorun tebalasına bakamadım bır yakınım goturmustu dayadı antı depresanı mal gıbı gezer oldum :)
o yuzden agzım yandı falcıya bende bır ara gıttım hemde 5 6 tansıne bırden felan ama bu aralar gitmiyorum cunku dedklerını hıcbırı tam oalrak gerceklesmedı belkı8de zamanı var :) bılemem ama öylesıne gıtmek ıstıyorum acele etmıyorum bır pazar yemekten sonra klahve ıcmek amclı gıttıgım bır yerde baktırabılırım :)
çünkü doktor çok önemli.
benim psikologum felsefeci bi dedeydifena taktikleri vardı hayata karşı
fala hiç baktırmasak en iyisi ama işte merak kediyi öldürürmüş bizimkide o hesap
hehehehe...en iyisini yaparsın en azından bir kere ödersin para
evet ya1 yıldır ki fal paralarımla yazın süper bi tatil yapabilirdim
[/QUOTE]İLHAN VE yeni bir falcı gizem hanım var pek memnun kalmadık arkadaşım cangül yabancı türkçesi bozuk bir bayana baktırdı angelsta cemile takma adı şirin bir hanım zor anlaşılsada nokta atışları oldu ilhan sadece muhabbet ediyor ben bidaaha sanırım orda sadece cemileye giderim
QUOTE=roselyna;23596942]Angels Burcu çok övülüyor burada bir de Ayhan varmış gelecek konusunda nasıl tavsiye eder misiniz?
yanlış bi tecrübe yaşamışsın , inşallah bi daha yaşamazsın.
çünkü doktor çok önemli.
benim psikologum felsefeci bi dedeydifena taktikleri vardı hayata karşı
fala hiç baktırmasak en iyisi ama işte merak kediyi öldürürmüş bizimkide o hesap
evet ya1 yıldır ki fal paralarımla yazın süper bi tatil yapabilirdim
merak kedıyı öldururmuş e koptum :))) valla ya süper bir tatıl yapardıkk :)
arkadaşlar evet Nil odtü mezunu zaten kendi işini yapıyordu arada da bilgisi olduğu için fal bakmayı istemiş. Ama kadının fal tarot ve yıldıznamesi güzel sonuçlar verince kendi de neye uğradığını şaşırmış gelen telefonlardan banyo yapacak vakit bulamıyor kadın. ben de ona dedim sen mesleğini şimdilik askıya al bu fırtınayı bir fırsata çevir devir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?