İstanbul'da Fal - Falcılar

150 değil 100müş bide 3 saat için normalmiş öyle diyorlar bence 100de fazla 50de fazla en fazla 20 bilemedin 25 yani:26:

evet ama söyle düşünün bır falcı ya gıdıyorsunuz 20 tl verıyorsunuz memnun kalmıyorsunuz 2, falcıya gıdıyorsunuzz oldu 40 60 80 100

memnun kalmadıgınız her falcıda brı baskasına gıdıyosunuz neden bırı benım tatmın etsın dıye :) vallla bende cok gıttım sevgılımden ayrıldıgımda donecek dedıler döndu ama sonu olmadı dengesız adamdan korkacaksın kı bunu falcılarda bana söledı dengesız dedılerr keynerıa arkadasım kı de donmus ya gerıı ılk gerı dondugunde bende öle dıyordum bosverın ya o kadar para verılır mı vermem kıyafet alırım daha iyi felan :) ama sevgılısınden ayrılan yada pısıkolojı kötu olan hr ınsan pısıkolog yerıne falcıyı tercıh eder bu da bır gercek.

sonuç olarak eger yıldızname ye bır kez bakılıyorsa bır kez denemek gerekır bence :)

Hoşbuldum .. Sevgiler benden :) Çok şükür iyiyim.
Dahada iyi oluruz hepimiz umarım
oo hosgelmısın ya :)
hoşbuldum genc bayan
Minik'im Hoşgeldin..
Büdümmmmmmm hoşbuldum
size gönülden katılıyorum.
ben doğru bildiklerim vardı yıldızname ile ilgili şimdi sizde yazınca emin oldum
taksim symbolde bakıyor.
nesili çoğu kişi sevmesede ben seviyorum, ukala bir tip ama patavatsız değil.
kısmi olarak çıktı , devamı çıkar mı bilmiyorum hayırlısı.
ben favori falcım elmiradır. yoğunlukla onun dedikleri çıktı.
ama kader bizim elimizde bir çok şeyi değiştirebiliyoruz ki ben öyle yaptım
çok para vermek istemezsen
uçurtma neriman
smybol nesil
angels burcu

elmira bende en cok tutturan o da 75 tl

kimse psikolog yerine falcıya gitmez.
falcıya ümit bulmak için gider, psikologa kendini toparlamak için.
öyle bir gerçek yok.
Ben ikisinide denedim. Şu an ikisindende uzağım

marly rumuzlu arkadasim, benim ozel mesaj yazma sansim yok, bana siz mesaj gonderip size nasil ulasacagimi bildirirseniz yardimvi olablirim, sevgiler

Merhaba,
Daha vakit var, beklemedeyim ben. Olumlu düşünüp çıkacağını umuyorum söyledikleri şeylerin. Çünkü hem olmasını istediğim hem de olma ihtimali olan şeyler söyledikleri.

merhaba havva hanım benim sürekli aklımda ama bir türlü müsait olup gidemedim.bu hafta gitmek istiyorum kesinlikle.nasıldı falı?memnun kalmış mıydın?çıkan şeyler oldu mu?

sana göre bir gercek olmayabılır abna göre bır cok arkadasım gıdıp derdını anlatmak bır tavsıye alabılmek ıster bunu pısıkologlar yada dıgerlerı yapar ama falcı farklı gelrı ınsanlara gelecekten haber almak ısterız bazı donemler o donemde gıdılırr bana göre gercektır pısıkologa verılecek para falcıya verılırr cıkar yada cıkmazz orası tartısılırr hee ben gıttım bana cıktımı bıraz ama sonu olmadı sımdıde gıtmek ıstıyorum ama nıl hanımdan sogudum acıkcası heralde taksımde herhangı bır falcıya gıderım bır haftasonu mesela burda herkez kaprıs cafe rozadan kötu bahsettı ama onun falı bana cıktı hemde trhlerıyle belkı elektrık meselesıdır bılemm ama kımseye tavsıye etmemm gıdıp memnun kalmazssınız neme lazım :) herkes bıldıgı falcısına gıtsın bence en ıyısı :)

canım hangi meslek olursa olsun bu kadar parayı hangi meslekte kazacak 12 saat çalışıyor 400tl aylık nerden bakarsan 10bin en kötü neden gidip başka iş yapsın ki!

canım hangi meslek olursa olsun bu kadar parayı hangi meslekte kazacak 12 saat çalışıyor 400tl aylık nerden bakarsan 10bin en kötü neden gidip başka iş yapsın ki!

kesinlikle iyi para ama hep bu düzeyde gidebileceğini sanmıyorum :)
şimdi forumda nil fırtınası var bi süre ekmeğini yer :)
ben yarın kendime katina kartları alıcam:)
kendi falıma kendim bakıcam artık

[/QUOTE]

Angels cafe İlhan bence de tam bir rezaletti. Hiç bir şekilde fal bakıyorum dememeli:))) Fiyasko !!

Arkadaşlar ben foruma nadiren yazarım ve eski sayılabilecek bir üyeyim,hiçbir zaman reklamla falan işim olmadı,bunu da hep doğru bildiğimi yazarak bugüne kadar ispatladığıma inanıyorum.Nil Hanıma baktırdım ve iyi ki de baktırdım, bi kere hayatta tanıdığım en doğal,en menfaatsiz,iyi niyetli insanlardan biri oldu kendisi,saatlerce sizinle uğraşıyor, hiçbir aramanız cevapsız kalmıyor,o an cevap veremezse siz unutsanız o unutmayıp geri dönüyor.Asla paragöz değil,para ya da benzeri konularda ısrarcı değil,kararı hep karşı tarafa bırakıyor.geçmişe ait nokta atışı bildikleri var,geleceği o da herkes gibi önsezileri ile yorumluyor ve kendi de diyor,bazı insanların öngörüleri kuvvetli olsa da geleceği Allahın bileceğini hep kendisi de söylüyor.okunması için bildiği duaları esmaları paylaşıyor ki esas önemli olan bu.herşey duayla bebu konuda da bildiklerimizden ya da bilmediklerimiz dualardan destek almamız için yol gösteriyor.sayesinde bazı dualar ve esamaların faydalarını öğrendim.
bu kadar yardımsever ve iyi niyetli bir insan olumsuz yorumları haketmiyor,hele de kendisini hiç tanımadan yorum yapmak,falı falan bırakalım da iyi niyetli bir insana haksızlık yapmak oluyor bence...

kızlar madem fal baktırmak istiyorsunuz......ben uzun yıllar fal baktırmadım kk da ankarada gamzeyi öğrendim bankaya 50 tl yatırıp msn de fal baktırıyırsunuz gerçekten inanılmazdı....isteyen olursa özelden msn verebilirim

arkadaşlar evet Nil odtü mezunu zaten kendi işini yapıyordu arada da bilgisi olduğu için fal bakmayı istemiş. Ama kadının fal tarot ve yıldıznamesi güzel sonuçlar verince kendi de neye uğradığını şaşırmış gelen telefonlardan banyo yapacak vakit bulamıyor kadın. ben de ona dedim sen mesleğini şimdilik askıya al bu fırtınayı bir fırsata çevir devir böyle

siz bu nil denen kişinin yakın arkadaşısınız galiba tavsiyenize uyduğuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…