Arkadaşlar ben foruma nadiren yazarım ve eski sayılabilecek bir üyeyim,hiçbir zaman reklamla falan işim olmadı,bunu da hep doğru bildiğimi yazarak bugüne kadar ispatladığıma inanıyorum.Nil Hanıma baktırdım ve iyi ki de baktırdım, bi kere hayatta tanıdığım en doğal,en menfaatsiz,iyi niyetli insanlardan biri oldu kendisi,saatlerce sizinle uğraşıyor, hiçbir aramanız cevapsız kalmıyor,o an cevap veremezse siz unutsanız o unutmayıp geri dönüyor.Asla paragöz değil,para ya da benzeri konularda ısrarcı değil,kararı hep karşı tarafa bırakıyor.geçmişe ait nokta atışı bildikleri var,geleceği o da herkes gibi önsezileri ile yorumluyor ve kendi de diyor,bazı insanların öngörüleri kuvvetli olsa da geleceği Allahın bileceğini hep kendisi de söylüyor.okunması için bildiği duaları esmaları paylaşıyor ki esas önemli olan bu.herşey duayla bebu konuda da bildiklerimizden ya da bilmediklerimiz dualardan destek almamız için yol gösteriyor.sayesinde bazı dualar ve esamaların faydalarını öğrendim.
bu kadar yardımsever ve iyi niyetli bir insan olumsuz yorumları haketmiyor,hele de kendisini hiç tanımadan yorum yapmak,falı falan bırakalım da iyi niyetli bir insana haksızlık yapmak oluyor bence...
arkadaslar kurtköy de mehpare diye bir bayan varmış evinde bakıyormuş duyan bileniniz varmı?duyduguma göre gayet iyi bakıyormuş. belki burdan bulabilirm diye düşündüm iletişim bilgilerini?bur
olumsuz yorum değil ya fiyatı fazla ve abartılı buluyoruz sadece ne kadar iyi olursa olsun kibar olursa olsun kişiliğiylede alakamız yok sadece diyorum ki ben kendi adıma 100 lira fazla diğer falcılardan ne farkı var saat mi veriyor tarih mi veriyor çıkan var mı yaşayan varmı daha yeni gündeme gelen biri yapmayın yaa....
neyi yapmayalım yaaaaa bu ifadeyi anlamam mümkün olmadı.ben her zaman gruptakilere falcılarla ilgili olarak yapıcı yönde öneri ve eleştirilerimi yazdım ki herkesle bilgi paylaşımında bulunabilelim,burda da sadece yorumları mı yazdım,kimsenin şahsına özel bişey yazmadım,cevap vermek de niye anlamak mümkün değil. ve ayrıca 20 TL ye de fal bakan var 200 veya 250 de duyuyoruz,kişiler baktırır ya da baktırmaz kendi seçimleri,olabilir 100 fazla gelebilir,o zaman baktırmazsınız,kimse kimseyi zorlamıyor ki bu yazılanlarda hiçbir mana yok.bu arada sadece yıldızname 100 lira diğerleri de kahve+ taraot 40 lira olduğunu biliyorum.hayır benim paradan konuşmaya niyetim de yok,başkasının kaç lira alacağı hakkında ahkam kesmeye de hakkım yok,bunu nil hanıma sormalı da burada benim yorumum ücretle birleştirilince bunu da yazmak zorunda kaldım.arkadaşlar burda iyi niyetle paylaşımda bulunuyoruz,lütfen kimse kavga etmek için sebep arayıp,tartışma çıkarmaya çalışmasın hiç ama hiç hoş değil,sahşa yazılmayan bir maili şahsi algılamak anlaşılamaz bir durum.konu üzerine de boşuna konuşup vakit kaybetmek de istemiyorum.
nadide önerileriniz için nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum ama ben kendi kararlarımı verip,nerde nasıl davranacağımı bilecek olgunluktayım,bana reçete gibi onu yapın bunu yapmayın şeklinde bir liste yapma hakkınız olmadığı o kadar net ki.eleştirirken yapıcı olmakla gerçeği söylemek elma ve armut gibi kıyaslanamaz kavramlar.ben zaten gerçek olarak neyi bildiysem hep onu yazdım,bu kimine uyar kimine uymaz.ama sizin şahsınıza olmayan bir yazıya sanki nile gidin demişim gibi bir açıklama yazarsanız kızarım,kendimi de savurumum ve dediğim gibi ne yapacağımı sizden öğrenmem söz konusu olamaz.ben şahsınıza bişey yazmadım,yazmak da istemiyorum.lütfen kavga etme isteğiniz varsa beni buna alet edip boşuna vaktimi ve enerjimi almayın.sizinle yazışmak istemiyorum,siz yazdınız ben de mecburen cevap yazdım,birinin size istemeden mecburen cevap vermesi sizin için de tercih edilecek bir durum değil ki o sebeple,size yönelik bir şey yazmadığım halde başlattığınız bu tartışmayı sonlandırın.zira ben sakin kaldıkça tek başınıza tartışmaya devam ediyorsunuz.bunu yapmayın kızıp kendinizi savunmayın yapıcı olmayın gerçekçi olun söyleyip geçin ama ısrarcı olmayın beğenmeyen ve eleştirenlere saygılı olun ...nil hanım yada başkası beni şahıslar değil yapılan işler ilgilendiriyor bide forumdaki arkadaşlar ...
siz bu nil denen kişinin yakın arkadaşısınız galiba tavsiyenize uyduğuna göre
olumsuz yorum değil ya fiyatı fazla ve abartılı buluyoruz sadece ne kadar iyi olursa olsun kibar olursa olsun kişiliğiylede alakamız yok sadece diyorum ki ben kendi adıma 100 lira fazla diğer falcılardan ne farkı var saat mi veriyor tarih mi veriyor çıkan var mı yaşayan varmı daha yeni gündeme gelen biri yapmayın yaa....
arkadaşlar evet Nil odtü mezunu zaten kendi işini yapıyordu arada da bilgisi olduğu için fal bakmayı istemiş. Ama kadının fal tarot ve yıldıznamesi güzel sonuçlar verince kendi de neye uğradığını şaşırmış gelen telefonlardan banyo yapacak vakit bulamıyor kadın. ben de ona dedim sen mesleğini şimdilik askıya al bu fırtınayı bir fırsata çevir devir böyle
bu kadın banyo yapmaya vakit bulamıyormuş ne bu ya yenimi çıktı bu telefonları susmuyormuş bizenee ya 100 tl için tabi banyo yapmaz jakuzi daha iyi olur :)lütfen reklam yapmayın salak değiliz zaten ben bu nilin forumda olduğunu düşünüyorum :)
Eklemek istedigim birsey var arkadaslar. Yildizname filan fasa fiso, hicbirseyin garantisi yok, yani bosuna cok umutlara kapinilmamali bana gore. Daha sonra fallar cikmadiginda insanlarin ruh sagligi tamamen bozuluyor ve dengesiz hale gelip elinde neyi var neyi yok kaybetmeye basliyor. Saglik, para, huzur, aile vs.. yavas yavas zincirleme bir sekilde icinizde ki yara her tarafi kaplamaya basliyor. Bence hic kimse vazgecilmez degildir, ve kimseyi kendinizden daha fazla sevmeyin ve deger vermeyin. Onun disindaki problemler icinde, problem oldugunu dusundugunuz taktirde hicbirsey hallolmayacaktir. Hatta daha cok problem cekmeye baslarsiniz ve zaten bu kisir dongu boylece devam eder gider.
=)).. yakuzi guzel fikir.. bu arada buraya uye oldugu gunden bu yana nil hanimdan bahsedip sonrada dikkati baska tarafa cekenler olmus. Gozumden kacmadi ve rumuzunuda soylemek istemiyorum ortalik karismasin diye. Ama guzel islenmis bir reklam, kendisini tebrik ediyorum.
bende tahmin edebiliyorum o reklam yapanları hemen kendilerini belli ediyorlar sabah bi deneme yaptım kızlar bu forumdan nil hanımla ilgili mesajları görünce iki kişiye özel mesaj attım ve sanki o iki kişi nil hanımı çok çok yakından tanıyormuş gibi anlatmasınmı bi insan bu kadar belli eder birde bana diyorki .... kişi o kendini biliyor 150 tl yıldızname tarot ama sana indirim yaparız bu forumdan gidenlere indirim yapıyor diyor seni söyleriz bi ayarlama yapar dedi haha bende dedimki ona selam söyle kendine başka yolacak kaz bulsun dedim 100 tl ona verecegime 5 tane 20 tlden 5 falcıya baktırıım hemde alasını o kadar iyi olsaydıı benim gözümden kaçmazdı :)zaten eğer o iki kişi yazmaya devam ederse topicte kim olduklarını açıklayacagım ....bu arada size bi falcıdaha anlatacağım kızlar yeşilköyde cansu diye birine gittim fal baktı diyemicem sevgilimden çok evimin kaç oda olduğunu sağında salon solda yatak odası dışarda otopark köşede cami arka sokakta bim alışveriş merkezi var doğrumu dedi bende hayır dedim bizim evin orda şok var dedim haha falmı bakıyorsun yoksa adresmi söylüyo anlamadım :)benim gittiğim falcılardan tek sabit olanı vardı onunda izini kaybettim demet vardı taksimde birde ayhan rmak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?