İstanbul'da Fal - Falcılar

forumda eski olan arkadaşlar az önce geçmişi okuyordum da symbol cafe levent ile ilgili gayet çıkan fallar varmış ama daha önce yazdığım gibi adam bana resmen saçmaladı gibi okursanız yazımı görürsünüz. cidden eski olan arkadaşlar sizce levente bi daha gitmeli miyim gitmemeliyim merak ettim cidden iyi mi yoksa kötü mü. gerçi uzun süre fal baktırmayı düşünmüyordum ama okuyunca meraklandım bende neden saçmaladı ki. neyse fikirlerinizi merak ettim çok eski olmadığım için ve her sayfayı okuma imkanım olamayacağı için soruyorum. sevgiler :))

Ben de Demet e baktırdımdı. Ve bir insanın falında hiçmi bir şey tutmaz????????? Sıfırın altında sıfırdı

şu ana kadar biçok iyi olduğu söylenen cafelerde baktırdım hiç memnun kalmadım hiçbirinden ama işte en son bakırköy dejavuda edi'ye baktırdım.son iki seferdir ona baktırıyorum cafe falcılarının en iyisi diyebilirim hiç ünlü falan değil o cafenin de en ünlü en istenen falcısı değil çok şaşırdım insanın adı çıksın resmen

yıldıznameye bakan 70tlye bakıyor.digeri 250 tl olana ben gidemedim:)ama arkadaşım gitti.

Merhaba Kokoş:)
Sevgi hanımla , Kadıköyde fal bakan hanımın telini gönderebilir misin ?
Peki bu Kadıköydeki hanımı arkadaşın nasıl bulmuş????
Bir falcı 250 tl isteyebildiğine göre , kendine epey güveniyor herhalde.
Ama ben şaşkınım artık. Kime neye inanayım bilemiyorum. Her ay biri moda oluyor

oy oy yani 150 lira mevzusu dogruymus. Birde dua vermesi cok enteresan. Arkadaslar fallarin tum cesiti seytanidir ve dualar rahmani. Bu durumda yapilan dualar ne kadar cok olursa olsun ne kadar cok istenirse istensin tutmamasinin sebebi, fallarin seytani olup dualarin etkisini azaltmasidir. Yani bana cok tezat bir durum gibi geldi. Fal baktiktan sonra dua verip ve fallara devam edildiginde o dualarin ise yaramayacagi asikardir. Fallar belli bir sure sonra olacak islerinizi bu sebepten engellerler. Cok SIK baktirilmamasi gerektiginin sebebide budur.

Son düzenleme:
Ben de Demet e baktırdımdı. Ve bir insanın falında hiçmi bir şey tutmaz????????? Sıfırın altında sıfırdı

demetin bnde doğru tespitler yapan ve karşımdaki kişiyle ilgili çok net ve gerçekci konuşmuştu 1 sene oldu sana tutturamamış olabilir merak ettim senin favorin kim acaba nil hanımmı yoksa ******

Kızlar hepinize merhaba,
Bu topik kurulduğundan beri takip ediyorum ve tam en başından beri birçok insanla fikir paylaşımlarında bulundum.
Şimdi baktığımda görüyorum ki tam 3392 sayfa paylaşım olmuş,geçmiş sayfalarda bir çok falcı konuşulmuş yeri gelmiş övülmüş,yeri gelmiş şarlatan olmuş
kimileri reklam yapmış,kimileri reklam yapmakla itham edilmiş.Burada paylaşım yapıpta falcı önermeyenimiz yoktur bende dahil.
Elbetteki kimseden komisyon almıyorum,kimse için çalışmıyorum amaç sayfalar ilerlesin ve güzel paylaşımlar olsun.
Buradaki amacımızda zaten isim zikredip onları paylaşmak.
Ama artık burası amacını aştı,herkez birbirinden şüphelenip ithamlarda bulunuyor.Bırakalım artık bunları Ella,Elmira,Gül,Rahman,Nil,Nilüfer,Filiz ve daha aklıma gelmeyen birçok isim
artık sayfayı fal baktırıp,olumlu veya olumsuz yorum yapacaklara bırakalım.Görüyorumki fal baktıran kimse yok yalnızca herkez o iyi bu kötü falanca öyle dedi,şunun numarasını ver onu bul falanla geçiyor.Forum iyice kirleniyor.
Hadi herkez relax olsun artık,kimse çocuk ve cahil değil herkez hür iradesiyle hareket eder.

Hepinize sevgiler,amacım kimseyi suçlamak ve yermek değil biline.

merhabalar, bu topikte iyi niyetle ve destek olmayı sonuna kadar hakeden arkadaşların affını isteyerek,bir daha ne beğendiğim bir faldan sonra sırf insanlar faydalansın diye yazmayıp ve aynı şekilde kazıklansam ve paramı kaptırsam da kimse zarar görmesin diye yine yazmayacağıma kesin karar verdim.tövbeler olsun bir daha burda bir falcı adına yorum yapmaya tövbeler olsun.ben ki her zaman insanlar ben yarar gördüysem yarar görsünler ben zarar gördüysem aman zarar görmesinler diye bildiğim ne varsa yazdım, bu geçmişten bu yana yazışmalarımda o kadar net ki.ama geçmişte bu kişi ne yazmış acaba objektif mi düşünüp de sonra yazmak emek işi,artık emeksiz yemek devrindeyiz,aklına esen kişilere doğrudan saldırıp,suçlama hakkını kendin de buluyor,o sebeple ben bu kirli oyundan çekiliyorum,çok kırıcı bir durum haketmediğin yorumlara cevap vermeye çalışmak,o sebeple bu sitede bir falcı hakkında yorum yazmaya tövbe ediyorum.ve insanların bu kadar art niyetli olmasını hayretle izliyorum.

Kafede 3 vakit nerde?Haydaaaa, bunu kaçırmışım

Canım sen sinirini bozma boşver ; Sen nil hanımın falını beğendiğini yazmıştın yıldıznamesinide beğendin o kadar
geçen hafta ben de nil hanıma baktırdım evet falını bende beğendim ama çıkarmı çıkmazmı bilemem
falı keyifli geldi bana ... yıldıznamesine gelince hayatlarında anladığım kadarıyla yıldıznameye baktırmamışlar yıldızname de bir çeşit küçük fal gibidir hayatın inişli çıkışlı ve ölüm yılını verir ayrıca aklıma gelmeyen detaylar vs.. bu tarz şeyleri çok eski hocalar iyi yaparmış büyüklerimizden duymuştum, günümüzde bu işi iyi yapan kişiler iyimidir bilmiyorum . Nil hanımdan aldığın duaları çok beğendiğini yazmıştın bu gayet normal cnm ..
öyle uzun uzun farklı bir sürü dualar vermek herkesin harcıda değil ayrıca...

Hadi konu dağılsın madem, ben de geçmiş dönemdeki fal deneyimlerimden bahsediyim. ama öncelikle şunuda belirtmek isterimki, aynı falcıların yorumu bazen tutuyor nokta atışı yapıyorlar, bazende fossss. Bu değişim halleri neye bağlı bilmiyoru tabi. Mesela bi kaç örenk, çıkmışlardan ve tarihleri nokta taışlı olanlar; Nişantaşı Symbol de yağmur, Bakırköy laf mı fincanmı neydi kafe ismini unuttum Melis, bide Yeşilköyde Gül. Bunlar bazen bildi, bazende bilemedi. Bildiklerinde de net tarihler verdiler. Onun haricinde Edirnede Melahat, bir kere gitmiştim. O da süper yorumlar yapmıştı, belki gecikmeli olacak bazı şeyler çıktı bazılarını bekliyorum(çıkması ümidi ile...)

edirneli melahata nasıl ulaşabilirim ?
birde falıyla ilgili biraz daha detay verir misin?
ağzını açık bıraktı mı ?
ben elanit tarzında birini bulsam kaçırmayacağımda.
Yok bulamıyorum.
Edirneden çok yıllar önce yıldızname baktırmıştım ama fazla detay hatırlamıyorum.
adını ve kadınıda tabi :)

Edirneli Melahat tuhaf bi kadın. Ters bi insanmış ama sanırım o da adamına göre muamele yapıyodur. Gayet esprili, hoşmuhabbetler eşliğinde bakmıştı bize. 3 arkadaş gitmiştik, edirneli bi arkadaşımız götürdü bizi. Çingene mahallesi die geçiodu yeri hatırladığım kadarıyla, ama kendisi kayseriliymiş. Evet gayet başarılıydı ve detaylı anlatıyodu. Hatta bi süre fal baktırmak bile istemedim, o derece yani... İletişim için tel. nosu verebilirim ama özel msj hakkım yok

Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?

bende bahsettiğiniz kişinin telefon numarasını istiyorum ama bnmde özel mesaj hakkım yok.nasıl yapabiliriz acaba

bende bahsettiğiniz kişinin telefon numarasını istiyorum ama bnmde özel mesaj hakkım yok.nasıl yapabiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…