İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?

Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?

bn yaklasık 2 ay öncesnde baktırmıştım elmiraya. birde bugun tekrar baktrdım. ikisindede tutarlıydı olaylar ve tarihler yine aynıydı.gecmiş ve şuan çok basarılı ama gelecek için söylediği tarhler henüz gelmedi. telefonda baktrdım ayrıca. istanbul dışındayım çünkü.

Telını alabılır mıyım

bak şöyle yapalım ben sana mailimi vereyim. Sen oraya melahatin telefonunu yolla :)
benim özel mesaj hakkım var
elmiraya şu konuda kefil olurum , güvenilir.
ki ben kimsenin evine tek gidemem , tanımıyorsam gideceğim kişiyi. paranoyağım biraz.
ama fal konusunda bişi diyemem :) bende başarılı idi , ama son gelişmeler çok çok farklı oldu. aslında farklıda değil ama karışık.
sonuç onun dediği gibi çıkar mı bilmiyorum.
sanmıyorumda açıkçası :)

kizlar,

ucurtma kafe Neriman hanima gercekten fal baktiran var mi aranizda? Ne zaman arasam,yok bugun gelmez su gun gelir diyorlar,anlamadim gitti. Bir turlu yakalayamadim,kendisini

Forumdan anladigim kadariyla Gul'un tutturdugu cok kisi olmus. Gecen gun aradim, fal 100 lira oldu dediler,cok geldi biranda,kararsiz kaldim,ne dersiniz eski uyeler?

müthiş felan değil bir kendisi çorba etti falımı m 1.cisi nişanlımın ve benim adını soyadını anne adını doğum tarihini alıp belli bir kişi için fal baktırmama rağmen gitti eski sevgilimle karıştırdı.anlattıkları onunla alakalıydı,
2.sende büyü var şu duayı oku yok şu ok bu bir sürü şey saçmaladı.
3.msn de yazdığı için aslınd ao yarım saat çok kısa bir kafe falcısı bile daha uzun detay anlatıyor ki ben çok dah iyisini cafede gördüm

müthiş felan değil bir kendisi çorba etti falımı m 1.cisi nişanlımın ve benim adını soyadını anne adını doğum tarihini alıp belli bir kişi için fal baktırmama rağmen gitti eski sevgilimle karıştırdı.anlattıkları onunla alakalıydı,
2.sende büyü var şu duayı oku yok şu ok bu bir sürü şey saçmaladı.
3.msn de yazdığı için aslınd ao yarım saat çok kısa bir kafe falcısı bile daha uzun detay anlatıyor ki ben çok dah iyisini cafede gördüm

Forumdan anladigim kadariyla Gul'un tutturdugu cok kisi olmus. Gecen gun aradim, fal 100 lira oldu dediler,cok geldi biranda,kararsiz kaldim,ne dersiniz eski uyeler?

Cafe falcisilari bi anda 100'e 150'e bakar olmuss.. kaldiki Gul hakkinda birseyler duydum ama sevdiklerini hic uzmek istemem.

sevgili kibrit...

inan ..ben gül'ü çözemedim..şimdi ben eski üyeyim ve eski yazılarım sana denk geldiğse...belki okumuşsundur...ilk zamanlar ben gül'ü beğenirdim...ben gül'e son 2 yılda...ortalama 5 kere baktırdım sanırım..en son ise...geçen sene mayıs ayında idi...şimdi ilk falım süperdi...hemen ardından 2 ay ara ile 2 kere daha baktırdım ve artık o süper dediğim fal bana yetersiz gelmeye başlamıştı..neden dersen? kısa vade de...cevabı sadece 'evet' veya 'hayır' olan soruları bildi ama gelecek için (uzun vade de) söylediği şeyler olmadı hattaa tam tersi çıktı...bir konuda başarılıama ...hayatında olan kişilerin kişilik analizlerini ve isimlerin iyi bilir...peki o zaman en son neden gittin diye bilirsin:)...acaba son baktırdığım zaaman kötü formda mıdır..gene bir deneyim dediğim için gittim...ama sonuç gene aynı olmuştu...söyledikleri çıkmadı...ama kendisini severim...tatlı bir bayan...bana sorarsan...100 TL değmez...ama senin kararın tabii ...bide gül'e fala gidersen ..bazı konularda hazırlıklı git....1) çok sıra olur....bazen 2-3 saat sürebilir...2) falı çok kısadır..bu kadar bekldim...bu kadar mı yani diye bilirsin:)...3) gül ...yarım saat sonra geliyor derler...2 saat sonra gelebilir...hiç belli olmaz...

benim deneyimlerim bunlar...tabii ki en doğrusunu sen bilirsin:)

demetin bnde doğru tespitler yapan ve karşımdaki kişiyle ilgili çok net ve gerçekci konuşmuştu 1 sene oldu sana tutturamamış olabilir merak ettim senin favorin kim acaba nil hanımmı yoksa ******

Ben Nil Hanım 'a gitmedim daha. Hep birileri övülüyor önce, sonra fos çıkıyor. Her ay bir başkası moda oluyor. Demet'e sanırım 2-2,5 yıl evvel gitmiştim. Karşı tarafın karakterini bildi, ama başka hiçbirşey bilemedi.Öyle kesin sesle ve hızlı bakması insana biliyor diye bir his veriyor. Ama yok bana çıkmadı.Ben şimdilik Nil'i beklemeye aldım. Kokoş un bahsettiği Pendikli ve 250 tl ye bakan Kadıköy de biri varmış. Onun telini sordum. Bakalım belki onu denerim.
Bu arada burda bahsedilen , rahmetli Elanit'e telde baktırmıştım. Çok iyi elektrik almıştım.2 hafta sonra vefat etmilşti. Fakat hiiiiiiç birşey şey çıkmadı. O an için bir kaç done, şehir ismi verdiydi beni çok şaşırtan .Fakat söylediklerinin hiçbiri olmadı .
Bir de burda bahsedilen Soğanlık Emine , ona ben gidemedim. Teyzemler gitti. Olmadı.Kuzenime de bilemedi. ( bizimkilerin gitmediği kalmadı zaten).
Yanii anlayacağın,ben daha çıkan birine rastlamadım

Merhaba, ben de yaşadığım şu sıkıntılı dönemdeki fal maceralarımı paylaşmak istedim...1 aydır habire gidip duruyorum, moral oluyor, umarım sonuçta olur....

Beğendiklerim: Elmira (dedikleri çıkar mı bilmem ama ben seviyorum ve güveniyorum), Nihal (anı çok iyi bildi), Olga (işle ilgili dedikleri 2 gün sonra oldu, umarım esas konu da olur:) ve Şuşu Şengül (o ne özgüvendir öyleee...benim adım Şengül, dönecek dediysem dönecektir! dedi:)

Bana fos çıkanlar: Nesim (çok salladı), Pelin (fal bir an önce bitsin de sıradaki gelsin gibi bir hali var)

Bir de Sembol Metin var, onu çözemedim. Tam evlere şenlik! Yüzleşmek istemediğin ne varsa, pat diye suratına vurup insanı dumura uğratıyor. Ama eğer dedikleri çıkarsa, çıkan tek onunki oldu diyeceğim... Herkes olumlu konuşurken, tek olumsuz konuşan o oldu. Gemi batmış dönüşü yok diyen sadece o

Fal defterini kapatmadan önce Gül'ü denemek çok istiyorum. Bir de Ayhan (Irmak???) ve Nil'i. Telefonlarını atabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler, hepimizin duaları kabul olur, beklediklerimiz geri döner inşallah:)

bende gitmiştim Güle fosss ötesi fossss

ya hakikaten şu fal fiyatları almış başını gidiyor ... kafelerde 20 den başlıyor 40 50 ye doğru gitmiş. Biraz tutulan falcılar anında uçuk fiyatlar yapıyorlar...
birde falları çıksa yani ... bana çıkan diğerine çıkmıyor , diğerine çıkan bana çıkmıyor
Çıkmama ihtimallerini düşünürekten fal paralarını alırken nasıl rahat ediyorlar....

Son düzenleme:

Dilerim SIKINTILARINI tez zamanda atarsin arkadasim. Ama artik Irmak yani Ayhan konusunda anlatmam gerek patlicam yoksa. Arkadaslar ben gecen sene Ocak gibi baktirdim sanirim ve aradan koca bir sene gecti. Ok ani cok guzel goruyor ve yurumluyor, ama gelecek koca bir hic. Zaten falmi bakiyor azarliyormu belli degil! Cafe'de baktirmistim ve 20 lira birseydi. Cafelerde baktiktan sonra birde yuksek ucretle fal bakmiyorlarmi illet oluyorum! Musteri toplayip evinde yada ofisinde bakan kisilerin para budalasi olduklarini dusunuyorum ve acikcasi fallarina itimat dahi etmiyorum! Devamli kendini oven ve tehditkar bir tavri var, yok su fali baktirmazsan bir daha asla bakmam, goruceksin geliceksin ama ben bakmicam! turu seyler soylemisti. Ayrica cinlerimi uzerine salarim demis bi kac kisiye, fal esnasinda musteri kizdigi icin. Bunu piskin piskin anlatmasida cabasi. Neyse.. cikmadi arkadasim Irmak, tabi bende cikmadi diye sizde de cikmayacak diye birsey yok. Ama ani gorup gelecegi uyduran birinden oteye gitmedigini dusunuyorum.. Zaten bir tane de cikan fal haberi duymadik hakkinda. Hani ufak tefek seyler cikar oda uydurmustur tutmustur diyicem ben size.

Koca forumda tam bir sene icinde sadece uc (dortte olabilir) kisinin sonu falcilar tarafindan anlatildigi gibi oldu, digerleri maalesef fos cikti. Ani gorup gecmisi bilenlerin cogu bile fos cikti arkadasim. O yuzden cok fazla umutlanmanin yerine fali falda birakip hayata devam etmek lazim. Acilari falcilar dindirmez daha cok korukler! zaten bu yuzden devamli gitmek zorunda kalirsiniz ve bunu bilirler ve kullanirlar.

Son düzenleme:
Sevgili Kerynia,

Güzel mesajın ve tavsiyelerin için çok teşekkürler...Çok haklısın, boşu boşuna ümitlenmek yerine, önümüze bakıp hayata devam etmeliyiz...
Ben de zaten 1 ay daha müddet tanıyorum ve olmazsa da.....Tamamen silip atıyorum. 5 seneyi atmak hiç kolay değil ama bu şekilde de hasta olur insan.
Ayhan'dan tamamen vazgeçtim ama Gül'ü de 1 kez, son kez denemezsem içim rahat etmeyecek:)
Güzel bir gelişme olursa, mutlaka paylaşırım...Tekrar çok teşekkürler, çok sevgiler

Sevgili Kerynia,

Güzel mesajın ve tavsiyelerin için çok teşekkürler...Çok haklısın, boşu boşuna ümitlenmek yerine, önümüze bakıp hayata devam etmeliyiz...
Ben de zaten 1 ay daha müddet tanıyorum ve olmazsa da.....Tamamen silip atıyorum. 5 seneyi atmak hiç kolay değil ama bu şekilde de hasta olur insan.
Ayhan'dan tamamen vazgeçtim ama Gül'ü de 1 kez, son kez denemezsem içim rahat etmeyecek:)
Güzel bir gelişme olursa, mutlaka paylaşırım...Tekrar çok teşekkürler, çok sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…