edirneli melahata nasıl ulaşabilirim ?
birde falıyla ilgili biraz daha detay verir misin?
ağzını açık bıraktı mı ?
ben elanit tarzında birini bulsam kaçırmayacağımda.
Yok bulamıyorum.
Edirneden çok yıllar önce yıldızname baktırmıştım ama fazla detay hatırlamıyorum.
adını ve kadınıda tabi :)
Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?
edirneli melahata nasıl ulaşabilirim ?
birde falıyla ilgili biraz daha detay verir misin?
ağzını açık bıraktı mı ?
ben elanit tarzında birini bulsam kaçırmayacağımda.
Yok bulamıyorum.
Edirneden çok yıllar önce yıldızname baktırmıştım ama fazla detay hatırlamıyorum.
adını ve kadınıda tabi :)
Benden ne tarz bir açıklama bekliyorsunuz anlamadım..Bu konuyla ilgili yazdım zaten.Nasıl tanıştığımı bana nasıl fal baktığını üstelik birkaç kere..Yalnız beni sorgulayan tavrınız hiç hoşuma gitmedi.Hiç kimse yani fal bakan hiç kimse benim annnemin ya da babamın kızı değil..Memnun kaldıysam kaldım derim yoksa olmadı derim..Herkes istediğine gider baktırır beni ilgilendirmez..Burası bir forum ben de yaşadığım deneyimlerimi anlattım o kadar..Hepsi 4 kişi zaten..Merak ederseniz dönüp eski yazılara bakabilirsiniz..Hala bu yazdıklarımın arkasındayım..Burcuyla ilgili Olguyla ilgili..Kim için ne yazdıysam tamamen benim kendi objektif yorumum....
mimar34 canım seni burda sorgulayan yok objektif olduğun için senin düşüncelerini merak ettik bunsan sonra yanlış düşündüğün için yazmayız merak etme biz seni burda yargılamıyoruz konuyu saptırma lütfen sana burda itamda bulunduğumuzuda zannetme senin yorumlarına güvendiğimiz için sadece bu konuda yazmıştın ve yazmadı istedik pişman olduk bir daha olmaz ksb
30 bakıyor ama ben 20 veriyorum kaç yıllık müşterisiyim ben annem beni ona ilk götürdüğünde 17 yaşındaydım ve o zamanda bana söylediklerini inan bir bir yaşadım.adam konuşurken evirip çevirme yok ağzından laf almayada çalışmıyor diğer falcılar gibi direk söylüyor isme kadar.evde falanda bakmıyor bi dükkanda ve yıllardır aynı yerde ..
Edirneli Melahat tuhaf bi kadın. Ters bi insanmış ama sanırım o da adamına göre muamele yapıyodur. Gayet esprili, hoşmuhabbetler eşliğinde bakmıştı bize. 3 arkadaş gitmiştik, edirneli bi arkadaşımız götürdü bizi. Çingene mahallesi die geçiodu yeri hatırladığım kadarıyla, ama kendisi kayseriliymiş. Evet gayet başarılıydı ve detaylı anlatıyodu. Hatta bi süre fal baktırmak bile istemedim, o derece yani... İletişim için tel. nosu verebilirim ama özel msj hakkım yok
Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?
kızlar selam,
göztepe gülsüme gidecek olanlar vardı,
gidenler yorum yapabilir mi?
kızlar madem fal baktırmak istiyorsunuz......ben uzun yıllar fal baktırmadım kk da ankarada gamzeyi öğrendim bankaya 50 tl yatırıp msn de fal baktırıyırsunuz gerçekten inanılmazdı....isteyen olursa özelden msn verebilirim
kızlar madem fal baktırmak istiyorsunuz......ben uzun yıllar fal baktırmadım kk da ankarada gamzeyi öğrendim bankaya 50 tl yatırıp msn de fal baktırıyırsunuz gerçekten inanılmazdı....isteyen olursa özelden msn verebilirim
Forumdan anladigim kadariyla Gul'un tutturdugu cok kisi olmus. Gecen gun aradim, fal 100 lira oldu dediler,cok geldi biranda,kararsiz kaldim,ne dersiniz eski uyeler?
Forumdan anladigim kadariyla Gul'un tutturdugu cok kisi olmus. Gecen gun aradim, fal 100 lira oldu dediler,cok geldi biranda,kararsiz kaldim,ne dersiniz eski uyeler?
demetin bnde doğru tespitler yapan ve karşımdaki kişiyle ilgili çok net ve gerçekci konuşmuştu 1 sene oldu sana tutturamamış olabilir merak ettim senin favorin kim acaba nil hanımmı yoksa ******
Merhaba, ben de yaşadığım şu sıkıntılı dönemdeki fal maceralarımı paylaşmak istedim...1 aydır habire gidip duruyorum, moral oluyor, umarım sonuçta olur....
Beğendiklerim: Elmira (dedikleri çıkar mı bilmem ama ben seviyorum ve güveniyorum), Nihal (anı çok iyi bildi), Olga (işle ilgili dedikleri 2 gün sonra oldu, umarım esas konu da olur:) ve Şuşu Şengül (o ne özgüvendir öyleee...benim adım Şengül, dönecek dediysem dönecektir! dedi:)
Bana fos çıkanlar: Nesim (çok salladı), Pelin (fal bir an önce bitsin de sıradaki gelsin gibi bir hali var)
Bir de Sembol Metin var, onu çözemedim. Tam evlere şenlik! Yüzleşmek istemediğin ne varsa, pat diye suratına vurup insanı dumura uğratıyor. Ama eğer dedikleri çıkarsa, çıkan tek onunki oldu diyeceğim... Herkes olumlu konuşurken, tek olumsuz konuşan o oldu. Gemi batmış dönüşü yok diyen sadece o
Fal defterini kapatmadan önce Gül'ü denemek çok istiyorum. Bir de Ayhan (Irmak???) ve Nil'i. Telefonlarını atabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler, hepimizin duaları kabul olur, beklediklerimiz geri döner inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?