Cafe falcisilari bi anda 100'e 150'e bakar olmuss..kaldiki Gul hakkinda birseyler duydum ama sevdiklerini hic uzmek istemem.
sevgili kibrit...
inan ..ben gül'ü çözemedim..şimdi ben eski üyeyim ve eski yazılarım sana denk geldiğse...belki okumuşsundur...ilk zamanlar ben gül'ü beğenirdim...ben gül'e son 2 yılda...ortalama 5 kere baktırdım sanırım..en son ise...geçen sene mayıs ayında idi...şimdi ilk falım süperdi...hemen ardından 2 ay ara ile 2 kere daha baktırdım ve artık o süper dediğim fal bana yetersiz gelmeye başlamıştı..neden dersen? kısa vade de...cevabı sadece 'evet' veya 'hayır' olan soruları bildi ama gelecek için (uzun vade de) söylediği şeyler olmadı hattaa tam tersi çıktı...bir konuda başarılıama ...hayatında olan kişilerin kişilik analizlerini ve isimlerin iyi bilir...peki o zaman en son neden gittin diye bilirsin:)...acaba son baktırdığım zaaman kötü formda mıdır..gene bir deneyim dediğim için gittim...ama sonuç gene aynı olmuştu...söyledikleri çıkmadı...ama kendisini severim...tatlı bir bayan...bana sorarsan...100 TL değmez...ama senin kararın tabii ...bide gül'e fala gidersen ..bazı konularda hazırlıklı git....1) çok sıra olur....bazen 2-3 saat sürebilir...2) falı çok kısadır..bu kadar bekldim...bu kadar mı yani diye bilirsin:)...3) gül ...yarım saat sonra geliyor derler...2 saat sonra gelebilir...hiç belli olmaz...
benim deneyimlerim bunlar...tabii ki en doğrusunu sen bilirsin:)
cnm semra hnm cafeın deydı yenı gectı oraya.
belkı ızınlı oldugu gune denk gelmssındır.
ıskambıl bakıo bıde kahvee.
Pendik'te oturuyor 70 liraya bakıyor. Çok iyi bence bir dene...
nedir canim,merak ettim :)kisacikta olsa bahsetsen..
kafede 3 vakıtı sormusunuz benm 1 senedır gittigm bakırköyde bi kafe cok ıcten oldgu ıcın dıdem ablaya fal baktırıyorm
Bana dediklerinin %70 cıkmıs kagıda yazıyor arkadaslarımada cıktı uzun bakıyo iskambile tutarlı bana :)
yınede gidin gitmeyın diyemem bnm hosuma gidiyor
Adres? yol tarifi? kısacası nerde bu kafede 3 vakit?:18:
Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?
geldi mi sana özel mesajım :)
bende yol tarfı alabılırmıyımm kaça bakıyor bırde tarot mu ıskambıl mı :)
tesekkurler.
kimin ? anlayamadım :)
kafe de 3 vakıt bakırköyde olan :) ıntten buldum ama acık adres ı nedır bılıyormusun ,?
geldi mi sana özel mesajım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?