İstanbul'da Fal - Falcılar

cok tesekkur ederim cevap icin arkadasim. Kisilik analizleri yapilmasindan oldum olasi pek hoslanmiyorum. Ben karsimdakinin kisiligini yeterince bilmiyorsam,faldan ogreneceksem,vay halime. Yok iyi fal baktiginin gostergesiyse,onu zaten gecmis yorumlarindan anliyoruz. Yoksa kisilik dedigin kolay tutan birsey gibi geliyor bana,cunku hepimiz az cok herseyden birer parca almisiz..Aa isim konusuna gelince,bak o etkiyeyici ne yalan soyliyim,hele de harflerle spor toto oynamadan yapiyorsa.

Ben de fal delisiyim Bu zamana kadar gitmediğim falcı kalmadı, zaten ilk mesajımda bu konudaydı:) Mesela Su Karakuş'a tarot yorumu için gitmiştim. Mesela sitesinde süper şeyler yazar

fakat dedikleri o yazıları doğrulamaz. Mesela bana ev alamayacaksınız demişti:)) Sen evlendiğin zaman eşinle ev alacaksın ve içini istediğin gibi dekore edeceksin demişti:))

Evlenmedim ama Allah'a şükürler olsun ki ev aldım:))

Mesela Cafe rea sevgi... İlk gittiğimde bilemedi,dedi ki sol elini koy fincanın üstüne koyduk elimizi:) Evet sevgilimle olan kavgamı bildi. Neden çünkü geçmiş ve yaşanmış:)

Gelelim gelecekle ilgili dediklerine: Sevgilinle barışıp aynı evde yaşayacaksınız ve tatile gideceksiniz dedi:)))

Çocuk telefonlarıma bile çıkmadı, nerdeeeeeeeee tatil nerdeeeeeeeeee aynı eve çıkmak:))

Gitgide ve deneyimleyerek umudum kalmıyor artık geleceğin bilinebileceğine...

Geçmiş hakkında evet bir şeyler biliyorlar fakat gelecek hakkında bilemiyorlar. Gaybı sadece Allah bilir sözü bir kere daha doğrulanıyor.

Bu yazdıklarımın üzerine bir daha falcıya gider miyim???? Evet giderim. Yalancı olmaya, yalan söylemeye hiç gerek yok.

Ama en azından umutlarımızı onların dedikleri şeylere bağlamayalım ve aşırı fahiş fiyatlar ödemeyelim.

Netice de insanız ve bazen birisinin bize mucize gibi sözler demesini bekliyoruz ve mutlu oluyoruz.

Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Birisi snrm ucurtma kafeyi sordu kusura bakmayın hatrlayamadım eski sayfalarda diye bulamadım
Salı günleri orda diye biliyorum verdigi tarihlerde birisinn benden hoslanıcagnı cıkmamı burcunun balık oldgunu söylemişti evet gercekten o tarihlerde bırısı karsıma cıktı
ama ben cıkmadım o ayrı :)
Dedikleri güzeldi ve bana çok ileriye dönüktü ben ve arkadasım cok begenmiştik.

kafede 3 vakıtı sormusunuz benm 1 senedır gittigm bakırköyde bi kafe cok ıcten oldgu ıcın dıdem ablaya fal baktırıyorm

Bana dediklerinin %70 cıkmıs kagıda yazıyor arkadaslarımada cıktı uzun bakıyo iskambile tutarlı bana :)

yınede gidin gitmeyın diyemem bnm hosuma gidiyor

ve son olarak gül hanım hakkında enteresan bı bılgı

birraz özel hayat olucak ama gül hanımn eski sewgilisi okulumn karsındaki kafade calısıyor. cok astronomık bı tesadüfle onun gül hanmn eski sewglısı oldgnu ogrendk ve adam gül hanımdan ögrendgı sekılde bize fal baktı

Tabi nekdar fal denirse ondan kaptım bazı seylerı ben onun gb göruyorm dedı cocuk ve aldı kagıdı soru cvp seklınde yazdı cızdı fıncana bakmadı .. Salladı salladı salladı..

Diycegım o ki gül hanım biraz enteeresan ve bu entresanlgı sewgilisinede gecmis :)

Pendik'te oturuyor 70 liraya bakıyor. Çok iyi bence bir dene...

ya lütfen bana bu sevgi hanımın telefonunu gönderir misiniz?kendisine daha önceki sene yıldızname baktırmıştım.
her söylediğini not almıştım.harfi harfine çıktı.kendisine ulaşamadım taşınmış ama yine pendikte diye duydum.
lütfen telini msj atarmısınız.

Adres? yol tarifi? kısacası nerde bu kafede 3 vakit?:18:

Ben forum yazılarının yarısndan çoğunu okudum aradığımı bulamadım üye olup sorayım dedim. 4 yıl kadar önce maltepe de KADINLAR KAHVESİNDE bir bayan vardı Tarot bakıyordu.İlk baktırdığımda çok kızmıştım deli bu kadın demiştim.Bana imkansız şeyler söylemişti.Şimdi git 5 ay sonra geleceksin dedi güldüm.5 ay değil ama 6 ay sonra hayretler içinde bi daha gittim yine söyledikleri olanaksız geldi bana ama bu sefer kızmadım.İlkinde evliydim sorunsuz bir evliliğim vardı boşanacaksın dedi boşandım İkincide birine aşık olacaksın apar topar evlilik kararı alacaksınız işte o noktada bana gel demişti 4 ay sonra evlenmek üzereyken gittim.Bana bu iş bozulacak o adam eski boşandığı karısına dönecek dedi yuhhh artık dedim çıktım ve aynen öyle oldu 4. gidişimde işe gireceğimi iş yerimde birinin hayatıma gireceğini ama çok kısa süre sonra uzun bir ayrılık yaşayacağımızı söyledi.İşe girdim orada aşık oldum ve askere gitti.Askerliğinin son aylarıydı işler yolunda gitmiyordu bir daha gittim.Fırtınalı günler yaşayacağımızı evlenmeden hamile kalacağımı tam bitti derken beklenmedik bir şekilde aniden evleneceğimizi oğlum olacağını çift isim koyacağımızı evliliğin ilk yılının çok sancılı geçeceğini sonra düzeleceğini 2 tane çocuğum olacağını 2. çocuğunda erkek olacağını söyledi şimdi 2. oğluma hamileyim tekrar gideyim dedim ama bulamadım adını bile hatırlamıyorum ve kafe el değiştirmiş GELİNCİK kafe olmuş yeni işleten bayan tanımıyormuş.Bu hatun 2.5 yıl kadar ordaydı giden baktıran şu anki yerini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkürler.

Bu arada bende elmirayı merak ediyorum. Ama emin olamıyorum, hem 75 tl vericem hemde evinde bakıyormuş, bunlar benim handikaplarım açıkcası. Ne diyorsun, sence denemeye değer mi?

Merhaba canım,
Bende buradaki yorumlar üzerine Elmira yı denedim.
Bana yakın olmasına rağmen evine gidemedim telefonda baktırdım,keşke evine gidip kendisi ile tanışabilseydim.
Ben kendisinden memnun kaldım ama kimseyi gitmesi için yönlendiremem,bunca sayfa ve falcı yorumundan sonra yalnızca
ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyebilirim.Benim elektiriğim tuttu geçmiş,an,kişi analizi çok iyi (gelecek) henüz gelecek olduğu için birşey diyemem.
Bizim fal bittikten sonra sohbetimiz oldu kendisi bana tavsiyelerde bulundu biraz abla kardeş sohbeti gibi sanırım içinde bulunduğum durumu çözdüğünden yardımcı olmak istedi.

Hımmm Nil konusuna gelince onunla ilgili yorumum da çok yakındır.

arkadaşlar merhyaba, bir şey sormak istiyorum. Benim neden profil resmim görünmüyor, belli bi süremi geçmesi lazım yoksa belli miktarda mesajmı yazmam gerekiyor? cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…