İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım merhaba..Dediğin o kadar zor ki..Adını biliyor musun?Keşke bulabilsek..Ancak ona fal baktıran birisini bulman lazım..Neyse araştıralım bakalım:)

Canım merhaba..Dediğin o kadar zor ki..Adını biliyor musun?Keşke bulabilsek..Ancak ona fal baktıran birisini bulman lazım..Neyse araştıralım bakalım:)

Bende baktıran birileri çıkarmı acaba diye yazdım mimar34 bugün Kafenin eski sahibini aradık bir numara verdi ama iptal olmuş hat kumral 45-46 yaşlarında bir bayandı çok pozitif ve güler yüzlüydü çok güzel gözleri vardı söylemiştim balköpüğü demişti ışığa ve giysiye göre renk değiştirir demişti.İsmi aklıma gelmiyordu kafenin eski sahibi bugün saadet olduğunu söyledi onlarda araştırıyor eski müşterilerden görüştüklerime sorarım dedi sağolsun hepsi bu işte

Arkadaşlar herkese selam,

Göztepedeki asabi olan sölediklerini yazdıran NEVAL isimli falcının teli varsa bana LÜTFEEEEEEEN yazabilir misiniz?

sevgiler,

umarım bu saadet hanım bulunur.. çünkü anlattıklarınız son derece etkileyici..

Forumdan anladigim kadariyla Gul'un tutturdugu cok kisi olmus. Gecen gun aradim, fal 100 lira oldu dediler,cok geldi biranda,kararsiz kaldim,ne dersiniz eski uyeler?

ben güle halamla beraber gitmiştim ilk gittiğimde çok güzel baktı Allah var ikincisinde sohbet etti durdu dedikleri olmadı halamda korkmuştu ondan gülerek aşağıya inmişti Allahtan 30 tl iken gitmiştim hevesimi aldım :)

geçen bağdat caddesinde symbol cafe ye gittim aslında serkana gidecektim o erken çıkmış bir tane esmer bi çocuk vardı çocuga baktırdım falını 5 dk da unuttum öyle elle tutulur bir şey söylediğinide görmedim benim kafamdaki şeyler değildi açıkcası ismi leventmiş sanırım forumdada yazan arkadaşlar olmuş ben bu ara kurşun döken ama ucuza döken ve güzel fal bakan birisini arıyorum ....hedefimde iki kişi var bi balıkçıların orda bi çocuk bakıyormuş birde kibritci kadın vardı bi ara ona gideyim diyorum :)

bende yol tarfı alabılırmıyımm kaça bakıyor bırde tarot mu ıskambıl mı :)

tesekkurler.

Nepp kullanıcısından alıntı
kafede 3 vakıtı sormusunuz benm 1 senedır gittigm bakırköyde bi kafe cok ıcten oldgu ıcın dıdem ablaya fal baktırıyorm

Bana dediklerinin %70 cıkmıs kagıda yazıyor arkadaslarımada cıktı uzun bakıyo iskambile tutarlı bana :)

yınede gidin gitmeyın diyemem bnm hosuma gidiyor

Canım sen yanlış kişiden bilgi istiosun, nepp kulanıcısına ulaşmak gerekio bununla ilgili :) minikdepresifin bilgisi yoktur yani...

hımm evet yanlıss olmuş :) tesekkur ederım ıntten buldum dıdem dedıgı bayan cafenın sahıbı galıba o sekılde cıkıyorr ıntten :) fal fal dıyee acele etmıyorum ama bı ara gıtmek ıstıyorum ölesıne bır yere ya caprıs roza ya gıdıcem yada bakıkırköyde bır falcıya o yusden merak ettımm onu da bır deneyeyeım dedım :) gidersem paylasırım sızınle :)

merhaba arkadaslar formda yeni uyeyım bende benimde bu fal merakımm malesef hıc bıtmıyor istanbulda gezmedıgım falcı kalmadı malesef ıyı olanda dogru bılende tam fos cıkanda oldu tabikii...gecenlerde kuzenimin ısrarıyla bi falcıya daha gıttım kararsız kalma sebebım tamamıyle yol sorunuydu :) neyseki gıttık tarot ve kahve falına bakıyo hangısı dıe sordu kahve olsun dedım ama tarotuda merak ettıgımı anlayınca baktı saolsn lafı uzatmayayım ıcerı gırerken her falcıda yaptıgım gıbı yuzugumu cıkartıp cebıme kydum kuzenımesen dıer tarafa gecermısın yalnız bakıyorum dedıı basladı bakmaya kısılık analızını yaparken durdu yuzume baktı ve o cebındekı yuzugu cıkartırsan sevınırm dediii resmen şok oldum bı anda ter bosaldıgını farkettım,cok begendıgım falcılar olmustu bu zamna kadar ama buna pes dedım..eşimin işinin bozulmasından nerelıolduguna kadar benım bı kac ozel problemıme kadar cozdu he bıras patavatsız ve fal bıtımıne kadar sureklı kollarını ve yuzunu kasıyoo sebebını pek cozemedım :) ve suan yınede burda nil hanımı merak edıyorum yınede fal tutkum hıc bıtmıyoo gıdenlerın yorumularını almak ıstıyorum bırde numarasını gnderırsenız sevınırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…