didem adında bi falcı umranıyede ofısı ben avrupa yakasında oturuyorumm zor gıttım acıkcası
bahssettiğiniz kişi ne kadara bakıyor açık adresi tam olarak nedir denemk lazım diye düşünüyorum
25di kahve falı tarotla beraber 40 bakıyomus canım bnden kahvenın sonunda actı olee para almadı 25 verdım bız avcılardan gıttık metrobüs altunizade ordan telle tarıf etti ordan sonrası minibusle 15 dk kadar surmüstü cnm..arayıp sorunca tarıfedıyo
kafe de 3 vakıt bakırköyde olan :) ıntten buldum ama acık adres ı nedır bılıyormusun ,?
Canım sen sinirini bozma boşver ; Sen nil hanımın falını beğendiğini yazmıştın yıldıznamesinide beğendin o kadar
geçen hafta ben de nil hanıma baktırdım evet falını bende beğendim ama çıkarmı çıkmazmı bilemem
falı keyifli geldi bana ... yıldıznamesine gelince hayatlarında anladığım kadarıyla yıldıznameye baktırmamışlar yıldızname de bir çeşit küçük fal gibidir hayatın inişli çıkışlı ve ölüm yılını verir ayrıca aklıma gelmeyen detaylar vs.. bu tarz şeyleri çok eski hocalar iyi yaparmış büyüklerimizden duymuştum, günümüzde bu işi iyi yapan kişiler iyimidir bilmiyorum . Nil hanımdan aldığın duaları çok beğendiğini yazmıştın bu gayet normal cnm ..
öyle uzun uzun farklı bir sürü dualar vermek herkesin harcıda değil ayrıca...
daha önce bi kaç bişey sordum ama cevap verenler olmadı. neden paylaşmaktan çekiniyor insanlar anlamadım. burası paylaşım paltformu değil mi o zaman eleştirel bakmadan paylaşalım olmaz mı. neyse ben bugün gittiğim bi falcıyı da paylaşayım tuzlada su falına bakan bi bayan. ama inanılmaz şooook yani direk isim veriyor kadın ve şakır şakır anlatıyor sanki benimle yaşamış gibiydi herşeyi anlattı. gelecek için söylediklerini bekleyip göreceğim ama kadın cidden uçmuş çook şaşırttı. resime bakarakta anlatıyor. sadece bayanlara bakıyor falan. zaten popülermiş bende sonradan duydum ünlü isimler falanda geliyormuş ona. neyse hayırlısı olsun. bu arada verdiği isimler sallamasyon falan değil direk hayatımda olan isimleri söyledi ve onlara göre anlattı.
Ben bekarken tarotculara verdigim parayla studyo bir daire alabilirdim yemin ederim o derece sapitmistim. Haftada 3 kez gittigim bile oluyordu. Evlendikten sonra bir sure istegim gecti. Simdi yine canim istiyor cok fena.
Bir kisi duydum yeni bu yani ben gitmedim ama gidenler kisa bakiyor ama herseyi biliyor diye ove ove bitiremediler.
Gittim fakat bir akrabasi rahatsizmis kismet olmadi ve cok uzuldum.
Taniyan var mi bilemiyorum. Istiklal caddesine ucurtma cafe neriman hanim
bahsettıgın kısının adı nedır? ayrıca telefonu varmı?
Evet ben gittim bana baya seyi bildi dedıklerının bı kısmıda cıktı diğer bnm ıcın onemli olan sey yazn :) İnş cıkar oda diğer dedikleri gb .. Bn cok begenmiştim arkadasımla gttk.. oda cok begenmişti.. bana buyuk cogunlugu cıksada ona bı kac sey cıkmadı .. ama ısım harf sayıyor burcunu soyluyor.. dduayla baslıyo maksımum 7-8 dakka suruyo ama bana ogun keyfi yerindeydi 20 dakka falan baktı bilmiyorm belki kahve tarota bana baktıgından uzun baktıran varmı ama hızlı hızlı söylüyo .. Su falına gtmedm ama tarotu arkadaslarınızn dedgı gb 10 dakka cıvarında
salı gunlerı ordaaaaa :)
bu arada mimar34 canım gittinmi nil hanıma merak ettim
Ah canim ya sadece sali gunleri mi oradaymis?
neriman durum analizi , saptamalarda iyi.
şu an ki durumda geleceği bende tutturamadı.
tabi tek neriman değik kimse tutturamadı.
ama durumum tam bi kaos :) yarına Allah Kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?