İstanbul'da Fal - Falcılar

25di kahve falı tarotla beraber 40 bakıyomus canım bnden kahvenın sonunda actı olee para almadı 25 verdım bız avcılardan gıttık metrobüs altunizade ordan telle tarıf etti ordan sonrası minibusle 15 dk kadar surmüstü cnm..arayıp sorunca tarıfedıyo

anladığım kadarıyla özel msj hakkın yok
peki kendisne nasıl ulaşabilirm

kafe de 3 vakıt bakırköyde olan :) ıntten buldum ama acık adres ı nedır bılıyormusun ,?

capacity var onun karsında cumhurytci sokak var ordan girip dumduz gttınız mı asagıda ev gb ufakk bı kafe mantı yapılır yazıyo hatta :) orda

marly çok sağol canım,herkes senin gibi iyi niyetle sadece olayı anlamaya çalışsa hiç sorun çıkmayacak ama ne yapalım tür tür insan var,ben kendimden eminim,gerisi boş dedim ben de en sonunda,fallar çıksa da çıkmasa da mutlu olmanı dilerim:)

Ben bekarken tarotculara verdigim parayla studyo bir daire alabilirdim yemin ederim o derece sapitmistim. Haftada 3 kez gittigim bile oluyordu. Evlendikten sonra bir sure istegim gecti. Simdi yine canim istiyor cok fena.

Bir kisi duydum yeni bu yani ben gitmedim ama gidenler kisa bakiyor ama herseyi biliyor diye ove ove bitiremediler.

Gittim fakat bir akrabasi rahatsizmis kismet olmadi ve cok uzuldum.

Taniyan var mi bilemiyorum. Istiklal caddesine ucurtma cafe neriman hanim

daha önce bi kaç bişey sordum ama cevap verenler olmadı. neden paylaşmaktan çekiniyor insanlar anlamadım. burası paylaşım paltformu değil mi o zaman eleştirel bakmadan paylaşalım olmaz mı. neyse ben bugün gittiğim bi falcıyı da paylaşayım tuzlada su falına bakan bi bayan. ama inanılmaz şooook yani direk isim veriyor kadın ve şakır şakır anlatıyor sanki benimle yaşamış gibiydi herşeyi anlattı. gelecek için söylediklerini bekleyip göreceğim ama kadın cidden uçmuş çook şaşırttı. resime bakarakta anlatıyor. sadece bayanlara bakıyor falan. zaten popülermiş bende sonradan duydum ünlü isimler falanda geliyormuş ona. neyse hayırlısı olsun. bu arada verdiği isimler sallamasyon falan değil direk hayatımda olan isimleri söyledi ve onlara göre anlattı.

bahsettıgın kısının adı nedır? ayrıca telefonu varmı?

şu an tamda şu an elanit kıvamında falcı var deseler dünyanın diğer ucuna gidebilirim.
ya da bi antidepresan alıp uyuyam :)

Evet ben gittim bana baya seyi bildi dedıklerının bı kısmıda cıktı diğer bnm ıcın onemli olan sey yazn :) İnş cıkar oda diğer dedikleri gb .. Bn cok begenmiştim arkadasımla gttk.. oda cok begenmişti.. bana buyuk cogunlugu cıksada ona bı kac sey cıkmadı .. ama ısım harf sayıyor burcunu soyluyor.. dduayla baslıyo maksımum 7-8 dakka suruyo ama bana ogun keyfi yerindeydi 20 dakka falan baktı bilmiyorm belki kahve tarota bana baktıgından uzun baktıran varmı ama hızlı hızlı söylüyo .. Su falına gtmedm ama tarotu arkadaslarınızn dedgı gb 10 dakka cıvarında

salı gunlerı ordaaaaa :)

Beylikdüzü büyükçekmece tarafında falcı arayan arkadaslar bı tanıdgım var o bakıyormus fal bende baktıyorum arada kız güzel bakıyo ıstedgın kadar kart acıyo en azından baya baya suruyor bana dedıgı sey profesyonel falcıyla celıstı

bahsettgım kız bana bu adamla bulusmıcaksnz soyle kavga edıceksnız falan demıstı bnde demıstım ki hayır bulusucaz profesyonel falcıda bulusucaksnız demıstı ben tabi cok umutluydum ama neyazzkı kızın dedıgı gb olmustu arayan varsa sıze yonlendrırım tabi oyle cok ısım bılsın turunde ve umutlu olmayın ama dedıklerınden cıkan var zaman gecrmek ıcın olablır :)

bahsettıgın kısının adı nedır? ayrıca telefonu varmı?

adı gelinleri bana fikriye dediler. zaten 3 katlı oğulları ile oturan bi kadın ama onun evi binanın arkasında tek katlı gizli bi kapıdan kameralı hatta kapıdan (teyze açarsa tanımadığına aömıyormuş) geçince ulaşıyorsun bahçeli ev ama cidden yabancı filmlerdeki falcı kadınların evi gibi kasvetti şook oldum nereye geldim falan dedim. hatta tırstımda. ama beni götüren arkadaş ona bekarken gitmeye başlamış ki onun evleneceği adamı ismini falan o kadın vermiş.hatta onun en özel problemlerini eşiyle ilgili açıklamış. yine bi kıza kocasının aldattığını hatta kadının adını vermiş ve şu anda şurdalar falan demiş. neyse zaten kadın perileri olduğunu söylüyor. neyse ben tırsan tip cesaretimi toplayıp gittim ki cidden şokkktayım hala. ne alaka eşimin adını hayatımda şu an önemli olan isimleri ki zor isimler şak diye dedi zaten ben ondan sonra koptum. inanın fal olayına forumdakiler biliyor yeni kaptıdım ki zaten levent, nil, angels gizeme baktırdım hayatımda bu kadın da 4. oldu ve şoooooooooooook. neyse inanın adresi arkadaş götürmese imkansız bulamam. nosu yok bende. ama bilenler vardır belki dedimya inanılmaz ünlü isimler geliyormuş zaten götüren arkadaş eskiden beri tanıdığından oda teyit ediyor. geleceğe yönelik aklından soru soruyorsun şu isim kim diyor ve anlatıyor sana. sen sormazsan o kendi isimlerle anlatıyor. ben şoktan çıkamadım ve çook soramadım. şaşkın bi haldeydim gık mık oldum. neyse allah tan herşey yinede hayırlısı olsun diyelim

Ah canim ya sadece sali gunleri mi oradaymis?

neriman durum analizi , saptamalarda iyi.
şu an ki durumda geleceği bende tutturamadı.
tabi tek neriman değik kimse tutturamadı.
ama durumum tam bi kaos :) yarına Allah Kerim

Durum analizini ben de yaparim niye ona gideyim o zaman :)

Göker var istiklalde yine eger tutsun diyorsan bir gorun, abonesi olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…