Durum analizini ben de yaparim niye ona gideyim o zaman :)
Göker var istiklalde yine eger tutsun diyorsan bir gorun, abonesi olacaksin
görünmediğimi nerden biliyosun
göker ve neriman aynı şeyleri söylediler bana
dedim ya şu durumda kimse çıkmadı
o kimseye o kadar çok kişi dahil ki
Sen de benim gibiymissin
Bazi insanlara bakamiyorlar acaba sende mi o gruptansin?
Neye gore oldugunu bilmiyorum ama bir donem hepsiyle kanka olmustum. Anlatiyorlardi ordan biliyorum.
Bir de symbol mehmet var ama onu da taniyorsundur.
Bak bu isimler benim, soz, nisan, nikah tarihimi gunuyle soylediler. Hatta goker evlenince oturacagim semti bile soylemisti ki inanmamistim. Esim de bilmedigi halde ordan tutmustu ve bize cok alakasiz bir semt. Ya adam direkt 15 aralik diye gun verdi ki aylar vardi ve biz o donem tartisip ayrilmistik.
yok dediğin kişiyi bilmiyom.
göker direkt fala akrep burcu kim diye başladı
bana inatla tarih vermedi. ayrıydık o dönemde ben barışmak için deliriyordum.
şimdide ayrıyız, ben benden uzak durmasını istiyorum.
ama bu akşam 3-5 mesajıyla tepetaklak ettiği için beni sos veriyorum fal diye :)
şu an bulsam bakan baktırıcam ama gece bu saatte bi deli benim
Bence yarin kesin gitmen lazim. Su durumda destek gerek
Ben Nil hanıma yıldızname+tarot baktırdım..Yalnız yorum yapmak istemedim.Çok yanlış anlaşılıyor.Sonra gidenler memnun kalmazsa kendimi suçlu hissediyorum.Üstelik çok acayip yorumlar okuyorum.Açıkca söylemem gerekirse ben memnun kaldım..Bu yıldızname konusunda biraz araştırma yapıp gittim.Bildiğiniz gibi ebced usulü Kuran'ın matematiği bunu çözen çok az kişi var..Fakat yıldızname ebcedi farklı..Ebced-i kagir denilen bir yöntemle bakılıyor..Neyse çok uğraştı benimle Nil hanım..Bir kere bana bazı rakamlar söyledi hayatımın dönüm noktaları ki hepsi doğruydu..En son rakam önümüzde ki 2 yılı kapsıyor..Özel şeyleri anlatmak istemiyorum..Burcum mesela ebced yöntemine göre farklı..Çünkü bazı hesaplamalar var..Onlara göre buluyor..Eğer siz ve başka biri için bakım yaptıracaksanız o kişinin de adı doğum tarihi ve anne adı gerekiyor.Üstelik kulağınıza okunan isminiz olması lazım..Sonra bu dualarla ilgili..Çok abartıldı forumda..Herkesin ebced hesabına göre bir suresi var..Ve denk gelen ayeti..Onu bilip okursanız ya da yanınızda taşırsanız size iyi gelir..Bu kadar..Yoksa anlatıldığı gibi dualar öneriyor bir nevi hocalık yapıyor gibi bir durum yok.Ayrıca yıldızname fal değil..Ona baktıktan sonra size surenizi söylüyor..Bu tamamen hesapla alakalı birşey..Ama uzun sürüyor.En son bittikten sonra da tarot açıyor..Ve istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz...Bana yine çok nokta atışlar yaptı.Fakat gidin ya da gitmeyin diyemem..Herkes kendi bilir..Tarot+yıldızname 100 tl..Bu yazıyı yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım..Şu anda yazarken dahi göndersem mi diye düşünüyorum..
Bence yarin kesin gitmen lazim. Su durumda destek gerek
Sevgili Kerynia,
Güzel mesajın ve tavsiyelerin için çok teşekkürler...Çok haklısın, boşu boşuna ümitlenmek yerine, önümüze bakıp hayata devam etmeliyiz...
Ben de zaten 1 ay daha müddet tanıyorum ve olmazsa da.....Tamamen silip atıyorum. 5 seneyi atmak hiç kolay değil ama bu şekilde de hasta olur insan.
Ayhan'dan tamamen vazgeçtim ama Gül'ü de 1 kez, son kez denemezsem içim rahat etmeyecek:)
Güzel bir gelişme olursa, mutlaka paylaşırım...Tekrar çok teşekkürler, çok sevgiler
nedir canim,merak ettim :)kisacikta olsa bahsetsen..
Bu istiklaldeki goker hangi facede? Birde ne fali bakiyor acaba ?
gece gece elmira sağolsun aldı gazımı :)
gelelim yıldıznameye ecbed mi ecdeb miydi neydi o öle kolay hesaplanamıyo. ilk önce isminizin arapça harf karşılığını bulmanız lazım.
yoksa bende topladım cıkardım buldum bişeler :)
hala inatla yıldızname baktırmak istiyorum ama adı zikredilen kişiye değil , he bi gün onada gidebilirim ama şu an için antipatik geliyor.
ve 100 lira veremem şu an . an gelir kriz geçirir gidebilirim o ayrı :)
mimarcım sakın alınma canım , düşündüklerini ,izşenimlerini yaz.
bana itici geldi diye , sen yalan mı söylüyo olcan ki ben senin samimiyetinden şüphe etmedim.
yazan 3-5 şahıs yüzünden çok fazla kıllandım.
ki o kişiler konusunda hala acabalarım var , haklı olduğumu düşünüyorum kendimce.
göker taksimde , bi handa. cafede değil.
Benim bulduğum sitede direk türkçe isimlere uyarlanmış rakamlar var onları anne isminle birlikte toplayıp.bölüp çıkarıyorsun.Yani ismin arapça karşılığını bulup ordaki harflerin rakamsal değerini toplamıyorsun..
Ha bu arada tabiki ki bu işi yapan ilim irfan sahibi insanlarda var.o da herkezin dediği gibi çok az sayıdalar..zaten onlarda bir bedel söylemezler..sana bırakırlar fiyat konusunu.Bunu gerçekten ilmi ile yorumlayabilenler bir fiyat söyleyemezler.ağızlarından bir meblağ çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?