İstanbul'da Fal - Falcılar

francesca taksimde göker :) kendine ait oda gibi bi yerde.
altta büfe var. ara sokakta :) korkmuştum ben girmeye , hiç girmediğim ara sokaklar.
arkadaş olmasa cesaret edemezdim.
Allahım bu fal diye nerelere gittim normalde gitmicem :)

canım bu falcının telini alabilir miyim?

Doğrudur..Büyük Ebced hesabı ve Küçük ebced hesabı varmış..
Ben küçüğüne bakabildim..Korkularım,yaşadığım hastalıklar,yaptığım iş,karekterim ,başarılarım vs gibi herşey bire bir uydu..ve geçirdiğim ölümcül bir tehlikei bile yaşımla uydu...
Ha burada yıldızname bakabiliyorum diyenler..Küçük ebced'e bakıyorlar..

Son düzenleme:

canım bu falcıyı çok merak ettim.telini alabilir miyim?

Kadinin ongorusu bayagi yuksekmis. Kac sene sonraki olayi anlatmis.

Kadinin ongorusu bayagi yuksekmis. Kac sene sonraki olayi anlatmis.

kesinlikle. ama bütün detaylar oturuyo yerine.
2007 eylül-ekimdi sanırsam.
2010 nisan
2,5 yıl sonrasını bilmiş :)
tebi sonunu bildi mi bilmiyom.
ben o kadını bi araştıram ya , arkadaşın arkadası tavsiye etmişti.
bi aratayım yarın

tuzla da mı yeri canım?

Tuzlada yayla mahallesinde kime sorsan gösterir ben çok uzun yıllar önce gitmiştim bana bakamamıştı bugün git perşembe 11 de gel demişti perşembe gittim yine bakamadı sen bana bir daha gelme dedi Nejla diye bir arkadaşım götürmüştü çok iyi olduğunu biliyorum ama bana bakmadı ne diyeyim

merhaba bu kişinin numarasını atabilme imkanın var mı?gerçekten çok merak ettim..birde ismi ne bu bayanın?

Durum analizini ben de yaparim niye ona gideyim o zaman :)

Göker var istiklalde yine eger tutsun diyorsan bir gorun, abonesi olacaksin

bu göker dediğiniz kişi nerde bakıyor?kaça bakıyor birde?bende gönlüme göre bir falcı bulamadım bir türlü.dün havva hanıma baktırdım.çok iyi,ilgili bir bayan.uzun süredir aklımdaydı.sağolsun bana uzun uzun baktı.yarım saatten fazla baktı.çok soru sordurttu.ama o anki yaşadığım sıkıntıyı ve geçmişimi bildi.geleceği bilemiyor gibi.şöyle ki sevgilimle aramız açıktı.aramayacağını söyledi.neyse ki bugün tersi çıktı.yalnız ben baya geç görüşebildim.o yüzden yorgun da olmuş olabilir.onun dışında iyiydi de.sevdim de kadını.sonuçta geleceği kimse bilemiyor.kadını kötülemekte istemem.ilerisi için söylediği şeyler var işle ilgili ve özel hayatla ilgili.merakla bekliyorum..eğer bir gelişme olursa burdan anlatırım..

pardon tam olarak anlayamadım symbol mehmet mi yoksa göker mi evleneceğiniz kişiyi bildi???

çok teşekkür ederim açıklamaların için.biliyorum çok üstüne gelindi.bunların hepsinin haksız yere olduğunu düşünüyorum.çünkü baştan beri üye olmadan önce de dahil herkesi takip ettim ve kesinlikle senin iyi niyetli,tamamen insanlara yardımcı olmak için konuştuğunu biliyorum.her neyse kafana takma canım.burdaki insanlarda sonuçta kimin iyi niyetli,kimin reklam için konuştuğunu biliyorlardır.teşekkürler tekrardan.bende müsait olduğum vakit kahve+tarot baktırıcam aklımda.ama önce angels burcu yu denemke istiyorum baya merak ettim.havva hanıma da dün gittim.onunla da ilgili düşüncelerimi paylaştım.uzun uzun ilgilenmesi çok güzeldi.çokta iyi ve ilgili bir hanım.şu an ve geçmişte iyiydi.ama gelecekle ilgili ne olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…