telefonu bende yok :)
isterseniz yarın alır arkadaştan yollarım :)
göker gay onuda sölim.
çok şeker bişi
Ben Nil hanıma yıldızname+tarot baktırdım..Yalnız yorum yapmak istemedim.Çok yanlış anlaşılıyor.Sonra gidenler memnun kalmazsa kendimi suçlu hissediyorum.Üstelik çok acayip yorumlar okuyorum.Açıkca söylemem gerekirse ben memnun kaldım..Bu yıldızname konusunda biraz araştırma yapıp gittim.Bildiğiniz gibi ebced usulü Kuran'ın matematiği bunu çözen çok az kişi var..Fakat yıldızname ebcedi farklı..Ebced-i kagir denilen bir yöntemle bakılıyor..Neyse çok uğraştı benimle Nil hanım..Bir kere bana bazı rakamlar söyledi hayatımın dönüm noktaları ki hepsi doğruydu..En son rakam önümüzde ki 2 yılı kapsıyor..Özel şeyleri anlatmak istemiyorum..Burcum mesela ebced yöntemine göre farklı..Çünkü bazı hesaplamalar var..Onlara göre buluyor..Eğer siz ve başka biri için bakım yaptıracaksanız o kişinin de adı doğum tarihi ve anne adı gerekiyor.Üstelik kulağınıza okunan isminiz olması lazım..Sonra bu dualarla ilgili..Çok abartıldı forumda..Herkesin ebced hesabına göre bir suresi var..Ve denk gelen ayeti..Onu bilip okursanız ya da yanınızda taşırsanız size iyi gelir..Bu kadar..Yoksa anlatıldığı gibi dualar öneriyor bir nevi hocalık yapıyor gibi bir durum yok.Ayrıca yıldızname fal değil..Ona baktıktan sonra size surenizi söylüyor..Bu tamamen hesapla alakalı birşey..Ama uzun sürüyor.En son bittikten sonra da tarot açıyor..Ve istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz...Bana yine çok nokta atışlar yaptı.Fakat gidin ya da gitmeyin diyemem..Herkes kendi bilir..Tarot+yıldızname 100 tl..Bu yazıyı yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım..Şu anda yazarken dahi göndersem mi diye düşünüyorum..
canım bu falcıyı çok merak ettim.telini alabilir miyim?
adı gelinleri bana fikriye dediler. zaten 3 katlı oğulları ile oturan bi kadın ama onun evi binanın arkasında tek katlı gizli bi kapıdan kameralı hatta kapıdan (teyze açarsa tanımadığına aömıyormuş) geçince ulaşıyorsun bahçeli ev ama cidden yabancı filmlerdeki falcı kadınların evi gibi kasvetti şook oldum nereye geldim falan dedim. hatta tırstımda. ama beni götüren arkadaş ona bekarken gitmeye başlamış ki onun evleneceği adamı ismini falan o kadın vermiş.hatta onun en özel problemlerini eşiyle ilgili açıklamış. yine bi kıza kocasının aldattığını hatta kadının adını vermiş ve şu anda şurdalar falan demiş. neyse zaten kadın perileri olduğunu söylüyor. neyse ben tırsan tip cesaretimi toplayıp gittim ki cidden şokkktayım hala. ne alaka eşimin adını hayatımda şu an önemli olan isimleri ki zor isimler şak diye dedi zaten ben ondan sonra koptum. inanın fal olayına forumdakiler biliyor yeni kaptıdım ki zaten levent, nil, angels gizeme baktırdım hayatımda bu kadın da 4. oldu ve şoooooooooooook. neyse inanın adresi arkadaş götürmese imkansız bulamam. nosu yok bende. ama bilenler vardır belki dedimya inanılmaz ünlü isimler geliyormuş zaten götüren arkadaş eskiden beri tanıdığından oda teyit ediyor. geleceğe yönelik aklından soru soruyorsun şu isim kim diyor ve anlatıyor sana. sen sormazsan o kendi isimlerle anlatıyor. ben şoktan çıkamadım ve çook soramadım. şaşkın bi haldeydim gık mık oldum. neyse allah tan herşey yinede hayırlısı olsun diyelim[/QUOTE
peki kadının bilgilerine arkadşından alıp yollarmısın bana baya iddialı geldi çok merak ettm
cidden iddia ise hakkaten korkutucu derecede iddia dedim ya tırstım yaaaa resmen. özel msj hakkım olsun arkadaştan alırım yollarım ama referansla yapıyo dedim ya yoğun kadın. para kıusmı ise ne tutturursa ama uçuk fiyatlarıda oluyoomuş çünkü ünlüüüüüüü ablalarımmm gidiyormuş ben tanıdıkla gittiğim için uygun bişeye baktı. ne alaka aklındaki isimleri vermesi ki bu arada götüren arkadaş beni tanımaz en azından eşimin adını ya da diğer isimleri falan mümkünatı yok bilemez. eşimde akşam bana demişsindir sen falan dedi ismimi konuşma sırasında götüren kıza o demiştir dedi ama asla demedim onu geçtim diğer isimlerrrr ki aklımdaki olaylarla alakalı hatta eşinin adıda şu falan dedi. bu arada reklam demeyin yine lütfen bana ne elalemin reklamından ki ben kime baktırdıysamm ii dedim ya da kötüü dedim. amacım ne yanlış bilgi vermek ne de yanlış bilgi almak. işim gücüm yok ta milletin reklamıylamı uğraşacam ki kadın zaten reklamını ünlülerle yapmış zengin olmuş yani.
merhaba bu kişinin numarasını atabilme imkanın var mı?gerçekten çok merak ettim..birde ismi ne bu bayanın?
yok h.sonu burdayım ben gelin dedi :) edirnede yani.Anlamadım, h.sonu istanbulamı geliyomuş?
bugün alır yollarım numarasını.minik bu göker hangi handa bakıyor?birde bana numarasını yollayabilir misin?acil ihtiyacı olan biriyim bende maalesef :)
cidden iddia ise hakkaten korkutucu derecede iddia dedim ya tırstım yaaaa resmen. özel msj hakkım olsun arkadaştan alırım yollarım ama referansla yapıyo dedim ya yoğun kadın. para kıusmı ise ne tutturursa ama uçuk fiyatlarıda oluyoomuş çünkü ünlüüüüüüü ablalarımmm gidiyormuş ben tanıdıkla gittiğim için uygun bişeye baktı. ne alaka aklındaki isimleri vermesi ki bu arada götüren arkadaş beni tanımaz en azından eşimin adını ya da diğer isimleri falan mümkünatı yok bilemez. eşimde akşam bana demişsindir sen falan dedi ismimi konuşma sırasında götüren kıza o demiştir dedi ama asla demedim onu geçtim diğer isimlerrrr ki aklımdaki olaylarla alakalı hatta eşinin adıda şu falan dedi. bu arada reklam demeyin yine lütfen bana ne elalemin reklamından ki ben kime baktırdıysamm ii dedim ya da kötüü dedim. amacım ne yanlış bilgi vermek ne de yanlış bilgi almak. işim gücüm yok ta milletin reklamıylamı uğraşacam ki kadın zaten reklamını ünlülerle yapmış zengin olmuş yani.
rahat ol arkadaşım tuzladaki hatunun reklama ihtiyacı yok arsada dahil o binayı komple falla yaptırdı aslında bina girişindeki uzun koridoru geçince kendi evinin olduğu bahçe cennet gibidir ama sen kasvetli bulmuşsun bu hatun kayıbı bulur araban mı kayboldu git sana şehir cadde sokak kapı numarası ile verir elinle koymuş gibi gider bulursun benim çevremde o kadar çok giden varki ve memnun ama daha öncede yazmıştım bana bakamadı bir dahada gelme dedi 2002 falandı sağlık olsun ne diyeyim
bunu bende cok merak ettim teline bi ulaşabilsekadı gelinleri bana fikriye dediler. zaten 3 katlı oğulları ile oturan bi kadın ama onun evi binanın arkasında tek katlı gizli bi kapıdan kameralı hatta kapıdan (teyze açarsa tanımadığına aömıyormuş) geçince ulaşıyorsun bahçeli ev ama cidden yabancı filmlerdeki falcı kadınların evi gibi kasvetti şook oldum nereye geldim falan dedim. hatta tırstımda. ama beni götüren arkadaş ona bekarken gitmeye başlamış ki onun evleneceği adamı ismini falan o kadın vermiş.hatta onun en özel problemlerini eşiyle ilgili açıklamış. yine bi kıza kocasının aldattığını hatta kadının adını vermiş ve şu anda şurdalar falan demiş. neyse zaten kadın perileri olduğunu söylüyor. neyse ben tırsan tip cesaretimi toplayıp gittim ki cidden şokkktayım hala. ne alaka eşimin adını hayatımda şu an önemli olan isimleri ki zor isimler şak diye dedi zaten ben ondan sonra koptum. inanın fal olayına forumdakiler biliyor yeni kaptıdım ki zaten levent, nil, angels gizeme baktırdım hayatımda bu kadın da 4. oldu ve şoooooooooooook. neyse inanın adresi arkadaş götürmese imkansız bulamam. nosu yok bende. ama bilenler vardır belki dedimya inanılmaz ünlü isimler geliyormuş zaten götüren arkadaş eskiden beri tanıdığından oda teyit ediyor. geleceğe yönelik aklından soru soruyorsun şu isim kim diyor ve anlatıyor sana. sen sormazsan o kendi isimlerle anlatıyor. ben şoktan çıkamadım ve çook soramadım. şaşkın bi haldeydim gık mık oldum. neyse allah tan herşey yinede hayırlısı olsun diyelim[/QUOTE
peki kadının bilgilerine arkadşından alıp yollarmısın bana baya iddialı geldi çok merak ettm
rahat ol arkadaşım tuzladaki hatunun reklama ihtiyacı yok arsada dahil o binayı komple falla yaptırdı aslında bina girişindeki uzun koridoru geçince kendi evinin olduğu bahçe cennet gibidir ama sen kasvetli bulmuşsun bu hatun kayıbı bulur araban mı kayboldu git sana şehir cadde sokak kapı numarası ile verir elinle koymuş gibi gider bulursun benim çevremde o kadar çok giden varki ve memnun ama daha öncede yazmıştım bana bakamadı bir dahada gelme dedi 2002 falandı sağlık olsun ne diyeyim
canım bende öyle duydum çook fakirlermiş sonra falla zengin olmuş dediğin gibi ve hakkaten kaybı falan veriyomuş bir de dediğin gibi falı açılmayana bakmıyor yolluyormuş. kısmet canım ama neden öyle dedi sna aceba merak ettim. bana evet kaybın varmı bişey çaldırdın mı dedi hatırlayamadım sonra şimdi düşünüyorumvar keşke deseydim eminim şak diye yerini verirdi. dedimya kızın birine kocan şurda çalışıyo şu kadınla birlikte seni aldatıyo ve şuan şurdalar demiş. yine beni götüren arkadaşın arkadaşıda kocaının aldattığını her ayrıntısına kadar bilmiş onun sayesinde öğrenmiş. zaten gözleri falan kayıyo transa geöiyo sanki dimi. inşallah bakar sana da bi şansını dene diycem ama sen bilirsin zaten şimdi sadece referanslılara bakıyo çook arayanı var ünlülerden halaa gelenler gidenler çokmuş gelinleri diyor. götüren arkadaş benim bu tip şeylerden tırstığımı söylediğimden çook ayrıntı vermemişti ama dün çıkınca dedimki pes bu kadar olmaz yani. hatta atmayla tutulmayacak bi ismi verdi ve eşinin adını verdi ve dikkat et dedi. hatta bi gün önce şu kişiyle oturmuşsun çok sevdiğin arkadaşın dedi ki evet aynen isimde doğru herşeyde . neyse anlatmakla yazmakla şaşkınlığım geçmicek halaaa yaşıyorum şoku. cidden isteyen denesin ama numarasını alırım izin verirse teyzede tabii yollarım isteyene ama dediğin gibi sorarlarsa tuzlada söylerlermiş yerinide. bu arada saol duygutuglu canım düşüncelerin için benim tedirginliğimi anladığın için. :)))
francesca taksimde göker :) kendine ait oda gibi bi yerde.
altta büfe var. ara sokakta :) korkmuştum ben girmeye , hiç girmediğim ara sokaklar.
arkadaş olmasa cesaret edemezdim.
Allahım bu fal diye nerelere gittim normalde gitmicem :)
Sabun sen.Fikriye abladan bahsediyorsun.çok eskidir ve şu an sadece referansla bakar istersen tlf.nunu verebilirim beni söylersen de hemen seni alır çünkü 5 sene sömürdü beni aşık olduğum insan için bu senin kaderın bunla evlencen dedi bende bunu duymak istediğimden haftada bir giderdim ona o zaman bile en az 50 lıra alırdı.sonuçta ne oldu biliyormusun o kişi başkasıyla evlendi.Bunun üzerine tekrar gittim fikriyeye yine evlenceksin demezmi?durumu söyleyince de
çok bozuldu bu sefer boşancak demeye başladı çok arkadaşımı da götürdüm bazen attıkları tesadüfen tutuyor tabi.ama şu anı bile bilemediği o kadar çok oluyorduki.fakat inanılmaz zeki bir kadındır salağa yatar bir geleni bir daha unutmaz.telefonu vas ama özelden gitmiyor
canım bende öyle duydum çook fakirlermiş sonra falla zengin olmuş dediğin gibi ve hakkaten kaybı falan veriyomuş bir de dediğin gibi falı açılmayana bakmıyor yolluyormuş. kısmet canım ama neden öyle dedi sna aceba merak ettim. bana evet kaybın varmı bişey çaldırdın mı dedi hatırlayamadım sonra şimdi düşünüyorumvar keşke deseydim eminim şak diye yerini verirdi. dedimya kızın birine kocan şurda çalışıyo şu kadınla birlikte seni aldatıyo ve şuan şurdalar demiş. yine beni götüren arkadaşın arkadaşıda kocaının aldattığını her ayrıntısına kadar bilmiş onun sayesinde öğrenmiş. zaten gözleri falan kayıyo transa geöiyo sanki dimi. inşallah bakar sana da bi şansını dene diycem ama sen bilirsin zaten şimdi sadece referanslılara bakıyo çook arayanı var ünlülerden halaa gelenler gidenler çokmuş gelinleri diyor. götüren arkadaş benim bu tip şeylerden tırstığımı söylediğimden çook ayrıntı vermemişti ama dün çıkınca dedimki pes bu kadar olmaz yani. hatta atmayla tutulmayacak bi ismi verdi ve eşinin adını verdi ve dikkat et dedi. hatta bi gün önce şu kişiyle oturmuşsun çok sevdiğin arkadaşın dedi ki evet aynen isimde doğru herşeyde . neyse anlatmakla yazmakla şaşkınlığım geçmicek halaaa yaşıyorum şoku. cidden isteyen denesin ama numarasını alırım izin verirse teyzede tabii yollarım isteyene ama dediğin gibi sorarlarsa tuzlada söylerlermiş yerinide. bu arada saol duygutuglu canım düşüncelerin için benim tedirginliğimi anladığın için. :)))
Tamam bu benim yıllar önce duyduğum kadın.Tuzlada ki falcı çok meşhurdu...Fakat bildiği de oluyormuş çok salladığı da..Bir yakınım baktırmıştı ordan biliyorum..Ama sen çok memnun kalmışsın..Canım senin tedirginliğini anlıyorum..Ama denildiği gibi o kadının reklama hiç ihtiyacı yok..Onu Anadolu yakasın da bilmeyen yoktur..Fal baktırsın baktırmasın..Herkes Tuzlada ki falcı kadını bilir..Sen içini ferah tut..Ayrıca memnun kalmana çok sevindim..İşte böyle oluyor..Bazen denk düşüyor..
Cikan fal haberleri yokmuuu.. huuuhuuuuEn cok bu sebepten ziyaret ediyorum bu sayfayi ama maalesef paylasan yok pek fazla. Zaten olumsuz cikanlar paylasmiyor, olumlularda nazar deger diye korkuyor.. digerleri de beklemede..
bende rica ediyorum tel numarasını banada yazmanızı rica edicem
Merhaba canım,
Malesef artık öyle çıkan fal haberleri alamıyoruz.Genelde telefon alışverişi,bir anda yıldızı parlayan isimlerle falan doluyor forum.
Yalnız herkez isim alıyor ben dahil de yorum yapan yok.
Şimdi ben dün elmira ile ilgili yorumumu yaptım geriye kaldı Nil onunla igili yorumumuda yaptıktan sonra pek birşey kalmıyacak.
Ama şunu söyleyeyim elle tutulur bir falcı yok hani şu minikdepresifin bahsettiği kadın ölmese onada giderdim pek heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?