İstanbul'da Fal - Falcılar

cevap yazmana sevindim. bende geçen hafta gittim ve benzer yorumları yazmıştım ama dediğin gibi iş farklı boyutlara gitti falan ama içim rahat ben sadece ki senin de öyle olduğuna sam,mi ve rahat olduğuna inandığım için sordum. dediğin gibi tercih meselesi ama kimse kimseyi tanımadan önyargılı olmamalı sonuçta kimseyi ne üzmeye ne de kırmaya hakkımız yok ki hele de iice tanımadan. neyse umarım hayırlısı olur hep dediğim gibi ve herşey gönlümüzce olur. sevindim senin adınada.

merhaba bu kişinin numarasını atabilme imkanın var mı?gerçekten çok merak ettim..birde ismi ne bu bayanın?

msj hakkım dolsun alır atarım . adı fikriyeymiş. gelini dediki internette yazı yazılmış hakkında tuzlanın eski falcısı die bakıyım bende bulup okumak istiyorum merak ettim ama hala etkisindeyim gece cidden zor uyudum nası yanii falan dedim. aslında soru soramadığıma kızdım kendime ama dedim ya şoktan soramadım.

Anlamadım, h.sonu istanbulamı geliyomuş?
yok h.sonu burdayım ben gelin dedi :) edirnede yani.
minik bu göker hangi handa bakıyor?birde bana numarasını yollayabilir misin?acil ihtiyacı olan biriyim bende maalesef :)
bugün alır yollarım numarasını.
sakın benden yol tarifi istemeyin.
kendinizi bağdatta bulursunuz

rica etsem bahsettiğiniz kişinin telefon numarası varsa gönderebilir misiniz? birde edirnede bir bayandan söz etmişsiniz mümkünse onunda bilgilerini alabilirmiyim.şimdiden tesekkur ederim

Arkadaslar eskilerden forumda bu mesaji buldum. Acaba Tuzla fikriye teyze bu mudur ???

bugünlük benden telefon beklemeyin bayanlar :)
cep telefonumu serviste unutmuşum. manyak minik
yarın ulaştırırım :)

Cikan fal haberleri yokmuuu.. huuuhuuuu En cok bu sebepten ziyaret ediyorum bu sayfayi ama maalesef paylasan yok pek fazla. Zaten olumsuz cikanlar paylasmiyor, olumlularda nazar deger diye korkuyor.. digerleri de beklemede..

Cikan fal haberleri yokmuuu.. huuuhuuuu En cok bu sebepten ziyaret ediyorum bu sayfayi ama maalesef paylasan yok pek fazla. Zaten olumsuz cikanlar paylasmiyor, olumlularda nazar deger diye korkuyor.. digerleri de beklemede..

Merhaba canım,
Malesef artık öyle çıkan fal haberleri alamıyoruz.Genelde telefon alışverişi,bir anda yıldızı parlayan isimlerle falan doluyor forum.
Yalnız herkez isim alıyor ben dahil de yorum yapan yok.
Şimdi ben dün elmira ile ilgili yorumumu yaptım geriye kaldı Nil onunla igili yorumumuda yaptıktan sonra pek birşey kalmıyacak.
Ama şunu söyleyeyim elle tutulur bir falcı yok hani şu minikdepresifin bahsettiği kadın ölmese onada giderdim pek heveslendim

bi ara herkes havva hanima fal baktirmisti.
baktiranlardan biri de benim ama bana sadece bahar aylari dedigi icin henuz yorum yapamiyorum.

kimsenin havva hanim ile ilgili cikti yada cikmadi seklinde bir yorumu yokmu acaba ?
yorumlarinizi iletebilirseniz cok sevinirim , tesekkurler ,

Elanittenmi bahsediyosun, valla bilmiyorum ki kuzu.. yani iyi bir falciydi, ani super goruyodu, git suan senin hakkinda kim ne dusunuyor ogren tadinda bir falciydi. Nitekim bende gelecegi de tutturdu ve dedigi bir cok seyi yasadim. Bi tek evlilik cocuk yapmak kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…