İstanbul'da Fal - Falcılar

kafam çok karıştı :) öylesine gidicem tarot baktırmaya ama nereye gıtsem bılemedım bakırköy kafe de 3 vakırt var sımdı aklımda didem mıydı o bı su görkem ı merak ettım bide roza var onun trhlerı bana tutmustu :) ya su falımı baktırsam yada :) hıc baktırmadım :)

Evet,evet işte o Elenit ah,ah azıcık daha bekleseydi

bana avcılar ve beylikdüzü civarında tarot ve su falı bakan bir isim verin. Avcılara yeni taşındım, bilmiyorum buralarda hiçbiryer.

kızlar filiz hanım bana en geç 21 gün vermişti ve sana o kişiden çok güzel haber gelecek bak görürsün sabret ay sonunda bu çocukksana geri dönecek demişti..
tam 1gün gecikmeli olarak 22.gün o kişi bana mesaj attı gerçekten de. ama oyle boş bir muhabbet ettik nasılsın nasıl gidiyo gibisinden ve konuşma bitti:S şimdi bu fal çıkmış mı oluyor çıkmamış mı. evet bana mesaj attığı için çok sevndiğim gerçek ama güzel bir haber vermedi ki.

Iyi de bu kadar sure konusmadiktan sonra cok icli disli bi konusma beklemiyodun degilmi.. arada belliki bir kirginlik olmus.. yavas yavas oturur heralde.

Ben cikmis diyorum, varmi arttiran?!

yaklasık 2 ay önce elmirayada mercanada fal baktrmıştım. ikiside tamamn paralel seyler söylemişlerdi.hatta yasadıgım durumu olayları anlttıklarında çok etkilnmiştim. verdikleri zamanlara daha vardı ama daha fazla sabredemeyip yakın zamnlarda tekrar baktrdım.ve ikiside önceki söyledklerini resmen tekrarladılar. ve yne verdikleri tarhler aynı. beklemem gerek. ama çok sabırsızlanıyorum. birde şüphe oluştu acıkcası belki sacma ama baktıkları falları kaydedip aynı kişi olunca inceleyip tekrar bakıyo olabilirlermi acaba :)))

Buna imkan yok, zira telefondan ararim ve sorarim, hani arada ufak farkli olaylar olur onun icin yorum aldigimda soyledigi seyleri yasamis biri olarak sunu diyebilirim. Sana ilk gun nasil fal bakildiys ikinci seferde net bir sekilde gorebilirler, demekki gorebiliyorlar her turlu. Ayrica telefondan baktirip sonra yuz yuze gelenlerde buna benzer yorumlar gelmisti, falda bi degisiklik olmamis. Icini ferah tut ve olmasini istedigin seyi olucakmis gibi dusun ve daha fazla usteleme. Herhangi bir negatif dusunce sadece uzamasina yol acar arkadasim. Kendini hayatin akisina birak ve fal'i unut.. tarihleri filanda kafanda cok tekrarlama. Ne kadar tekrarlarsan o kadar aklinda "acaba" "ya olmazsa" vs olumsuz dusunceler kaplar buda isini sadece zorlastirir.

ewet haklısın aslında. yani banada bu düşünce sacma geldi ama ynede acaba mı diye fikir almk istedim. ikiside birebir aynı seyleri ve aynı tarhleri vernce. ne biiyim işte çok üstünde düşündüm sanırım. tavsiyelerin için tesekkur ederim. çok haklısın

2 sinin kardeş olduğunu ve elmiranın adının serap olduğunu bu forumda okudum...Bilgine...geri mesajlarda var zaten bunlar...

2 sinin kardeş olduğunu ve elmiranın adının serap olduğunu bu forumda okudum...Bilgine...geri mesajlarda var zaten bunlar...

kendi açımdan cevaplıyım bunu.
Tut ki kardeşler , elmiranın adı serap.
Bu bana elmiranın iyi fal baktırdığı gerçeğini değiştirmez.
Mercana baktırmadım zaten. Nedense antipatik geldi hep bana.
Adı ayşe fatma beni pek alakadar etmiyor.

ciddi misin???? ama havale işlemini elmira adlı kişiye yaptım. o zaman o kişi kim?? kafam çok karıştı

orasını bilemiyorum..Cnm ben ikisini de tanımıyorum.Bunları burda okudum.Elmiranın ismi serap diye yazdılar.mercanla da kardeş dediler...Ben okuduklarımı yazıyorum.Kimse yanlış anlamasın..
çünkü elmirayı merak ediyordum fiyat yüzünden geri duruyordum.sonra bunlar yazılınca vazgeçtim.ama gene de Elmirayı başarılı olduğunu düşünüyorum...

Aynı anda yazmışız.Mercanı bilemiyorum ama elmiranın fal konusunda başarılı olduğunu bur dan çok okudum...Ben sadece burda okuduklarımı paylaşmak istedim...

Bir suru iftira atildi aramizda bayan sandigimiz bir erkek tarafindan, yetmemis gibi Elanit'ide diriltti ohhh mis.. tabi siz bu kisiye itibar ediyorsaniz bilemem. Ayrica kardesi oldugu gercek olsaydi emin olun ben Mercanada baktirirdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…