Bir suru iftira atildi aramizda bayan sandigimiz bir erkek tarafindan, yetmemis gibi Elanit'ide diriltti ohhh mis.. tabi siz bu kisiye itibar ediyorsaniz bilemem. Ayrica kardesi oldugu gercek olsaydi emin olun ben Mercanada baktirirdim!
Bir suru iftira atildi aramizda bayan sandigimiz bir erkek tarafindan, yetmemis gibi Elanit'ide diriltti ohhh mis.. tabi siz bu kisiye itibar ediyorsaniz bilemem. Ayrica kardesi oldugu gercek olsaydi emin olun ben Mercanada baktirirdim!
Aynı anda yazmışız.Mercanı bilemiyorum ama elmiranın fal konusunda başarılı olduğunu bur dan çok okudum...Ben sadece burda okuduklarımı paylaşmak istedim...
En doğrusunu sen bilirsin tabiki.2 sinede baktırmış kişi olarak...evet elanit içinde öyle birşeyler okumuştum...Enteresan yani insanlar niye oturup böyle iftira atarlar anlamadım...
orasını bilemiyorum..Cnm ben ikisini de tanımıyorum.Bunları burda okudum.Elmiranın ismi serap diye yazdılar.mercanla da kardeş dediler...Ben okuduklarımı yazıyorum.Kimse yanlış anlamasın..
çünkü elmirayı merak ediyordum fiyat yüzünden geri duruyordum.sonra bunlar yazılınca vazgeçtim.ama gene de Elmirayı başarılı olduğunu düşünüyorum...
Ella'ya da telefonda baktırırken Serap isminde birinin hesabına parayı havale yapmıştım!!! Bu ne şimdi???
ben ellaya baktırdım elmira ile alakası yok.
ama mercanla olabilir , onun sesini , kurduğu cümlelerin yapısını bilmiyorum
Teşekkür ederim bilgiye... Ben Mercan'a baktırmadım. Ella'ya telefonda baktırmıştım. Elmira'ya da geçen yıl telefonda baktırmıştım ama hatırlıyorum Elmira'nın hesabına para gönderirken Serap adı geçmemişti, başka bir isimdi ama hatırlamıyorum şimdi. Hesap akışlarımdan bakarsam çıkar ama Serap değildi.
elmira diye gönderiyom ben :)
biri ykp ella
biri vakıf elmira.
anlamadığım neden bu kadar gereksiz detayı tutuyorum ben aklımda ya
aceba h.sonu ben kendim bizzat bi melahat mi yapsam :) ya da gökerin veya nesilin yolları taşdan mı desem.
ya da sinemaya mı gitsem
yarın melahat ve gökerin telefon numarasını bekliyor olacağım eğer mümkünse :))
yarın sabah serviste cep telefonuma ulaşacağım :))))) çok özledim kendilerini.
müsait olur olmaz yollıcam sana . minik sözü
Arkadaslar eskilerden forumda bu mesaji buldum. Acaba Tuzla fikriye teyze bu mudur ???
Istiyorsan telefonunu verebilirim. Cok mekan degistirdi. En son kendi yerine gececekti.
Hem tarot hem de kahve bakiyor ayni anda. 22 tl
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Ben İstiklal caddesindeki hemen hemen tüm kafelerdeki falcıları bilirim , bir ara iyi dadanmıştım. Hande ile tanıştıktan sonra başka bir yere gitmedim. Bir zamanlar Beyoğlu'nda bir cafede çalışıyordu ancak şu an bağımsız olarak çalışıyor. Hala periyodik olarak görüşürüz hem falıma bakar hem de psikolog gibi dertlerimi dinler.. Bu zamana kadar öngörüp de çıkmayan bir şey olmadı.. tarotu da kahve falını da çok iyi bakıyor. Kahve + tarot+ iskambil hepsine 30 TL alıyor. Pişman olmazsınız.. xxxxxxxxxxxxxxxx Arayıp ortak bir yer belirleyip fal baktırabilirsin.)
hiç sanmam ben 96 dan 2002 ye kadar tuzlada oturdum o evin gecekondudan koca binaya dönüşmesine şahit oldum ama hiç gitmedim 2002 de işle ilgili bir sorun yaşadım o zaman gitme ihtiyacı duydum ama dediğim gibi bakmadı bana bu dönemde 1 tek şikayet duymadım sonrada iflas ettim tuzladan çıktım hala devam ettiğini burda duydum bir daha şansımı deneyeceğim en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?