İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir suru iftira atildi aramizda bayan sandigimiz bir erkek tarafindan, yetmemis gibi Elanit'ide diriltti ohhh mis.. tabi siz bu kisiye itibar ediyorsaniz bilemem. Ayrica kardesi oldugu gercek olsaydi emin olun ben Mercanada baktirirdim!

mercan hakkında olumsuz birşeylermi yasandı acaba?

Bir suru iftira atildi aramizda bayan sandigimiz bir erkek tarafindan, yetmemis gibi Elanit'ide diriltti ohhh mis.. tabi siz bu kisiye itibar ediyorsaniz bilemem. Ayrica kardesi oldugu gercek olsaydi emin olun ben Mercanada baktirirdim!

En doğrusunu sen bilirsin tabiki.2 sinede baktırmış kişi olarak...evet elanit içinde öyle birşeyler okumuştum...Enteresan yani insanlar niye oturup böyle iftira atarlar anlamadım..

Bu arada ben kimseye itibar etmiyorum.sadece okuduklarımı yazdım..

Son düzenleme:
Aynı anda yazmışız.Mercanı bilemiyorum ama elmiranın fal konusunda başarılı olduğunu bur dan çok okudum...Ben sadece burda okuduklarımı paylaşmak istedim...

ben kendi görüşümü yazdım sadece , seni suçlamak için değil ..
dün kadıncağız zırlamalarımı dinledi telefonda
sayesinde uyudum valla. elmiradan bu yüzden vazgecemiyorum fiyatına rağmen, istdiğimde ulaşıyorum , konuşuyorum , arada bi soruma baktırıyorum.
ama bu aralar gidemem tebi param yok

En doğrusunu sen bilirsin tabiki.2 sinede baktırmış kişi olarak...evet elanit içinde öyle birşeyler okumuştum...Enteresan yani insanlar niye oturup böyle iftira atarlar anlamadım...

Peki sende Elanit'in dedikleri ciktimi bu arada? Sirf bende cikmis gibi bi izlenim almaya basliyorum.. neyse annem sagligina kovustu ben Istanbula geri dondum. Falimi ugurlu geldi, falimi cikti bilemiyorum, ama hayatimda ki iki zor seyi atlattim. Pek oyle sallamalik seyler degildi bende ki, surelerine ve gelismelere kadar anlatilan seyler bunlar. Zihin okuyamazdi, cunku biz farkli olucagini dusunuyoduk o zamanlar..

Pardon sende baktirdin diye okudum ben.. hizli okuma aliskanligim basima bela

Neyse baska Elanit baktirip fali cikanlar.. yokmu arttirann :105:

Ella'ya da telefonda baktırırken Serap isminde birinin hesabına parayı havale yapmıştım!!! Bu ne şimdi???

ben ellaya baktırdım elmira ile alakası yok.
ama mercanla olabilir , onun sesini , kurduğu cümlelerin yapısını bilmiyorum

Teşekkür ederim bilgiye... Ben Mercan'a baktırmadım. Ella'ya telefonda baktırmıştım. Elmira'ya da geçen yıl telefonda baktırmıştım ama hatırlıyorum Elmira'nın hesabına para gönderirken Serap adı geçmemişti, başka bir isimdi ama hatırlamıyorum şimdi. Hesap akışlarımdan bakarsam çıkar ama Serap değildi.

elmira diye gönderiyom ben :)
biri ykp ella
biri vakıf elmira.
anlamadığım neden bu kadar gereksiz detayı tutuyorum ben aklımda ya

aceba h.sonu ben kendim bizzat bi melahat mi yapsam :) ya da gökerin veya nesilin yolları taşdan mı desem.
ya da sinemaya mı gitsem

yarın melahat ve gökerin telefon numarasını bekliyor olacağım eğer mümkünse :))

arkadaşlar şu tuzladaki ünlü kadını çok merak ediyorum.teli olanlar noolur yazsınlar...çok teşekkür ederim.

Arkadaslar eskilerden forumda bu mesaji buldum. Acaba Tuzla fikriye teyze bu mudur ???

hiç sanmam ben 96 dan 2002 ye kadar tuzlada oturdum o evin gecekondudan koca binaya dönüşmesine şahit oldum ama hiç gitmedim 2002 de işle ilgili bir sorun yaşadım o zaman gitme ihtiyacı duydum ama dediğim gibi bakmadı bana bu dönemde 1 tek şikayet duymadım sonrada iflas ettim tuzladan çıktım hala devam ettiğini burda duydum bir daha şansımı deneyeceğim en kısa zamanda

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

Ben İstiklal caddesindeki hemen hemen tüm kafelerdeki falcıları bilirim , bir ara iyi dadanmıştım. Hande ile tanıştıktan sonra başka bir yere gitmedim. Bir zamanlar Beyoğlu'nda bir cafede çalışıyordu ancak şu an bağımsız olarak çalışıyor. Hala periyodik olarak görüşürüz hem falıma bakar hem de psikolog gibi dertlerimi dinler.. Bu zamana kadar öngörüp de çıkmayan bir şey olmadı.. tarotu da kahve falını da çok iyi bakıyor. Kahve + tarot+ iskambil hepsine 30 TL alıyor. Pişman olmazsınız..xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de 30tl mi yapmış.Aylar önce baktırmıştım.Kızın falla alakası yok.sırf sallamasyon..fal kim hande kim..sen ona de bıraksın bu işleri...Hiç gerek yok böyle bir reklama...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır enteresan tuzla fikriye teyze diye yazmışlar..Acaba tuzla da 2 tane fal bakan, ikisinin adı da fikriye mi vardır ?Neyse fiyatından belli olur zaten..Ona pahalı demişler zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…