Tamam bu benim yıllar önce duyduğum kadın.Tuzlada ki falcı çok meşhurdu...Fakat bildiği de oluyormuş çok salladığı da..Bir yakınım baktırmıştı ordan biliyorum..Ama sen çok memnun kalmışsın..Canım senin tedirginliğini anlıyorum..Ama denildiği gibi o kadının reklama hiç ihtiyacı yok..Onu Anadolu yakasın da bilmeyen yoktur..Fal baktırsın baktırmasın..Herkes Tuzlada ki falcı kadını bilir..Sen içini ferah tut..Ayrıca memnun kalmana çok sevindim..İşte böyle oluyor..Bazen denk düşüyor..
saol canım beni anlamana seviniyorum ama cidden ben her gittiğimi yazıyorum iiyi kötü die. neyse evet çook memnun kaldım sallamasına imkan yok ki çook çook özel isimleri verdi kadın şak die ki o isimleri kimseye bahsetmedim en azından eşim hariç neyse umarım hep dediğim gibi hayırlısı olur. bu arada bugün bi arkadaşım daha nil hanıma gitti acayip memnun kalmış şakına dönmüş neyse bende öyle çok memnun kaldım ondan da. isteyen istediği kişiye gider.
numarası varmı sizde gönderseniz bi de fiyat tam olarak nedir öğrensek iyi olcak
fiyatı burdan söylemek istemedim ama dedim ya arkadaşı eskiden tanıdığı için ona 50ye bakıyormuş banada öyle baktı normalde kişisine göre alıyormuş 70-80 bazen 140 aldığı olmuş falan. ünlü ablalarımdan uçuk fiyatlar falan. neyse belki dene şansını bakar sanada bu kez ve fiyatı 50 de zorlarsın sende.
hiç sanmam ben 96 dan 2002 ye kadar tuzlada oturdum o evin gecekondudan koca binaya dönüşmesine şahit oldum ama hiç gitmedim 2002 de işle ilgili bir sorun yaşadım o zaman gitme ihtiyacı duydum ama dediğim gibi bakmadı bana bu dönemde 1 tek şikayet duymadım sonrada iflas ettim tuzladan çıktım hala devam ettiğini burda duydum bir daha şansımı deneyeceğim en kısa zamanda
Hayır enteresan tuzla fikriye teyze diye yazmışlar..Acaba tuzla da 2 tane fal bakan, ikisinin adı da fikriye mi vardır ?Neyse fiyatından belli olur zaten..Ona pahalı demişler zaten..
kadınlar kahvesi diye bir yer varmış taksim de bilen giden var mı? bakan kadının adı dilek miş
fiyatı burdan söylemek istemedim ama dedim ya arkadaşı eskiden tanıdığı için ona 50ye bakıyormuş banada öyle baktı normalde kişisine göre alıyormuş 70-80 bazen 140 aldığı olmuş falan. ünlü ablalarımdan uçuk fiyatlar falan. neyse belki dene şansını bakar sanada bu kez ve fiyatı 50 de zorlarsın sende.
anladım şimdi bi de numarası bulsak yoksa tamam gidrim tuzlaya sora sora bağdat misali bulurm bulmasınada kapıdan çevirir falan göze alamaıyorum
Ben forum yazılarının yarısndan çoğunu okudum aradığımı bulamadım üye olup sorayım dedim. 4 yıl kadar önce maltepe de KADINLAR KAHVESİNDE bir bayan vardı Tarot bakıyordu.İlk baktırdığımda çok kızmıştım deli bu kadın demiştim.Bana imkansız şeyler söylemişti.Şimdi git 5 ay sonra geleceksin dedi güldüm.5 ay değil ama 6 ay sonra hayretler içinde bi daha gittim yine söyledikleri olanaksız geldi bana ama bu sefer kızmadım.İlkinde evliydim sorunsuz bir evliliğim vardı boşanacaksın dedi boşandım İkincide birine aşık olacaksın apar topar evlilik kararı alacaksınız işte o noktada bana gel demişti 4 ay sonra evlenmek üzereyken gittim.Bana bu iş bozulacak o adam eski boşandığı karısına dönecek dedi yuhhh artık dedim çıktım ve aynen öyle oldu 4. gidişimde işe gireceğimi iş yerimde birinin hayatıma gireceğini ama çok kısa süre sonra uzun bir ayrılık yaşayacağımızı söyledi.İşe girdim orada aşık oldum ve askere gitti.Askerliğinin son aylarıydı işler yolunda gitmiyordu bir daha gittim.Fırtınalı günler yaşayacağımızı evlenmeden hamile kalacağımı tam bitti derken beklenmedik bir şekilde aniden evleneceğimizi oğlum olacağını çift isim koyacağımızı evliliğin ilk yılının çok sancılı geçeceğini sonra düzeleceğini 2 tane çocuğum olacağını 2. çocuğunda erkek olacağını söyledi şimdi 2. oğluma hamileyim tekrar gideyim dedim ama bulamadım adını bile hatırlamıyorum ve kafe el değiştirmiş GELİNCİK kafe olmuş yeni işleten bayan tanımıyormuş.Bu hatun 2.5 yıl kadar ordaydı giden baktıran şu anki yerini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar ,
söylediklerim hoşuna gitmeyen arkadaşlar kusura bakmasın ,Elmiraya fal bktırmayın kurşun döktürmeyin kasım ayında kendisien kurşun döktürdm fal baktırdım açıkcası çok kötü bir zamanımda gittim biçok şeyi ben anlattım o üstüne yazdı nişanlımdan ayrıldığım dönemdi .
Nişanlına büyü yapmışlar iranda babaannem var o çözer dediği için kendisine fal +kurşun için elden 120 tl ,Büyü bozulsun diye eft ile 650 tl gönderdim .
Düzelmesi için tarih verdi bekle dedi ,sonra ses seda çıkmadı. Sitede açtığı sahte üyeliklerden biriyle kouşurken savcılığa vericem dedim diye her hafta aradı .
Sitedeki sahte üyeliği silindi onun için tşk.Ben savcılığa vermedim o kadar vaktim yok ,2 çocuğuna acıdım.
İsteyene dekont gönderirim .Reklamını yapan öven arkadaşlar sakın çıkıp , bana yapmadı demesinler....
Size dokunmayan yılan bin yaşıyorsa,sizinde ondan farkınız yok demektir.
Merhaba Arkadaşlar ,
söylediklerim hoşuna gitmeyen arkadaşlar kusura bakmasın ,Elmiraya fal bktırmayın kurşun döktürmeyin kasım ayında kendisien kurşun döktürdm fal baktırdım açıkcası çok kötü bir zamanımda gittim biçok şeyi ben anlattım o üstüne yazdı nişanlımdan ayrıldığım dönemdi .
Nişanlına büyü yapmışlar iranda babaannem var o çözer dediği için kendisine fal +kurşun için elden 120 tl ,Büyü bozulsun diye eft ile 650 tl gönderdim .
Düzelmesi için tarih verdi bekle dedi ,sonra ses seda çıkmadı. Sitede açtığı sahte üyeliklerden biriyle kouşurken savcılığa vericem dedim diye her hafta aradı .
Sitedeki sahte üyeliği silindi onun için tşk.Ben savcılığa vermedim o kadar vaktim yok ,2 çocuğuna acıdım.
İsteyene dekont gönderirim .Reklamını yapan öven arkadaşlar sakın çıkıp , bana yapmadı demesinler....
Merhaba Arkadaşlar ,
Merhaba Arkadaşlar ,
İsteyene dekont gönderirim .
Reklamını yapan öven arkadaşlar sakın çıkıp , bana yapmadı demesinler....
konuş canım konuş aslında savcılığa verecektin kızıyorum böyle kişilere 500 tl ile geçinen bir aile var o parayı alınca rahat uyuyomudur bilmicem ben artık bu forumtaki bazı arkadasların falcıları savunmasını anlam vremiyorum dolandırıcılar el üstünde tutuluyormuş haberimiz yokmuş yakında başkalarıda :)
Oooo dilim tutuldu okurken.baya tutmuş yani.keşke isim bilseydin internetten araştırırdık :)
nosu bulabilirsen bana yollayablr mısın sana bi zahmet. emailimi yazarım çaktırmadan gerisi sen anlarsın
kızlar merhaba dün falcı didem icin numara ısteyen arkadaslar malesef mesaj hakkım yok bı kac Arkadas ozelmsj gondrmıs ama cvb veremıorum acıkadrese ısteyen bı arkadas olmus benden yalnız bende zor bulmustum ılk gıttıgımde umranıyede yerii aradım aksam ustu facede sayfası varmıs bılgılerı varmıs bakın ıstersenız kahve falım didem.... ben yarın nil hanıma gıdıyorum buarada ınsallh ıyı seyler duyarım :) dondugumude yorumumu yazıcammm :)
Iyi de bu kadar sure konusmadiktan sonra cok icli disli bi konusma beklemiyodun degilmi.. arada belliki bir kirginlik olmus.. yavas yavas oturur heralde.
Ben cikmis diyorum, varmi arttiran?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?