İstanbul'da Fal - Falcılar

1.5 saattir yorumları okuyorum gözlerimi yorduuuu
facede en iyi falcılar nerede? diye grup açmış takip edebilirsiniz isterseniz:)

bende bakındım netten ama pek bi ayrıntı bulamadım ama zannetmem memnun kalmayan olsun. ama dediklerin tamamen doğru götüren arkadaşta öle dedi bana canım.

Hayır enteresan tuzla fikriye teyze diye yazmışlar..Acaba tuzla da 2 tane fal bakan, ikisinin adı da fikriye mi vardır ?Neyse fiyatından belli olur zaten..Ona pahalı demişler zaten..

fiyatını dedim ya bana 50ye baktı ama 70-80 hatta 140 aldığı olmuş falan değişken yani. zannetmem bu kadını herkes tanıyormuş dediklerine göre.

kadınlar kahvesi diye bir yer varmış taksim de bilen giden var mı? bakan kadının adı dilek miş

Canım kadınlar kahvesi çok bilinen bir yer...Falcıları çok meşhur..Ben hiçbirine baktırmadım..Forumda geri sayfalara gidersen yorum bulursun...Bazıları memnun bazıları değil..Dilek hakkında da yazılar var..Anı iyi bildiği ama gelecekle ilgili çıkmadığı söyleniyor genelde..Yine de sen bilirsin.Geçmiş sayfaları oku derim ben.

edirneli melahat hakkında internetten araştırdım.
içinden gelmediği sürece müşterileri kovuyormuş,hatta bir gün tatlı diliyle konuşup müşterilerle ilgi gösteriyormuş.
anlaşılan çok dengesiz bir kadın :)
oturduğu yer çok tehlikeli bi yermiş

internette konuşulan göre istanbulda,edirnede ev almış hatta bağdat caddesinde şıkır şıkır bileziklerle dolaşıyormuş

şimdi araştırıyorum melahat ın numarası için
sizde numarası varsa bana yollayın please

Oooo dilim tutuldu okurken.baya tutmuş yani.keşke isim bilseydin internetten araştırırdık :)
nosu bulabilirsen bana yollayablr mısın sana bi zahmet. emailimi yazarım çaktırmadan gerisi sen anlarsın

Merhaba Arkadaşlar ,

söylediklerim hoşuna gitmeyen arkadaşlar kusura bakmasın ,Elmiraya fal bktırmayın kurşun döktürmeyin kasım ayında kendisien kurşun döktürdm fal baktırdım açıkcası çok kötü bir zamanımda gittim biçok şeyi ben anlattım o üstüne yazdı nişanlımdan ayrıldığım dönemdi .

Nişanlına büyü yapmışlar iranda babaannem var o çözer dediği için kendisine fal +kurşun için elden 120 tl ,Büyü bozulsun diye eft ile 650 tl gönderdim .

Düzelmesi için tarih verdi bekle dedi ,sonra ses seda çıkmadı. Sitede açtığı sahte üyeliklerden biriyle kouşurken savcılığa vericem dedim diye her hafta aradı .

Sitedeki sahte üyeliği silindi onun için tşk.Ben savcılığa vermedim o kadar vaktim yok ,2 çocuğuna acıdım.

İsteyene dekont gönderirim .Reklamını yapan öven arkadaşlar sakın çıkıp , bana yapmadı demesinler....

Size dokunmayan yılan bin yaşıyorsa,sizinde ondan farkınız yok demektir.

ben karsıda oturmama ragmen o tuzladakı kadını bı arkadasımdan duydum kahve bakıyomus 3 sene once 150 mı ne almıs arkadasımdan dedıklerı hala cıkıyor bı konu cıkmadı okdar demıstı neyse heycana gerek yok bi liste yapmalıyız artık :)

Çok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten, yazık günah verilen paraya, her şeyden daha önemlisi de umutlandırıp o umudun hayal kırıklığına dönüşmesine. Versin paranı geri. İste bence. Ben geçen yıl 2 defa baktırdım, bende ne anı, ne yakın dönemi, ne de gelecekle ilgili söylediklerinin hiç biri çıkmadı. Hadi fal enerji işi diyelim geçelim, ama 650 tl almak hiç bir şey yapamayacağını bile bile, insanların zor durumlarından umutsuzluklarından istifade etmek başka hiç bir şey değil. İnsanın umuduyla oynamak, sonra da hiç bir şey olmamış gibi sessizliğe bürünmek. Gerçekten üzüldüm...

yazını okuduktan sonra tutamadım kendimi ...benimde eski yazılarımı okursan eğer görürsün bende yaklaşık 2 ay önce baktırdım kendsene ve beğenmediğimi yazdım zaten tamda o dönem elmira fırtınası vardı burda neyse gelelim benim olayıma aynı şekilde bi durum benimde başımdan geçti he ben paramı kaptırmadım allahtan .. erkek arkadaşımla ilgilydi benim ayrıntılı anlatmak istemiyorum neyse kendisi bana iranda bi tanıdığım var ddi (şimdi babannesimi olmuş o) artık çok yaşlı elini ayağını çekmek istiyor öyle herkese yapmıyor dedi fiyatıta önce 200dolar ama ben knuştum kendisiyle 200 tlye ayarladım dedi peki dedim kadınla ben görüşcekmiym yok ...zaetn elmiraya güvenmemiştm kaldıki görmediğim birisne nasıl güveneyim..
sana artık geçmiş olsun demekten başka yapcak bişey yok tavsiyem içini ferah tut ve bol dua et insan kendini kendi dularyla iyileştiriyo çünkü...

Şok geçiriyorum suanda .. Daha neler görücez ..

kızlar merhaba dün falcı didem icin numara ısteyen arkadaslar malesef mesaj hakkım yok bı kac Arkadas ozelmsj gondrmıs ama cvb veremıorum acıkadrese ısteyen bı arkadas olmus benden yalnız bende zor bulmustum ılk gıttıgımde umranıyede yerii aradım aksam ustu facede sayfası varmıs bılgılerı varmıs bakın ıstersenız kahve falım didem.... ben yarın nil hanıma gıdıyorum buarada ınsallh ıyı seyler duyarım :) dondugumude yorumumu yazıcammm :)

savcılığa vermemekle hata yapmışsın canım haketmiş o kadarda olmaz bu forumda zaten öyleleri çok var yakında başkalarıda çıkar kokusu geliyor bile

Oooo dilim tutuldu okurken.baya tutmuş yani.keşke isim bilseydin internetten araştırırdık :)
nosu bulabilirsen bana yollayablr mısın sana bi zahmet. emailimi yazarım çaktırmadan gerisi sen anlarsın

Brce kafenin eski sahibini tanıyan bir arkadaşım adını öğrendi Saadet miş. Telde almış ama kapanmış hat araştırıyoruz hala bakalım bulabilecekmiyiz

canım ben bu nile pek ısınamadım forumda yazılanlar la beraber mükemel olsada bende şüphe uyandırdı sen bna didemi anlat güzel bakıyormu birde kaça

Iyi de bu kadar sure konusmadiktan sonra cok icli disli bi konusma beklemiyodun degilmi.. arada belliki bir kirginlik olmus.. yavas yavas oturur heralde.

Ben cikmis diyorum, varmi arttiran?!

hadi inşallah devamı da gelir ozamn. 25inde istanbula gelicem demişti filiz hanım, arayıp anlatcam gelince bi baksın bakalım nolcak devamı

arkadaşım ankaraya toplantı için gittiğinde orda rukiye diğe birisini duymuş kadın güzel bakmış ankaranın en iyi falcısıymış araştırdım istanbuldakilerde birşey çıkmadı da neyse :)ben tel den baktırmayı düşünüyorum baktıran varmı aceba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…