İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ben bu nile pek ısınamadım forumda yazılanlar la beraber mükemel olsada bende şüphe uyandırdı sen bna didemi anlat güzel bakıyormu birde kaça

canımwala benım cebımdekı yuzuge kadar bılınce cok sasırdımm gusel bakıoo anı cok ıyı bılıyo vebısey olmayacaksa kendını fazla uzme yıpratma falan dıoo olee olacak bekle su tarıh bu tarıh demıyo acıkca zaten kadında bı tuhaflık var sureklı kaşınıo :)

kahve ıle tarota bakıo canım kahve 25 di tarotla bırlıkte bakarsa 40 dı dıe bılıorum ama benden kahve sonunda olee bı actı kartları soledı ama almadı para 25 verdım ben para duskunu bırıne benzemıoo zaten...en basıtı kuzenıme bı ıkı bısey soledı yapılması gereken ne kadar dıe sorduk gerekn seyler kıza durumun ortada senden ne parası alıymm dedıı konusmasından bellı dedıgım gıbı tek tuhaflık kaşınması onunda vardırbı sebebı sadece fal bakarken kızarıoo yzu kolları

merhaba ben bugun fılıze ıkıncı kez baktırdım.

ılk baktıgı falda soyledıgı seyler olmaya baslamıstı kı, ben ogrendıgım bısey yuzunden (Ozel oldugu ıcın yazmayacagım ) hayatımdan bahsedılen kısılerı ve ıslerı uzak tuttum ve cıkmasına engel oldum.
bugun 1 aydan 1 gun eksık, yenıden fal actırdım ıstanbulda degılmıs ama telde musaıt oldugu bır an bana baktı, oldukca ıyı gectı. yıne cok yakın bır tarıh soz konusu. fazla paylasımda bulunmasam da okuyorum. 8 gun cok kısa bır sure yıne yazarım sızlere.

ben baktırdım havva hanıma ama söylediği şeyler çok geneldi.yalnız geçmiş ve o an iyiydi.ama onu da hemen hemen herkes biliyor.gelecekle ilgili de çok şey söylemedi.ilgilenmesi falan çok iyiydi.ben tarot baktırdım ne zman baktırsam tarota pişman oluyorum.çünkü tarot daha çok astrolojiye yakın.hep genel şeyler söyleniyor.bir daha tarot baktırmayacağım.kahvesi nasıl bilmiyorum...

Merhaba arkadaşlar..Uzun zamandır girmiyordum ara ara iyi bi falcı düşmüş mü diye merakdan bakıyodum ama dün Tuzla daki falcı Fikriye yi merak eden arkadaşları görünce yazayım istedim..Ben 10 ay kadar önce gittim, Tuzla da oturup gitmemek olmazdı :) Hediye olmayan, size ait bişeyi (küpe, yüzük vb.) bi bardak suyun içine atarak bakıyor. Regl isen bakmıyor :) Bakış tarzı ise şöyle, atıyorum;

(Fikriye) :Mustafa veya Murat diye birini tanıyomusun?
(Ben) :..evet babam (mesela)
(Fikriye) :Heh onunla ilgili hayırlı bir haber alacaksın. Ayşe diye birini tanıyo musun?
(Ben) : Hayır..
(Fikriye) : Aslı?
(Ben) : Evet kuzenim..
(Fikriye) : Onunla ilgili bilmem ne duyacaksın..

Yani hani böyle çok önemsiz şeyleri belki de sırf isim söylemiş olmak için söylüyordur bilemiyorum ve o kadar fazla isim söylüyor ki (yarısını tanımıyorum zaten) çıktığımda kim ne demiş ne olacak diye allak bullak oldum, hiç de bişey aklımda kalmadı yani. Ben kuzenim bir de arkadaşımla gittim, şuan ki durumumuzu bile bilemedi. Çok iyi diye duymuştum ben de, neden böyle oldu bilemiyorum ama beni o an hiç içinde olmadığım bir şekilde anlattı. Tabi herkese aynı olacak diye bir kaide yok, gitmek isteyen arkadaşlara telefonunu veremem çünkü direk sildim:) Ama Tuzla Yayla Mahallesi'nde sorarsanız muhakkak bulursunuz.

Sevgiler

biz 2 arkadaşımla gittik bişi bilemedi o zman botanik cafede çalışıodu.birşey bildiği de yok bi de saçma sapan ertesi gün falı var yok para yatacak yok biri arıcak....bişi çıkmadı da zira anı bile bilemedi

sonra da bana nedense sana bakamadım dedi ama arkadaslarıma da bakamadı gene de siz bilirsiniz keza elmira ,selma toprak,mercan,damlalar barış,sarmaşık cafe hasan,kadınlar kahvesi meryem,dilek ,sonra chili cafede esmer çocuk hepsi fasa fisooo,nişantaşı symbol asiye ve aklıma gelmeyen nicesiii.....

tubili34 canım kalmadı kimse:)..ben de iki tane ekleyeyim..cadde symbol serkan angels cafe ilhan.....

Dünde yazmıştım bu Hande denen şahsın saçma sapan olduğunu. Kadin'in fal bakmayla alakası hiç yok. Cok falci gördüm kötü diyeceğim ama bunun üzerine kötü tanımam .
Bu arada bence cok sık fal baktirmamak lazım . Olucak iyi seylerin zamanı aksiyor. Ve sadece olumsuzlukları yasamak kalıyor bize

bana avcılar ve beylikdüzü civarında tarot ve su falı bakan bir isim verin. Avcılara yeni taşındım, bilmiyorum buralarda hiçbiryer.

konuştuğunuz isimleri bilmiyorum. avcılar beylikdüzü küçükçekmece civarında yok mu bir falcı.

Canım merhaba bilmiyorum hiç o taraflar da falcı..Yalnız formun eski sayfalarına bak belki sana yardımcı olur..

çok doğru söylüyorsun da sanırım biraz üşengeçlik 4000 küsür sayfa var, hangisine bakayım. tek teksayfaları arastırmakda işime gelmiyor açıkcası:)

ya bi hatuna gittim.geçen gün arkadaşım met etti diye sinir krizine girdim.
bana devamlı yavuz kim aslı kim levent kim dedi durdu.ve işin ilginç tarafı
söylediği isimlerden hiçbirini tutturamadı.bu bakan hatunun ismi seher
75 tlye güya bakıyor.sakın gitmeyin.eline bir kalem alıp deli gibi çizip
duruyor güya fal bakıyor.he bu arada kafe falcılarından bir medet ummayın
çünkü onlar işlerinde iyi olsalar.kendi evlerinde bakarlar.niye kafe sahibi ile
yarı yarıya çalışsınlarki.dikkat edin.bide şu saçma geliyor.kafe artı tarot 50
tl gibi.ne alaka fal faldır ha kahve ha tarot.
ikisinde farklı şeylermi çıkıyormuş.bu falcılar biz olmasak sürünecekler valla.

umarım çıkar canım. hayırlısı

aynı kişiden bahsediyoruz evet fikriye ama bende yazdım daha önce bendede tam şokluk durum yani. en önce sen evlisin dedi evet dedim ve eşinin adı ki 3 harf söyledi sessizce seslice arası ve sakın söyleme dedi bana eşinin adını, sonra şak die soyledi ben asla tepki vermedim 3 harften sonra neyse ohhhh söylettiler kızım dedi. sonra diğer isimleri soyledi ki şu an için hayatımı fazlacaaa meşgul ediyolar ve eşininkinide falan yani aklımdan ne geöirdiysem onunla ilgili söyledi. bu arada ben nosunu halaa alamadım ama senin de dediğin gibi tuzla yayla mahallesi imiş evet herkes tanıyo kadını. zaten evde sürekli ama referans isterse bakmazsa o sıkıntı olur yazık olur gittiğinize. neyse hayırlısı alıyım noyu yazarım maille isteyenlere.

bu arada dün arkadaşım nil hanıma gitti bayılmış. ilk başta çook tereddütlü gitti ama kız diyoki sanki eşimi beni bizi ve sıkıntımı anlattı ve resmen terapi gibi geldi diyor. hatta akşam çoook mutluydu fal sonrası. evet bende çook sevmiştim nokta atışları olmuştu yakında çıkanlarıda yazarım burdan. kimse hakkında önyargılı olmamak lazım istiyorsan zaten bişey düşünmeden gitmiş oluyorsun o kişiye. hayırlısı olsun diyelim yine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…