İstanbul'da Fal - Falcılar

zaten canım ayşe mustafa fatma bunlar ana bana isimlerini taşır yüzde 70 ailesinde veya akrabasında bu isimler mevcuttur kadın tutturmaya çalışmış başaramamış :) sen oraya ya aşk için yada genel hayatın için gidiyorsun bi falcı sadece iyi olduğunu insanı rahatlatarak belli eder çünki fala giden ben mutlu şeyler duymak için kafamı biraz toparlamak için birazda kendimi dağıtmak için belkide egomu tatmin etmek için giderim ayşeyi fatmayıduymaya değil sevgiler külkedi :)

Ben de o kadar gittim bi kere buyu var demedi.. buyu yapanlar bozanlar vs bunlar oluyor gercek hayatta malum. Ama buna inanip varini yogunu veren kisi de bana gore hatalidir. Bu forumda bir buyudur gidiyor. Buyu yaptirmaya gidenleri de burda tek tek sayarim. Sonra aaaaaa ne buyusu aaa o kadar parami kaptirdin, birakin bu isleri. Buyu yaptirip bozduranlarla kayniyor burasi, hic kimse masum takliti yapmasin rica ediyorum!

Falmis, fali birakip diger seylere kayarsiniz diye taaa basindan uyarmistim ben bi kac kisiyi, sonra yok hayat kocumusun vsmisin. Valla diyecegim o ki, fazla fallara saranlarin sonu zaten bu! Yani en sonunda fallar cikmiyor e hadi birseyler yapalim diyerek ikinci adimi atiyor bir cok kisi ve burda ornekleri o kadar fazla ki.

Sen aslinda forumun aynasisin.. tek degilsin ve emin ol sonuncuda olmayacaksin arkadasim. Parayi vermeden once dusunecektin, bu duruma kendi ellerinle sokmussun kendini. Artik insanlar gozunu acsa iyi olur bence.

Son düzenleme:

bu sarmaşık hasana gitmek istemiştim saol beni aydınlattın denememek en iyisi meryeme gitmiştim meryemde bana bakma yerine cafedeki diğer falcılarla arasındaki kaosu anlatmıştı kısaca çocuk gelecek dedi evleneceksin dedi ne evlenmesi cocuk ortada yok orda küçük boylu bi kadın bakmışta güzel baktı diğebilirim kadınlar kahvesinde en güzel bakan bana göre küçük boylu olan bayan ismini bilmiyorum unuttum kusura bakmasın :) :)

Sarmasik Hasan bana gecen sene her gittigimde sen iki kisi arasinda kalacaksin, ikiside sana ciddi duygular besleyecek ve evlilikle gelecek demisti. Simdi zurnanin zirttt dedigi noktadayim. Boyle birseyi hayatim boyunca yasamadim ve ilk dafa bu kadar yogun bir sekilde iki kisi arasinda ve kararsiz olarak goruyorum kendimi. Boyle birsey yok! Biri benim icin kendi kalibini degistirdi, digeri benim icin Istanbul'a tasinacak.. saskinim. Cok ciddi bir karar asamasindayim ve Hasan'i sevmeyenler beni taslayabilirler isterlerse. Ama bana dediklerini suan harfiyen yasiyorum.

banada büyü var dedi ama hiçbirsey yapmana gerek yok dedi. hiç uğraşma bir süre sonra kendiliğinden ortadan kalkacak etkisi gececek dedi. hatta ben sonradan çok ısrarcı davrandım kesin varmıdır kesn kendiliğinden kalkarmı diye.o da o zamn tanıdığım biri var ona sorayım istersen var mı yok mu tamamen emin olman için seni yanlış yönlendrmk istemem dedi. bnde sormasını istedim. sonradan bana geri döndü. sorduğu kişi de büyünün var olduğunu fakat belli bir süre sonra etkinin kendiliğinden azalıp yokolacagını söylemiş. bunu bna iletti ve tekrar hiç bu işlerle uğraşmamam konusunda beni tekrar uyardı.bende böyle bi olay yaşadım.

Isin asli su, millet kendi kasiniyor oda care buluyor olabilir. Buyu varmi, varsa bozarmisin, buyu yapalim geri donsun.. bunlarin bir cok kez soylenildigine o kadar eminim ki. Iyi bir medyumdan beklentiler bu duzeyde oluyor ve dikkat edersinizki ben artik farkli bir medyuma gitmiyorum. Gerek yok, aklimi niye bulandirsin durduk yere. Herkese buyu var diyen Hasan bile bana buyu var demedi. Dese bile inanmam ve olsa dahi ugrasmam. Cokta fifi, hayatim bi kisi uzerine kurulu asla olmadi ve olamaz da!

Herkese merhaba,

Uzun zamandır fal baktırmıyorum. 2 yıl öncesine kadar gerçekten epey bir falcı trafiği geçirdim :) Aralarında baya iyi olanlar da oldu. Ama sadece bir tanesinin baktığı faldan çok etkilendim ve 2 yıl geçtiği halde hala söylediği şeyler çıkıyor. Ne yazık ki birdenbire bendeki numarası kapandı ve ulaşamıyorum. Fal baktığı eve kadar gittim ama kapıyı açan da olmadı. O gündür bugündür aklımdan çıkmadı ama adına kayıtlı numara bile yok. Bu forumdaki geçmiş mesajlarda Erenköy Şebnem olarak bahsedilen kişinin bana fal bakan kişi olduğunu düşünüyorum, adı Şebnem di ve minibüs yolu üzerinde Erenköy civarında anayola yakın bir sokaktaydı. Eğer aranızda yeni numarasını bilen varsa bana verebilirse gerçekten çok sevinirim, çok makbule geçer.

avcılar beylikdüzü küçükçekmece civarında yok mu bir falcı.

bnm bi arkadasm var tarot bakıyor buyukcekmecede falan oturyordu snrm tarota cok baktrmak ıstersen saatlerce bakıyo :)

bendeee gökerin numarasını alablırmıyımm ?

Özeeeel mesaj hakkım var artık oleey ! pekii biliyomusunuz hareketli smileyle ifadeleri nezzaman gönderebilicem ?

Özeeeel mesaj hakkım var artık oleey ! pekii biliyomusunuz hareketli smileyle ifadeleri nezzaman gönderebilicem ?

Kullanıcı Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler - Standart Editör - Toolbar (İşaretleyiniz) - Değişiklikleri Kaydet..

[ni tutuyormu bi aydınlatırsan sevinirim QUOTE=jalealyel;24218815]aynı kişiden bahsediyoruz evet fikriye ama bende yazdım daha önce bendede tam şokluk durum yani. en önce sen evlisin dedi evet dedim ve eşinin adı ki 3 harf söyledi sessizce seslice arası ve sakın söyleme dedi bana eşinin adını, sonra şak die soyledi ben asla tepki vermedim 3 harften sonra neyse ohhhh söylettiler kızım dedi. sonra diğer isimleri soyledi ki şu an için hayatımı fazlacaaa meşgul ediyolar ve eşininkinide falan yani aklımdan ne geöirdiysem onunla ilgili söyledi. bu arada ben nosunu halaa alamadım ama senin de dediğin gibi tuzla yayla mahallesi imiş evet herkes tanıyo kadını. zaten evde sürekli ama referans isterse bakmazsa o sıkıntı olur yazık olur gittiğinize. neyse hayırlısı alıyım noyu yazarım maille isteyenlere.

bu arada dün arkadaşım nil hanıma gitti bayılmış. ilk başta çook tereddütlü gitti ama kız diyoki sanki eşimi beni bizi ve sıkıntımı anlattı ve resmen terapi gibi geldi diyor. hatta akşam çoook mutluydu fal sonrası. evet bende çook sevmiştim nokta atışları olmuştu yakında çıkanlarıda yazarım burdan. kimse hakkında önyargılı olmamak lazım istiyorsan zaten bişey düşünmeden gitmiş oluyorsun o kişiye. hayırlısı olsun diyelim yine .[/QUOTE]

hande konusunda haklısın babamla oturuyorduk görmüş sen baban yaşında adamla yatıyorsun dedi ahmak ahmak konuştu b

hande konusunda haklısın babamla oturuyorduk görmüş sen baban yaşında adamla yatıyorsun dedi ahmak ahmak konuştu b

Hep diyorum Bu handeyi biri kesin fena döver bir gün.Kendini akıllı milletti salak yerine koymaya çalışıyor..Ahmak ki ne ahmak...
Bu arada gitmiş olduklarım arasında bir falcı var ayda 1 giderim..3 dür gidiyorum ki hatırlamıyor beni..herseferinde aynı olayı anlatıp 2 vakit diyor...ki beklentide olduğum olay bu 4 ay öncesinde olması gereken bir olay bu.Ben gerçekleşmeden gittikçe aynı süre çıkıyor önüme...ordan anladım ciddi fal çıkmadan gidip fal baktırmak sadece zamanı uzatıyor..

sız kaldım bunaldım gitsemmı acaba[ cevap verirsen sevinirim QUOTE=meyra33;24204079]kızlar merhaba dün falcı didem icin numara ısteyen arkadaslar malesef mesaj hakkım yok bı kac Arkadas ozelmsj gondrmıs ama cvb veremıorum acıkadrese ısteyen bı arkadas olmus benden yalnız bende zor bulmustum ılk gıttıgımde umranıyede yerii aradım aksam ustu facede sayfası varmıs bılgılerı varmıs bakın ıstersenız kahve falım didem.... ben yarın nil hanıma gıdıyorum buarada ınsallh ıyı seyler duyarım :) dondugumude yorumumu yazıcammm :)[/QUOTE]

[/QUOTE]

canım burda bıkac arkadas olumsuz yazınca vazgectımm aslında kararsız kaldımm bıde daha 20 gun oldu baska bı falcıya gıdelı bıras beklemessmı karar veremedım acıkcası

bnde ifade gnderebiliyorumm çok teşekuler cvp içinn :)

göker bey taksimdeydi dmi ?

[/QUOTE]

evett ikisinden de memnun kaldım nil çoook ii bildi durumu geömişi ve şuan gündemimde oılan konuyu fikriye de aynen şaşılacak derecede isimlerle bildi ama bi dahaa diyorum ayşe fatma gibi atmasyon değil bi örnek ersel ismi kaç kişide var yaniii. neyse isteyen istediiğine gider. arkadaşımda bayılmış nile net dedikleri çook doğru dedi. ben ölee çok falcı gezmedim dedim ya 4 kişi onlarıda dedim symbol levent ki atmasyon, angels gizem aynen ve fikriye ile nil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…