zaten canım ayşe mustafa fatma bunlar ana bana isimlerini taşır yüzde 70 ailesinde veya akrabasında bu isimler mevcuttur kadın tutturmaya çalışmış başaramamış :) sen oraya ya aşk için yada genel hayatın için gidiyorsun bi falcı sadece iyi olduğunu insanı rahatlatarak belli eder çünki fala giden ben mutlu şeyler duymak için kafamı biraz toparlamak için birazda kendimi dağıtmak için belkide egomu tatmin etmek için giderim ayşeyi fatmayıduymaya değil sevgiler külkedi :)Merhaba arkadaşlar..Uzun zamandır girmiyordum ara ara iyi bi falcı düşmüş mü diye merakdan bakıyodum ama dün Tuzla daki falcı Fikriye yi merak eden arkadaşları görünce yazayım istedim..Ben 10 ay kadar önce gittim, Tuzla da oturup gitmemek olmazdı :) Hediye olmayan, size ait bişeyi (küpe, yüzük vb.) bi bardak suyun içine atarak bakıyor. Regl isen bakmıyor :) Bakış tarzı ise şöyle, atıyorum;
(Fikriye) :Mustafa veya Murat diye birini tanıyomusun?
(Ben) :..evet babam (mesela)
(Fikriye) :Heh onunla ilgili hayırlı bir haber alacaksın. Ayşe diye birini tanıyo musun?
(Ben) : Hayır..
(Fikriye) : Aslı?
(Ben) : Evet kuzenim..
(Fikriye) : Onunla ilgili bilmem ne duyacaksın..
Yani hani böyle çok önemsiz şeyleri belki de sırf isim söylemiş olmak için söylüyordur bilemiyorum ve o kadar fazla isim söylüyor ki (yarısını tanımıyorum zaten) çıktığımda kim ne demiş ne olacak diye allak bullak oldum, hiç de bişey aklımda kalmadı yani. Ben kuzenim bir de arkadaşımla gittim, şuan ki durumumuzu bile bilemedi. Çok iyi diye duymuştum ben de, neden böyle oldu bilemiyorum ama beni o an hiç içinde olmadığım bir şekilde anlattı. Tabi herkese aynı olacak diye bir kaide yok, gitmek isteyen arkadaşlara telefonunu veremem çünkü direk sildim:) Ama Tuzla Yayla Mahallesi'nde sorarsanız muhakkak bulursunuz.
Sevgiler
Merhaba Arkadaşlar ,
söylediklerim hoşuna gitmeyen arkadaşlar kusura bakmasın ,Elmiraya fal bktırmayın kurşun döktürmeyin kasım ayında kendisien kurşun döktürdm fal baktırdım açıkcası çok kötü bir zamanımda gittim biçok şeyi ben anlattım o üstüne yazdı nişanlımdan ayrıldığım dönemdi .
Nişanlına büyü yapmışlar iranda babaannem var o çözer dediği için kendisine fal +kurşun için elden 120 tl ,Büyü bozulsun diye eft ile 650 tl gönderdim .
Düzelmesi için tarih verdi bekle dedi ,sonra ses seda çıkmadı. Sitede açtığı sahte üyeliklerden biriyle kouşurken savcılığa vericem dedim diye her hafta aradı .
Sitedeki sahte üyeliği silindi onun için tşk.Ben savcılığa vermedim o kadar vaktim yok ,2 çocuğuna acıdım.
İsteyene dekont gönderirim .Reklamını yapan öven arkadaşlar sakın çıkıp , bana yapmadı demesinler....
Size dokunmayan yılan bin yaşıyorsa,sizinde ondan farkınız yok demektir.
biz 2 arkadaşımla gittik bişi bilemedi o zman botanik cafede çalışıodu.birşey bildiği de yok bi de saçma sapan ertesi gün falı var yok para yatacak yok biri arıcak....bişi çıkmadı da zira anı bile bilemedi
sonra da bana nedense sana bakamadım dedi ama arkadaslarıma da bakamadı gene de siz bilirsiniz keza elmira ,selma toprak,mercan,damlalar barış,sarmaşık cafe hasan,kadınlar kahvesi meryem,dilek ,sonra chili cafede esmer çocuk hepsi fasa fisooo,nişantaşı symbol asiye ve aklıma gelmeyen nicesiii.....
Ben de o kadar gittim bi kere buyu var demedi.. buyu yapanlar bozanlar vs bunlar oluyor gercek hayatta malum. Ama buna inanip varini yogunu veren kisi de bana gore hatalidir. Bu forumda bir buyudur gidiyor. Buyu yaptirmaya gidenleri de burda tek tek sayarim. Sonra aaaaaa ne buyusu aaa o kadar parami kaptirdin, birakin bu isleri. Buyu yaptirip bozduranlarla kayniyor burasi, hic kimse masum takliti yapmasin rica ediyorum!
Falmis, fali birakip diger seylere kayarsiniz diye taaa basindan uyarmistim ben bi kac kisiyi, sonra yok hayat kocumusun vsmisin. Valla diyecegim o ki, fazla fallara saranlarin sonu zaten bu! Yani en sonunda fallar cikmiyor e hadi birseyler yapalim diyerek ikinci adimi atiyor bir cok kisi ve burda ornekleri o kadar fazla ki.
Sen aslinda forumun aynasisin.. tek degilsin ve emin ol sonuncuda olmayacaksin arkadasim. Parayi vermeden once dusunecektin, bu duruma kendi ellerinle sokmussun kendini. Artik insanlar gozunu acsa iyi olur bence.
banada büyü var dedi ama hiçbirsey yapmana gerek yok dedi. hiç uğraşma bir süre sonra kendiliğinden ortadan kalkacak etkisi gececek dedi. hatta ben sonradan çok ısrarcı davrandım kesin varmıdır kesn kendiliğinden kalkarmı diye.o da o zamn tanıdığım biri var ona sorayım istersen var mı yok mu tamamen emin olman için seni yanlış yönlendrmk istemem dedi. bnde sormasını istedim. sonradan bana geri döndü. sorduğu kişi de büyünün var olduğunu fakat belli bir süre sonra etkinin kendiliğinden azalıp yokolacagını söylemiş. bunu bna iletti ve tekrar hiç bu işlerle uğraşmamam konusunda beni tekrar uyardı.bende böyle bi olay yaşadım.
avcılar beylikdüzü küçükçekmece civarında yok mu bir falcı.
Özeeeel mesaj hakkım var artık oleey ! pekii biliyomusunuz hareketli smileyle ifadeleri nezzaman gönderebilicem ?
Dünde yazmıştım bu Hande denen şahsın saçma sapan olduğunu. Kadin'in fal bakmayla alakası hiç yok. Cok falci gördüm kötü diyeceğim ama bunun üzerine kötü tanımam .
Bu arada bence cok sık fal baktirmamak lazım . Olucak iyi seylerin zamanı aksiyor. Ve sadece olumsuzlukları yasamak kalıyor bize
hande konusunda haklısın babamla oturuyorduk görmüş sen baban yaşında adamla yatıyorsun dedi ahmak ahmak konuştu b
Iyi de bu kadar sure konusmadiktan sonra cok icli disli bi konusma beklemiyodun degilmi.. arada belliki bir kirginlik olmus.. yavas yavas oturur heralde.
Ben cikmis diyorum, varmi arttiran?!
[/QUOTE]sız kaldım bunaldım gitsemmı acaba[ cevap verirsen sevinirim QUOTE=meyra33;24204079]kızlar merhaba dün falcı didem icin numara ısteyen arkadaslar malesef mesaj hakkım yok bı kac Arkadas ozelmsj gondrmıs ama cvb veremıorum acıkadrese ısteyen bı arkadas olmus benden yalnız bende zor bulmustum ılk gıttıgımde umranıyede yerii aradım aksam ustu facede sayfası varmıs bılgılerı varmıs bakın ıstersenız kahve falım didem.... ben yarın nil hanıma gıdıyorum buarada ınsallh ıyı seyler duyarım :) dondugumude yorumumu yazıcammm :)
[/QUOTE][ni tutuyormu bi aydınlatırsan sevinirim QUOTE=jalealyel;24218815]aynı kişiden bahsediyoruz evet fikriye ama bende yazdım daha önce bendede tam şokluk durum yani. en önce sen evlisin dedi evet dedim ve eşinin adı ki 3 harf söyledi sessizce seslice arası ve sakın söyleme dedi bana eşinin adını, sonra şak die soyledi ben asla tepki vermedim 3 harften sonra neyse ohhhh söylettiler kızım dedi. sonra diğer isimleri soyledi ki şu an için hayatımı fazlacaaa meşgul ediyolar ve eşininkinide falan yani aklımdan ne geöirdiysem onunla ilgili söyledi. bu arada ben nosunu halaa alamadım ama senin de dediğin gibi tuzla yayla mahallesi imiş evet herkes tanıyo kadını. zaten evde sürekli ama referans isterse bakmazsa o sıkıntı olur yazık olur gittiğinize. neyse hayırlısı alıyım noyu yazarım maille isteyenlere.
bu arada dün arkadaşım nil hanıma gitti bayılmış. ilk başta çook tereddütlü gitti ama kız diyoki sanki eşimi beni bizi ve sıkıntımı anlattı ve resmen terapi gibi geldi diyor. hatta akşam çoook mutluydu fal sonrası. evet bende çook sevmiştim nokta atışları olmuştu yakında çıkanlarıda yazarım burdan. kimse hakkında önyargılı olmamak lazım istiyorsan zaten bişey düşünmeden gitmiş oluyorsun o kişiye. hayırlısı olsun diyelim yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?