İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili keryneia...

doğru şeyler söylemişin...katılıyorum sana...fazla fal olayına girmek çok sağlıklı değil...ötesi şeylerle uğraşmak da zaten zararlı!!

ama itiraf etmeliyim ki...senin davranışların da çok enteresan..biri elmira hakkında olumsuz birşey söylüyor...'çat' diye senden hemen bir savunma yorumu geliyor...seninde şu elmira 'takıntın' çok şağlıklı değil...nedenini gerçekten çok merak ediyorumm...

Tiryaki cafe semra hanım ya da havva hanıma gidebilirsin..tabi Anadolu yakasındaysan...

Taksime yakınım cnm.Göker'in kahvesini içeyim dedim.ama numara yokOlmadı yarın Anadolu yakası yapar.Bunlardan birine giderim
Bu arada tavsiyelerin için teşekkürler

Son düzenleme:
ya bişey diycem burdaki fala inanan ve baktıran arkadaşların hiçmi aklı yok?
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...

ayrıcada yazdıklarıma karşı çıkan varsa ben burdayım.

bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.

bu topiğe nasıl ulaştın acaba???

siteye girip ahkam kesiyorlar insanları yargılamadan önce onun yaşadıklarını yaşamalısın onun gezdiği yerlerde gezip onun gibi düşünmelisin onun yediklerini yeyip onun dinlediği müzikleri dinlemelisin...ancak o zaman yargılarsın artistliğin lüzumu yok...islamın 5 şartı vardır 6. haddini bilmektir....kimse yazdıklarımı kişsel alglayıp mesaj yazmasın...

Bu ne biçim bir konuşma tarzıdır böyle.Aklınız yokmu,cahil insanlar falan tarzı kelimeler...Sen kim oluyorsun ki insanlardan hesap soruyorsun?Kişilerin yapmış olduğu doğru yada yanlış hareketlerin hesabını Birtek Allah sorar..senin böyle bir hakkın yok..Öncelikle insan olup saygılı konuşmayı öğren...Madem rahatsız oluyorsun Burda ki yazışmalardan Yöneticilere şikayettini bildir.Gelip burda insanları aşalıyarak hesap soramazsın...
Fal bir öngörüdür..Takdir Yaradanındır..

İnanç ve iman Allah'la kul arasındadır..Bunu sorgulamak kimsenin haddi değil..Üstelik bu topic bunun yeri hiç değil..Verdiğiniz nasihatler için teşekkür ederiz..Bizi aydınlattınız sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…