Bakayım ben de yapabilecek miyim
olmadı simge ekleyemedim.kızlaaaarrrr nası yapacağım?bir sürü simge var seçtim eee sonra???
Kızlar Angels burcu gelmiş mı ? Haberiniz varmi?
Ben de o kadar gittim bi kere buyu var demedi.. buyu yapanlar bozanlar vs bunlar oluyor gercek hayatta malum. Ama buna inanip varini yogunu veren kisi de bana gore hatalidir. Bu forumda bir buyudur gidiyor. Buyu yaptirmaya gidenleri de burda tek tek sayarim. Sonra aaaaaa ne buyusu aaa o kadar parami kaptirdin, birakin bu isleri. Buyu yaptirip bozduranlarla kayniyor burasi, hic kimse masum takliti yapmasin rica ediyorum!
Falmis, fali birakip diger seylere kayarsiniz diye taaa basindan uyarmistim ben bi kac kisiyi, sonra yok hayat kocumusun vsmisin. Valla diyecegim o ki, fazla fallara saranlarin sonu zaten bu! Yani en sonunda fallar cikmiyor e hadi birseyler yapalim diyerek ikinci adimi atiyor bir cok kisi ve burda ornekleri o kadar fazla ki.
Sen aslinda forumun aynasisin.. tek degilsin ve emin ol sonuncuda olmayacaksin arkadasim. Parayi vermeden once dusunecektin, bu duruma kendi ellerinle sokmussun kendini. Artik insanlar gozunu acsa iyi olur bence.
Gelmiş olması lazım..Ay sonu gelecekti..Telefon açıp soralım..Ama burda diyorlar gidiyorsunuz yok.Bana öyle olmuştu..
Hava bugün cok guzel.Gidip biryerlerde 20 tl lik turk kahvesi içesin geldi. Acep nere gitsem:26:
Tiryaki cafe semra hanım ya da havva hanıma gidebilirsin..tabi Anadolu yakasındaysan...
ya bişey diycem burdaki fala inanan ve baktıran arkadaşların hiçmi aklı yok?
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...
ayrıcada yazdıklarıma karşı çıkan varsa ben burdayım.
bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...
bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?