İstanbul'da Fal - Falcılar

mimarcım çok teşekkür ederim özel mesajın için..yalnız mesaj atma hakkım yok.o yüzden sana cevap veremedim burdan yazıyorum

sevgili speziell...

sen çok geç kaldın yaa..senin gibi...çok kişi bu foruma 'doğru yolu bulun yorumlarıyla hizmet' vermeye çalıştı...am gördüğün gibi...3000'nci sayfaya geldik...yani boşuna yorma kendini!!
başka forum bul kendine..

ayrıca...inanmak sana kalmış...ama burada herkes inançlı..insanları tanımadan böyle yorum yapmak...esas senin cahilliğini gösterir...

ah canim, ne kadar da duzeyli ve seviyeli birisin sen oyle.. terbiye seviyesi de tavan hani.. tebrik ettim, guzel egitmissin kendini!

kızlar telde bakıcak bıldıgınızbırı varmı ya bn aradım daha var sımdı bakılmaz dediii saolsun falcı :) hıc baktırmadıgım bırı olsa tavsıye edecegınız bırısı varmııııııııı

Yok valla Hasan bey icinde ayni seyleri soyledim, soganlik Emine icinde, ismi zikredilince.. ama buyu isine insanlar kendi merak saliyor sonrada kabahat baskalarina patliyor. Anlatmak istedigim buydu.

Karsimda fal baktiran ve fala inanan birisi duruyor ve bana benim enteresan biri oldugumu soyluyor.. enteresan enteresan isler iste etoile. Falin ciksaydi, emin ol baskalarinin ne soylediginin bir onemi kalmazdi. Bana cikti, ufak tefek seylerden tut buyuk seylere kadar. Bu durumda ben neden forumda hic tanimadigim insanlara guveneyim ki? huh?

Erenköy Şebnem'in telefonlarını size özelden mesajla gönderdim dün, almış olmalısınız. Kapanan, ulaşamadığınız numaralardan biri var mı gönderdiklerimin içinde? Merak ettim... Genelde annesinin telefonundan ulaşılabiliyor Şebnem'e. Eğer köpeği varsa, dha önce kedileri de vardı o Şebnem'dir. Bir de neleri bilmişti sizde biraz paylaşabilir misiniz?

mrblar, bu formu nerdeyse baştan beri okudum uzunca bir süredir de takip ediyorum. ben de 1 sene kadar önce bir ayrılık yaşadım ve falcı falcı dolaştım şimdi deneyimlerim

fincan cafe şenay : başta çok iyiydisonra hiç bir dediği çıkmadı
fincan cafe melis : karalamalar yaptı ama oda fos ağzımdan laf aramaya çalıştı. misal ne burcusun diyor sonra doğum tarihime denk gelen tarihlerde şu tarihlerde aramasını beklemişsin falan filan
de javu edi : bir kere gittim aslında fena değildi bazı dedikleri çıktı
emel cafe emel : anı bildi dediklerinin zamanı var
emel cafe füsun : anı ve bazı şeyleri çıktı uzun uzun bakıyor ve sorularına cevap veiyor kestirip atmadı
olgu : nostradamustayken gitmiştim anı biliyor gelecek için zman var
g.o.p birsel : birarkadaşımla gitmiştim bayağı korkmuştum korkudan falı dinleyemedim hatta. anı bildi
beşiktaş boraydı sanrım adı : fincanı açmadan söledikleri doğru ama 1 ay içinde dönecek demişti falan çıkmadı çok hızlı bakıyor.
tilbe cfe gülden : memnun kaldım diyebilirim geçemiş ve anı çok iyi bildi
laf cafe kuzey : geçmiş ve an iyi hatta çoğu dedikleri çıktı
laf cafe çiğdem : karakter analizi ve anı biliyor gelecek pek çıkmadı ve çok sıra bekliyorsun
elmira : 1 sene önce kadar gittim fiyatı fazla diye gidemiyorum geçmişi ve anı bildi gelecek çıkmadı

yaklaşık 2 aydır gitmiyorum bir yere tavsiye edebileceğiniz biri varsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşlar bugün uçurtma cafede neriman hanıma gittim daha öncede gitmiştim neriman yoktu bende emreye baktırmıştım açıkcası nerimanı çok merak ediyordum..bana sevdiğin kişi sana kesin dönecek köpek gibi gelecek diye çook iddialı konuşmalar yaptı ama o kişi en son benim yüzüme telefon kapadı yani hiç gelecek gibi değil...!! Sizden ricam acaba baktıran kişiler neriman hakkında yorumlarını yazabilirmi?? dedikleri çıkan var mı;?? ümitleneyim mi??? yoksa unutayım gitsin mi??? ne dersinizzzz....

uçurtma cafeye bende gitmek istiyorum ama ne zman arasam orda yok diyorlar ya denk gelmedi ne zman gelir diyorum belli olmaz dediler siz nasıl ulaştınız

Bu arada bayanın adı saadet'miş kafenin eski sahibinden öğrendi bir arkadaş telde vermiş ama hat kapatılmış.

bu arada bana nerdeyse bütün falcılar dönecek dedi yıl oldu ne gelen var ne giden :)) entersan olan hepsi dönecek dedi tarihler verdi aralarında olmuyacağını söyleyenlar oldu gelecek sen istemeyeceksinde dediler o vakitler bende çok umutlanmıştım şafak saymıştım(

İşte bak hep öyle diolar sonra insanı beklenti içine sokuyorlar.. ama gelmiyorlar işte...bu falcıların dediklerine çok itibar etmemek lazım bence :)))

İşte bak hep öyle diolar sonra insanı beklenti içine sokuyorlar.. ama gelmiyorlar işte...bu falcıların dediklerine çok itibar etmemek lazım bence :)))

aynen canım beklemek öyle zor oluyor ki çok şükür o dönemi atlattım ben artık beklemiyorum önüme bakıyorum ama hep hayırlısı olsun demiştim belkide hayırlı değildi.

neriman için su falı iyi diye duydum ama gitmek kısmet olmadı bir türlü

Canım benim fikrimce üst üste fal baktirdigin icin süreç uzuyor birde ne vakit sen beklentilerini ve umudunu kesiyorsun o vakit oluyor birseyler.
Arada hayatı akısına bırakmak lazım.

Canım benim fikrimce üst üste fal baktirdigin icin süreç uzuyor birde ne vakit sen beklentilerini ve umudunu kesiyorsun o vakit oluyor birseyler.
Arada hayatı akısına bırakmak lazım.

Haklı olabilirsin canım.. zaten bugün neriman hanıma sırf merakımdan baktırdım...uzuuuun bir süre baktırmayı şimdilik düşünmüyorumm...kısacası tespitlerine katılıyorum herşey gönlünce olsun..:))

çok sık fal baktırınca süre sürekli atıyor yok bir hafta yok iki hafta bir ay iki ay derken uzayıp duruyor haliyle duygusal çöküşş
hatta ben falcılarla iddialaştığımı bilirim dönmesin artık yeter çıkmasın falımda dediğimide falcılar da diyo zaten ayda bir baktırın diye

Ben kahve baktırdım ama dedikleri çıkarmı bilmiyorum insallah çıkar diye ümit ediyorum :) sana kim tavsiye etti canım?? dedikleri çıkıyor mu acaba???

Bu arada nerimana ilk tesadüfen 1 kız arkadaşımla gitmiştim . Arkadasım ayda yılda 1 fal baktirir. Nerimanin ona demiş olduklarını hatta hadi ya imkansız dediği bır olayı ve dediklerini 3 ay icinde yaşadı . Banada is icin evet tuttu ama ask olmadı ki yeminler edip seni kandırmiyorum demisti üst üste gidip hani nerde dediğimde. Ama malesef olmadı iste artık saglık olsun deyip yoluma bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…