ya bişey diycem burdaki fala inanan ve baktıran arkadaşların hiçmi aklı yok?
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...
ayrıcada yazdıklarıma karşı çıkan varsa ben burdayım.
bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.
ya bişey diycem burdaki fala inanan ve baktıran arkadaşların hiçmi aklı yok?
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...
ayrıcada yazdıklarıma karşı çıkan varsa ben burdayım.
bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.
sevgili keryneia...
doğru şeyler söylemişin...katılıyorum sana...fazla fal olayına girmek çok sağlıklı değil...ötesi şeylerle uğraşmak da zaten zararlı!!
ama itiraf etmeliyim ki...senin davranışların da çok enteresan..biri elmira hakkında olumsuz birşey söylüyor...'çat' diye senden hemen bir savunma yorumu geliyor...seninde şu elmira 'takıntın' çok şağlıklı değil...nedenini gerçekten çok merak ediyorumm...
Herkese merhaba,
Uzun zamandır fal baktırmıyorum. 2 yıl öncesine kadar gerçekten epey bir falcı trafiği geçirdim :) Aralarında baya iyi olanlar da oldu. Ama sadece bir tanesinin baktığı faldan çok etkilendim ve 2 yıl geçtiği halde hala söylediği şeyler çıkıyor. Ne yazık ki birdenbire bendeki numarası kapandı ve ulaşamıyorum. Fal baktığı eve kadar gittim ama kapıyı açan da olmadı. O gündür bugündür aklımdan çıkmadı ama adına kayıtlı numara bile yok. Bu forumdaki geçmiş mesajlarda Erenköy Şebnem olarak bahsedilen kişinin bana fal bakan kişi olduğunu düşünüyorum, adı Şebnem di ve minibüs yolu üzerinde Erenköy civarında anayola yakın bir sokaktaydı. Eğer aranızda yeni numarasını bilen varsa bana verebilirse gerçekten çok sevinirim, çok makbule geçer.
Arkadaşlar bugün uçurtma cafede neriman hanıma gittim daha öncede gitmiştim neriman yoktu bende emreye baktırmıştım açıkcası nerimanı çok merak ediyordum..bana sevdiğin kişi sana kesin dönecek köpek gibi gelecek diye çook iddialı konuşmalar yaptı ama o kişi en son benim yüzüme telefon kapadı yani hiç gelecek gibi değil...!! Sizden ricam acaba baktıran kişiler neriman hakkında yorumlarını yazabilirmi?? dedikleri çıkan var mı;?? ümitleneyim mi??? yoksa unutayım gitsin mi??? ne dersinizzzz....
uçurtma cafeye bende gitmek istiyorum ama ne zman arasam orda yok diyorlar ya denk gelmedi ne zman gelir diyorum belli olmaz dediler siz nasıl ulaştınız
Ben forum yazılarının yarısndan çoğunu okudum aradığımı bulamadım üye olup sorayım dedim. 4 yıl kadar önce maltepe de KADINLAR KAHVESİNDE bir bayan vardı Tarot bakıyordu.İlk baktırdığımda çok kızmıştım deli bu kadın demiştim.Bana imkansız şeyler söylemişti.Şimdi git 5 ay sonra geleceksin dedi güldüm.5 ay değil ama 6 ay sonra hayretler içinde bi daha gittim yine söyledikleri olanaksız geldi bana ama bu sefer kızmadım.İlkinde evliydim sorunsuz bir evliliğim vardı boşanacaksın dedi boşandım İkincide birine aşık olacaksın apar topar evlilik kararı alacaksınız işte o noktada bana gel demişti 4 ay sonra evlenmek üzereyken gittim.Bana bu iş bozulacak o adam eski boşandığı karısına dönecek dedi yuhhh artık dedim çıktım ve aynen öyle oldu 4. gidişimde işe gireceğimi iş yerimde birinin hayatıma gireceğini ama çok kısa süre sonra uzun bir ayrılık yaşayacağımızı söyledi.İşe girdim orada aşık oldum ve askere gitti.Askerliğinin son aylarıydı işler yolunda gitmiyordu bir daha gittim.Fırtınalı günler yaşayacağımızı evlenmeden hamile kalacağımı tam bitti derken beklenmedik bir şekilde aniden evleneceğimizi oğlum olacağını çift isim koyacağımızı evliliğin ilk yılının çok sancılı geçeceğini sonra düzeleceğini 2 tane çocuğum olacağını 2. çocuğunda erkek olacağını söyledi şimdi 2. oğluma hamileyim tekrar gideyim dedim ama bulamadım adını bile hatırlamıyorum ve kafe el değiştirmiş GELİNCİK kafe olmuş yeni işleten bayan tanımıyormuş.Bu hatun 2.5 yıl kadar ordaydı giden baktıran şu anki yerini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkürler.
canım ben tesadüfen gittim ordaydı ama salı günleri kesin orda oluomuş dediler bana..
çok teşekkür ederim cevabın için :) salı günü bir daha arıyım su mu kahve mi baktırdın canım
bu arada bana nerdeyse bütün falcılar dönecek dedi yıl oldu ne gelen var ne giden :)) entersan olan hepsi dönecek dedi tarihler verdi aralarında olmuyacağını söyleyenlar oldu gelecek sen istemeyeceksinde dediler o vakitler bende çok umutlanmıştım şafak saymıştım(
İşte bak hep öyle diolar sonra insanı beklenti içine sokuyorlar.. ama gelmiyorlar işte...bu falcıların dediklerine çok itibar etmemek lazım bence :)))
İşte bak hep öyle diolar sonra insanı beklenti içine sokuyorlar.. ama gelmiyorlar işte...bu falcıların dediklerine çok itibar etmemek lazım bence :)))
Canım benim fikrimce üst üste fal baktirdigin icin süreç uzuyor birde ne vakit sen beklentilerini ve umudunu kesiyorsun o vakit oluyor birseyler.
Arada hayatı akısına bırakmak lazım.
Ben kahve baktırdım ama dedikleri çıkarmı bilmiyorum insallah çıkar diye ümit ediyorum :) sana kim tavsiye etti canım?? dedikleri çıkıyor mu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?