Bu arada nerimana ilk tesadüfen 1 kız arkadaşımla gitmiştim . Arkadasım ayda yılda 1 fal baktirir. Nerimanin ona demiş olduklarını hatta hadi ya imkansız dediği bır olayı ve dediklerini 3 ay icinde yaşadı . Banada is icin evet tuttu ama ask olmadı ki yeminler edip seni kandırmiyorum demisti üst üste gidip hani nerde dediğimde. Ama malesef olmadı iste artık saglık olsun deyip yoluma bakıyorum.
Haklı olabilirsin canım.. zaten bugün neriman hanıma sırf merakımdan baktırdım...uzuuuun bir süre baktırmayı şimdilik düşünmüyorumm...kısacası tespitlerine katılıyorum herşey gönlünce olsun..:))
Bu arada nerimana ilk tesadüfen 1 kız arkadaşımla gitmiştim . Arkadasım ayda yılda 1 fal baktirir. Nerimanin ona demiş olduklarını hatta hadi ya imkansız dediği bır olayı ve dediklerini 3 ay icinde yaşadı . Banada is icin evet tuttu ama ask olmadı ki yeminler edip seni kandırmiyorum demisti üst üste gidip hani nerde dediğimde. Ama malesef olmadı iste artık saglık olsun deyip yoluma bakıyorum.
iddia eden falcılardan soğuyorum ben itici geliyorlar. fincan cafede şenay var oda öyledir her gittiğimde benim falın çıkar bak görceksin gene geleceksin der
çok sık fal baktırınca süre sürekli atıyor yok bir hafta yok iki hafta bir ay iki ay derken uzayıp duruyor haliyle duygusal çöküşş
hatta ben falcılarla iddialaştığımı bilirim dönmesin artık yeter çıkmasın falımda dediğimidefalcılar da diyo zaten ayda bir baktırın diye
Geleceği zaten kimse bilemez aslında canım..ama biz bir ümit genede baktırıyoruz işte..o zaman bende fazla bir beklenti içine girmesem iyi olacak galibaabide sen ne zaman baktırmıştın acaba canım?? çünkü zamanlamayı pek tutturamıyorlar..
Böyle bır falci vardı iddialı laflar yok fali bırakırım bilmem neler en son bana baktı adam gelmiyor bosver bunu bunu bu yaramaz demeye başladı .Sinir olmuştum ver umudu sonra de bosver
Hahaha çok güldüm valla dönmesin artık yeterde iyiymişş:))) aslında bu adamların hiçbirisine değmez bence boş çabaa işte(
Merhaba Arkadaşlar ,
söylediklerim hoşuna gitmeyen arkadaşlar kusura bakmasın ,Elmiraya fal bktırmayın kurşun döktürmeyin kasım ayında kendisien kurşun döktürdm fal baktırdım açıkcası çok kötü bir zamanımda gittim biçok şeyi ben anlattım o üstüne yazdı nişanlımdan ayrıldığım dönemdi .
Nişanlına büyü yapmışlar iranda babaannem var o çözer dediği için kendisine fal +kurşun için elden 120 tl ,Büyü bozulsun diye eft ile 650 tl gönderdim .
Düzelmesi için tarih verdi bekle dedi ,sonra ses seda çıkmadı. Sitede açtığı sahte üyeliklerden biriyle kouşurken savcılığa vericem dedim diye her hafta aradı .
Sitedeki sahte üyeliği silindi onun için tşk.Ben savcılığa vermedim o kadar vaktim yok ,2 çocuğuna acıdım.
İsteyene dekont gönderirim .Reklamını yapan öven arkadaşlar sakın çıkıp , bana yapmadı demesinler....
Size dokunmayan yılan bin yaşıyorsa,sizinde ondan farkınız yok demektir.
Bu arada en son pelin'e baktırdım.Aramızdaki diyaloglar
P--İsimin ve hayatındaki yada aklındaki kişinin ismini yaz..
Ben-Hayatımda kimse yok aklımda da..
P-ama çıkıyor biri yaz yaz ismini..
Ben..yok istemiyom salla onu pelin..
P.ama bu gelicek.
Ben..yahu bırak pelin onu sen bana yeni birileri varmı ondan bahset..Biraz kafam dağılsın..Onun yolu yok zaten..Birgün elbet gelir vicadanı hık deyince..
P.ama şok olucaksın.
Ben..Pelin ben buraya beklenti içinde gelmedim.rahat ol..Ne şokunda bahsediyorsun..onu aşalı aylar oldu..
Artık böyleyim..Beklentilerim yok.Ciddi anlamda denk gelirse gırgırına artık fal:)arada burayı okuyunca gazlanıyorum ama Allahtan hemen fren'e basıyorum
ya bişey diycem burdaki fala inanan ve baktıran arkadaşların hiçmi aklı yok?
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...
ayrıcada yazdıklarıma karşı çıkan varsa ben burdayım.
bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.
Arkadaşlar pelinde birçok kişiyi uyutup para kazanıyor. Herkese bu senin kaderindir deyip yolluyor.
ya bişey diycem burdaki fala inanan ve baktıran arkadaşların hiçmi aklı yok?
ya nasıl inanırsınız yok ismini bildi yok sıkıntılarımızı bildi yok büyü ne bunlar ya biraz ALLAH deyin namaz kılın ALLAH ı zikredin dua edin ne istiyosanız ALLAH dan isteyin.
hem geleceğini öğrenip ne yapcaksınız anlamıyorum sana 2 ay sonrra ölcen dese mutlu olurmusun bilmesen daha mutlu yaşarsın demi.ki gaybı ALLAH dan başkası bilmez.peygamber efendimiz bile bilmezken o münafık kılıklı insanlaramı kalmış geleceği bilmek.yapmayın günah yazık valla kendinize.o kahve fincanı içinde geleceklerini arayan tüm cahil insanlara sesleniyorum biraz ölümü ve ALLAH I düşünün...
ayrıcada yazdıklarıma karşı çıkan varsa ben burdayım.
bide salakca ben faalla inanmıyorum ama ölesine bi baktırıyorum gibi saçmalıklarda yazmayın.
Böyle bır falci vardı iddialı laflar yok fali bırakırım bilmem neler en son bana baktı adam gelmiyor bosver bunu bunu bu yaramaz demeye başladı .Sinir olmuştum ver umudu sonra de bosver
Ben de o kadar gittim bi kere buyu var demedi.. buyu yapanlar bozanlar vs bunlar oluyor gercek hayatta malum. Ama buna inanip varini yogunu veren kisi de bana gore hatalidir. Bu forumda bir buyudur gidiyor. Buyu yaptirmaya gidenleri de burda tek tek sayarim. Sonra aaaaaa ne buyusu aaa o kadar parami kaptirdin, birakin bu isleri. Buyu yaptirip bozduranlarla kayniyor burasi, hic kimse masum takliti yapmasin rica ediyorum!
Falmis, fali birakip diger seylere kayarsiniz diye taaa basindan uyarmistim ben bi kac kisiyi, sonra yok hayat kocumusun vsmisin. Valla diyecegim o ki, fazla fallara saranlarin sonu zaten bu! Yani en sonunda fallar cikmiyor e hadi birseyler yapalim diyerek ikinci adimi atiyor bir cok kisi ve burda ornekleri o kadar fazla ki.
Sen aslinda forumun aynasisin.. tek degilsin ve emin ol sonuncuda olmayacaksin arkadasim. Parayi vermeden once dusunecektin, bu duruma kendi ellerinle sokmussun kendini. Artik insanlar gozunu acsa iyi olur bence.
Ben o mesajı senin gibiler yüzünden yazdım,varmış param, inanmışım o an ruh durumum buna müsaitmiş vermişim,sorun değil ....
Ki o günlerde bana ne deseler yapardım aklımı kaybetmiştim resmen .Ben beni terkeden sevgilimin,başkasının kocasının yada beğendiğim adamın peşinden falcılara gitmedim.Durum şu hala bekleyen bir nikah tarihim ,alınmış bekleyen mobilyalarım 2.defa intihar etmiş bir nişanlım var .
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın....
Sorun senin gibiler ,elmira bana yapmadı diyenler .......Sana yapmadı diye Elmira suçsuz mu şimdi ??
Sen yada senin gibiler yaptığını bile bile onu tavsiye ederken vicdanen rahat mısınız ?
Nasıl bir bakış açısına sahipsin yüzyıllardır birçok insan dolandırılır kimse dolandıralanı hapse atmaz dolandırıcı hapse girer .
Elmira dolandırıcı bu kadar basit .....Benim o anki çaresizliğimi kullandı.
Bana dokanmayan yılan bin yaşasın diyenlerde yılan kadar kötüdür...
Elmiradan ne getirin var yada neden bu kadar takıntılısın bilemicem ama biraz objektif olsan senin için iyi olur bu hayatta .
Suçu yok saymak o suç ortak olmaktır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?