İstanbul'da Fal - Falcılar

iddia eden falcılardan soğuyorum ben itici geliyorlar. fincan cafede şenay var oda öyledir her gittiğimde benim falın çıkar bak görceksin gene geleceksin der

Teşekkür ederim canım . Allah seninde kalbinden geçenleri kısa zamanda nasip eyler İnşallah .
Bu merakımız yok mü zaten...:)

Geleceği zaten kimse bilemez aslında canım..ama biz bir ümit genede baktırıyoruz işte..o zaman bende fazla bir beklenti içine girmesem iyi olacak galibaa bide sen ne zaman baktırmıştın acaba canım?? çünkü zamanlamayı pek tutturamıyorlar..

iddia eden falcılardan soğuyorum ben itici geliyorlar. fincan cafede şenay var oda öyledir her gittiğimde benim falın çıkar bak görceksin gene geleceksin der

Böyle bır falci vardı iddialı laflar yok fali bırakırım bilmem neler en son bana baktı adam gelmiyor bosver bunu bunu bu yaramaz demeye başladı .Sinir olmuştum ver umudu sonra de bosver

Hahaha çok güldüm valla dönmesin artık yeterde iyiymişş:))) aslında bu adamların hiçbirisine değmez bence boş çabaa işte(

Orası oyle canım gelecegi Allahtan başka kimse bilemez. Falci sadece öngörüde bulunur olur yada olmaz Allah'ın takdiridir. Maksat bır takım zorlukları yaşarken biraz yüzümüz gülsün oluyor. Bu arada Ocak Şubat Mart üst üste gitmiştim . 1 Aydirda fal baktirmamak icin direniyorum :))

Böyle bır falci vardı iddialı laflar yok fali bırakırım bilmem neler en son bana baktı adam gelmiyor bosver bunu bunu bu yaramaz demeye başladı .Sinir olmuştum ver umudu sonra de bosver

artık onlarda işi ticarete döktüler başta umut veriyorlar bir ikide bişiçıktımı niye olmadı diye bi daha bi daha gidiyoruz aslında başta deseler olucak yada olmuyacak boşu boşuna beklemeyiz

Aslında mahalle aralarında olur ya komşulara bakan teyzecikler öle iyi bakan birini bulsam parasınada acımıycam :))

Hahaha çok güldüm valla dönmesin artık yeterde iyiymişş:))) aslında bu adamların hiçbirisine değmez bence boş çabaa işte(

sık gittiğim bi falcı demişti bana bu adam için fincan kapattığına değmez diye ama işte gönül ferman dinlemiyordu

Bu arada en son pelin'e baktırdım.Aramızdaki diyaloglar

P--İsimin ve hayatındaki yada aklındaki kişinin ismini yaz..
Ben-Hayatımda kimse yok aklımda da..
P-ama çıkıyor biri yaz yaz ismini..
Ben..yok istemiyom salla onu pelin..
P.ama bu gelicek.
Ben..yahu bırak pelin onu sen bana yeni birileri varmı ondan bahset..Biraz kafam dağılsın..Onun yolu yok zaten..Birgün elbet gelir vicadanı hık deyince..
P.ama şok olucaksın.
Ben..Pelin ben buraya beklenti içinde gelmedim.rahat ol..Ne şokunda bahsediyorsun..onu aşalı aylar oldu..

Artık böyleyim..Beklentilerim yok.Ciddi anlamda denk gelirse gırgırına artık fal:)arada burayı okuyunca gazlanıyorum ama Allahtan hemen fren'e basıyorum

Elmiraya 3 kere baktırmıştım. Dedikleri çıkmayınca birkaç defa aradım kendisini söylediklerin çıkmıyor dedim . o da yıldızın düşük ondandır dedi haliyle bende ee ne olucak dedim bir teyzem var yıldızını yükseltiriz demişti bana da . Çook komik ya gerçekten Elmirra sülalece falcı büyücü vs.. olduğuna hiç inanmıyorum kendisi herşeyi yapıyor. haram para kazanıyor yani.Sadece Elmira değil falcıların %99.99 falları çıkmayınca hemen altından büyüydü yıldız düşüklüğüydü deyip para koparmaya çalışıyorlar.
fal yetenekleri olsa bile anı ve geçmişi %99 falcı biliyor. Gelecek konusunda da tek tük kişiye tutturabiliyorlar. herşey apaçık ortada forumda denenmeyen falcı kalmadı. hala forumu okuyanlar yeni falcı arayışında. Aslında hiç inanmadığımız fallar çıkıyor genelde .

Arkadaşlar pelinde birçok kişiyi uyutup para kazanıyor. Herkese bu senin kaderindir deyip yolluyor.

Dayı ben çok pis fal bakarım.....

Gunaydin kızlar
Iyi bir falci ararken kendimi burda buldum :) hemen yazmak icin üye oldum :) sizden ricam beğendiğiniz tahminleri tutan kişileri isim ve iletişim bilgilerini bana yazabilirmisiniz? Kadikoyde nil hanım varmis özellikle onla iletişime geçmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden

ben yazdım konu öldü :) neyse nil hanım'ın yeri nerdedir ? mesaj atamayan arkadaşlar varsa burdan paylaşırsa sevinirim. en azından metrobüsün orda boğanın orda stadın orda gibisinden yer tarifleri verirsenız süper olur :)

Arkadaşlar pelinde birçok kişiyi uyutup para kazanıyor. Herkese bu senin kaderindir deyip yolluyor.

oraya bi ara çok dadanmıştım peline baktırmaya zamanım olmadı orda kısa boylu bi kadın vardı o güzel bakmıştı dileği forumda övmüşlerdi bana birşeyler yazdırdı yazdıkları beni anlatmıyo sanki ve ona kalsa geçen aralıkta yeni sevgilim olacaktı haziran gibi yüzük olacak demişti sevgili yok ve bakalım hazirana kadar evlilik varmı :)

fal sadece bizim kafamızı dağıtıyor diğelim bu arada fala inanma falsız kalma hesabı biz onlara tapıyorum atmasyon veya hislerine göre bize olumlu olumsuz konuşsalar bile onlara göre hareket edilmiyor sen burda 5 yaşında bi cocukmu zannediyorsun bizde biliyoruz heralde böyle yazanlara sinir oluyorum bu forum fal eğlence için bizimde inancımız var fal baktırıyoruz diğe dinimizden de vazgeçmiyoruz günah olduğunuda biliyoruz kacıncı yüzyılda yaşıyoruz ya anlamadım gitti fal bir eğlence kültürüz eskidende öyleydi şimdide bir daha öğüt yapmayalım bence gereksizzzzzz :)

banada şu dejavudaki neşe midir nedir o bakmıştı eğer bu çocuk gelmezse ben falı bırakırım diğe geçen eylülde gelecekti onun değişiyle ne gelen var nede neşe hanım falı bıraktı bende gıcık oluyorum birde yemin ediyorlar ya ama ben inanmam kolay kolay ..fal a bir bakıma benim moralimi düzeltiyor bazı atmasyon falcılar hariç tabi ya birde nazar var büyü var diğenlere sinir oluyorum sonra kara hesaplar peşinde olduklarını da biliyorum bi ara bi falcıla ben polisim demiştim zıplamıştı :)hemen büyü yok falan demeye başladı sizde deneyin iyi geliyor :)

Ben o mesajı senin gibiler yüzünden yazdım,varmış param, inanmışım o an ruh durumum buna müsaitmiş vermişim,sorun değil ....
Ki o günlerde bana ne deseler yapardım aklımı kaybetmiştim resmen .Ben beni terkeden sevgilimin,başkasının kocasının yada beğendiğim adamın peşinden falcılara gitmedim.Durum şu hala bekleyen bir nikah tarihim ,alınmış bekleyen mobilyalarım 2.defa intihar etmiş bir nişanlım var .
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın....
Sorun senin gibiler ,elmira bana yapmadı diyenler .......Sana yapmadı diye Elmira suçsuz mu şimdi ??
Sen yada senin gibiler yaptığını bile bile onu tavsiye ederken vicdanen rahat mısınız ?
Nasıl bir bakış açısına sahipsin yüzyıllardır birçok insan dolandırılır kimse dolandıralanı hapse atmaz dolandırıcı hapse girer .
Elmira dolandırıcı bu kadar basit .....Benim o anki çaresizliğimi kullandı.
Bana dokanmayan yılan bin yaşasın diyenlerde yılan kadar kötüdür...
Elmiradan ne getirin var yada neden bu kadar takıntılısın bilemicem ama biraz objektif olsan senin için iyi olur bu hayatta .
Suçu yok saymak o suç ortak olmaktır....

Arkadasim, bana yapilmayan birsey icin ben kimseyi suclayamam. Seni tanimam etmem, ben kendi yasadiklarima bakarim. Bana fallari cikmis birisi benim nazarimda bana iyi fal bakmis biridir. Sana gercekten buyumu yapilmis edilmis, madem bir suphen var bunu arastirir bulursun. Para almadan bu isi yapan birisi bulursan bi kontrol ettirirsin. Ben doktora gittigimde dahi second opinion yaptirir baska bir doktora daha giderim, ona gore hareket eden bir insanim. Bir kisinin lafi ile hareket etmem. Bu doktor olsa dahi. Bana hakaret duzeyinde ithamlar etmekten vazgec, ben burda en cok SIK falcilara gitmeyin diyen kisilerdenimdir ve neticelerininde senin yasadigina benzer olaylarla sonuclanicagini savunan biriyimdir. Bu kadar falla icli disli olmamakta fayda var. Ben bana cikan kismi kadar konusabilir ve savunabilirim. Senin yasadigin deneyim bu, benim yasadigim deneyim ise bam baska. Bana saygi duymuyorsan ben sana neden duyayim? Ama ben seninde hatali oldugunu dusunuyorum, cunku kimsenin teshiri altinda kalmadan sen parayi cikarip buyu bozdurmussun. Buyu ustune buyu yaptirmissin (bozdurmak diye birsey yok biliyosun). Burda sana bu konuda tavsiyede mi bulundum? Neden boyle birsey oldugunda bizden fikir istemedin? Hic alakamiz olmayan bir konu hakkinda bana suclayici tonda konusamazsin. Zira sana hic bu konuda fikir vermedim ve Elmiranin bu konuda yardimci olabiliceginide insanlara anlatmadim, kaldiki forumdan ogreniyorum boyle seylerin oldugunu. Ben isteyene dualar gonderdim, rahatlamalari icin meditasyonlar. Senin bana soylediklerine bak birde.

Ben sana kiziyorum sana uzuldugumden. Cok var bu tur seyler yaptiran ve medet uman. Dost aci konusur, cok fazla insanlari uyarmaya calisiyorum fal tecrubeleri olan birisi olarak, iyi gelmedigini fazla baktirmanin ve eninde sonunda buyu ile tanisildigini.. Ben uyarirken, haklisin demedin hic. Kendin yaptirmissin cunku. Simdi ise yaramadigi icin karsi taraf kotu, iyi sonuclansaydi iyi olcakti oylemi? Birakin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…