İstanbul'da Fal - Falcılar

Yazılanları okudumda paylaşımda bulunmuş birini suçlamak yerine ona yol göstermek daha yerinde olur zannımca. Denize düşen yılana sarılır atasözü boşa sölenmemiştir. Yaşadıklarından ders almışki sizlerle paylaşmakta. Konunun özüne dönersek bu tarz bir durumla karşılaşan kişilerin kurana sıgınması yerinde olur.

Felak ve nas başlıca sıgınma ayetleridir. Hepinizin interneti olduguna göre feklak ve nas sureleri neden gönderilmiş neye deva olsun diye yollanmış türkçe meali nedir bir bakın arkadaşlar. Saygılarımla..

Duygu kastettigin kisi sanirim.. gecen sene bende baktirmisim, oda bana tutarli fal bakmisti. Dedigide cikiyor mu ne =) .. ama ne yalan soyliyim cokta hatirlamiyorum, ama hisleri kuvvetli biri onu diyebilirim.

Emre hala ordami ya? Bi gun gidip bu adam fal bakmaktan anlamiyor ne isi var diye cikisicam isletmecilerine.. Sarkmasida cabasi, tipine bakmadan bide benim icin siraya giriyolar demezmi iyk!

Valla guzelim faldaki zamanlara hic guvenme hele zaman veriyorsa bir falci ortalama bir zaman oldugunu dusun. Bir ay der bir sene sonra olur. Bana super fal bakan Marloes'in yurtdisina gidiceksin dedigi sey bile iki sene sonra oldu, oysaki o sene icin gidiceksin demisti.. yani anlayacagin fallarda zaman kavrami filan degisebiliyor. Zamaninda cikanlarda oluyor, ama yinede cok odaklanmamak lazim. Hatta bakilan fali unutmak en iyisi. Cekim yasasinda bile, hergun dusunuldugu zaman istenilen sey erteleniyor zamanlar uzuyor diye okumustum. Cunku zamani bekledikce tereddut etmeye basliyorsun ve ister istemez, zamani ileri atiyorsun. Herhangi bir olumsuz dusnce hayatinda olacaklarin uzamasina sebep verir.

Bu ruyam nasil cikti anlatayim.. bi arkadasimla bulusmak icin anlastik Kadikoy'de iskele de ve is cikisi firtina koptugunu ve catilari devirdigini, agaclari yiktigini kadikoydeki faur'i mahvettigini ve diger kotu seyleri duydum akabinde ve arkadasimla bulustuk. Fuar cadirlarinin ve esyalarin ucustugunu soyledi. Daha sonra emlakcimi arayip evde birsey olup olmadigini sordum.. oda sapasaglam oldugunu hic birsey olmadigini sularin elektirigin kesilmedigini soyledi ve beni rahatlatti.

Allah'a sukurler olsun ki deprem olmadi, ama bu ruyanin altindan birsey cikacagini biliyodum!

1. Kuzenim dugune bir gun kala dugunu iptal oldu maalesef. Ben gidemedim, hep bir engel cikti vs bu yuzden bu kadar SIKINTI yasamisim ruyamda!

2. Kumar oynadim ve sevgilime resti cektim, bi hafta sonra anlayisli bir sekilde geldi ve bu barista bir anlasma yapti, hemde kendisi isteyerek. Bu anlasmadan sonra ki ve bana olan tavirlarina hala inanamiyorum gercekten.

-----------------------------------------------------------------------

Arkadaslar bunlar benim cikan ruyalarim.. ruyalari paylasmistim ruya bolumunde, ama yorum filan gelmemisti.. Anlatacagim o ki, bazi seyleri insanlar kendileride hissedebilirler. Gelecegi kimsenin goremedigini soyleyenlere katilmiyorum. Cunku ben birebir yasadigim ruyalarimida bilirim. Bazi ruyalar tam aynisi olmasada, benzer bir sekilde cikar. Istihare ruyamda cikarsa onuda sizlerle paylasicam. :128:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Elmiraya fal baktırmak istiyorum, çok methini duydum. Ancak msnden falan bakıyor tarzı yorumlar gördüm. Msnden bakınca nasıl bakıyor? Webcam falan mı açıyor? Bir de msnden bakınca ücretini nasıl alıyor? Ve son güncel ücretini biliyor musunuz?

Teşekkür ederim.

En iyisi arayip sor arkadasim.. webcam filan cok ilginc yaw

Emre hala ordami ya? Bi gun gidip bu adam fal bakmaktan anlamiyor ne isi var diye cikisicam isletmecilerine.. Sarkmasida cabasi, tipine bakmadan bide benim icin siraya giriyolar demezmi iyk!

Konunun üzerine iyi geldim. Bugün taksimdeyim nerimana gittim sırf muhabbet edeyim kahvesini iceyim biraz kafam dağılsın istedim. Konuşma arasında aklıma burda yazılanlar geldi. Neriman abla bu Emre kim dedim. Gösterdi bana ve hayırdir dedi dedim ki gelen giden bayan müşterilere asılıyormuş ne ayıp birsey dedim. Neriman hakim sok vaziyette emremi imkansız dedi ve emreyi çağırdı bak dinlermisin arkadaşı dedi. Ben başladım konuşmaya Emre dediki olurmu oyle şey ben evli barkli cocuk sahibi bır ınsanım dedi bende dedim ama hakkınızda nasıl böyle birsey konuşuluyor o zaman dedim o da bana majestikte yerine aldıkları cocuğa da Emre diyorlarmış belki o dur bilemiyorum dedi. Bu arada benim konuştuğum Emre 35 yaslarında iri yapılı sacları bağlı hafif boynunda rahatsızlığı sanırsam olan bır kisi. Anlattığım olaya tepkisi konuşmaları bana ağır bır insan havası verdi.
Bence insanlar hakkında yazı yazarken 2 kez düşünülse yazılsa daha iyi olur bunların günahı ağır olur.
Gene de ben bilemem ben sadece sizin rahatsızlığınızı belirtim karşıya ve aldığım cevabı yazdım herkezin vicdanı kendine.

aynen katılıyorum sana zmanı bekledikçe süreç uzuyor artık öyle yapıyorum bazen unutuğum fallar çıkıyor a bunu sölemişlerdi bunu kim söylemişti falan diyorum

canım öncelikle geçmiş olsun elmiraya ben geçen sene mayıs gibi baktırmıştım evine gittim hatta bana yıldızın düşük yükseltiriz iranda akrabam var emişti şato gibi biryerde oturuyor çok zengin falan demişti ben oralı olmadım. anne adı saç rengini söylemen lazım falan demişti (saçlarım boya olduğu için ) ama anı bilmişti geçmişide. gelecek içinde tarihler verdi ufak tefek çıkan şeyler oldu ama daha zamanı gelmeyenlerde var

bana özel msj gnderen arkadaslar msjım yok cvb veremıyorum..falcı didemin numarasını bılen arkadaslar var burda bi kac kısının gıttıgını bılıyorum yorum yapan olmadı sanırım

ayrıca bakırköyde enfal diye biri varmış randevu ile bakıyormuş bilgisi olan varmı gitmeyi düşünüyorum

Tatlim boynundan sorun olan kisiden bahsediyorum bende majestikte calismisti ordan ayrilmis.. neyse, bunlari duyupta boyle sacma seyler yapmaz bundan sonra umarim. Bide fali da iyi degildi, sana nasil bakti bilmiyorumda.

aynen katılıyorum sana zmanı bekledikçe süreç uzuyor artık öyle yapıyorum bazen unutuğum fallar çıkıyor a bunu sölemişlerdi bunu kim söylemişti falan diyorum

Bende de olur, yaw hangi falci demisti bunu bana derim bende :))

Tatlim boynundan sorun olan kisiden bahsediyorum bende majestikte calismisti ordan ayrilmis.. neyse, bunlari duyupta boyle sacma seyler yapmaz bundan sonra umarim. Bide fali da iyi degildi, sana nasil bakti bilmiyorumda.

Bilemem hayatım ne dedi nasıl davrandı sana ben gitmisken sizin adınıza rahatsızlıkları belirttim belki o zamanlar öyleydi yada espirisine yaptı. Herneyse bitmiş gitmiş.rahatsiz olduğunuz bır durum oldugunda önce işletmecilerle konuşulup sonra burdan lanse edilse daha mantıklı ve kimseye haksızlık yapmamış olunur.
Bu arada falına baktirmadim ama Neriman abla tavsiye cok etti bende haftaya gidip merakım gitsin diye baktiracam. Oluyacaksa acımaz suratına bu is olmuyacak dermiş. Neyse bari birde Emre çıktı basıma onu da görelim bakalım :)

Valla tatlim ben olumsuz seyler duyunca anlattim kendiminkileride, yoksa umrum olmaz. Cafe falcisi neticede ve fali kaale alinicak gibi degildi, lafsini bile etmeye degmez yani. Sen dene ve gor bakalim sana neler anlaticak.. ama Neriman'i cok ovuyolar ona diyecek sozum yok yani

bende bu adamdan bahsetmiştim boynu rahatsız olan resmen asılıyo bee...ne günahııı...

Bence falcıyım diyen hiç kimsenin lafı kaale alınmamalı..Hafatada 1 yada 2 haftada bir arkadaşlar 10,20,30 falcı sıralayıp hepsinin fos olduğunu yazıyor ve buna 75tlik Elmira hanımda dahil.Burda bunu defalarca okudum..Ne oluyor şimdi.Cafe falcısından farkımı kalıyor.Ben de kendimce uygun olanları tercih ediyorum..Garantisi olmayan bir şeye..Birde oturup 50tl miş 100 tilmiş 150 tl miş kaptırdım demiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…