oraya bi ara çok dadanmıştım peline baktırmaya zamanım olmadı orda kısa boylu bi kadın vardı o güzel bakmıştı dileği forumda övmüşlerdi bana birşeyler yazdırdı yazdıkları beni anlatmıyo sanki ve ona kalsa geçen aralıkta yeni sevgilim olacaktı haziran gibi yüzük olacak demişti sevgili yok ve bakalım hazirana kadar evlilik varmı :)
Arkadaşlar bugün uçurtma cafede neriman hanıma gittim daha öncede gitmiştim neriman yoktu bende emreye baktırmıştım açıkcası nerimanı çok merak ediyordum..bana sevdiğin kişi sana kesin dönecek köpek gibi gelecek diye çook iddialı konuşmalar yaptı ama o kişi en son benim yüzüme telefon kapadı yani hiç gelecek gibi değil...!! Sizden ricam acaba baktıran kişiler neriman hakkında yorumlarını yazabilirmi?? dedikleri çıkan var mı;?? ümitleneyim mi??? yoksa unutayım gitsin mi??? ne dersinizzzz....
çok sık fal baktırınca süre sürekli atıyor yok bir hafta yok iki hafta bir ay iki ay derken uzayıp duruyor haliyle duygusal çöküşş
hatta ben falcılarla iddialaştığımı bilirim dönmesin artık yeter çıkmasın falımda dediğimidefalcılar da diyo zaten ayda bir baktırın diye
Tuhaf bir ruya, yine baska biri icin gordugum :S.. Yurtdisindaki eski sevgilim, yabanci uyruklu biri, ama Istanbul'a gelmis. Onunla beraber buyuk adada geziyoruz faytonla, sonrada en manzarali yerinde yemek yiyoruz. Derken eve geri donuyoruz. Ve benim kaldigim binada ev kiralamis ve o gece onun yaninda kalmami istiyor. Evde pek esya yok, yatakta yerdeydi ve derken.. deprem oluyor. Sarsiliyoruz ve gittikce siddetini arttiriyor, kapi altina gec diyorum.. inanmiyor deprem olduguna ve camdan gosteriyorum. Tam karsimizda e5 varmis guya, ve ilerisinde tahminen 100 200 metre ileride koca bir bina yikiliyor gozumuzun onunde. Sonrada radyo'dan gelen haberlerle dogrulugunu duyuyoruz. Ruya icinde ruyami goruyorum diye afallamistimda bi ara =). Sonra emlakcimiz bizi kontrol etmeye geliyor, ben size demistim bu ev cok saglamdir birsey olmaz diye. Sahidende en ufak bir catlak dahi olmuyor ve kendimi tuhaf bir sekilde cok guvende hissediyorum.
Bugunki ruyam; Annem benim kuzenimin dugunune gelmemi istiyor, bende isim var diyorum ve dugune yetisemiyorum. Hazirlanamiyorum, yeni elbise bile alamamisim, sacimi bile kendim yapiyorum ama bi turlu olmuyor derken, anneme ben bu rukuslukle hic bi yere gidemem, siz gidin ben halledince gelirim diyorum. Onlarda yola koyuluyolar bensiz. Derken Isyerinde oldugumu goruyorum ve erkek arkadasim geliyor beni yemege goturuyor. Seni bekledim diyor, kaldi ki boyle birsey yapmasina imkan yok normalde, cunku onun calistigi yer cok zit dusuyor bana. Neyse beraber yemek yiyoruz derken ise geri donuyorum, ama yine gitmiyor. Sonra arkadaslarla bulusuyorum, bide bakiyorum disarda yine beni bekliyor..
Arkadaşlar Elmiraya fal baktırmak istiyorum, çok methini duydum. Ancak msnden falan bakıyor tarzı yorumlar gördüm. Msnden bakınca nasıl bakıyor? Webcam falan mı açıyor? Bir de msnden bakınca ücretini nasıl alıyor? Ve son güncel ücretini biliyor musunuz?
Teşekkür ederim.
Emre hala ordami ya? Bi gun gidip bu adam fal bakmaktan anlamiyor ne isi var diye cikisicam isletmecilerine.. Sarkmasida cabasi, tipine bakmadan bide benim icin siraya giriyolar demezmi iyk!
Valla guzelim faldaki zamanlara hic guvenme hele zaman veriyorsa bir falci ortalama bir zaman oldugunu dusun. Bir ay der bir sene sonra olur. Bana super fal bakan Marloes'in yurtdisina gidiceksin dedigi sey bile iki sene sonra oldu, oysaki o sene icin gidiceksin demisti.. yani anlayacagin fallarda zaman kavrami filan degisebiliyor. Zamaninda cikanlarda oluyor, ama yinede cok odaklanmamak lazim. Hatta bakilan fali unutmak en iyisi. Cekim yasasinda bile, hergun dusunuldugu zaman istenilen sey erteleniyor zamanlar uzuyor diye okumustum. Cunku zamani bekledikce tereddut etmeye basliyorsun ve ister istemez, zamani ileri atiyorsun. Herhangi bir olumsuz dusnce hayatinda olacaklarin uzamasina sebep verir.
Ben o mesajı senin gibiler yüzünden yazdım,varmış param, inanmışım o an ruh durumum buna müsaitmiş vermişim,sorun değil ....
Ki o günlerde bana ne deseler yapardım aklımı kaybetmiştim resmen .Ben beni terkeden sevgilimin,başkasının kocasının yada beğendiğim adamın peşinden falcılara gitmedim.Durum şu hala bekleyen bir nikah tarihim ,alınmış bekleyen mobilyalarım 2.defa intihar etmiş bir nişanlım var .
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın....
Sorun senin gibiler ,elmira bana yapmadı diyenler .......Sana yapmadı diye Elmira suçsuz mu şimdi ??
Sen yada senin gibiler yaptığını bile bile onu tavsiye ederken vicdanen rahat mısınız ?
Nasıl bir bakış açısına sahipsin yüzyıllardır birçok insan dolandırılır kimse dolandıralanı hapse atmaz dolandırıcı hapse girer .
Elmira dolandırıcı bu kadar basit .....Benim o anki çaresizliğimi kullandı.
Bana dokanmayan yılan bin yaşasın diyenlerde yılan kadar kötüdür...
Elmiradan ne getirin var yada neden bu kadar takıntılısın bilemicem ama biraz objektif olsan senin için iyi olur bu hayatta .
Suçu yok saymak o suç ortak olmaktır....
Konunun üzerine iyi geldim. Bugün taksimdeyim nerimana gittim sırf muhabbet edeyim kahvesini iceyim biraz kafam dağılsın istedim. Konuşma arasında aklıma burda yazılanlar geldi. Neriman abla bu Emre kim dedim. Gösterdi bana ve hayırdir dedi dedim ki gelen giden bayan müşterilere asılıyormuş ne ayıp birsey dedim. Neriman hakim sok vaziyette emremi imkansız dedi ve emreyi çağırdı bak dinlermisin arkadaşı dedi. Ben başladım konuşmaya Emre dediki olurmu oyle şey ben evli barkli cocuk sahibi bır ınsanım dedi bende dedim ama hakkınızda nasıl böyle birsey konuşuluyor o zaman dedim o da bana majestikte yerine aldıkları cocuğa da Emre diyorlarmış belki o dur bilemiyorum dedi. Bu arada benim konuştuğum Emre 35 yaslarında iri yapılı sacları bağlı hafif boynunda rahatsızlığı sanırsam olan bır kisi. Anlattığım olaya tepkisi konuşmaları bana ağır bır insan havası verdi.
Bence insanlar hakkında yazı yazarken 2 kez düşünülse yazılsa daha iyi olur bunların günahı ağır olur.
Gene de ben bilemem ben sadece sizin rahatsızlığınızı belirtim karşıya ve aldığım cevabı yazdım herkezin vicdanı kendine.
aynen katılıyorum sana zmanı bekledikçe süreç uzuyor artık öyle yapıyorum bazen unutuğum fallar çıkıyor a bunu sölemişlerdi bunu kim söylemişti falan diyorum
Tatlim boynundan sorun olan kisiden bahsediyorum bende majestikte calismisti ordan ayrilmis.. neyse, bunlari duyupta boyle sacma seyler yapmaz bundan sonra umarim. Bide fali da iyi degildi, sana nasil bakti bilmiyorumda.
Bilemem hayatım ne dedi nasıl davrandı sana ben gitmisken sizin adınıza rahatsızlıkları belirttim belki o zamanlar öyleydi yada espirisine yaptı. Herneyse bitmiş gitmiş.rahatsiz olduğunuz bır durum oldugunda önce işletmecilerle konuşulup sonra burdan lanse edilse daha mantıklı ve kimseye haksızlık yapmamış olunur.
Bu arada falına baktirmadim ama Neriman abla tavsiye cok etti bende haftaya gidip merakım gitsin diye baktiracam. Oluyacaksa acımaz suratına bu is olmuyacak dermiş. Neyse bari birde Emre çıktı basıma onu da görelim bakalım :)
Tatlim boynundan sorun olan kisiden bahsediyorum bende majestikte calismisti ordan ayrilmis.. neyse, bunlari duyupta boyle sacma seyler yapmaz bundan sonra umarim. Bide fali da iyi degildi, sana nasil bakti bilmiyorumda.
bende bu adamdan bahsetmiştim boynu rahatsız olan resmen asılıyo bee...ne günahııı...
Valla tatlim ben olumsuz seyler duyunca anlattim kendiminkileride, yoksa umrum olmaz. Cafe falcisi neticede ve fali kaale alinicak gibi degildi, lafsini bile etmeye degmez yani. Sen dene ve gor bakalim sana neler anlaticak.. ama Neriman'i cok ovuyolar ona diyecek sozum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?