Emre hala ordami ya? Bi gun gidip bu adam fal bakmaktan anlamiyor ne isi var diye cikisicam isletmecilerine.. Sarkmasida cabasi, tipine bakmadan bide benim icin siraya giriyolar demezmi iyk!
bende bu adamdan bahsetmiştim boynu rahatsız olan resmen asılıyo bee...ne günahııı...
bencede asılıyoo ya neyse hadi....
Arkadasim, bana yapilmayan birsey icin ben kimseyi suclayamam. Seni tanimam etmem, ben kendi yasadiklarima bakarim. Bana fallari cikmis birisi benim nazarimda bana iyi fal bakmis biridir. Sana gercekten buyumu yapilmis edilmis, madem bir suphen var bunu arastirir bulursun. Para almadan bu isi yapan birisi bulursan bi kontrol ettirirsin. Ben doktora gittigimde dahi second opinion yaptirir baska bir doktora daha giderim, ona gore hareket eden bir insanim. Bir kisinin lafi ile hareket etmem. Bu doktor olsa dahi. Bana hakaret duzeyinde ithamlar etmekten vazgec, ben burda en cok SIK falcilara gitmeyin diyen kisilerdenimdir ve neticelerininde senin yasadigina benzer olaylarla sonuclanicagini savunan biriyimdir. Bu kadar falla icli disli olmamakta fayda var. Ben bana cikan kismi kadar konusabilir ve savunabilirim. Senin yasadigin deneyim bu, benim yasadigim deneyim ise bam baska. Bana saygi duymuyorsan ben sana neden duyayim? Ama ben seninde hatali oldugunu dusunuyorum, cunku kimsenin teshiri altinda kalmadan sen parayi cikarip buyu bozdurmussun. Buyu ustune buyu yaptirmissin (bozdurmak diye birsey yok biliyosun). Burda sana bu konuda tavsiyede mi bulundum? Neden boyle birsey oldugunda bizden fikir istemedin? Hic alakamiz olmayan bir konu hakkinda bana suclayici tonda konusamazsin. Zira sana hic bu konuda fikir vermedim ve Elmiranin bu konuda yardimci olabiliceginide insanlara anlatmadim, kaldiki forumdan ogreniyorum boyle seylerin oldugunu. Ben isteyene dualar gonderdim, rahatlamalari icin meditasyonlar. Senin bana soylediklerine bak birde.
Ben sana kiziyorum sana uzuldugumden. Cok var bu tur seyler yaptiran ve medet uman. Dost aci konusur, cok fazla insanlari uyarmaya calisiyorum fal tecrubeleri olan birisi olarak, iyi gelmedigini fazla baktirmanin ve eninde sonunda buyu ile tanisildigini.. Ben uyarirken, haklisin demedin hic. Kendin yaptirmissin cunku. Simdi ise yaramadigi icin karsi taraf kotu, iyi sonuclansaydi iyi olcakti oylemi? Birakin yahu.
Konuyu okudukça gittikçe daha çok kafama takılan bir şey var fikirlerinizi alayım dedim. Cafe falcısı tabiri... Gördügüm kadarıyla evinde yada dışarda 100 150 liranızı alan falcıyla cafede bu işi götürüden yaparak kazanan falcıdan daha mı iyi ki siz bu işi cafede yapanlara iyi olsa cafede olmaz dı demektesiniz.
sizin iyi falcı kötü falcı ayırım kriteriniz buysa arkadaşlar samimiyetle sölemekteyim ki sadece aile bütcenize açık verdirirsiniz hepsi bu. Bakın gelecegi her zaman söledim sölemeyede devam edecegim tamamen bilmek yaradana has. Şu fal işini abartmadan keyf haline getirerek azaltarak sürdürün. Ve son olarak 150 lira falcıya vermektense sadaka olarak vermenin yarını daha çok göreceginizi bilmenizi isterim. Ha illada ben fal seviyorum diyorsanızda 30 liranın üstüne asla çıkmayın... Saygılar.
Kizlar,
Bu aralar Yesilkoy taraflarindayim, yolda gecerken Beatles Cafe diye bir yer gordum, Derin isimli bir bayan fal bakiyormus. 50 lira dediler, cok ama deneyeyim dedim. Bu arada kadinlar klubune baktim,daha once giden yorum yapan var mi diye, bulamadim birsey. Neyse gelelim konumuza..
Bu fal islerinde 2 temel ayrim var bence, iyi falci-kotu falci ayrimi ve iyi niyetli insan-kotu niyetli insan ayrimi. Oncelikle bana soyledigi hicbir seyin alakasi yoktu (su isi mi yapiyorsun?hayir!sevgilin soyle mi?hayir!ankarayla ne ilgin var?yok!) neyse falin sonlarina dogru senin yildizin cok dusuk,senin hic islerin rast gitmeyecek ama istersen duzeltiriz dedi. Yoo, ben cok sansliyimdir dedim, artik degilsin degismis o dedi. Islerimi Nasil duzeltecegi de soyle: 2 hafiz kiz 1 hafta sureyle benim icin oruc tutup dua edecelermis, sonrasinda hayatim mukemmel olacakmis!Fiyat sadece 280 lira!Saka gibi, uzaktan ne kadar aptal gorunuyorum diye dusunmedim de degil.
Iste bu bana gore hem kotu hem kotu niyetli falci. Aslinda kotu deyip dahi reklamini yapmak istedim ama sakin ha diyim yolunuz duser falan,hic gerek yok.
Konunun üzerine iyi geldim. Bugün taksimdeyim nerimana gittim sırf muhabbet edeyim kahvesini iceyim biraz kafam dağılsın istedim. Konuşma arasında aklıma burda yazılanlar geldi. Neriman abla bu Emre kim dedim. Gösterdi bana ve hayırdir dedi dedim ki gelen giden bayan müşterilere asılıyormuş ne ayıp birsey dedim. Neriman hakim sok vaziyette emremi imkansız dedi ve emreyi çağırdı bak dinlermisin arkadaşı dedi. Ben başladım konuşmaya Emre dediki olurmu oyle şey ben evli barkli cocuk sahibi bır ınsanım dedi bende dedim ama hakkınızda nasıl böyle birsey konuşuluyor o zaman dedim o da bana majestikte yerine aldıkları cocuğa da Emre diyorlarmış belki o dur bilemiyorum dedi. Bu arada benim konuştuğum Emre 35 yaslarında iri yapılı sacları bağlı hafif boynunda rahatsızlığı sanırsam olan bır kisi. Anlattığım olaya tepkisi konuşmaları bana ağır bır insan havası verdi.
Bence insanlar hakkında yazı yazarken 2 kez düşünülse yazılsa daha iyi olur bunların günahı ağır olur.
Gene de ben bilemem ben sadece sizin rahatsızlığınızı belirtim karşıya ve aldığım cevabı yazdım herkezin vicdanı kendine.
selam arkadaşlar öyle bir falcı buldum ki ağzınız açık kalır, hem suya hem tarota bakıyor istanbul anadolu yakasında ben çok gezdım falcı denedım ama bu başkaydı ilk başta bana suya bakmıştı ve bana hiç tanımadıgım bir isim söyledi 3 gün sonra o kişiyle tanıştım sevgılımın eskı kız arkadası cıktı neyse isim cisim veriyor sorularını soruyorsun enerjisi acayıp hiç te öyle cafedekıler gıbı tıpı bozuk urkutucu degıl senın benım gıbı normal bırı içinden soru soruyorsun cevabını verıyor bana dedıklerı dedıgı tarıhlerde olmaya basladı isim cıkınca ve o kişiyle karşılasınca korkudan aradım:)) daha önce gıttıklerım kısa sürüyodu oturmamla kalkmam bır oluyodu bu öyle degıl 1 saate yakın devam edıyor hem su hem tarot fiyat 100 TL gecmış gelecek sorular ısımler su andan merak ettıgın kişi nerde napıyo falan fılan o kadar donanımlı ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM SİZ BENIM GİBİ FALZEDE OLMAYIN ARADA BIR BAKTIRIN AMA VERDIGINIZ PARA DEĞSİN
selam arkadaşlar öyle bir falcı buldum ki ağzınız açık kalır, hem suya hem tarota bakıyor istanbul anadolu yakasında ben çok gezdım falcı denedım ama bu başkaydı ilk başta bana suya bakmıştı ve bana hiç tanımadıgım bir isim söyledi 3 gün sonra o kişiyle tanıştım sevgılımın eskı kız arkadası cıktı neyse isim cisim veriyor sorularını soruyorsun enerjisi acayıp hiç te öyle cafedekıler gıbı tıpı bozuk urkutucu degıl senın benım gıbı normal bırı içinden soru soruyorsun cevabını verıyor bana dedıklerı dedıgı tarıhlerde olmaya basladı isim cıkınca ve o kişiyle karşılasınca korkudan aradım:)) daha önce gıttıklerım kısa sürüyodu oturmamla kalkmam bır oluyodu bu öyle degıl 1 saate yakın devam edıyor hem su hem tarot fiyat 100 TL gecmış gelecek sorular ısımler su andan merak ettıgın kişi nerde napıyo falan fılan o kadar donanımlı ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM SİZ BENIM GİBİ FALZEDE OLMAYIN ARADA BIR BAKTIRIN AMA VERDIGINIZ PARA DEĞSİN
oraya bi ara çok dadanmıştım peline baktırmaya zamanım olmadı orda kısa boylu bi kadın vardı o güzel bakmıştı dileği forumda övmüşlerdi bana birşeyler yazdırdı yazdıkları beni anlatmıyo sanki ve ona kalsa geçen aralıkta yeni sevgilim olacaktı haziran gibi yüzük olacak demişti sevgili yok ve bakalım hazirana kadar evlilik varmı :)
Ben o mesajı senin gibiler yüzünden yazdım,varmış param, inanmışım o an ruh durumum buna müsaitmiş vermişim,sorun değil ....
Ki o günlerde bana ne deseler yapardım aklımı kaybetmiştim resmen .Ben beni terkeden sevgilimin,başkasının kocasının yada beğendiğim adamın peşinden falcılara gitmedim.Durum şu hala bekleyen bir nikah tarihim ,alınmış bekleyen mobilyalarım 2.defa intihar etmiş bir nişanlım var .
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın....
Sorun senin gibiler ,elmira bana yapmadı diyenler .......Sana yapmadı diye Elmira suçsuz mu şimdi ??
Sen yada senin gibiler yaptığını bile bile onu tavsiye ederken vicdanen rahat mısınız ?
Nasıl bir bakış açısına sahipsin yüzyıllardır birçok insan dolandırılır kimse dolandıralanı hapse atmaz dolandırıcı hapse girer .
Elmira dolandırıcı bu kadar basit .....Benim o anki çaresizliğimi kullandı.
Bana dokanmayan yılan bin yaşasın diyenlerde yılan kadar kötüdür...
Elmiradan ne getirin var yada neden bu kadar takıntılısın bilemicem ama biraz objektif olsan senin için iyi olur bu hayatta .
Suçu yok saymak o suç ortak olmaktır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?