İstanbul'da Fal - Falcılar

Emre hala ordami ya? Bi gun gidip bu adam fal bakmaktan anlamiyor ne isi var diye cikisicam isletmecilerine.. Sarkmasida cabasi, tipine bakmadan bide benim icin siraya giriyolar demezmi iyk!

evvet canım hala orda ben baktırmıştım emreye ayrıca 1 dakika bakıyor ve bence hiiç güzelde bakamıyor ben tavsiye etmiyorum yinede siz bilirsiniz....

Kizlar,

Bu aralar Yesilkoy taraflarindayim, yolda gecerken Beatles Cafe diye bir yer gordum, Derin isimli bir bayan fal bakiyormus. 50 lira dediler, cok ama deneyeyim dedim. Bu arada kadinlar klubune baktim,daha once giden yorum yapan var mi diye, bulamadim birsey. Neyse gelelim konumuza..

Bu fal islerinde 2 temel ayrim var bence, iyi falci-kotu falci ayrimi ve iyi niyetli insan-kotu niyetli insan ayrimi. Oncelikle bana soyledigi hicbir seyin alakasi yoktu (su isi mi yapiyorsun?hayir!sevgilin soyle mi?hayir!ankarayla ne ilgin var?yok!) neyse falin sonlarina dogru senin yildizin cok dusuk,senin hic islerin rast gitmeyecek ama istersen duzeltiriz dedi. Yoo, ben cok sansliyimdir dedim, artik degilsin degismis o dedi. Islerimi Nasil duzeltecegi de soyle: 2 hafiz kiz 1 hafta sureyle benim icin oruc tutup dua edecelermis, sonrasinda hayatim mukemmel olacakmis!Fiyat sadece 280 lira!Saka gibi, uzaktan ne kadar aptal gorunuyorum diye dusunmedim de degil.

Iste bu bana gore hem kotu hem kotu niyetli falci. Aslinda kotu deyip dahi reklamini yapmak istedim ama sakin ha diyim yolunuz duser falan,hic gerek yok.

Bana bir ohh ii olmuş demediğin kalmış yazdıklarınla ,kimsenin sana hakaret ettiği yok ......
Sen neden Elmirayı bu kadar savunuyorsun neden ona toz konduramıyorsun ??
Doğrusu bu tavrın çok şüpheli

Konuyu okudukça gittikçe daha çok kafama takılan bir şey var fikirlerinizi alayım dedim. Cafe falcısı tabiri... Gördügüm kadarıyla evinde yada dışarda 100 150 liranızı alan falcıyla cafede bu işi götürüden yaparak kazanan falcıdan daha mı iyi ki siz bu işi cafede yapanlara iyi olsa cafede olmaz dı demektesiniz.

sizin iyi falcı kötü falcı ayırım kriteriniz buysa arkadaşlar samimiyetle sölemekteyim ki sadece aile bütcenize açık verdirirsiniz hepsi bu. Bakın gelecegi her zaman söledim sölemeyede devam edecegim tamamen bilmek yaradana has. Şu fal işini abartmadan keyf haline getirerek azaltarak sürdürün. Ve son olarak 150 lira falcıya vermektense sadaka olarak vermenin yarını daha çok göreceginizi bilmenizi isterim. Ha illada ben fal seviyorum diyorsanızda 30 liranın üstüne asla çıkmayın... Saygılar.

beyoğlunda falcı demet vardı... Aallahımmm o zaten son oldu benim için birdaha fal falan baktırmadım. Resmen aşağıladı bızı. Beni bacak bacak üstüne atma ,kollarını bağlama falan dıye bayagı bır azarladı. 7 dk bakıyormus. Daha 7 dakıka dolmadan (3 dk. falan olmustu) adam geldı süre doldu dedı. çok gıcık olmustum .İnsana terapı gıbı gelen bır olay bana zehır olmustu

Kesinlikle size katılıyorum.Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez..Falcılar sadece öngörüde bulunur.Olup olmaması Allahın takdiri ve nasibine kalmış..Çok fazla abartmamak lazım..o yüzden 20tl üstünde kimseyi denemedim.birtek filiz hanım'a verdiğim 40 tl dışında..Onda da çok merak etmiştim.
Sevgilinizden ayrılmışsınızdır.Bir arkadaşınız der üzülme gelicek,diğeri derki salla gitsin gelmez o diye..zaman geçer birisinde biri tutar..Bana göre fal olayıda böyledir..Ciddi anlamda abartıp büyük paralar kaptırmamak lazım.Çünkü verilen para yüksek olunca insanın beklentisi ve umudu ister istemez fazla oluyor.
Her şeyi tadında bırakmak lazım..

Cok gecmis olsun valla ne diyim.. boyle seylere inanmak cok gereksiz. Insan kendi kendinede dualarla guclenir, ben buna inaniyorum. Ama artik yeter buyu yaptiranlar ve bozduranlarla dolustu forum. Pfff sonra ise yaramadi diye agliyorlar, tabi yaramaz! Bu tip isler de hic birsey karsiliksiz degildir. Eninde sonunda buyu ile alakali islere bulasan herkes buyuk bedeller oder. Hayatinin en guzel doneminde buyuk yikimlara ugrar. Asla bedavaya is yapmazlar ve karsiligini mutlaka alirlar, verdiginiz aracilar degil digerleri alirlar. Anladiniz siz onu! Boyle seylerden korkarim ben, lafsinin bile bu kadar rahat gecmesi bu forumda cok vahim, cok!

Tam üstüne bastın ayağını kaldır! aynen bahsettiğin şahıs, çok sulu bi tip. aklınca fala gelen bayanları çaresiz görüp, Türk filmlerindeki kötü adamlar gibi ayartmaya çalışıyor. Sen bilirsin ama gitmeni tavsiye etmem...

Bu arada cafede 3 vakit Didem'e gittim ve çok beğendim. Tespitleri müthiş, umarım söyledikleride gerçekleşir. Çokta şirin, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya öyle sevimli bi tip geldi bana. Falcı arayanlara tavsiye edebilirim. Hatta gidenlerinde yorumlarını beklerim. Şimdilik hoşçakalın :)

selam arkadaşlar öyle bir falcı buldum ki ağzınız açık kalır, hem suya hem tarota bakıyor istanbul anadolu yakasında ben çok gezdım falcı denedım ama bu başkaydı ilk başta bana suya bakmıştı ve bana hiç tanımadıgım bir isim söyledi 3 gün sonra o kişiyle tanıştım sevgılımın eskı kız arkadası cıktı neyse isim cisim veriyor sorularını soruyorsun enerjisi acayıp hiç te öyle cafedekıler gıbı tıpı bozuk urkutucu degıl senın benım gıbı normal bırı içinden soru soruyorsun cevabını verıyor bana dedıklerı dedıgı tarıhlerde olmaya basladı isim cıkınca ve o kişiyle karşılasınca korkudan aradım:)) daha önce gıttıklerım kısa sürüyodu oturmamla kalkmam bır oluyodu bu öyle degıl 1 saate yakın devam edıyor hem su hem tarot fiyat 100 TL gecmış gelecek sorular ısımler su andan merak ettıgın kişi nerde napıyo falan fılan o kadar donanımlı ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM SİZ BENIM GİBİ FALZEDE OLMAYIN ARADA BIR BAKTIRIN AMA VERDIGINIZ PARA DEĞSİN

ayyyyyyy kimmm kii buuu. hemen inandım çünkü ben. ondan soruyorum.
ben tipi bozuk kafe falcısı hiç görmedim bugüne kadar ayrıca.

anadolu yakasında nerdeymıs yerii benım gıtmedıgım falcı gırıp cıkmadıgım yerde kalmadı husrana ugradıgımda oldu cok sasırtanda ama tıpı bozuga denk gelmedım cok şukur

dilekte herkese evlilik diyor galiba :)).bende yazın nişanlanıyordum güya ama ortada daha bişey yok :)).bence dilek anda ve yakın geçmişte iyi.sanırım ilerisini için de yakın geçmişte gördüklerine dayanarak yorum yapıyor gibi geldi..birkaç defa baktıdım çünkü.öyle birşey sezdim..

Ben mesajını okuduğumda gerçekten çok etkilendim..Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Çok iyi anlıyorum.Çünkü bende çok zor şeyler yaşadım ve insan öyle durumlarda bazen ne yapması gerektiğini bilemiyor gerçekten.Her yola başvurabiliyor .Ben Elmira'yı falan tanımam bişey demek istemiyorum.Sadece sana çok samimi iyi dileklerde bulunmak için yazdım.İçimden geldi..Umarım Yüce Rabbim en yakın zamanda seni dertlerinden kurtarır,sana hayırlısı ile güzel bir yol açar..Dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…