Bu arada cafede 3 vakit Didem'e gittim ve çok beğendim. Tespitleri müthiş, umarım söyledikleride gerçekleşir. Çokta şirin, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya öyle sevimli bi tip geldi bana. Falcı arayanlara tavsiye edebilirim. Hatta gidenlerinde yorumlarını beklerim. Şimdilik hoşçakalın :)
Suan kadikoydeyim ve nil hanımı aramaktayım. Biri nasil ulasabilcegim konusunda yardımcı olabilirmi?
bu arada henüz fikriye hanımın nosunu alamadım bana ulasınca ulastıracağım isteyenlere.
Teli yok mu nil hanımın sende
Canım Nil Hanim çekmekoyde evinde bakıyor.kadikoyde ofisi varmış ama oradan kabul etmiyormuş orda başka is yaptıgı icin. Hemde telefonla randevu seklinde çalışıyor . Sen neden gittinki Kadıköy'e ? Bu arada teli var ama özel mesaj hakkım yok olan arkadaslar atar nunarasini2 gündür yazıyorum numarası icin ancak kimse dönmedi. Bende hem bir arkadasin yazdığı gibi buhraniyeye çıkarken bulayim dedim bulamadim. Eski çalıştığı cafeye gittim belki numarasını verirler diye ancak oda olmadi. Ne diyim şimdi......
Canım Nil Hanim çekmekoyde evinde bakıyor.kadikoyde ofisi varmış ama oradan kabul etmiyormuş orda başka is yaptıgı icin. Hemde telefonla randevu seklinde çalışıyor . Sen neden gittinki Kadıköy'e ? Bu arada teli var ama özel mesaj hakkım yok olan arkadaslar atar nunarasini
ya izinliydim bugün. malum 23 nisan :) bir gideyim dedim bulurum dedim bulamadım :) eve döndüm :)
Ah be cnm oralara kadar yorulmuşsunHerneyse saglık olsun :) Nil hanim'in numarası Mimar34 arkadasımız sana atar onun adına mesaj yazıp rica edersen.
Canım ben gönderdim sana Nil hanımın numarasını özelden..Almadın mı?
tşkler canım ilgin için :) kimseye mesaj atamıyorum ki yeniyim forumda. bir yazısını bulayım atarım :)
Ah be cnm oralara kadar yorulmuşsunHerneyse saglık olsun :) Nil hanim'in numarası Mimar34 arkadasımız sana atar onun adına mesaj yazıp rica edersen.
bu arada senin varmı tanıdığın iyi bir falcı. tahminleri iyi olan :)
Taksim uçurtma kafe Neriman Hanim var su fali iyidir 30 tl fiyatı . Tahminleride fena değildir Deneyebilirsin.
Taksim uçurtma kafe Neriman Hanim var su fali iyidir 30 tl fiyatı . Tahminleride fena değildir Deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?