İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköy' deyim canım. tel veren olmadı tatil günümde öyle bir gezinti oldu benim için :)

Neyse bari havada guzel gezmiş olmussun kadikoy taksim :) bu arada o tarafta civilti kafe Suna Hanim varmış arkadaslar onu tavsiye ediyorlar burdan yada Kafe'de 3 vakit Didem diyorlar ben gitmedim ama istersen denersin sana yakınlar :)

Neyse bari havada guzel gezmiş olmussun kadikoy taksim :) bu arada o tarafta civilti kafe Suna Hanim varmış arkadaslar onu tavsiye ediyorlar burdan yada Kafe'de 3 vakit Didem diyorlar ben gitmedim ama istersen denersin sana yakınlar :)

sen bana senin gidip memnun kaldıklarını söyle :) neriman hanım haricinde :))
ne gezme ne gezme ayaklarım gitti :))

Merhaba arkadaşlar. Ben fala gereğinden fazla meraklıyım. Ya da meraklıydım diyeyim :) 3 senedir gezmediğim falcı kalmadı İstanbul'da. Ama artık gına geldi. Yine de sizinle aklımda kalan ve iyi olduğunu düşündüğüm falcıları paylaşayım.

- Şu sıra gittiğim falcı Irmak. Bir çoğunuz biliyorsunuz sanırım. Travesti kendisi fakat çok tatlı ve çok cana yakın. Konuşması sinir edebilir bazen ama iyi biridir. Şu an Taksim'de evinde bakıyor. 50 lira. Ben memnunum ondan. Yani zaten onun falları bir değişik. 2 senedir onu tanıyorum ve kötü bakıyor diyemem.
- Kimse bahsetmemiş sanırım burada; ben de yeni buldum. Kadıköy'de Barko cafe var. Adamın adı Bülent sanırım, zaten tek bir kişi fal bakıyor. Söyledikleri çıkacak mı daha bilemiyorum fakat iyi bakıyor.
- Yeşilköy'de Gül'ün bana bütün dedikleri çıkmıştı fakat artık onu bulamıyorum.

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Hatırladıkça yazarım :)

Merhaba. Eğer Şebnem'in numarasını bana da gönderirseniz çok sevinirim :)

Bende ella'yı serap diye hatırlıyorum (annesi öyle diyor)

Gül kendine kafe açtı diye aklımda kalmış, forumdan araştırabilirsiniz

Arkadaşlar Erenköy'de oturan Şebnem'in numarasını bana verebilecek biri var mı ? Mesaj ile gönderirseniz çok sevinirim.

marly rumuzlu arkadas, ozel mesaj gonderemiuorum, mullayi sormustunuz, buraya yazdim ama sanirim gormediniz, siz bana ozelden mesaj atip ulasabilecegim bir mail verirseniz bilgi verebilirim

merhaba arkadaslarr .
hafta sonu bir gezıye gıttım turla bır bayanla tanıstım öyle faldan konu acıldı tuzlada bır kadın vardı dedı ben baktırmıstım ona dedı dedım fıkrıye mı adı galıba dedı 3 4 katlı evı var dedı kadın orta yaslı bosanmıss kocasının onu aldatttıgını felan sölemıss harf vermıs bu kadınla felan dıye dogruda cıkmıs ve bosanmıslarr bu kadına nasıl gıdebılırımmm referansla bakıyomruss nasıl gıderım dedım tuzla köprusunden mınubuse falcıya gıtcem dersen bıle goturur dedı ama bana pek ınandırıcı gelmedı munubuss cu nerden bılsın :)

bana bır yol gosterırmısınızz...

arkadaslar benım yazdıklarımı okuyan yokmu acaba ozel mesaj hakkım yok henuz cvb yazamıorum umranıyedeki dideme gidenler yazarlar sanırım yorumlarını msj olan gnderır kızlar ben gnderemıyorummm

yakın zamanda ben gittim ama hala alamadım telini bekleyen arkadaşlar lütfen bana kızmayın dedim ya arkadaş götürdü beni ama haftaya başka bi arkadaşımızı götürme durumum var beni götüren kızla birlikte ben kendim nosunu alır sorar veririm tabi izin verirse sıkıntı olmasını istemiyorum evet referansla bakıyor ama yinede sorarım sizin için. herkes tanıyormuş tuzla da fikriye hanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…