oda yoktu bugün :) kadıköyden taksime geçtim onun için oda yoktu :) emremidir nedir onu teklif etti biri ilgilenmedim :)
Aman iyi ki emreye baktirmamissin :) birde telefonlarını bul netten oyle git :)
Bakırköy' deyim canım. tel veren olmadı tatil günümde öyle bir gezinti oldu benim için :)
Neyse bari havada guzel gezmiş olmussun kadikoy taksim :) bu arada o tarafta civilti kafe Suna Hanim varmış arkadaslar onu tavsiye ediyorlar burdan yada Kafe'de 3 vakit Didem diyorlar ben gitmedim ama istersen denersin sana yakınlar :)
sen bana senin gidip memnun kaldıklarını söyle :) neriman hanım haricinde :))
ne gezme ne gezme ayaklarım gitti :))
:)) Taksim'de birtek nerimani beğeniyorum Kadıköy'de de Angels burcu7 ayda 14 faci gezdim birtek bu ikisini beğendim :)
aklına yatan biri olursa mutlaka yaz :) unutma
Erenköy Şebnem'in telefonlarını size özelden mesajla gönderdim dün, almış olmalısınız. Kapanan, ulaşamadığınız numaralardan biri var mı gönderdiklerimin içinde? Merak ettim... Genelde annesinin telefonundan ulaşılabiliyor Şebnem'e. Eğer köpeği varsa, dha önce kedileri de vardı o Şebnem'dir. Bir de neleri bilmişti sizde biraz paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim bilgiye... Ben Mercan'a baktırmadım. Ella'ya telefonda baktırmıştım. Elmira'ya da geçen yıl telefonda baktırmıştım ama hatırlıyorum Elmira'nın hesabına para gönderirken Serap adı geçmemişti, başka bir isimdi ama hatırlamıyorum şimdi. Hesap akışlarımdan bakarsam çıkar ama Serap değildi.
Merhaba arkadaşlar. Ben fala gereğinden fazla meraklıyım. Ya da meraklıydım diyeyim :) 3 senedir gezmediğim falcı kalmadı İstanbul'da. Ama artık gına geldi. Yine de sizinle aklımda kalan ve iyi olduğunu düşündüğüm falcıları paylaşayım.
- Şu sıra gittiğim falcı Irmak. Bir çoğunuz biliyorsunuz sanırım. Travesti kendisi fakat çok tatlı ve çok cana yakın. Konuşması sinir edebilir bazen ama iyi biridir. Şu an Taksim'de evinde bakıyor. 50 lira. Ben memnunum ondan. Yani zaten onun falları bir değişik. 2 senedir onu tanıyorum ve kötü bakıyor diyemem.
- Kimse bahsetmemiş sanırım burada; ben de yeni buldum. Kadıköy'de Barko cafe var. Adamın adı Bülent sanırım, zaten tek bir kişi fal bakıyor. Söyledikleri çıkacak mı daha bilemiyorum fakat iyi bakıyor.
- Yeşilköy'de Gül'ün bana bütün dedikleri çıkmıştı fakat artık onu bulamıyorum.
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Hatırladıkça yazarım :)
Gül kendine kafe açtı diye aklımda kalmış, forumdan araştırabilirsiniz
didem hanımın telefonunu adresini bana verebilir misin bir de kaça bakıyor. teşekkürler
merhaba arkadaslarr .
hafta sonu bir gezıye gıttım turla bır bayanla tanıstım öyle faldan konu acıldı tuzlada bır kadın vardı dedı ben baktırmıstım ona dedı dedım fıkrıye mı adı galıba dedı 3 4 katlı evı var dedı kadın orta yaslı bosanmıss kocasının onu aldatttıgını felan sölemıss harf vermıs bu kadınla felan dıye dogruda cıkmıs ve bosanmıslarr bu kadına nasıl gıdebılırımmm referansla bakıyomruss nasıl gıderım dedım tuzla köprusunden mınubuse falcıya gıtcem dersen bıle goturur dedı ama bana pek ınandırıcı gelmedı munubuss cu nerden bılsın :)
bana bır yol gosterırmısınızz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?