İstanbul'da Fal - Falcılar

ben serkan beye yaklaşık 2 sene önce gitmiştim. Serkanın 3 harflileri var o an ne düşünüyorsanız onu bile söylüyor...
Dediklerinin hiçbiri olmadı bende ve 2 arkadaşımda . Anlayacağınız paramız boşa gitti. Hiçbir dediğide olmadı maalesef..
Anlayacağın foss ötesi foss.......
Gittiği kafeden önce gelincik kafede çalışıyormuş.
Yoksa sen serkanmısın kendi reklamını mı yapıyorsun !!!

erenköy şebnemi cidden merak ettim gidenler çıktımı falı merak ettim

Bende çok merak ediyorum :) Çok önceden bir arkadaşım baktırıp çok beğendiğini söylemişti. Arkadaşımda numarasını kaybetmiş. Bende şimdi Şebnem'in ismine burada rastlayınca heyecanlandım :)) Umarım bilen biri okur :)

Çok haklısın. Ben ilk Serkan'a Cevizli diye bir yerdi sanırım, orada fal baktırmıştım. Onun cafeseydi. Sonra Maltepe'ye geçti. Anı çok iyi biliyor. Hakkınızdaki bilgileri eksiksiz söylüyor, çok şaşırıyorsunuz fakat gelecek ile alakalı dedikleri yok yani, çıkmıyor. Ki zaten onun falı 10 dakika bile sürmüyor.

İyi akşamlar,

Bu forumu okumaya başladığımda yazanlar, ki çok çok azı burayı takip ediyor artık, fikrini belirtip, çıkan ya da çıkmayan fal haberi verirdi; son 3-4 aydır yazılanlar ya reklam amaçlı diye tartışmaya başlanıyor 2-3 gün aynı tartışma; ya da birilerini karalamak için aynı şeyler yine günlerce yazılıyor.
Neyin suçu ? Kim kimi zorla birine gönderiyor ? Ya da kim kime zorla para ödetiyor ? Elmira ona büyüden bahsetmemiş diye onun suçu ne ?
Ben Elmira'ya baktırdım, çok baktırdım, baktırıyorum ve çıkıyor; Angel Burcu'ya da baktırdım, çıkıyor, gelsin yine baktıracağım; Tirayaki cafe Semra Hanım'a da baktırdım, çok da güzel baktı. Bunun yanı sıra bazıları var ki hem bakamadı hem büyü var dedi, hatta korktum. Ama aklımı kullandım, ne bir daha gittim ne de bir şey yapması için para verdim.
Hepimiz bir türlü acı çektiğimiz ya da olacakları merak ettiğimiz için gidiyoruz. Ben hiç kimsenin çaresiz olduğuna inanmıyorum, ayıp ve günah geliyor bana çaresizlik kelimesi. E bu durumda bana kim zorla bir şey yaptırabilir ki ?
Birilerini kötülemeyi, karalamayı ya da aslında iyi olmayanların reklamını bırakalım artık, burası daha hoş sohbetlerin yapılacağı, çıkan fal haberlerini gülümseyerek okuyacağımız bir platform olsun değil mi ?
Sonuçta birinin falı çıkmadığında bir kere yazmanız yeterli, bence herkes bir kerede anlıyor, sayfalar dolusu meşgul etmeyelim platformu.
Değil mi ?

Sevgiler

didem hanımın telefonunu adresini bana verebilir misin bir de kaça bakıyor. teşekkürler

tatlım telefonu yok ama adresi tarif edebilirim. bakırköyde kitapçılar var istasyonda hemen onun dibinde merdivenler vardır sahile doğru inerken capacity e doğru yani, işte o merdivenlerden inip karşı sokağa düz devam edince sol tarafında, bi binanın bodrum katında küçük bi kafe. sanırım cumhuriyetçi sok. diye geçiyor. belki arzuahl kafeyi biliosan, onun karşı çaprazında da diebilirim.

ben tavsıye etmıstm snrm begenmenıze cok sevndm bnm sureklı olarak gttgm bır falcıdır kendısı . Bana cok cok cok zaman ve tarıh verdı soyle soylıyım bana verdgı zaman ve tarıhler tuttuyodu dedıklerıde oyle %70 oranında

mesela bana 4 ila 8 kasım arasında onu göruceksın bulusucaksınız demisti
4 ila 8 kasım arasında gördum karsıma geldı ama arabasını carptgından bulusamadık gb gb

su aralar bi kac dedıgı cıkmadı ama genel olarak ben begenırım severm kendısını

Benim kafam çok klarışmış durumda. Tam birinde karar kıldığımda, telini sizden birilerinden beklediğimde yeni birileri çıkıyor. Kimin kim olduğunu da şaşırdım sanırım. Yanlışım varsa düzeltir misiniz aşağıda??

1- Fikriye / Tuzla 'da oturuyor??? Referansla bakıyormuş??? Teli olan varsa lütfen versin.
2- Kokosh adlı kullanıcının 250 tl ye bakıyor dediği Kadıköy'de biri var gailba. Ama hiç cevap yazmadı foruma , kim olduğunu ve nasıl randevu alacağımı sorduğumda. Ya da Pendik te. Sanırım isimleri , yerleri iyicene karıştırdım.
3- Nil Bakırköy???
4- Bir de Didem ? Gizem çıktı Erenköy'de sanırım

Bunlardan tavsiyeleriniz ve teli olan varsa bekliyorum.

:18:

Bahsettiğiniz Neriman'ın tipi nasıl?? Hafif çingene gibi mi?? Merak ettim

evet kilolu bir bayan ve esmer bı bayan

mor rengı cok yakısır kendısıne ve mavı tonları

eflatun gök mavısı tonları..

suan bunu yazarken showda bugun ne gysemn tekrarı var da

1- evet fikrıye tuzlada oturuyor ve referansla bkıyor henuz numarası bulunamaadı
2 -250 tllık falcı hakknda bırsey dıyemıyorum sadece cok ıyı dusunmelısıın.
3-nil çekmekoyde yasıyor evınde bakıyor ama kadıkoyde ofisi var ofisi bır han ın ıcındeyms orda bakmıyormus artık dıyorlar
4 - didem hangı dıdem bılmıyorm ama erenkoyde sebnem varmıs
:44:

Sana kesinlikle katiliyorum. Her koyun kendi bacagindan asilir. Sonra gelip demogoji yapmarak dikkat cekenleride anlamiyorum, SIKINTIMIZ olmasa burda olmazdik, herkes burda esit bana gore. Fazla paralar verirler uyaririz, buyulere bulasmayin der uyaririz, ama dinlenmeyip yapiliyorsa da, kimse "beni kandirdilar.." diyip buraya gelip aglamasin lutfen. Kaldiki dogru olup olmadigi bile belli olmayan birseyden bahsediyoruz.

cnm bende dün duydumm o 250tl bakan bayan adı betüşmüş sanırım ama bıras dusunduruyor fıyat...nil hanıma gıtmek istedım hala kararsızım ümraniye dideme gittimm o gercekten ıyıydii tavsıye ederımm

Merhaba. Didem diye birinden bahsetmişsiniz Ümraniye'de. Yeri tam olarak nerede acaba ? Bir de Nil hanımın numarası sizde var mı ?

Teşekkür ederim canım cevabın için bu hafta sonu gidiyim diyorum

ben avrupa yakasındayım metrobsle gıttımm dideme umranıye cakmakta canım cızerek ve kahve falı bakıyoo ıkısı 40tl bakıoo ben memnun kaldım yaklasık 40 dk 1 saate yakın bakıo nil hanımda karar veremedıgım ıcın henuz gıtmedım daha numarası var ama ozel msj hakkım yok senın varsa mailını gonderebılırım nıl hanımn numarasını

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Siteye yeni üye oldum ben de, malesef mesaj gönderme hakkım daha yok. Peki Didem cafede mi bakıyor ? Randevu alıp mi gitmemiz gerekir ? Çok soru sordum :)

Biri gorene kadar her gun yazacagim :) Erenkoy Sebnem'in numarasini bilen biri varsa eger bana ulastirirsa cok mutlu olacagiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…