İstanbul'da Fal - Falcılar

Allah tamamına erdirsin arkadaşım

bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum filiz hanıma :)

didem ile filiz arasındayım :) 20 tl ye bakarlarsa gıdıcem :) yoksa taksıme gıtcem mecburen :)

canım burda ıkı didem oldu sanırım benımm gıttıgım didem umranıyede yeri ben fıyatta bısey dıyemem ciziyo tarot ve kahve ye bakıo 40 tl bılıyorum hepsı ama konusursan ne der bılmıyorum gercekten

bırde yıne bıldırım geldı ben msj gnderemıoyorum kızlar numara gnderecegım bı maıl yazarsanız oraya gnderebılırım bılgınız olsun

Merhaba,

Uzun zamandır takip ediyorum yazıları, burdan okudugum çoğu falcıya gittim ama hepsi boş!!! Dedikleri çıkan tek falcı bile hatırlamıyorum!!! An bilmek onemli değil, hisleriyle birkaç şey tutturmak onemli olan.Çok param gitti yazık valla...

sen elmirayı beğenmiş olabilirsin angel burcuyu tanımıyorum elmiraya bende baktırdım bana büyü var dedi ve arkadaş elmira kurbanı olduğunu yazmış haklı bence o yazdıkların çok saçma bana göre tabiki burası hoş sohbet yeridir ama geçmişteki yazılara bakarsan anlarsın elmira büyüden bahsetmiyor zannediyorsun baya kişiye söylemiş bunları üyelerden gördüm ben bunu yazıyorumbu arada bu arkadaş elmiraya neden güvendi acaba tabiki o kadar kişi övdü bende gittim arkadaşımda ve bu forumdaki herkes gitti o kadar parayı vermiş arkadaş dolandırıldıgından bahsediyor senin yazdıklarına bak bence biraz saçma konuşmussun ksb

Arkadaşlar Erenköy'de oturan Şebnem'in numarasını bana verebilecek biri var mı ? Mesaj ile gönderirseniz çok sevinirim.

canım sen bana ırmagın numarasını verimisin birde bu şebnem nerde bu avcılarda değil dimi çok şebnem duydum birde baktırırsan yazarsın merak ettim :)

Bahsettiğiniz Neriman'ın tipi nasıl?? Hafif çingene gibi mi?? Merak ettim

eskiden majestic diye bir yerdeydi şuan nerde bilmiyorum esmer kilolu evet çingene gibi 40 yaşlarında var sanırım ben baktırmadım iyi olduğunu duydum nerde ordugu hakkında bi bilgim yok ama genelde iki kişiye birdende bakıyormuş eskiden benim arkadaş eşiyle gitmiş ikisine birden bakmış ikiside etkilenmiş

eskiden majestic diye bir yerdeydi şuan nerde bilmiyorum esmer kilolu evet çingene gibi 40 yaşlarında var sanırım ben baktırmadım iyi olduğunu duydum nerde ordugu hakkında bi bilgim yok ama genelde iki kişiye birdende bakıyormuş eskiden benim arkadaş eşiyle gitmiş ikisine birden bakmış ikiside etkilenmiş

canım sen bana ırmagın numarasını verimisin birde bu şebnem nerde bu avcılarda değil dimi çok şebnem duydum birde baktırırsan yazarsın merak ettim :)

İrmak'in numarasi var bende ama ben daha mesaj gonderemiyorum canim :/ Mailini falan bana yazabilirsen ordan yollayabilirim. Sebnem Erenkoy'de olan. Avcilar'da bahsettigin Sebnem'i de sanirim taniyorum ben :) Cafe sahibi hatta, sarisin. Eger oysa uzak durun ordan diyebilirim :) Erenkoy'de olan Sebnem'e yarin veya persembe gunu gidecegim ben. Gider gitmez yazarim buraya :)

Mesajinizi aldim fakat mesaj gonderemedigim icin cevap veremiyorum. Ben su an Umraniye'de ki Didem'i bekliyorum :) Saat 7'de randevumuz var. Bana mesajla mail adresinizi gonderirseniz eger mail ile numarasini yollarim size. Fal baktirdiktan sonra da yazacagim nasil oldugunu :)

Hanımlar bir süre önce melekler kahvesi gülşen'in baktığı falda dediği bir şey daha çıktı. Paylaşmak istedim bilginize...

ben de filiz hanıma gittim ve memnn kaldım. umarım bana söyledikleri de çıkar. senin adına da çok sevindim

2 ay sonra konusacaksınız, 3 vakte kadar evlenıyorsun.
bıktım artık.
o benım kaderim miş,hepsi oyle dıyor, ha tabi adam, kültürsüz eğitimsiz tek işi para yemek olan zavallı, konusmasını oturmasını bılmeyen bir kadınla birlikte yaşıyor.
ne falmıs be.
bız evlenıcekmısız nisanda.
tabı tabı. bende cıkıyor dıyorum fallar, kazıkları yıyıp oturuyorum yerıne.
cıkan fal haberı mı beklıyorsunuz. bıldıgım, butun kufurleri aynı anda peşpeşe yüzüne söyledim. cıktı heralde falı, goruseceksınız demıstı
allah hepsının belasını versın.
fallara ınan benım en cok.

Sevgili kulkedisi,

Cok iyi niyetlisin arkadasim sen =).. Git bir Bursa'da falcilar olan basliga bak, ulu orta ne dolaplar donuyor bir bir gor. Burda 75 lirayi bosa verdigini savunan kisiler orda hocalara 200'er liralari verip dua filan aliyor, bakim yaptiriyor! Kimse kimseye zorla birsey yapamaz, kanacak gozde yok kimsede sen merak etme. Iyice incele forumu, teker teker kimler neler yapiyor bak gor, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bugün Ümraniye'de Didem'e fal baktırmaya gittim. Evi bana daha yakın olduğu için evinde baktı. Karalama ve kahve, 40 lira. Açıkçası ben memnun ayrıldım oradan. Birincisi, elektriği çok iyi. Yani en azından bana iyi geldi. Güler yüzlü, içten bir bayan. Falı kısa da sürmüyor. Zaten hakkımda söylediği şeylerin hepsi yaşadığım ve olan şeyler. Hiç uydurduğunu düşündüğüm an olmadı. Dedikleri için de bekleyeceğim tabii. Sonuç olarak ben memnun kaldım, tavsiye ederim sizlere de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…