Erenkoy Şebnemin numarasını bana da göndermeniz mumkun mu acaba? Bendeki numarası kapanmış cok uzun zamandır bulmaya çalışıyorum. Gönderirseniz cok sevinirim gercekten.
daragaya7 sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bendeki numaralar ikisi de değilmiş. En kısa zamanda tekrar gideceğim Şebnem'e, giden arkadaşlarım da tekrar gitmek istiyordu ama bir türlü bulamamıştık. Çok sağol gerçekten. Baktırınca bilgi veririm sana da. Özle msj hakkım yok henüz kusura bakma o yüzden özel msj atamadım. Görüşürüz..
bu kadar yüklü paralar vermeyı göze alınca ınsanlar falcılarrda yükseltiyoda yükseltıyo .. Anlamaya calısıyorum bunu cok buyuk paralar veriliyor sonucta ama bu çok büyük bir risk ve olmaması durumunda buyuk bir hüsran . Seni dipten cıkarmak ıcın verdıgın para gttıgın falcı umudun vs vs cıkmaması durumunda daha cok canını yakıyor ve daaha cok dıbe sürüklüyor. bnce cok dusunulmesı gereken bir sey bu .
Umarım daha iyi birşeylere vesile olur eşinin işini bırakması. Çok enteresan. Demekki gururuna dokunmuş birşeyler. Bazen de firmalar insanları bazen sıkıştırıyor, resmen mobing de yapıp, tazminat falan almasın diye insanı sıkıştırıyorlar. Herşey en iyisiyle sonuçlanır inshallah.
Maalesef benim de mesaj hakkım yok daha. Haber ver bir gelişmeler olunca olur mu?
Özür dilerim ama bir falcı tarafından dolandırıldınız ise defalarca büyü hakkında ben burada yazmayın dedikçe yazdınız ise bunu burada afişe neden ediyorsunuz ?
Afişe etmek mi paylaşmak mı doğru ifadedir? Defalarca paylaşması yerine yapması gereken HUKUKİ işlem başlatmak. ÖRNEK teşkil etmeli... Belki de canı yandığı için başkaları da KULLANILMASIN ve CANLARI YANMASIN düşüncesiyle paylaşıyordur.
Avukata buyu bozdurdum derken ki ifadeyi merak ediyorum. Bu arada arkadasina avukat parasinida sen verirsin, cebinden oduyecek gibi rahat konusmakla olmuyor bu isler.
Rica ederim ne demek, iyidir Şebnem gerçekten, umarım güzel ve keyifli yorumlar yapar sana ve arkadaşlarına...
Bilmiyordum cafe açtığını. Teşekkür ederim, ben bir bakarım.
Merhabalar Gül hanımın metnini onceleri çok duydum fakat çalıştığı kafeyi aradığımda artık bakmıyor dediler bulursanız bana da haber verir misiniz?
Çok teşekkürler
ben tavsıye etmıstm snrm begenmenıze cok sevndmbnm sureklı olarak gttgm bır falcıdır kendısı . Bana cok cok cok zaman ve tarıh verdı soyle soylıyım bana verdgı zaman ve tarıhler tuttuyodu dedıklerıde oyle %70 oranında
mesela bana 4 ila 8 kasım arasında onu göruceksın bulusucaksınız demisti
4 ila 8 kasım arasında gördum karsıma geldı ama arabasını carptgından bulusamadık gb gb
su aralar bi kac dedıgı cıkmadı ama genel olarak ben begenırım severm kendısını
canım cok saol dusuncen ıcın bende anladım didem hanımı ılk kuzenım soledıı o sekılde gıttık beraber benım herzamn yaptıgım seydır yuzugumu cebıme koymak bakarken yuzugunu cıkart cebınden dedıı bana ılk oylee sasırdımm zatenn sonrada evlılıgımle alakalı bazı durumlarda cok basarılıydı yasadıklarımı bırebır sıraladı bana hemen arkasından esımın durumunu ısını anlattı ve pat işi bırakacak dedıı o ara ıcımden gectı ışte burası yanlıs tutmaz dıee sabah bı tel esım ısı bıraktım dediii bı kac sorun olmus sanırım ısyerınde cıkmıss bakalım nolcak bende oylee dusundumm ama esıme solememıstım o kısmını... didem hanımı gercekten begendım yarın ıcın randevu aldımbıdaha gıtmek ıstıyorumm...canım benım ozel msjım yok malesef gonderemıorum ama senın varsa maıl adresını yazarsan gnderebılırım
betüş dıe duydum adını kadıkoydeymıs ama 250 dıeduyunca hıc sorma geregı duymadım gercekten bılgılerını :)
Afişe etmek mi paylaşmak mı doğru ifadedir? Defalarca paylaşması yerine yapması gereken HUKUKİ işlem başlatmak. ÖRNEK teşkil etmeli... Belki de canı yandığı için başkaları da KULLANILMASIN ve CANLARI YANMASIN düşüncesiyle paylaşıyordur.
Aynen aynen.. fiyatlari duyunca dudagim ucukluyor. Yok artik garantisi olmayan birsey icin bu kadar para dokmek akil kari degil. Fiyatlarin yukselmesi tamamen bizim sucumuz. Birde bir olay var, tam olarak cikip cikmayacak bir fal icin, ayyyy sevgilim bana kizdi fal cikmadi tarzinda yorumlarda cok gereksiz. Durun yahu bir bekleyin, bakalim zaman ne gosteriyor. Ben mesela fali birakali bayagi oldu ve zaten fal baktirmama gerek kalmiyor. Kafam da herhangi bir soru isareti yok, hersey olmasi gerektigi gibi, yeni seyler oluyor yasiyorum ve hayatin akisina birakiyorum kendimi. Fal baktirinca sanki basa sariyomussun gibi oluyor. Yani onca zahmet ve eziyet bosuna yasanmis gibi. Oysaki ciktikca baktirilsa iste o zaman hem zaman olarak yerinde olur, hemde gelecege donuk, suan yasadigimiz seye en az zarar vererek hareket etmis oluruz.
filiz hanımın nosunu ben de alabilir miyim lütfen?bii de neye baktıralm?
ya bir kaç sene önce kahve dahil 7,5 tl ye fallar bakılıyordu şimdi inanılmaz rakamlar. bunlara biz sebep olduk sanırım ne isterlerse aman bize beklediğimiz bir iki kelime söylesin diye verdik sonuç fal için 250 tl ler isteniyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?