İstanbul'da Fal - Falcılar

Erenkoy Şebnemin numarasını bana da göndermeniz mumkun mu acaba? Bendeki numarası kapanmış cok uzun zamandır bulmaya çalışıyorum. Gönderirseniz cok sevinirim gercekten.

daragaya7 sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bendeki numaralar ikisi de değilmiş. En kısa zamanda tekrar gideceğim Şebnem'e, giden arkadaşlarım da tekrar gitmek istiyordu ama bir türlü bulamamıştık. Çok sağol gerçekten. Baktırınca bilgi veririm sana da. Özle msj hakkım yok henüz kusura bakma o yüzden özel msj atamadım. Görüşürüz..

Rica ederim ne demek, iyidir Şebnem gerçekten, umarım güzel ve keyifli yorumlar yapar sana ve arkadaşlarına...

Aynen aynen.. fiyatlari duyunca dudagim ucukluyor. Yok artik garantisi olmayan birsey icin bu kadar para dokmek akil kari degil. Fiyatlarin yukselmesi tamamen bizim sucumuz. Birde bir olay var, tam olarak cikip cikmayacak bir fal icin, ayyyy sevgilim bana kizdi fal cikmadi tarzinda yorumlarda cok gereksiz. Durun yahu bir bekleyin, bakalim zaman ne gosteriyor. Ben mesela fali birakali bayagi oldu ve zaten fal baktirmama gerek kalmiyor. Kafam da herhangi bir soru isareti yok, hersey olmasi gerektigi gibi, yeni seyler oluyor yasiyorum ve hayatin akisina birakiyorum kendimi. Fal baktirinca sanki basa sariyomussun gibi oluyor. Yani onca zahmet ve eziyet bosuna yasanmis gibi. Oysaki ciktikca baktirilsa iste o zaman hem zaman olarak yerinde olur, hemde gelecege donuk, suan yasadigimiz seye en az zarar vererek hareket etmis oluruz.

tamam canımm haberdar edıcem senıde..

Özür dilerim ama bir falcı tarafından dolandırıldınız ise defalarca büyü hakkında ben burada yazmayın dedikçe yazdınız ise bunu burada afişe neden ediyorsunuz ?

En sonunda mantikli birsey soyleyen cikti.. Fali cikmayanlar sirayla tasliyor falcilari, ama fallari yinede boyle yaparak cikmayacak.. manasiz bir tartisma ve gereksiz polemikler zinciri..... zaten falin garantisi olsaydii ohooooooo, nerelere gelmistik simdiye

Bunun bilincinde degilse insan bence hic fal baktirmamali, zaten bu forumda buyu lafsi nasil oluyorda yuz kizarmadan bu kadar rahatlikla konusulabiliyor anlamis degilim vesselam

Avukata buyu bozdurdum derken ki ifadeyi merak ediyorum. Bu arada arkadasina avukat parasinida sen verirsin, cebinden oduyecek gibi rahat konusmakla olmuyor bu isler.

Gene dayanamadım ve yazmadanda duramadım. Burası bir paylaşım alanı ve herkes istedigini saygı çerçevesi ve site kuralları dahilinde yazmakta özgür. Buraya kadar herkes hem fikir sanırım şimdi beni rahatsız eden olaya geleyim. Sevgili genç arkadaşlar neden konular kişiselleşmekte ve yargılamalar acımasızlaşmakta biri tüm iyi niyetiyle yaşadıklarını yazdıgında.

Kişi hata yapıp ders almış ve dahası bunu burada açıklıycak yürekliligi göstermişken yargılamak kınamak aa ne ayıp nidaları atmak yerine insanların bir birine destek olması için oluşturulmuş bu platformda birazcık empati yapsak daha güzel olmaz mı? Akıl verelim okey yol gösterelim amenna.... Ama bunu yaparken alaycı igneleyici dahası açık yüreklilikle paylaşımda bulunmuş olanı kırmak yaralamak neden?

Her biriniz kabul edin yada etmeyin falkoliksiniz arkadaşlar. Ben artık baktırmıyorum diyip şükredenin bile bu satırları takipetmesinin altında birazda acaba iyi yeni harika biri varmı düşüncesi yatmakta degil mi hadi dürüst olalım.. O nedenledir ki lütfen cuvaldız batıralım ok ama igneyi kendimize batırdıktan sonra saygılar...

Avukata buyu bozdurdum derken ki ifadeyi merak ediyorum. Bu arada arkadasina avukat parasinida sen verirsin, cebinden oduyecek gibi rahat konusmakla olmuyor bu isler.

Önce USLUP SORUNUNUZU DÜZELTİN. Herkesin yeterince yaşanmışlığı ve deneyimi var. TOPU TACA ATMAK, arkadaşın cebinden "ödÜyecek " olduğu avukat parasına acımak mı Elmira'ya zarar gelmesin aman mı??? Ailemde yeterince hukukcu var, CEZA HUKUKU uzmanı var, bir şey yazıyorsam kime neyin nasıl anlatılacağının bilincinde olarak yazıyorum. Cebimden ödüyecek gibi mi yoksa cebimden ödeyecek gibi mi rahat konuşuyorum bunu da siz bilemezsin.

Ayrıca herkese hayat dersi vermekten uzak durmanızda yarar var, yazdığınız mesajlar fazlasıyla USLUP SORUNLU ve SALDIRGAN ifadeler içeriyor. Satır aralarına bakmayı bilenlerler için başka şeyler de söylüyor mesajlarınız. Dingin ve her şeyi akışına bırakmış bir ruh halini yansıtmıyor. Arkadaş yaşadığını paylaşmış, bir kaç defa da paylaşmış olabilir, bir defaya mahsus da paylaşmış olabilirdi, ortada bir gerçek var, FAL bakımı dışında ART niyetle, ruhsal çöküntü yaşadığı bir dönemde DOLANDIRILMIŞ. Elinde belgesi de var.
Neyin kolay neyin zor olduğu HUKUKİ süreç başladığında CEZA HUKUKU neyi ön görüyorsa iki taraf da yaşar ve görür.
Siz arkadaşı defalarca hatalı uslubunuzla eleştirip arkasından da bu mesajı yazarak zaten satır arasında sergiliyorsunuz duruşunuzu.
Elmira açısından kara göründü sanırım, artık pek müşteri çıkmaz buradan, siz de çok baktırmıyorsunuz artık, ne olacağı belli olmayan bir eylem için çok büyük paralar vermeye gerek yok ne de olsa:))

:131: O degil de, hakli olmak hic istemezdim ama fazla falin sonu bu sanirim. Insanlarin ugrastigi seylere bakinca disarsan soyle, her koyun kendi bacagindan asilir diyebiliyorum sadece. Ben bu foruma biraz muhabbet, biraz iyimserligimden yardim etmek (o kisiler bilirler beni) birazda cikan fal haberi okumak icin gelirim. Zaten falimin bir kismi cikmis biri olarak yeni bir falci arayisina girmem, hem buyunun bozulmamasi icin, hem de gereksinim duymam, gereksiz seylerle kafamin bulanmasini istemem. Bu ara da herkes cahil degil ve herkes kimin ne maksatla ne yazdigini ve ne dusundugunu iyi bilir. Kimin ne yapacagini ve yapamayacagini, kimin yalan soyledigini yada soylemedigini. Bir laf daha vardi soylemek istemiyorum. Uslubum ukala gelebilir, ama hakliyim, hak vermeyenlerde ileride verecekler bununda farkindayim.

Son düzenleme:
Topik müdavimlerinin pek çoğu site kurallarını ezbere bilecek kadar eski üyeler olmasına rağmen, hala ikili tartışmaların olmasını ve topikteki uyarı yazılarımızın kulak arkası edilmesini anlamış değilim.

Lütfen ya kurallara uyunuz, ya da en azından topiğe yazılmış uyarıları dikkate alınız zira kurallara uymayanlar uyarı alacaklardır.

Merhabalar Gül hanımın metnini onceleri çok duydum fakat çalıştığı kafeyi aradığımda artık bakmıyor dediler bulursanız bana da haber verir misiniz?
Çok teşekkürler

gül hanm kendı kafe acmıs dedıler en son burda

bence tekrar dusunmelısınız gül hanımı cunnku gül hanım cok kısa bakıyormus ve gelıcem diyip gelmıyormus bircok sey söylendi gül hanım hakkında cogu ffalının kısa oldgu ki arkadasımda dedı cok kısa dıye diğer seylerde ilk baktıgındakı gb bakmadıydı..

merhaba bu didem değiniz kişi nerde bakıyor?kaça?merak ettim..

merhaba bu didem dediğiniz kişi ümraniye deki didem mi yoksa bakırköyde ki mi?

Her zaman derim az laf çok iş....

Aslında en büyük suçlu umutlarını bu dolandırıcılara malezeme yapanlardır.

ya bir kaç sene önce kahve dahil 7,5 tl ye fallar bakılıyordu şimdi inanılmaz rakamlar. bunlara biz sebep olduk sanırım ne isterlerse aman bize beklediğimiz bir iki kelime söylesin diye verdik sonuç fal için 250 tl ler isteniyor artık

Vermiyceksiniz arkadaşlar.. Arz ve talep işi bu bir falcı ismi yazılıyo yazan kim belli degil belkide falcının ta kendisi ve bakıyorum direk en az 3 kişi numarası ne demekte. Bu gün 250 lira bir ailenin bir haftalık mutfak masrafı. Tamam keyf alabilirsiniz yada zordasınızdır bir kaç iyi söz duyma isteginiz vardır bunu anlıyabilirim ancak bu fahiş fiyatlarla baktırmayın. Baktıran olmazsa fiyatlar geri çekilir. Saygılar.

merhaba

avcılarda pelın dıye bırı varmış bir arkadasa bakmıs ama o hatırlamıyo googledende baktım bulmadım bilen var mı arkadasıma evlenecegı kısıyı sölemıss şu an kı kocasını yanı herseyı bıldı dıyo merak ettım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…