İstanbul'da Fal - Falcılar

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Siteye yeni üye oldum ben de, malesef mesaj gönderme hakkım daha yok. Peki Didem cafede mi bakıyor ? Randevu alıp mi gitmemiz gerekir ? Çok soru sordum :)

yok canım umranıyede ofısı var aksam 5e kadar ordaymıs besten sonra evde bakıyomus aradım az once yarın yıne gıdıcem bekledıgım tarıhler vardı malesef az once o haberıde aldık eşin işten ayrılcak dedıgınde ıcımden olucak seymı adam 8 yıldır aynı yerde dedım esım bugun hıc yok yere işi bırakmıs randevu aldım az once bende yıne gıdıcem canım cok sıkkın

burda gıden arkadaslar var onlar gnderır numara canım
 


merhaba bu tarhlerı veren nil hanım mı didem hanım mı :)
 
daragaya posta alamıyorsun,çünkü posta kutun dolmuş,mümkünse bi kaç mesaj siler misin?Aksi halde sana mesaj göndermek mümkün olmuyor,hoşçakal...
 

Aa cok uzuldum canim. İnsallah hayirlisi olur sizin icin:/ Bende gitmek istiyorum fakat numarasi yok iste. Acaba twitter ismimizi falan paylasabiliyor muyuz burda ? Oradan iletisime gecsek.
 
Biri gorene kadar her gun yazacagim :) Erenkoy Sebnem'in numarasini bilen biri varsa eger bana ulastirirsa cok mutlu olacagiim :)

Ben özel mesaj yazdım cevap gelmedi mi? eğer gelmediyse mail adresini yazarsan gönderebilirim Sebnem'in numarasını, bir üye ulaşamıyorum numarası değişmiş yazmış ama annesinin numarası da var 2 numara var, hangisi kendi numarasıydı hatırlamıyorum, denersiniz.
 

Hayir mesajiniz malesef gelmedi. Ben henuz mesaj gonderemiyorum. Sanirim sizin mesaj kutunuz dolmus, biri biraz once oyle yazmisti.
 
Ben simdi bugun ya Nil hanimi ya da Didem hanimi arayacagim ? Siz hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar ? :)
 
Hayir mesajiniz malesef gelmedi. Ben henuz mesaj gonderemiyorum. Sanirim sizin mesaj kutunuz dolmus, biri biraz once oyle yazmisti.

Sanirim mesaj gelmeyecek. Ben buraya mail adresimin basini yazayim. Umarim silinmez :)xxxxxxxxxxxxxxx tirnak icinde olan kisim. Devami da en bilinen mail adresi :) Sebnem'in numarasini buna atarsaniz cok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:



selamlar bende mehtapa girmek istiyorum fakat numarası yok...lütfen bilen varsa banada söylesin.......yada gidilmeli mi ??
 
Arkadaşlar merhaba geçen ay ben filiz hanıma gittiğimi söylemiştim çıkarsa yazarım demiştim. Ben 8 aydır hamile kalamıyordum bana sen bu ay hamile kalmazsan ben bu mesleği bırakırım demişti geçen gün dr gittim 3 haftalık hamileyim :)) bu ve diğer söyledikleri aynen çıktı su falında daha başarılı sanırım aynen oldu söyledikleri
 
canım ben nıl hanıma gıtmedım daha bunları soyleyen didem hanım bana :)


:) didem bakırköyde capaciyt nın orda kafde 3 vakıt mı ne degılmıydı :) filiz mıydı acaba o kafam karıstı. ayy cok kafam karıstı :)


bı acıklık getırebılırımısınızz ben gıtmek ıstıyorumda 40 tl veremem nıl hanıma :)20 tllık bır sey bakıyorumm 3 arkadas baktırcaz :)
 

Cıvıltı kafe Suna var . 20 ytl.
fena değildi. arkadaşımın arkadaşına çıkmış bazı şeyler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…