Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Siteye yeni üye oldum ben de, malesef mesaj gönderme hakkım daha yok. Peki Didem cafede mi bakıyor ? Randevu alıp mi gitmemiz gerekir ? Çok soru sordum :)
yok canım umranıyede ofısı var aksam 5e kadar ordaymıs besten sonra evde bakıyomus aradım az once yarın yıne gıdıcem bekledıgım tarıhler vardı malesef az once o haberıde aldık eşin işten ayrılcak dedıgınde ıcımden olucak seymı adam 8 yıldır aynı yerde dedım esım bugun hıc yok yere işi bırakmısrandevu aldım az once bende yıne gıdıcem canım cok sıkkın
burda gıden arkadaslar var onlar gnderır numara canım
merhaba bu tarhlerı veren nil hanım mı didem hanım mı :)
yok canım umranıyede ofısı var aksam 5e kadar ordaymıs besten sonra evde bakıyomus aradım az once yarın yıne gıdıcem bekledıgım tarıhler vardı malesef az once o haberıde aldık eşin işten ayrılcak dedıgınde ıcımden olucak seymı adam 8 yıldır aynı yerde dedım esım bugun hıc yok yere işi bırakmısrandevu aldım az once bende yıne gıdıcem canım cok sıkkın
burda gıden arkadaslar var onlar gnderır numara canım
Merhaba. Didem diye birinden bahsetmişsiniz Ümraniye'de. Yeri tam olarak nerede acaba ? Bir de Nil hanımın numarası sizde var mı ?
Biri gorene kadar her gun yazacagim :) Erenkoy Sebnem'in numarasini bilen biri varsa eger bana ulastirirsa cok mutlu olacagiim :)
daragaya posta alamıyorsun,çünkü posta kutun dolmuş,mümkünse bi kaç mesaj siler misin?Aksi halde sana mesaj göndermek mümkün olmuyor,hoşçakal...
Ben özel mesaj yazdım cevap gelmedi mi? eğer gelmediyse mail adresini yazarsan gönderebilirim Sebnem'in numarasını, bir üye ulaşamıyorum numarası değişmiş yazmış ama annesinin numarası da var 2 numara var, hangisi kendi numarasıydı hatırlamıyorum, denersiniz.
Gönderdim sana canım her ikisinin de numarasını..mesaj kutuna bak..almış olman lazım..
Hayir mesajiniz malesef gelmedi. Ben henuz mesaj gonderemiyorum. Sanirim sizin mesaj kutunuz dolmus, biri biraz once oyle yazmisti.
Yukarida yanlislikla kendimi alinti yaptim :) Yazdigim sizeydi.
Bir köşe yazarının yazısında bahsedilmiş bu Mehtap adındaki kadından... Ve çok merak ettim içinizde giden oldu mu hiç? Telefonunu ele geçirdim bir şekilde, 100 liraya bakıyormuş... Deneyen var mıdır acaba bizden?
Bahsettiğim yazıyı da kopyalayalıp yapıştırıyorum buraya...
Bir gazeteci arkadaşımla yemekteydim. Fal muhabbeti açıldı ve ben de bu duyduklarımı anlattım. Saat 20.30'da 'Hadi gidelim' dedi. Koşturarak gittik. Adresi bulduk, kapı açıldı ve içeriden iki tanıdık isim çıktı. Suratlarımızda bir gülümseme... Ben teyit alacağım ya, 'Nasıldı?' dedim. 'Çok başarılı' dedi. Girdik içeri. Benim notlarımı o, onun notlarını ben alacağım. Kahvemizi içtik. Sonra bana anlatmaya başlayınca gözlerim büyüdü... Arkadaşıma öyle bir isim söyledi ki, o ismi bilmek imkansız. Telaffuzu bile zor. Tek tek yazdık her şeyi. Sonra zaman içinde ben kapısını hep çalar oldum. Beni Hüsrev Gerede Caddesi'nde görürseniz, bilin ki Mehtap'a gidiyorumdur.
Dedim ya, gel zaman git zaman, ünlü yazarlar, modeller, iş adamları, sanatçılar, gazeteciler, en ünlü isimler Mehtap'ta. Mehtap fal bakmıyor, psikolojik destek veriyor gibi.
canım ben nıl hanıma gıtmedım daha bunları soyleyen didem hanım bana :)
:) didem bakırköyde capaciyt nın orda kafde 3 vakıt mı ne degılmıydı :) filiz mıydı acaba o kafam karıstı. ayy cok kafam karıstı :)
bı acıklık getırebılırımısınızz ben gıtmek ıstıyorumda 40 tl veremem nıl hanıma :)20 tllık bır sey bakıyorumm 3 arkadas baktırcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?