İstanbul'da Fal - Falcılar

Anlayamadınız sanırım falın çıkıp çıkmaması değil sorun ,çıkmadığını ve çıkmayacağını ben aylardır biliyorum sorun bu değil.
Sizin iyi şöyle böyle çıktı deme şansınız nasıl varsa benimde Elmira dolandırıcı, büyü bozdurucam deyip para aldı deme şansım olmalı ,koşullar eşitse iyi yaşadığımız gibi kötü yaşadığımızı da yazabilmeliyiz.Üstelik benim elimde eft dekontu var para gönderdiğime dair havaya konuşmuyorum.
Falım çıktı diyenler belkide sadece reklam yapıyor ne bilsin millet dekont mu var ?
Başkasınında başınadabu gelmesin o para benim için önemli değil başımın gözümün sadakası olsundedim geçtim ama bir başkasının ekmek parası bile olabilir neden canı yansın .
Siz neden Elmirayı savunma ihtiyacıyla,vazife edinip durumdan , yazıp forumu meşgul ediyorsunuz ki ?

filiz hanımn bana dediklernnde bazıları cıktı

Allah tammaamını erdirsin suandaki en güzel cıkan fal haberlernden briydi

ayy bende cok merak ettm acıkcası umranıyedekı dıdem hanımı

Bu formda çıkan-çıkmayan falları paylaştıgımız gibi falcıların asılmasını da,terslemesini, azarlamasını da paylaşıyoruz bunları paylaşıp büyü bozulması içim ciddi bir para veren kişiye de aklın yokmuydu vermeseydin o kadar parayı demeye gelen sözlerde etmeseydik keşke. Her yaşadığımızı paylaşıyoruz bunu da paylaşmak kadar dogal bir şey olamaz diye düşünüyorum.
Bence konuyu daha fazla uzatmayalım

Biz öyle birine baktırmıştık gailba. City's de haftada 1 bakıyordu. Hatta folklorik çingene kıyafetiyle. Sonra evine de gitmişlerdi. Fatih, Eyüp ben oraları bilmiyorum tam semt olarak. Sonra bize de gelmişti. Çok iyi niyetli biriydi. Ama bilemediydi maalesef. Herşey toz pembe. Ama sonuç hiç olmadı

sırf bursamı acaba ? Ankaarada var :)

Sevgili Nepp, çok kibarsın çok yardımseversin. Çok teşekkür ederim canım. Bugün bir de Ümraniye 'de Filiz çıktı sanırım. Valla çok karıştım ben çok

bir arkadas ucuza fal bktırmak ıstıyoordu
cafede bi melek var taksmde 13 llira olması lazım orda tarot ve kahveye ayrı ayrı bakan 2 bayan var
ben arzuya (htrladgım kadaryla tarotcuydu) baktırdım memnun kaldım
diğer bayanda kahve bakıyormus yanımda kızlar falan vardı baya sıra vardı
nasıl o ısımı bıldı herseyı bıldı aaaaaa falan dıyerek cıktılar kadından denıycektm ama gttgm gun orda yoktu deneyeblırsnız bnce

sırf bursamı acaba ? Ankaarada var :)

.. ooo Ankaradan hic beklemezdim. Eskiden biz su fali baktirinca tirsardik filan, ohoo millet cinlerle filan muhatab olmayi goze almis. Daha ne paralar gidicek kim bilir, bu kadar verdim, bu kadar enerji sarfettim, bari tam yapiyimde ise yarasin derken hooop banka hesabi sifira dusmus. Kumar gibi birsey, insana kene gibi yapisiyor demek ki. Cok kotu, coook.. ve hala ben masumum madurum denmesini ben hicccc masum bulmuyorum. Her koyun kendi bacagindan asilir, bu kadar basit.

Sevgili Nepp, çok kibarsın çok yardımseversin. Çok teşekkür ederim canım. Bugün bir de Ümraniye 'de Filiz çıktı sanırım. Valla çok karıştım ben çok

Rica ederm ne demek umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Ümraniye didem tam emın degılm ama bakırköy osmanıye filiz :))

Meyracım, çok sağol canım. Deneyim bakalım Didem'i. Teli varsa gönderebilir misin acaba??
Öteki 250 tl ye bakan betüş / betül merak ettim. Öyle kolay değil o parayı istemek. Hadi 150 tl ye biliyorum deyip sallarsın da, 250 tl zor. Tam neredeymiş bu bayan semt olarak? Kadıköy mü, Tuzla mı? Nasıl ulaşırız sence ona??

Eşinin haberine çok üzüldüm meyra. Acaba neler olduı ki bırakt?? Acaba bir enerji mi yayıyoruz fallardan sonra diye? Acaba kaderi mi değiştiriyoruz diye. Korktum şimdi biraz. Herşey iyi mi bari?

bu kadar yüklü paralar vermeyı göze alınca ınsanlar falcılarrda yükseltiyoda yükseltıyo .. Anlamaya calısıyorum bunu cok buyuk paralar veriliyor sonucta ama bu çok büyük bir risk ve olmaması durumunda buyuk bir hüsran . Seni dipten cıkarmak ıcın verdıgın para gttıgın falcı umudun vs vs cıkmaması durumunda daha cok canını yakıyor ve daaha cok dıbe sürüklüyor. bnce cok dusunulmesı gereken bir sey bu .

Sen sonuna kadar haklısın, hiç kimseye yaşadığın bir olayı paylaştığın için hesap vermek zorunda değilsin. O anki ruh halinle Elmira'nın sendeki büyüyü çözme önerisini ki sende BÜYÜ olduğunu söyleyen de ELMİRA, çıkış noktası olarak görmüş olabilirsin... Senin çözüm üretme kaygını KULLANDIĞI için Elmira HAKSIZ. Elmira senin çaresizliğini bilinçli olarak KULLANMIŞ. Haklı olan sensin. Hiç sadakam olsun falan da deme ihtiyaç sahibine verilir sadaka, DOLANDIRICIYA değil. Dekontun elinde, Elmira'nın 75 liraya fal baktığını herkes biliyor, Elmira'ya bu parayı neden vermiş olabilirsin? 650 lira borcun yoktur bir falcıya, aylık maaşa da bağlamadıysan seni ruhsal çöküntü içinde olduğun bir süreçte DOLANDIRDIĞI, KANDIRDIĞI ve HAKSIZ KAZANÇ SAĞLADIĞI açıkca ortada, rahatlıkla işlem başlatmalısın. Senin Elmira'ya başlatacağın işlem de bir ÖRNEK teşkil edecektir, nasıl ki KİMLER NELER YAPIYOR örnekleri veriliyorsa, bu örnek de ilerideki günlerde insanların hiç kimsenin ZOR ZAMANLARINI kullanmamaları açısından İYİ BİR ÖRNEK oluşturacaktır.

Hiç bekleme işlem başlat... Bu da bir örnek olsun... Hiç kimseye de hesap vermek zorunda değilsin, İYİ NİYETİN ve ÇÖZÜMSÜZLÜK SÜRECİN KULLANILMIŞ ki bunun zeminini de sende BÜYÜ olduğunu söyleyerek ELMİRA hazırlamış.

Eşinin haberine çok üzüldüm meyra. Acaba neler olduı ki bırakt?? Acaba bir enerji mi yayıyoruz fallardan sonra diye? Acaba kaderi mi değiştiriyoruz diye. Korktum şimdi biraz. Herşey iyi mi bari?

canım cok saol dusuncen ıcın bende anladım didem hanımı ılk kuzenım soledıı o sekılde gıttık beraber benım herzamn yaptıgım seydır yuzugumu cebıme koymak bakarken yuzugunu cıkart cebınden dedıı bana ılk oylee sasırdımm zatenn sonrada evlılıgımle alakalı bazı durumlarda cok basarılıydı yasadıklarımı bırebır sıraladı bana hemen arkasından esımın durumunu ısını anlattı ve pat işi bırakacak dedıı o ara ıcımden gectı ışte burası yanlıs tutmaz dıee sabah bı tel esım ısı bıraktım dediii bı kac sorun olmus sanırım ısyerınde cıkmıss bakalım nolcak bende oylee dusundumm ama esıme solememıstım o kısmını... didem hanımı gercekten begendım yarın ıcın randevu aldımbıdaha gıtmek ıstıyorumm...canım benım ozel msjım yok malesef gonderemıorum ama senın varsa maıl adresını yazarsan gnderebılırım

betüş dıe duydum adını kadıkoydeymıs ama 250 dıeduyunca hıc sorma geregı duymadım gercekten bılgılerını :)

Özür dilerim ama bir falcı tarafından dolandırıldınız ise defalarca büyü hakkında ben burada yazmayın dedikçe yazdınız ise bunu burada afişe neden ediyorsunuz ?

Burda zaten durum belli senin en zayıf olduğun anı yakalayıp para koparmış senden ; Diğer birkaç arkadaşa Elmiranın falı çıkıyorsa Elmira neden söylesinki çıkan arkadaşlara sende büyü var desinki , kendinizi biraz karşınızdaki kişinin yerine konularsa daha insaflıca olucak ...

Özür dilerim ama bir falcı tarafından dolandırıldınız ise defalarca büyü hakkında ben burada yazmayın dedikçe yazdınız ise bunu burada afişe neden ediyorsunuz ?

Afişe etmek mi paylaşmak mı doğru ifadedir? Defalarca paylaşması yerine yapması gereken HUKUKİ işlem başlatmak. ÖRNEK teşkil etmeli... Belki de canı yandığı için başkaları da KULLANILMASIN ve CANLARI YANMASIN düşüncesiyle paylaşıyordur.

Burda zaten durum belli senin en zayıf olduğun anı yakalayıp para koparmış senden ; Diğer birkaç arkadaşa Elmiranın falı çıkıyorsa Elmira neden söylesinki çıkan arkadaşlara sende büyü var desinki , kendinizi biraz karşınızdaki kişinin yerine konularsa daha insaflıca olucak ...

Umarım daha iyi birşeylere vesile olur eşinin işini bırakması. Çok enteresan. Demekki gururuna dokunmuş birşeyler. Bazen de firmalar insanları bazen sıkıştırıyor, resmen mobing de yapıp, tazminat falan almasın diye insanı sıkıştırıyorlar. Herşey en iyisiyle sonuçlanır inshallah.

Maalesef benim de mesaj hakkım yok daha. Haber ver bir gelişmeler olunca olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…