Berrincim, anne babası 2 kere boşanma yaşamış, teyzesi boşanma aşamasında , arkadaşlarının 70-80% boşanmış biri olarak diyorum ki sana, bırak 250 TL yi, bir seans için 500 tl isteyen var. Ama senin dediğin birşey katılıyorum. Bu kokosh denen arkadaşımız bahsetmiş bu 250tl likten , sorduk detaylı bilgi ama alamadık. Teyzem de duymuş kadını. Hem de birinin düğününde bile bahsediliyormuş bu kadın. Merak ettim, sağolsun bizimkilere İstanbul'da onlar sayesinde gitmediğimiz böyle ünlü falcı kalmadı. Ben deneme tahtasıyım zaten. Karşımdaki laf mı alıyor ağzımdan, sallıyor mu hemen objektif olarak anlarım. 1,5-2 seneden beri Istanbul'a geri dondum. Tüm bu çok iyi falcıyız , eve geldik mi grup isteriz 100 tl den en az 5 kişi. Tek gelirsek 500 tl diyenleri de gördüm. Hepsi sahtekar, ve dolandırıcı. Aralarında bir iki tane anı bilen vardı. Daha doğrusu psişik kuvvetleri olan. Hatta kafamdaki resmi bana söze döken. Ama o kadar işte. Anneannem tek bir falcıdan bahsederdi. Rahmetli Menderes in falcısı , Emine Hanım . Anneannemin 12 sene sonra doğacak çocuğunu ( yani küçük dayımı ) bile söylemiş. Menderes'in yaşayacaklarına kadar da biliyormuş . Artık böyleleri kalmadı.Rahmetli ünlü Trak apartmanında otururdu Osmanbey'de . Halen var o apartman.Vermiyceksiniz arkadaşlar.. Arz ve talep işi bu bir falcı ismi yazılıyo yazan kim belli degil belkide falcının ta kendisi ve bakıyorum direk en az 3 kişi numarası ne demekte. Bu gün 250 lira bir ailenin bir haftalık mutfak masrafı. Tamam keyf alabilirsiniz yada zordasınızdır bir kaç iyi söz duyma isteginiz vardır bunu anlıyabilirim ancak bu fahiş fiyatlarla baktırmayın. Baktıran olmazsa fiyatlar geri çekilir. Saygılar.
merhaba bu didem değiniz kişi nerde bakıyor?kaça?merak ettim..
Berrincim, anne babası 2 kere boşanma yaşamış, teyzesi boşanma aşamasında , arkadaşlarının 70-80% boşanmış biri olarak diyorum ki sana, bırak 250 TL yi, bir seans için 500 tl isteyen var. Ama senin dediğin birşey katılıyorum. Bu kokosh denen arkadaşımız bahsetmiş bu 250tl likten , sorduk detaylı bilgi ama alamadık. Teyzem de duymuş kadını. Hem de birinin düğününde bile bahsediliyormuş bu kadın. Merak ettim, sağolsun bizimkilere İstanbul'da onlar sayesinde gitmediğimiz böyle ünlü falcı kalmadı. Ben deneme tahtasıyım zaten. Karşımdaki laf mı alıyor ağzımdan, sallıyor mu hemen objektif olarak anlarım. 1,5-2 seneden beri Istanbul'a geri dondum. Tüm bu çok iyi falcıyız , eve geldik mi grup isteriz 100 tl den en az 5 kişi. Tek gelirsek 500 tl diyenleri de gördüm. Hepsi sahtekar, ve dolandırıcı. Aralarında bir iki tane anı bilen vardı. Daha doğrusu psişik kuvvetleri olan. Hatta kafamdaki resmi bana söze döken. Ama o kadar işte. Anneannem tek bir falcıdan bahsederdi. Rahmetli Menderes in falcısı , Emine Hanım . Anneannemin 12 sene sonra doğacak çocuğunu ( yani küçük dayımı ) bile söylemiş. Menderes'in yaşayacaklarına kadar da biliyormuş . Artık böyleleri kalmadı.Rahmetli ünlü Trak apartmanında otururdu Osmanbey'de . Halen var o apartman.
Kısacası diyeceğim, zamanında hatta 10 sene evveline dek böyle cafeler, tarotçular falan filan yoktu etrafta. Biri deneme olarak başladı 7,5-10-20-40 . Bu cafelerdekiler iyi olsalar zaten , cafelerde çalışmazlar. Ben 35 yaşındayım. Etrafımda 55-60 lık bir sürü boşanmış/boşanma aşamasında olan kişiler var. Bu kişiler iyi birini bulunca zaten bırakmıyorlar. Bir bakmışsın gecekondudaki kadını apartman dairesi sahibi olacak, altına araba çekecek hale getiriyorlar. Şöyle bir misal vereyim. Hani şu Nuray Sayarı var ya. Ben ona sanırım 13-14 sene evvel gitmiştim . Biliyor mu bilmiyor mu hatırlamıyorum bile. Öyle dadandıktı ona arkadaşlarla. Tarot bakıyordu. O zaman da şimdiki kadar olmasa da pahalı fiyatlara bakıyordu. Levent'te bir ofisin içinde idi. Geldi paralar, estetik ameliyatlar. Aaaa geçen sene TV de gördüm, kadın villa sahibi bilem olmuş bir de yemek programı yapmış. Belki işi sadece tarotta bırakmadı, muska puska birşeylere de girdi . Ama tekrar gider misin dersen? Gitmem, aklımda kalmamış bile dedikleri.Sonra Yeşilköy de birine gitmiştik o aralar. O kadın da çok pahalıydı sanırım. Bu işleri bırakıyordu. Bana el vermek istemez mi??? Yaaaa anlatsam maceralarımı yerlere yatarsın. Sonra kadın ortadan kayboldu ki , hiç bir arkadaşımdan duymadım. Ama çok iyi idi onu hatırlıyorum.
Ama bu cafelerdekiler falan gerçek falcı değil. Ya da benim bildiğim tipteki falcılar değil. Denedim o Symbol nişantaşını, taksimde 2-3 kişiyi. Ayyy ben dayak atarım bunlara.
O eskilerin falcıları zaten
daragaya 7 canım msjına cvb veremıyorum henuz msjmm yok daha ama bı maıl adresı yazarsan ozelden gnderebılrımm
Özür dilerim ama bir falcı tarafından dolandırıldınız ise defalarca büyü hakkında ben burada yazmayın dedikçe yazdınız ise bunu burada afişe neden ediyorsunuz ?
Burda zaten durum belli senin en zayıf olduğun anı yakalayıp para koparmış senden ; Diğer birkaç arkadaşa Elmiranın falı çıkıyorsa Elmira neden söylesinki çıkan arkadaşlara sende büyü var desinki , kendinizi biraz karşınızdaki kişinin yerine konularsa daha insaflıca olucak ...
merhaba bu didem değiniz kişi nerde bakıyor?kaça?merak ettim..
Çıktı diyen arkadşlara çıktğı nereden belli ?İspatı var mı ?Sadece reklam olmadığı nereden belli ?
Benim elime dekont var ,başkası dolandırılmasın diye yazdım ayrıca çıkmada diyen sayısı çıktı diyen sayısından fazladır o kişi için forumda.
Bunuda geelim ceine benim 750 tl mi indirmiş bir falcıyı neden bu kadar savunuyorsun anlamadım ,sen ve senin gibi düşünenler onapara yedirmey devam edebilir ,ben benim gibiler için yazdım.
sanırım topıkte 2 tane didem var benim sureklı baktırdıgm didem bakırköyde kafede 3 vakitte 25 liraya bakıyor. kahve iskambil güzel bakıyo iyi biri.
diğer didem ümraniyede ofisinde bakıyor 40 tl ye ben gitcem kararlıyım haftasonu musaıt olunca randewu almayı dusunuyorum
**bana bahcelıewlerden umranıyeye nasıl gidilir tarif edermisiniz bayanlar :2:
Sevgili kulkedisi,
Cok iyi niyetlisin arkadasim sen =).. Git bir Bursa'da falcilar olan basliga bak, ulu orta ne dolaplar donuyor bir bir gor. Burda 75 lirayi bosa verdigini savunan kisiler orda hocalara 200'er liralari verip dua filan aliyor, bakim yaptiriyor! Kimse kimseye zorla birsey yapamaz, kanacak gozde yok kimsede sen merak etme. Iyice incele forumu, teker teker kimler neler yapiyor bak gor, tavsiye ederim.
İrmak'in numarasi var bende ama ben daha mesaj gonderemiyorum canim :/ Mailini falan bana yazabilirsen ordan yollayabilirim. Sebnem Erenkoy'de olan. Avcilar'da bahsettigin Sebnem'i de sanirim taniyorum ben :) Cafe sahibi hatta, sarisin. Eger oysa uzak durun ordan diyebilirim :) Erenkoy'de olan Sebnem'e yarin veya persembe gunu gidecegim ben. Gider gitmez yazarim buraya :)
Sen sonuna kadar haklısın, hiç kimseye yaşadığın bir olayı paylaştığın için hesap vermek zorunda değilsin. O anki ruh halinle Elmira'nın sendeki büyüyü çözme önerisini ki sende BÜYÜ olduğunu söyleyen de ELMİRA, çıkış noktası olarak görmüş olabilirsin... Senin çözüm üretme kaygını KULLANDIĞI için Elmira HAKSIZ. Elmira senin çaresizliğini bilinçli olarak KULLANMIŞ. Haklı olan sensin. Hiç sadakam olsun falan da deme ihtiyaç sahibine verilir sadaka, DOLANDIRICIYA değil. Dekontun elinde, Elmira'nın 75 liraya fal baktığını herkes biliyor, Elmira'ya bu parayı neden vermiş olabilirsin? 650 lira borcun yoktur bir falcıya, aylık maaşa da bağlamadıysan seni ruhsal çöküntü içinde olduğun bir süreçte DOLANDIRDIĞI, KANDIRDIĞI ve HAKSIZ KAZANÇ SAĞLADIĞI açıkca ortada, rahatlıkla işlem başlatmalısın. Senin Elmira'ya başlatacağın işlem de bir ÖRNEK teşkil edecektir, nasıl ki KİMLER NELER YAPIYOR örnekleri veriliyorsa, bu örnek de ilerideki günlerde insanların hiç kimsenin ZOR ZAMANLARINI kullanmamaları açısından İYİ BİR ÖRNEK oluşturacaktır.
Hiç bekleme işlem başlat... Bu da bir örnek olsun... Hiç kimseye de hesap vermek zorunda değilsin, İYİ NİYETİN ve ÇÖZÜMSÜZLÜK SÜRECİN KULLANILMIŞ ki bunun zeminini de sende BÜYÜ olduğunu söyleyerek ELMİRA hazırlamış.
bencede yaz merak ettim bu arada ırmagın numarasını senden alırım mail adresimi göndercem sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?