İstanbul'da Fal - Falcılar

Berrincim, anne babası 2 kere boşanma yaşamış, teyzesi boşanma aşamasında , arkadaşlarının 70-80% boşanmış biri olarak diyorum ki sana, bırak 250 TL yi, bir seans için 500 tl isteyen var. Ama senin dediğin birşey katılıyorum. Bu kokosh denen arkadaşımız bahsetmiş bu 250tl likten , sorduk detaylı bilgi ama alamadık. Teyzem de duymuş kadını. Hem de birinin düğününde bile bahsediliyormuş bu kadın. Merak ettim, sağolsun bizimkilere İstanbul'da onlar sayesinde gitmediğimiz böyle ünlü falcı kalmadı. Ben deneme tahtasıyım zaten. Karşımdaki laf mı alıyor ağzımdan, sallıyor mu hemen objektif olarak anlarım. 1,5-2 seneden beri Istanbul'a geri dondum. Tüm bu çok iyi falcıyız , eve geldik mi grup isteriz 100 tl den en az 5 kişi. Tek gelirsek 500 tl diyenleri de gördüm. Hepsi sahtekar, ve dolandırıcı. Aralarında bir iki tane anı bilen vardı. Daha doğrusu psişik kuvvetleri olan. Hatta kafamdaki resmi bana söze döken. Ama o kadar işte. Anneannem tek bir falcıdan bahsederdi. Rahmetli Menderes in falcısı , Emine Hanım . Anneannemin 12 sene sonra doğacak çocuğunu ( yani küçük dayımı ) bile söylemiş. Menderes'in yaşayacaklarına kadar da biliyormuş . Artık böyleleri kalmadı.Rahmetli ünlü Trak apartmanında otururdu Osmanbey'de . Halen var o apartman.
Kısacası diyeceğim, zamanında hatta 10 sene evveline dek böyle cafeler, tarotçular falan filan yoktu etrafta. Biri deneme olarak başladı 7,5-10-20-40 . Bu cafelerdekiler iyi olsalar zaten , cafelerde çalışmazlar. Ben 35 yaşındayım. Etrafımda 55-60 lık bir sürü boşanmış/boşanma aşamasında olan kişiler var. Bu kişiler iyi birini bulunca zaten bırakmıyorlar. Bir bakmışsın gecekondudaki kadını apartman dairesi sahibi olacak, altına araba çekecek hale getiriyorlar. Şöyle bir misal vereyim. Hani şu Nuray Sayarı var ya. Ben ona sanırım 13-14 sene evvel gitmiştim . Biliyor mu bilmiyor mu hatırlamıyorum bile. Öyle dadandıktı ona arkadaşlarla. Tarot bakıyordu. O zaman da şimdiki kadar olmasa da pahalı fiyatlara bakıyordu. Levent'te bir ofisin içinde idi. Geldi paralar, estetik ameliyatlar. Aaaa geçen sene TV de gördüm, kadın villa sahibi bilem olmuş bir de yemek programı yapmış. Belki işi sadece tarotta bırakmadı, muska puska birşeylere de girdi . Ama tekrar gider misin dersen? Gitmem, aklımda kalmamış bile dedikleri.Sonra Yeşilköy de birine gitmiştik o aralar. O kadın da çok pahalıydı sanırım. Bu işleri bırakıyordu. Bana el vermek istemez mi??? Yaaaa anlatsam maceralarımı yerlere yatarsın. Sonra kadın ortadan kayboldu ki , hiç bir arkadaşımdan duymadım. Ama çok iyi idi onu hatırlıyorum.
Ama bu cafelerdekiler falan gerçek falcı değil. Ya da benim bildiğim tipteki falcılar değil. Denedim o Symbol nişantaşını, taksimde 2-3 kişiyi. Ayyy ben dayak atarım bunlara.
O eskilerin falcıları zaten

astroloji konusunda eğitim alıyorum daha acemiyim uzmanlaşırsam burdakilere bedava bakacağım cafelerde telef oluyoruz yahu üç satır bişey duyacağız diye

sevgili kızım benim yazımı alıntı yapıp altına yazmışsınız berrin kim anlamadım ama ben degilim o kesin KOnuya müdahil olup fikir beyan etmek hoş ancak alıntı yaptıgınız kişi ne demiş iyice anlamakta gerekmekte sanırım. Bir önceki mesajımda belirtmiştim gene belirtiyim şu cafe falcıları tabirinden hele bir kurtulun bir falcının iyi olması özelde bakıp çok para almakla ölçülmez.Kaldıki iyi falcı diye bişi yoktur yüzdeye vurdugunuzda ne kadar hissi kuvetli aslolan odur. Yüzde yüzü bilmekse yaradana mahsustur. Benim hissim kuvetli bunu paraya çevirip geçineyim diyen biri aman kısa yoldan zenginlik neme gerek millet parayı kolaymı kazanıyor düşüncesiyle cafe denen yerde sürümle çok fal bakarak para kazanmayı seçtiyse bu onun seçimidir. Ha gidersiniz yada gitmezsiniz buda sizin seçiminizdir. Ama dövmek kelimesi yakışmadı:))

Özür dilerim ama bir falcı tarafından dolandırıldınız ise defalarca büyü hakkında ben burada yazmayın dedikçe yazdınız ise bunu burada afişe neden ediyorsunuz ?

Sevgili Kazen bir dolandırıcının reklamının yapılması iyide onu afişe etmem mi kötü ?
Ayrıca konu büyü değil bir falcının dolandırıcılığı yanlış okudun galiba
Ayrıca malüm kelime kullanılarak yapılan bir durumu anlatmak için ne yazmalıydım ?
Benim haricimde bir sürü kişide o kelimeyi kullanıyor .....
Bir sürü kişide aynı şeyi kendisine söylediğini yazdı ,sanırım ispat sadece bende olduğu için bu kadar tepki bana :)
Ne kadar çok üzüldünüz Elmira için ??

Son düzenleme:

Çıktı diyen arkadşlara çıktğı nereden belli ?İspatı var mı ?Sadece reklam olmadığı nereden belli ?
Benim elime dekont var ,başkası dolandırılmasın diye yazdım ayrıca çıkmada diyen sayısı çıktı diyen sayısından fazladır o kişi için forumda.
Bunuda geelim ceine benim 750 tl mi indirmiş bir falcıyı neden bu kadar savunuyorsun anlamadım ,sen ve senin gibi düşünenler onapara yedirmey devam edebilir ,ben benim gibiler için yazdım.

Son düzenleme:
Hiz yapip kaza yapanlara da uzulmem. Bu da onun gibi birsey. Bu arada fallarim cikti inanmadiniz, zaman geldi beni Elmira bile sandiniz.. skype'a gelin goruselim dedim yemedi.. abi pek bi memnuniyetsizsiniz. Bence kiskaniyosunuz. Fali cikan kisi sayisi burda kac tane, toplayin sayin 10 parmagin 10unu gezmez, bende onlardan biriyim. Maalesef durum bu iste.

Fallarla filanda alakasi yok, tamamen insanin kendi iradesi.. beni dalgaya alanlar zamanla anlayacaklar diye dusunuyorum, belki 5 sene bilemedin 10 sene gecicek, ama anliyacaklar.

Fal mal fasa fiso.. peh

Son düzenleme:
merhaba bu didem değiniz kişi nerde bakıyor?kaça?merak ettim..

sanırım topıkte 2 tane didem var benim sureklı baktırdıgm didem bakırköyde kafede 3 vakitte 25 liraya bakıyor. kahve iskambil güzel bakıyo iyi biri.

diğer didem ümraniyede ofisinde bakıyor 40 tl ye ben gitcem kararlıyım haftasonu musaıt olunca randewu almayı dusunuyorum

**bana bahcelıewlerden umranıyeye nasıl gidilir tarif edermisiniz bayanlar :2:

Çok falcı gezdim hepsi gerçekten yalan dolan..Elmira'nın dediği tek bir şey oldu sadece, hemde aynı gün! artık tesadüf müydü bilemiyorum..Ama yorumları yerindeydi.

Gittiğim falcıları yazayım ve fikirlerimi, belki yardımcı olurum :)

Elmira: 1 kere baktırdım, yaklaşık 1 saat bakıyor kartlarla, durum analizi, olaylar vs..iyi idi, mantıklı, içinde bulundugum şeylerdi.Dediği tek şey oldu sadece, hemde aynı gün! Ama fiyatı 75 lira, bana çok pahalı geldi, o kadara değmez diye düşünüyorum!

Angels cafe Burcu (Kadıköy): Sempatik bir bayan, beklemedeyim zamanı var, gidilebilir diye düşünüyorum.

Sembol Nesil (Taksim):2 kere baktırdım..Dediği şeyleri yaşamasamda, fincana bakmadan, size bakarak yorumda yapması ve sizi analiz etmesi etkileyici, durumları doğru tahmin ediyor, amaç iç rahatlatmaksa gidilebilir..Ücreti 19 liraydı sanırım.

Sembol Dilek (Taksim):1 kere baktırdım..Durum analizi fena sayılmaz ama ehh.. Nesil'in yorumu daha iyi.

Kadınlar Kahvesi (Taksim) Dilek ve Pelin: 1 kere baktırdım ve dedikleri hiçbir şey olmadı bir dahada gitmedim..An belki iyi idi ama dedikleri çıkmadı.

Damlalar cafe Barış (Taksim): Tamam an iyi olabilir ama verilen tarihler boş çıktı :) Bilemedi işte :)

Pen cafe Yeter (Taksim): An durumu, kişi analizleri iyi evet ama dedikleri olmadı..Güleryüzlü, sıcakkanlı bir bayan ama dedikleri çıkmadı..2 kere gittim bir dahada gitmedim.

Cafe Zade Armağan (Taksim): An konusunda başarılı diğerleri gibi, etkiliyor insanı ama ama ama olmadı...Söylediği isimler olmadı.Hoş sohbet ve an konusunda iyi sadece.

Sembol Meryem (Nişantaşı): Tarotta kendisini başarılı buluyorum.Kişiyi çok güzel analiz ediyor, durum değerlendiriyor..Gidersem Meryem'e baktırıyorum.

Kurtuluş Melahat: Etkileyiciii kesinlikle ama dedikleri olmadı..İnsanın geçmişinde çok başarılı sadece :)

Melekler Kahvesi (Taksim):Eren, Şengül ve Gülşen..bunlardan belki biraz Gülşen fena değildi ama an konusunda, başka bir şey değil!

Göker (Taksim): 1 kere baktırmıştım ama hatırlamıyorum bile ne dediğini, çıksaydı sanırım hafızamda kalırdı :)

x cafe Rana (Taksim): Kendisini fazlasıyla sinirli ve ters hatırlıyorum..Gitmem o oldu zaten, karaladı kağıdı 2 dakıka olmadı bitti fal, saçma sapandı, kendime çok kızdım.

Kapris cafe İmam (Taksim): Dedikleri olmadı, sinirimi bozmuştu zaten falda, saçma sapan!!!

Daha var gittiklerim ama hepsi boş oldugu için artık yazmaya bile gerek görmüyorum...Umarım sizi aydınlatmışımdır :)

sen beni yanlış anladın yada ben anlatmak istediğimi anlatamamışım kusura bakmayın

Elmirra Senin zayıf anında yakalıyıp para koparmış dedim falı çıkan arkadaşlar içinde falları çıktığı için Elmira onlara büyüden bahsetmez dedim . Falları çıkan arkadaşların kendilerini senin yerine koymalarını yazmıştım.

ben bugun yıne gıttım canım avcılardan metrobusle altunızadeye gectık ordan tarıf edıoo kendısı benım canım cok sıkkındı esımın işten ayrılması falan yıne gıttım ınsallh soledıklerı cıkar beklıcem kısa tarıhler trpi gıbı gelıor onun falı bana guleryuzlu bı bayan yalniz once kesın randevu alsın gıdıcek olan cok sıra vardı bugun

ben bursayı falan anlamam ben gözümün önündekine bakarım ya bazı arkadaşlar dolandırıldıgını yazınca üzüldüm biriside çıkmış falcıyı savunuyor benimde sinirim zıpladı ve ben çok şaşırdım ya burda beğenip beğenmediğimiz birde dolandılan falcıları yazmak suçmu bi falcı topice girip elini sallaya sallaya reklamını bile yaptı görmedikmi gördük artık bunları bırakalım bence para kolay kazanılmıyor ve bazı arkadaşlar fal baktırılırken bakan falcıdan çok etkileniyo parasını saçıyo burada pişman oldugunu yazıyor ve bazı arkadaşlar tepki gösteriyor ayıp bence yol göstermeli anlatmalı haksızlık yapılmamalı bursaya gidersem bakarım oradaki falcılara :)

bencede yaz merak ettim bu arada ırmagın numarasını senden alırım mail adresimi göndercem sana :)

ya ben artık bu elmira hakkında yorum yapmak istemiyorum azımın payını aldım bu arada inanmayan arkadaşlara elmiranın falını ses kaydına almıştım bi ara dinletirim bakalım nelerden bahsetmiş falda ben unutuyorum diye telefona gizliden kaydetmiştim:) bazı arkadaşların yanıldıgını gösteririm ......

bu arada bugün tuzla fikriyeye 6 kız gittik ben götürdüm kızları ama yolu yine diğer beni götüren arkadaş biliyordu o olmazsa zaten bakmıyor bayan. referans istiyor bizden 3 kız arkadaş baktırdı birisi müsait değildi bakmam sana dedi özel bi durumu olunca bakmıyormuş zaten ben ve götüren tanıyan arkadaşta baktırmadık, onlarda memnun kaldı. nosunu dedim vereyimmi diye istedim olmaz dedi öyle herkese bakmıyorum die. tanıdıkla gidenlere bakıyormuş bende üstelemedim. o yüzden arkadaşlar lütfen kusura bakmayın elimden bişey gelmiyor. ne diyeyim bilmiyorum. zaten kadın torununa bakıyor kızının kızına bizede kızdı gibi ben yemek falan yedireceğim bu saatte müsait olamam falan dedi ama kırmadı bizi. neyse şansınızı nasıl denersiniz bilmiyorum. minübüsler evinin önünden geöiyor yayla mah. belki giderseniz kırmaz bakar falan bişey diyemiyorum. arkadaşlardan ikisi çook memnun kaldı ama biride pek tatmin olmadı isimleri bildi dedi. ama onun aklı çok karışıktı belki ondandır dedik. neyse hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…