Merhabalar Gül hanımın metnini onceleri çok duydum fakat çalıştığı kafeyi aradığımda artık bakmıyor dediler bulursanız bana da haber verir misiniz?
Çok teşekkürler
bencede yaz merak ettim bu arada ırmagın numarasını senden alırım mail adresimi göndercem sana :)
Sevgili Kazen bir dolandırıcının reklamının yapılması iyide onu afişe etmem mi kötü ?
Ayrıca konu büyü değil bir falcının dolandırıcılığı yanlış okudun galiba
Ayrıca malüm kelime kullanılarak yapılan bir durumu anlatmak için ne yazmalıydım ?
Benim haricimde bir sürü kişide o kelimeyi kullanıyor .....
Bir sürü kişide aynı şeyi kendisine söylediğini yazdı ,sanırım ispat sadece bende olduğu için bu kadar tepki bana :)
Ne kadar çok üzüldünüz Elmira için ??
merhaba
avcılarda pelın dıye bırı varmış bir arkadasa bakmıs ama o hatırlamıyo googledende baktım bulmadım bilen var mı arkadasıma evlenecegı kısıyı sölemıss şu an kı kocasını yanı herseyı bıldı dıyo merak ettım bende :)
ben bugun yıne gıttım canım avcılardan metrobusle altunızadeye gectık ordan tarıf edıoo kendısı benım canım cok sıkkındı esımın işten ayrılması falan yıne gıttım ınsallh soledıklerı cıkar beklıcem kısa tarıhler trpi gıbı gelıor onun falı bana guleryuzlu bı bayan yalniz once kesın randevu alsın gıdıcek olan cok sıra vardı bugun
Rica ederim ne demek, iyidir Şebnem gerçekten, umarım güzel ve keyifli yorumlar yapar sana ve arkadaşlarına...
sanırım topıkte 2 tane didem var benim sureklı baktırdıgm didem bakırköyde kafede 3 vakitte 25 liraya bakıyor. kahve iskambil güzel bakıyo iyi biri.
diğer didem ümraniyede ofisinde bakıyor 40 tl ye ben gitcem kararlıyım haftasonu musaıt olunca randewu almayı dusunuyorum
**bana bahcelıewlerden umranıyeye nasıl gidilir tarif edermisiniz bayanlar :2:
sevgili kızım benim yazımı alıntı yapıp altına yazmışsınız berrin kim anlamadım ama ben degilim o kesinKOnuya müdahil olup fikir beyan etmek hoş ancak alıntı yaptıgınız kişi ne demiş iyice anlamakta gerekmekte sanırım. Bir önceki mesajımda belirtmiştim gene belirtiyim şu cafe falcıları tabirinden hele bir kurtulun bir falcının iyi olması özelde bakıp çok para almakla ölçülmez.Kaldıki iyi falcı diye bişi yoktur yüzdeye vurdugunuzda ne kadar hissi kuvetli aslolan odur. Yüzde yüzü bilmekse yaradana mahsustur. Benim hissim kuvetli bunu paraya çevirip geçineyim diyen biri aman kısa yoldan zenginlik neme gerek millet parayı kolaymı kazanıyor düşüncesiyle cafe denen yerde sürümle çok fal bakarak para kazanmayı seçtiyse bu onun seçimidir. Ha gidersiniz yada gitmezsiniz buda sizin seçiminizdir. Ama dövmek kelimesi yakışmadı:))
Öncelikle , alıcıyı şaşırdığım için kusura bakmayın. Ama öyle şeyler yaşadım ki şu cafelerde gerçekten ben falcı denen kadın yerinde olsam o masaya oturmaya utanırım. Bir misal. Nişantaşı Symbol 'de gözleri korkunç korkunç bakan Yağmur olabilir karıştırıyorum, koyu tenli bir kadın var. Şimdi size aramızdaki konuşmayı yazıyorum.
Ben: Yaaa,ben çok direk birşey soracağım. Bir karar vermeliyim. Kime malı satmalıyım diye. İşimle ilgili hangi ata oynamalıyım bilmiyorum. A müşterisine mi B müşterisine mi oynayayım? Bir bakabilirmisin .hangisine oynayayım atımı???
Falcı: Bir kart çek bakayım.
Ben: Eeeehhhhh??
Falcı: Alacalı bulacalı olana.
Ben: Efendim , efendim?????
Falcı: Rengi hafif alacalı bulacalı olan ata.
Ya yapmayın ya!!!!!! Ne atı kardeşim!!!!!?????? Ben giyim koleksiyonu yapıyorum, hangi at derken hangi müşterim diyorum????? Şimdi elimde at nalı olsa kafasına atmayayım mı şimdi??????
:18:
bnde telefon numarasına ulasmaya calışıyorum ama sanırım msj hakkınız yok. baska kimde telefon numarası var acaba bilginiz varmı
nişantaşında da tam teşvikiye ile abdi ipekçinin kesiştiği yerde bir kafe var, ordakilerde başarılılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?