İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bakım yapan birini buldum kendisi duru görü baktığını istersem görmek istediğimi bana gösterebileceğini söyledi beni uyutarak en kısa zamanda baktırmayı düşünüyorum
memnun kalırsam buraya yazıcam kendisiyle bilgi amaçlı görüşürken dahi hakkımda bazı şeyler söyledi ki doğruydu söyledikleri

Eğer bu Gül, Yeşilköy Stones cafedeki Gül ise, ben beğenmemiştim..Karalama yaparak sadece harf söyledi, 1-2 cümleden sonra fal seansı bitmişti zaten...fal seansı bile degıl karalama seansı...gecen yıl 30 lira vermiştim...değmez!!

Selam msg'i aldim ama henuz 50 msg hakkim olmadigindan oradan cvp yazamiyorum. Sanirim Canakkale'deki Sermin'in iletesim bilgileri pirepirpir adli kullanicida var. Eger ogrenme sansimiz olursa bana da msg atabilirseniz cok sevinirim. Sevgilerimle

Merhaba
Benim yazdiklarimi siz okumuyorsunuz sanirim. Yapmayin etmeyin gitmeyin bu isi eglence tadinda birakin dedikce beni burada bir linc etmediginiz kaldi simdi kalkip faturayi bana nasil kesiyorsunuz anlayamiyorum.

Dolandiricilik tek tarafli yapilmaz biri dolandirir biri de dolandirilir. Yani sizinde bu kisiler kadar sucunuz var, bir sonraki mesajimda cok net yazmisim az laf cok is. Sikayet edecek olan gider sikayetini eder olay sonuclanir burada da o zaman bakin boyle oldu dersiniz. Acikcasi ben sizin sikayetci olacaginiza inanmiyorum. Sikayetci olmayacaginiz icin buradan bu kisiyi afise ediyorsunuz. Siz sikayet edin ki bu kadinin artik burada adi da gecmesin.

merhaba, ben de uzun zamandır avcılar tarafında bir falcı arıyorum yeni taşındım bu tarafa, o nedenle bilmiyorum kimseyi, daha doğrusu bilmiyordum. araştırmalarımda avcılarda laflafa diye bi cafede demet varmış daha önce taksimde majestik de çalışmış, taksimde ona giden bir arkadaşım övdü. Ona gitmeyi düşünüyorum işten fırsat bulursam. bu arada rica etsem sende o pelin'i bulursan haber verirsen sevinirim.

bnde telefon numarasına ulasmaya calışıyorum ama sanırım msj hakkınız yok. baska kimde telefon numarası var acaba bilginiz varmı

Geçen gün Canan isimli falcıya gittim LAF CAFE de..
iyi gibiydi bakalm dedikleri çıkacakmı

Sebnem hanimin annesiyle 2 gundur konusuyorum arkadaslar. Ama bir turlu randevu alamadim. Sebnem'in kopegi cok hastaymis. O yuzden su sira imkansizmis fal bakmasi. Artik haftaya falan bi arayin dediler.

Bahçeli evlerden metrobüse binip son duraktan aktarma yaparak karşıya geçecek ve altunizade duragında ineceksiniz. İndiginiz durakta merdivenleri geçerek ana caddeye çıkın çıktıgınız yönde gelen minübüslere bakarsanız ümraniye yazdıgını göreceksiniz herhangi birine binerek ümraniyeye gidersiniz. Ancak ümraniye geniş bir semt ineceginiz duragı gidiceginiz kişiden ögrenin saygılar.

Öncelikle , alıcıyı şaşırdığım için kusura bakmayın. Ama öyle şeyler yaşadım ki şu cafelerde gerçekten ben falcı denen kadın yerinde olsam o masaya oturmaya utanırım. Bir misal. Nişantaşı Symbol 'de gözleri korkunç korkunç bakan Yağmur olabilir karıştırıyorum, koyu tenli bir kadın var. Şimdi size aramızdaki konuşmayı yazıyorum.
Ben: Yaaa,ben çok direk birşey soracağım. Bir karar vermeliyim. Kime malı satmalıyım diye. İşimle ilgili hangi ata oynamalıyım bilmiyorum. A müşterisine mi B müşterisine mi oynayayım? Bir bakabilirmisin .hangisine oynayayım atımı???
Falcı: Bir kart çek bakayım.
Ben: Eeeehhhhh??
Falcı: Alacalı bulacalı olana.
Ben: Efendim , efendim?????
Falcı: Rengi hafif alacalı bulacalı olan ata.

Ya yapmayın ya!!!!!! Ne atı kardeşim!!!!!?????? Ben giyim koleksiyonu yapıyorum, hangi at derken hangi müşterim diyorum????? Şimdi elimde at nalı olsa kafasına atmayayım mı şimdi??????
:18:

Şimdi öncelikle verdiginiz misale çok güldügümü belirtmeliyim. Kültür denen olgunun ne denli önemli oldugunada misal teşkil etmiş anlatımınız. Şimdi beni tanıyan daha önceki mesajlarımı okumuş olanların bu konuşmaları gülümsiyerek izledigine eminim. Elbetteki haklısınız kim olsa bölesi bir sölem karşısında neye ugradıgını şaşırır. Dahası kızar ve sinirlenir. Ancak herkesi aynı kefeye koymak sorarım size ne derece mümkün sizce hiç yokmudur aralarında adam gibi adam olanlar dogru dürüst işlerini yapmaya yada daha açık bir tabirle hayatlarını idame ettirmeye çalışanlar.

Hayatın içerisinde her iş kolunda (beni mazur görün falıda iş diye tabir edicem) işini ciddiyetle oldugu kadar iş olsun devran dönsün diye yapanlar yok mu? Burada yazılarımda fahiş fiyatlara dur denmesi gerektigini her hangi bir kullanıcı bir falcı adı yazdıgında hemen kapılınmaması gerektigini defalarca anlatmaya çalıştım iyi niyetle zira konuştugunuz kim işi nedir bilmeniz mümkün degildir.

Ancak gene sölemekteyim ki cafe falcısı tabiri yanlıştır iyi yada kötü olması aldıgı parayla ölçülemez yada durdugu mekanla saygılarımla.

bnde telefon numarasına ulasmaya calışıyorum ama sanırım msj hakkınız yok. baska kimde telefon numarası var acaba bilginiz varmı

evet msjım yok henuz ama bı maıl adresı gnderırsenız msjla yazarım sıze numarsını burdan gıden arkadaslar oldu sanırım onlarda verebılır

selam arkadaşlar forumda yeniyim hemen buraya yazmak istedim
symbol şaşkın bakkala serkana gittim 2 kere birinde tarot birinde kahve baktırdım
tarota daha iyi baktı acıkcası söledikleride çıkmaya başladı
almira cafe enfale gitmek istiyorum herkes sölüyo cevremden bos bir zamanımda gidicem isim konusunda cok iyimiş
birde olgu hanım varmış sanırım nereden ulaşabilirim yardımm lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…