İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlarr

valla kızlar ben bu aksam rozaya gıttım taksımee dayanamadımmm bana yıne trh verdı 10 gun bakalım tutcakmıı elektrık meselesı dır belkıde rozanınn falından memnun kalıyorum ben

kımseye gıt yada gıtme derımmm herkesın elektırıgının tuttugu falcı farklıdır :) eger bu defa da roza haklı cıkarsaaa bundan sonra hep rozaya gıdıcem :) bakalım bekleyelım ve görelımm

hem öle buyuk paralarda almıyor 20 tl yetıyorr :)

gorusuruzz kıslarr :)

Bu roza ne falı bakıyor?Duyuyorum ismini bayağı.ama ne bileyim hepde vazgeçiyorum..Aslında faldan uzak durmaya çalışıyorum.ben gittikçe zamanlar uzayıp duruyor

çok teşşkur ederm yardımınız için :)))

Sevgili Nickimtrak,

Herşey bir kenara, sizi çok mu çok merak ettim. Kalem gücünüze ve de sakin ama ihtiyatlı üslubunuza hayran kaldım. Yukarıda söylediklerinizin çoğuna katılıyorum aslında. Ama bazı cafelerin, kişilerin de elenmesi gerekir bu meslekte diye düşünüyorum. Ama insanın kendine özsaygısı herhalde. Ben yapamazdım herhalde. Olmayan bir yeteneğimi varmış gibi lanse edemezdim. Ama zaman geçtikçe bu tipler öyle bütünleşiyor ki kestiklere rollere kendileri de inanıyor, kendilerini gerçekten falcı diye görüyorlar.

Bu roza ne falı bakıyor?Duyuyorum ismini bayağı.ama ne bileyim hepde vazgeçiyorum..Aslında faldan uzak durmaya çalışıyorum.ben gittikçe zamanlar uzayıp duruyor

tarot falı bakıyorr ama dedıgım gıbı bana daha once trhlerı tuttu bır baskasına tutmayabılırr reklam gıbı anlasılmasıjn lutfenn o yusden herkes kendı bıldıgını yapsınnn :)

yada bıldıgı falcıya gıtsın .

Hıı Tarot mu!Hiçte sevemedim tarot falını..Şöyle taksim taraflarında iyi iskambil falı bakabilen arıyorum.O bakım dan sordum Rozayı .Teşekkürler cevabın için..:)

tabiki canım fal enerji meselesidir bunu biliyorumda o cafede imam diğe bi adamla tasula diğe birisine gitmiştim bizi soymuşlardı maşallah :)o cafeye 20 tl ile girersin 120 tl n gider istersen git dene baya arkadaş taksimde tasula denilen o falcı yüzünden zarara uğradı Ben geçen yazmıştım topice ucuza bakıyor rozaya baktırdımmı bilmiyorumda o cafeye bir daha gitmeyeceğimi biliyorum :)halen hatırlayıp güleyimmi sinirleneyimmi dediğim günler olmuşturrr....

evet yıllar önce baktırdığım bi bayan oraya gidince tipini görünce hatırladım gelelim falına :)
tatlım canım melek yüzlü kızım falan diğe övgüler bi gaz bir gaz başlangıç güzelll,,,,
neriman:bu kara adam kim
ben:bilmem eskilerden olabilir
neriman:bu yeni biri gibi görünüyor
ben:belki gelecektiki olabilir
neriman:bencede
ben:şuan kimse yok hayatımda
neriman:sen merak etme kuş gibi rahatlıyacaksın senin derdini anlıyorum seni iki kişi delirtmiş ama nafile güçlüsün ve bunlarla başedeceksin geleceğinde ben sana enerji yollayacağım
bazı özel şeyleri yazmadım ama siz gerisini getirin sohbet tadında :)ama kadından ayrıldıktan sonra üzerime ağırlık çöktü anlatamam bana numarasınıda verdi sıkılınca ararım :)

arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var yıldızname bakan bildiğiniz biri çpk kötü bi dönemden geçiyorum çok ihtiyacım var

kusura bakma çok farklı anlaılıyordu yazıdan ,konuşma yazma farkı işte

arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var yıldızname bakan bildiğiniz biri çpk kötü bi dönemden geçiyorum çok ihtiyacım var

Daha önce yıldızname konusunda geniş bir açıklama yapmıştım ve bu işin ilmini alan çok az insanın var oldugunu bakıyorum diyenlerinse bu işi yogun talep karşısında ticarete döken insanlar oldugunu belirtmiştim. O nedenledirki para vermeden önce 2 kere hatta 5 kere düşünün derim saygılar...

canım sen bu bakırköyde ki didem hanımdan memnun kaldın mı peki?ben ona baktırmak istiyorum.birde sence kahve mi iskambil mi baktırayım?
bahçelievlerden şöyle gidebilirsin ümraniyeye:önce metrobüsle altunizade ye gel.ordan altunizadeden ümraniyeye minibüs ve otobüsler var sürekli.en rahat böyle gidebilirsin..

bence hiç gitmeyin ,çok genel bakıyo , ben hiç memnun kalmadım değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…