merhaba kızlarr
valla kızlar ben bu aksam rozaya gıttım taksımee dayanamadımmm bana yıne trh verdı 10 gun bakalım tutcakmıı elektrık meselesı dır belkıde rozanınn falından memnun kalıyorum ben
kımseye gıt yada gıtme derımmm herkesın elektırıgının tuttugu falcı farklıdır :) eger bu defa da roza haklı cıkarsaaa bundan sonra hep rozaya gıdıcem :) bakalım bekleyelım ve görelımm
hem öle buyuk paralarda almıyor 20 tl yetıyorr :)
gorusuruzz kıslarr :)
Bahçeli evlerden metrobüse binip son duraktan aktarma yaparak karşıya geçecek ve altunizade duragında ineceksiniz. İndiginiz durakta merdivenleri geçerek ana caddeye çıkın çıktıgınız yönde gelen minübüslere bakarsanız ümraniye yazdıgını göreceksiniz herhangi birine binerek ümraniyeye gidersiniz. Ancak ümraniye geniş bir semt ineceginiz duragı gidiceginiz kişiden ögrenin saygılar.
Şimdi öncelikle verdiginiz misale çok güldügümü belirtmeliyim. Kültür denen olgunun ne denli önemli oldugunada misal teşkil etmiş anlatımınız. Şimdi beni tanıyan daha önceki mesajlarımı okumuş olanların bu konuşmaları gülümsiyerek izledigine eminim. Elbetteki haklısınız kim olsa bölesi bir sölem karşısında neye ugradıgını şaşırır. Dahası kızar ve sinirlenir. Ancak herkesi aynı kefeye koymak sorarım size ne derece mümkün sizce hiç yokmudur aralarında adam gibi adam olanlar dogru dürüst işlerini yapmaya yada daha açık bir tabirle hayatlarını idame ettirmeye çalışanlar.
Hayatın içerisinde her iş kolunda (beni mazur görün falıda iş diye tabir edicem) işini ciddiyetle oldugu kadar iş olsun devran dönsün diye yapanlar yok mu? Burada yazılarımda fahiş fiyatlara dur denmesi gerektigini her hangi bir kullanıcı bir falcı adı yazdıgında hemen kapılınmaması gerektigini defalarca anlatmaya çalıştım iyi niyetle zira konuştugunuz kim işi nedir bilmeniz mümkün degildir.
Ancak gene sölemekteyim ki cafe falcısı tabiri yanlıştır iyi yada kötü olması aldıgı parayla ölçülemez yada durdugu mekanla saygılarımla.
Sevgili Nickimtrak,
Herşey bir kenara, sizi çok mu çok merak ettim. Kalem gücünüze ve de sakin ama ihtiyatlı üslubunuza hayran kaldım. Yukarıda söylediklerinizin çoğuna katılıyorum aslında. Ama bazı cafelerin, kişilerin de elenmesi gerekir bu meslekte diye düşünüyorum. Ama insanın kendine özsaygısı herhalde. Ben yapamazdım herhalde. Olmayan bir yeteneğimi varmış gibi lanse edemezdim. Ama zaman geçtikçe bu tipler öyle bütünleşiyor ki kestiklere rollere kendileri de inanıyor, kendilerini gerçekten falcı diye görüyorlar.[/QUO
Öncelikle bu hoş iltifatınız adına teşekkür ederim. Uslubun sakinligi sanırım yaşımdan ileri gelmekte. Ve eski yazılarımı okumuş olanlar bilir ilk geldigimde kimligimi açıklamış ve yazılarda bahsi geçen cafe falcılarından biri oldugumu belirtmiştim yanlış anlamalara imkan vermemek adına. Bir önceki yazımda bir ifade kullanmıştım hatırlarsanız yazan kim bilemezsiniz diye bunu sölerken kendimide olayın içine katmıştım. Umarımki hakkımda düşündügünüz o güzellikler kaybolmamıştır. Ve umarımki bunu yazmak site kuralı ihlali olmıycaktır samimiyetle konuşmamız adına. Saygılarımla...
Bu roza ne falı bakıyor?Duyuyorum ismini bayağı.ama ne bileyim hepde vazgeçiyorum..Aslında faldan uzak durmaya çalışıyorum.ben gittikçe zamanlar uzayıp duruyor
tarot falı bakıyorr ama dedıgım gıbı bana daha once trhlerı tuttu bır baskasına tutmayabılırr reklam gıbı anlasılmasıjn lutfenn o yusden herkes kendı bıldıgını yapsınnn :)
yada bıldıgı falcıya gıtsın .
Sevgili Nickimtrak,
Herşey bir kenara, sizi çok mu çok merak ettim. Kalem gücünüze ve de sakin ama ihtiyatlı üslubunuza hayran kaldım. Yukarıda söylediklerinizin çoğuna katılıyorum aslında. Ama bazı cafelerin, kişilerin de elenmesi gerekir bu meslekte diye düşünüyorum. Ama insanın kendine özsaygısı herhalde. Ben yapamazdım herhalde. Olmayan bir yeteneğimi varmış gibi lanse edemezdim. Ama zaman geçtikçe bu tipler öyle bütünleşiyor ki kestiklere rollere kendileri de inanıyor, kendilerini gerçekten falcı diye görüyorlar.[/QUO
Öncelikle bu hoş iltifatınız adına teşekkür ederim. Uslubun sakinligi sanırım yaşımdan ileri gelmekte. Ve eski yazılarımı okumuş olanlar bilir ilk geldigimde kimligimi açıklamış ve yazılarda bahsi geçen cafe falcılarından biri oldugumu belirtmiştim yanlış anlamalara imkan vermemek adına. Bir önceki yazımda bir ifade kullanmıştım hatırlarsanız yazan kim bilemezsiniz diye bunu sölerken kendimide olayın içine katmıştım. Umarımki hakkımda düşündügünüz o güzellikler kaybolmamıştır. Ve umarımki bunu yazmak site kuralı ihlali olmıycaktır samimiyetle konuşmamız adına. Saygılarımla...
Bunun yaşınızla ilgili olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa, hayat daha güzel olurdu. Bu hayattan ne beklediğin ve ne kadar aldığınla endeksli sanırım. Beklentiler kişiden kişiye farklı tabii ki. Ne dilediğini , ne beklediğini iyi belirleyeceksin. Kişilerden, hayattan ne kadar az beklentin oluyorsa, hayat daha güzel oluyor sanırım. Maalesef bazen yaşı ilerlemiş olanlar , daha da huysuzlaşıp , aksileşebiliyor. İç hesaplaşmalar, çevreyle hesaplaşmalar başlıyor. Neler beklemiştim, ne oldum diyor? Hayatta yapamadıklarını, olamadıklarını daha bir sorgular olup, huysuz yaşlıya da dönebiliyorlar. Hatta daha da ileri götürüp, olamadıklarının acısını ya çevresinden çıkarıyorlar veyahut çocuğunu olamadığı kişi olmaya zorluyor.
Café falcısı olmanız hiçbir şekilde sizin hakkınızdaki düşüncelerimi etkilemedi. Tam tersine içime bir serinlik , yüzüme bir gülümseme geldi. En kısa zamanda sizinle tanışmayı dilerim. Maalesef özel mesaj hakkım yok, siz bana mesaj atabilirsiniz.
Sevgiler
nişantaşında da tam teşvikiye ile abdi ipekçinin kesiştiği yerde bir kafe var, ordakilerde başarılılar..
merhaba kızlarr
valla kızlar ben bu aksam rozaya gıttım taksımee dayanamadımmm bana yıne trh verdı 10 gun bakalım tutcakmıı elektrık meselesı dır belkıde rozanınn falından memnun kalıyorum ben
kımseye gıt yada gıtme derımmm herkesın elektırıgının tuttugu falcı farklıdır :) eger bu defa da roza haklı cıkarsaaa bundan sonra hep rozaya gıdıcem :) bakalım bekleyelım ve görelımm
hem öle buyuk paralarda almıyor 20 tl yetıyorr :)
gorusuruzz kıslarr :)
arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var yıldızname bakan bildiğiniz biri çpk kötü bi dönemden geçiyorum çok ihtiyacım var
arkadaşlar bagdat caddesinde yada kadiköyde cidden iyi bakan
tavsiye edebileceginiz kişiler varmı ?
arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var yıldızname bakan bildiğiniz biri çpk kötü bi dönemden geçiyorum çok ihtiyacım var
sen beni yanlış anladın yada ben anlatmak istediğimi anlatamamışım kusura bakmayın
Elmirra Senin zayıf anında yakalıyıp para koparmış dedim falı çıkan arkadaşlar içinde falları çıktığı için Elmira onlara büyüden bahsetmez dedim . Falları çıkan arkadaşların kendilerini senin yerine koymalarını yazmıştım.
sanırım topıkte 2 tane didem var benim sureklı baktırdıgm didem bakırköyde kafede 3 vakitte 25 liraya bakıyor. kahve iskambil güzel bakıyo iyi biri.
diğer didem ümraniyede ofisinde bakıyor 40 tl ye ben gitcem kararlıyım haftasonu musaıt olunca randewu almayı dusunuyorum
**bana bahcelıewlerden umranıyeye nasıl gidilir tarif edermisiniz bayanlar :2:
canım sen bu bakırköyde ki didem hanımdan memnun kaldın mı peki?ben ona baktırmak istiyorum.birde sence kahve mi iskambil mi baktırayım?
bahçelievlerden şöyle gidebilirsin ümraniyeye:önce metrobüsle altunizade ye gel.ordan altunizadeden ümraniyeye minibüs ve otobüsler var sürekli.en rahat böyle gidebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?