bence hiç gitmeyin ,çok genel bakıyo , ben hiç memnun kalmadım değmez...
bence hiç gitmeyin ,çok genel bakıyo , ben hiç memnun kalmadım değmez...
canım sen bu bakırköyde ki didem hanımdan memnun kaldın mı peki?ben ona baktırmak istiyorum.birde sence kahve mi iskambil mi baktırayım?
bahçelievlerden şöyle gidebilirsin ümraniyeye:önce metrobüsle altunizade ye gel.ordan altunizadeden ümraniyeye minibüs ve otobüsler var sürekli.en rahat böyle gidebilirsin..
bnımde bu fal merakımdan gıtmedıgım yer kalmadı ama aralarında begendıgım de oldu fakat bu umranıyedeki didem hanım gercekten en begendıklerımdır ve ıkıdır gıdıyorum cokta memnunum sebepte su anı ve gecmısı herzam bılmıslerdır bende en azından olee ama gelecekle alakalı hıc bıre bır aa ewet oldu dedıgım olmadı didem hanımı bulana kadar ben gercekten begendımm demekkı elektrık meselesı bu herkes begenıcek dıyee bırsey soz konusu deıl tabiii
Halbuki ben geçen hafta gittim kendisine ve çok beğendim. gayet tutarlıydı, ayrıntılı ve özel durumları bile bildi bende. şaşırdım sizin yorumunuza doğrusu. peki bu durumda sizin tavsiye edebileceğiniz birileri varmı, ii dediğiniz...
Merhaba arkadaslar. Ben persembe gunu Nil hanima fal baktirdim. Kadikoy'de bir cafede bulustuk. Kahve ve tarot bakti. Kendisi kahveyi pek onemsemiyor zaten. Tarota bakiyor. Cok tatli bir bayan. Fali da uzun suruyor. İstedigin kadar soru soruyorsun. Yani ben memnun kaldim acikcasi, kotu diyemem. Dedikleri cikacak mi beklemek kaldi :) Buraya da yazarim ara ara durum hakkinda :)
Merhaba arkadaslar. Ben persembe gunu Nil hanima fal baktirdim. Kadikoy'de bir cafede bulustuk. Kahve ve tarot bakti. Kendisi kahveyi pek onemsemiyor zaten. Tarota bakiyor. Cok tatli bir bayan. Fali da uzun suruyor. İstedigin kadar soru soruyorsun. Yani ben memnun kaldim acikcasi, kotu diyemem. Dedikleri cikacak mi beklemek kaldi :) Buraya da yazarim ara ara durum hakkinda :)
arkadaslar nil hanımında didem hanımında numaraları var bende ama msj hakkım yok malesef bnm bı maıl numrası gnderırsenız orda ıletebılırım sıze yada didem hanım face sayfası var kahve falım didem yazınca cıkıyor sanırım ordanda ulasabılırsınz kendısıne
arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var yıldızname bakan bildiğiniz biri çpk kötü bi dönemden geçiyorum çok ihtiyacım var
Halbuki ben geçen hafta gittim kendisine ve çok beğendim. gayet tutarlıydı, ayrıntılı ve özel durumları bile bildi bende. şaşırdım sizin yorumunuza doğrusu. peki bu durumda sizin tavsiye edebileceğiniz birileri varmı, ii dediğiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?