İstanbul'da Fal - Falcılar

nil hanımın telefon numarasını verirmisiniz acaba ?

ayrıca seymbol serkan cidden iyi ona gitmiştim isim biraz zor oldugu için tam söleyemedi yabancı oldugu için ama harfleri bildi
kişiliğini fln söledi etti baya okulla ilgili bir seyler fln söledi ve bana suanda cıktı falı dikkat et kendine demişti nasıl yani dedim eline koluna hakim ol gibi bişi dedi 2 hafta olmadı sakatlandım

Son düzenleme:

MERHABA NICKIMTRAK,
Mesajınızı aldım .Fakat halen özel mesaj hakkım yok. Size cevap vereceğim. Merci:)

pazartesi günü tekrar filiz hanıma su falı baktırmaya gdıyorum bana sans dıleyiiinn

Sizce, kahve falı mı? tarot mu? ikisinin arasındaki fark nedir? ve taksim'de iyi olduguna ınandıgınız biri varsa cevap beklıyorum...

Fikrimi belirtmem gerekirse ben fal baktıracak olsam kahveyi tercih ederdim. Neden derseniz tarotta soru cevap olayı vardır ve falcı bu noktadan hareketle siz soru sordugunuzda olayınızıda zaten anlamış oluyor. Ancak kahvede soru olmadıgından görüp göremediginide anlama şansına sahipsiniz. Ama falcı öneremiycem kimseye asla kefil olunamaz bu konuda.

peki bende size su falını sorablırmıyım ? sizce su falı nasıl bi yntem daha once bktırdım cok memnun kaldım ama sızn de göruslernızı almak ısterm

Arkadaslar fal baktimaya gidicem ama ikisi arasinda kararsiz kaldim giden arkadaslar hakkinda bilgi verebilirler mi?rica etsem adreslerini yada telefon mesaj atabilir misiniz?

peki bende size su falını sorablırmıyım ? sizce su falı nasıl bi yntem daha once bktırdım cok memnun kaldım ama sızn de göruslernızı almak ısterm

Merhaba öncelikle bilgim dahilinde açıklıyım su falını. Su falı rahmani olmayan bir tarz yani bakan kişi dünya dışı varlıklarla irtibata geçerek bakar falı çogu kişinin ismini anmaktan çekindigi ve üç harfli varlıklar diye adlandırdıgı varlıklarla irtibata geçerek bakar. Bu zamanda çok fazla bakabilen oldugunu sanmamakla birlikte siz memnun kaldıgınızı sölemektesiniz. Şahsi fikrim uzak durulması gereken bir fal türüdür. Kendi şahsınma yedi ceddimin tüm gelmiş ve geleceklerini bileceklerini bilsemde ve bundan kesin emin olsamda sıçrama tabir edilen bir risk taşıdıgından ben uzak dururdum bunu buraya yazarken bile besmele çektigime emin olun. Saygılar.

Arkadaslar fal baktimaya gidicem ama ikisi arasinda kararsiz kaldim giden arkadaslar hakkinda bilgi verebilirler mi?rica etsem adreslerini yada telefon mesaj atabilir misiniz?

ben filiz hanıma gittim ve memnun kaldım buzamana kadar ki söyledikleri çıktı, mühim olan kısmını beklemekteyim. kendisi bakırköy osmaniyede bir dükkanda bakıyor. dlersen telefon numarasını verebilirim. neriman hanıma da hiç gitmedim yorum yapamıcam

ben fala hic inanmiyorum cunki her seyi bilen ALLAHDIR kaderimizi o yazdi ve ondan baska kimse bunu bilemez kimse yarinimizi bilemez

Bana da filiz hanimin telefonu gonderebilirmisiniz?
Daha onceki soruma cevap alamadim forumdan bu arada umraniye didem giden ve degerlendirecek birileri var mi? Birde kadikoy nostradamus Kimya hakkinda ....gercekten onemli yorumlariniz tesk

Fikir beyan ettiğiniz için teşekkür ederim.Evet dediğiniz gibi, tarotta bir şekilde sorunuzdan anlaşılıyor..Fal'a inanmıyorum ama hisleri iyi olan biri olursada baktırmak isterim..Cafe falcıları ekseri aynı, 1 yıldır cafe cafe gezdim ama yaşadıklarımın yanlarından bile geçmedi söyledikleri..Hisleri kuvvetli biri lazım, buna fal demeyelim. :)

Ben su falına geçen sene baktırdım. Bir arkadaşımızın ziyaretindeydik. Bu kişi Konya'dan gelmişti. Yaşı bayağı gençti. O gün baktı. Bazı şeyleri , o an için ve bir kaç ay sonrası için eh eh şekilde bildi.Gailba 100-150 tl idi. Voouw olmadım. İstanbul'a yeni gelmişti.Buralara taşınmayı düşünüyordu. Kendisinin yanında çok yakın bir arkadaşı ( bu partiye falan danışmanlık yapan biri) vardı. Tüm bakanlara, kalemliklere falan da bakıyormuş bu arkadaş ( !) sayesinde. Ardından teyzeme gitti. Onlara da baktı. 500 tl ön ödeme yapıldı ( büyü varmış ya, bozmak için). 1000 tl ikinci raund için anlaşıldı. 1 ay boyunca, teyzemin her telefonuna hevesle çıkan kişi, gittikçe aramaları azalttı. Bu arada bir kere daha bir arkadaşıma geldi. Hem yıldızname , hem su baktı. ( grup sadece gayrimüslim idi) Demekki gayrimüslimlere de yıldızname bakılıyormuşmuşmuş????bana bakamayacağını, okunmam gerektiğini, kapalı olduğumu söyledi. Ben de bir daha baktırmadım.Bir de ne bakalım ? Nomads'ın orda akşamları bakmaya başlamış. Teyzemi falan ipleyen yok tabii ki. Gazetelere de çıkmış, arap diye. Ne arabı ben anlamadım yani. O arapsa ben de Zimbabwe'yliyim.Bildiğimiz Konya lı Yavuz bu:) Istanbul'a taşınmış. Teyzem orada yakaladı tabii ki onu bir akşam giderek. Ardından uğraşıyorum falan dedi. Ardından annesi hastalanmış, onun ardında çok kötü trafik kazası da geçirmiş. Gailba şu an yine Konya'daymış bizim arap Yavuz.
Bir de bir kere Bursa'lı biri geldi teyzemlere. Suyun altına para falan koydurttu bana. Gönlünden ne koparsa diye.50- 100 koparsa ayıp yani. En az 200 kopmali:) Bu kadar şarlatan olamazdı. Beni evlendirdi, boşandırdı, çocuk sahibi yaptı, çocuğumu hasta yaptı. Kocama geri döndürttü. Ben ne evlendim, ne boşandım, çocuğum yok, köpeklerim var bu arada.
Ben de şunu anladım. " su " denince hepimiz bu işi anlayanların yaptığını düşünüyoruz.Bakan kişinin ciddi olduğunu, gerçekten iyi olduğunu sanıyoruz.
Anladım ki boş boş suratımıza bakacaklarına, suya bakmak daha kolay geliyor.
O sığ sularda boğulmak da var tabii!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…