canım bn pendıkte bırıne baktırdım ne cok ıyı ne cok kotuyduu sevgi dıe bı bayan ama fal dersen ıkı uc kısı var tavsıye edebılecegım
Merhaba arkadaslar. Ben persembe gunu Nil hanima fal baktirdim. Kadikoy'de bir cafede bulustuk. Kahve ve tarot bakti. Kendisi kahveyi pek onemsemiyor zaten. Tarota bakiyor. Cok tatli bir bayan. Fali da uzun suruyor. İstedigin kadar soru soruyorsun. Yani ben memnun kaldim acikcasi, kotu diyemem. Dedikleri cikacak mi beklemek kaldi :) Buraya da yazarim ara ara durum hakkinda :)
Şimdi öncelikle verdiginiz misale çok güldügümü belirtmeliyim. Kültür denen olgunun ne denli önemli oldugunada misal teşkil etmiş anlatımınız. Şimdi beni tanıyan daha önceki mesajlarımı okumuş olanların bu konuşmaları gülümsiyerek izledigine eminim. Elbetteki haklısınız kim olsa bölesi bir sölem karşısında neye ugradıgını şaşırır. Dahası kızar ve sinirlenir. Ancak herkesi aynı kefeye koymak sorarım size ne derece mümkün sizce hiç yokmudur aralarında adam gibi adam olanlar dogru dürüst işlerini yapmaya yada daha açık bir tabirle hayatlarını idame ettirmeye çalışanlar.
Hayatın içerisinde her iş kolunda (beni mazur görün falıda iş diye tabir edicem) işini ciddiyetle oldugu kadar iş olsun devran dönsün diye yapanlar yok mu? Burada yazılarımda fahiş fiyatlara dur denmesi gerektigini her hangi bir kullanıcı bir falcı adı yazdıgında hemen kapılınmaması gerektigini defalarca anlatmaya çalıştım iyi niyetle zira konuştugunuz kim işi nedir bilmeniz mümkün degildir.
Ancak gene sölemekteyim ki cafe falcısı tabiri yanlıştır iyi yada kötü olması aldıgı parayla ölçülemez yada durdugu mekanla saygılarımla.
MERHABA NICKIMTRAK,
Mesajınızı aldım .Fakat halen özel mesaj hakkım yok. Size cevap vereceğim. Merci:)
Sizce, kahve falı mı? tarot mu? ikisinin arasındaki fark nedir? ve taksim'de iyi olduguna ınandıgınız biri varsa cevap beklıyorum...
Fikrimi belirtmem gerekirse ben fal baktıracak olsam kahveyi tercih ederdim. Neden derseniz tarotta soru cevap olayı vardır ve falcı bu noktadan hareketle siz soru sordugunuzda olayınızıda zaten anlamış oluyor. Ancak kahvede soru olmadıgından görüp göremediginide anlama şansına sahipsiniz. Ama falcı öneremiycem kimseye asla kefil olunamaz bu konuda.
peki bende size su falını sorablırmıyım ? sizce su falı nasıl bi yntem daha once bktırdım cok memnun kaldım ama sızn de göruslernızı almak ısterm
Arkadaslar fal baktimaya gidicem ama ikisi arasinda kararsiz kaldim giden arkadaslar hakkinda bilgi verebilirler mi?rica etsem adreslerini yada telefon mesaj atabilir misiniz?
ben filiz hanıma gittim ve memnun kaldım buzamana kadar ki söyledikleri çıktı, mühim olan kısmını beklemekteyim. kendisi bakırköy osmaniyede bir dükkanda bakıyor. dlersen telefon numarasını verebilirim. neriman hanıma da hiç gitmedim yorum yapamıcam
Bana da filiz hanimin telefonu gonderebilirmisiniz?
Daha onceki soruma cevap alamadim forumdan bu arada umraniye didem giden ve degerlendirecek birileri var mi? Birde kadikoy nostradamus Kimya hakkinda ....gercekten onemli yorumlariniz tesk
Fikrimi belirtmem gerekirse ben fal baktıracak olsam kahveyi tercih ederdim. Neden derseniz tarotta soru cevap olayı vardır ve falcı bu noktadan hareketle siz soru sordugunuzda olayınızıda zaten anlamış oluyor. Ancak kahvede soru olmadıgından görüp göremediginide anlama şansına sahipsiniz. Ama falcı öneremiycem kimseye asla kefil olunamaz bu konuda.
yolladım canım telefon numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?