İstanbul'da Fal - Falcılar

canım hem gulerek hemde sasırarak okudum gercekten ne tarz ınsanlar var bende ıkı defa yıldızname baktırdım bırı hadı tamamdı ama oyle bırıne denk geldımkı esımın baskasından cocugu varmıs bosanıcakmısım falan daha neler şok olmustum bırdaha yıldızname denıldımı kacar oldum..bu işi gercekten yapan ınsanlar gercekten azalmıs artık..şimdi ise nereye gırsem nerde otursam ıllakı bı falcıyım dıyen cıkıyo yazık...

Sanırım su falıyla ilgili yazımı alıntı yaparak yazmak istemişsiniz ve kafanız dalmış. O yazımdada belirttiğim gibi su falına bakabilecek birileri oldugunu artık sanmıyorum ve baktırılmasınıda dogru bulmuyorum demiştim ki; bu yazdıklarınız sölediklerimin haklılıgını ortaya koymuş. Daha önce defalarca bu konuda çok yüksek meblalarda para ödenmemesi gerektigini her iyi denen kişi için hemen gidilmemesi gerektigini yazdım yazmayada devam edicem elimden geldigince. Saygılarımla.

Yaa daha ne örnekler var bilsen yerlere yatarsın. Bu kadar boşuna okumuşuz, çalışmışız diyorum. Ben de senin gibi korktum bu suya bakıyorum diyenlerden. Su, kahve ,tarot farketmiyor bence. O bir araç. Gören , bilen her türlü biliyor.

Aynen ben de sanmıyorum. Olanlar da ya çok yaşlandı, ya da vefat etti sanırım. Annemlerin, anneannemlerin devrinde çok çok az "falcı" vardı. İstanbul daha küçüktü . Herkes herkesi tanırdı. Bir kere dalavere yapsan, hemen bilinirdi. Bu işe soyunanlar ise kendinden gerçekten emin kişilerdi.Ortam değişti. Amerikalılar NY de yaşamak için hem iyi bir avukatın, hem iyi bir psikologun olması gerekir derlerdi. Ama Istanbul'da bu devirde burda yaşayabilmek için hem iyi psikoloğun, hem iyi avukatın hem de iyi bir falcının olması gerekir.
O iyi falcına da şunu sormalısın: " ..... adlı falcının iyi olduğunu duydum. Sence o falcıya gitmelimiyim falcı bacı??"

tabiki sana katılıyorum canım..gercekten bılene bakana fıncan kart dıerlerı bhane olmalıı...fakat suan okadar cokki gercekten kıme ınanacagımıza sasırıyoruz..bende heryere gıttım denemedım anlatsam sayfalar yetmez gulmemek ıcın kendımı zor tuttugumda oldu sinirlenıp kalktıgımda benı bu zaman kadar sasırtan bir bu soyledıgım su falıydı dıerı ıse kadıkoyde bı cafe adını bıle net hatırlayamıyorum ordakı bayanın benı yakın zamnda evlendırmesı ıkız cocuklarımın olmacagını solemesı :) cıkarken soyledıgım tek sey guzel dıleklerı ıcın tesekkr edıyor olmam ve benim zaten evli olup ıkıtanede cocgum olmasıydı :)

Meyra33, tatlim hem yildizname demissin hem su fali, hepsi ayri zamalrda heralde ....peki bu kadar durumdan sonra sitede girip umraniyeli didem'I tavsiye etmissin farki nedir ? Guvenebilirmyizi? Bugun bayagi sordum senden baska tecrube Eden olmamis anlasilan gidim mi bilemedim sonucta hem zaman hem para soz konusu

Ama sen yarıda kesmişsin görüşmenizi meyra!!!!!Evli olmadığını duyunca şöyle bahane var ; " demek eşin kadar çok yakın yaşadığın kişiyi gördüm senin kocan olarak", " köpeklerin de senin çocukların sayılır , sen git sağlığını sor onun doktoruna"
İkinciyi kabul ediyorum. Köpeklerim gerçekten benim çocuklarım gibi. Ama ilkini zor kabulleniyorum. Kim bu devirde en çok sevdiğiyle, en büyük aşkıyla evlenebilmiş ki??
Ama o zaman başka konulara gireriz. Şimdi anlamazlar benim metafizik benzetmeleri. Herkes öyle bir ciddi ki burada. Bazen fal baktırmak ızdıraplı birşeymiş gibi geliyor bazı sayfaları okuyunca.

Ama duyarsam birilerinden " su "falını ve beğenirsem tabii ki önce o kasenin içinde yüzüp, sonra scuba dive yapıp, sonra sana bildireceğim.
Pardon mümkünü yok, suya bakan falcı suda boğulacağımı söylemişti
Sevgiler

rica etsem bana da Filiz Hanımın telini gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

canımm bu anlattıklarım gecmıs zamnda kalanlar...didem hanıma gelince onu yenı buldum ve gercekten begendımm cok arkadasa numarasını vrdım burdan ama yazan oldumu pek takıp edemedım daha oncekı sayfalarda da yazdımm neden begendıgımı benı sasırtması ve soledıgı gelecekle alakalı seylerın kısa zamnda cıkmasını begendım tutarlı bı bayan ıkı kez gıttım kendısıne...acıkca suya ve yıldızname bakmadıgını soyluyor zaten karalama kahve falı ve tarot bakıor ılla gıden dıe tavsıye edemem tabıkı sonra burda yanlıs anlasılmalar oluyor cnm dıer sayfalarda da okudum kımı begenır kımı begenmez bu tartısılmaz zaten...

çok tesekür ederm ben 1 kere su falı baktırdım daha oncesınden bır bılgım olmadan baktırmıstm :)

yarın yne flız hanıma karalama ıcın gtcem :44:

su falını cok begenmıstm basarılı bulmustm karalamada da basarılıdır umarımm

Iyi de falin hic bir cesiti rahmani degildir ki, hepsi seytanidir. Yani bu konuda fallar da bir ayrim yapmak cok gereksiz olur. Kursun dokturursun, uzerine fal baktirirsan bir faydasini goremezsin. Yada koruma duasi okursun yada koruma muskasi takarsin, o da ise yaramaz gibi orneklerle devam edebilir. Dualarin teshirini dusurur, islerin ters gitmesine yol acar fallar. Bunu bilerek baktirildigini dusunuyorum.. Ayrica cinlerle fal bakan kisi sayisi cok fazla, dua ile basliyorsa bil ki haber aliyordur digerlerinden. Su cok daha eski ve etkili bir yontem olmasina karsin, cinlerle temasa sadece orda girilmedigini biliyoruz.

Aksini idia etmedim fallar rahmanidir demedim. Cinlerle bakılan bir tarz oldugunu belirtmek adına o ibareyi kullanmıştım aksi halde su hariç digerleri rahmanidir cümlesini kullanırdım ki; cümle gidişatım bellidir. İkili bir polimige girmek istemiyorum ancak; açıklama yapmak zorunda bırakmışsınız beni. Benim baştan beri yazılarımı okumuş olanlar bilir bu sayfalarda falın günahından okunacak duaların faldan çok işinize yarıyacagından defalarca kez bahsettim. İşin traji komik yanıysa kendimde falcıyken ve birilerinin çıkıp bu ne pehriz bu ne lahana turşusu deme riskinide göze alarak.

Fikrinize saygı duyarım yazınızıda iyi niyetle yazdıgınızdan zerre kadar şüpem yok ancak; fala özendirmiş yada insanları yanlış yönlendiriyormuşum gibi bir kanı bırakan cümlelerinizi okudugumda cevap vermeksizin duramadım. Ben istemeden yaprak dahi kımıldamaz sözü ve sözlerimiz ve vaadlerimiz and olsun ki gerçektir sözüne istinaden ben size göre ters gelebilir ancak benimle karşılaşanların rabbimin bir tür sınavı ki benimde sınavım neticesi karşıma geldigine inandım hayat boyu. Hayat boyu kahveyi besmelesiz açmadım misal ve hayat boyu bilmek sana hastır görmemi yada sölememi istedigini bana sölettir diye dua ettim.

Ve her karşılaştıgıma falın günah oldugunu tekrarladım. Şimdi bu yazıları yazma nedenimde bilmeden bir özendirme yapmış yada yanlış yönlendirme yapmışsam her lafımızın kayda alındıgı bu dünyada bu kelimeleriminde kayda alınmasından öte degil saygılarımla...

Tesekkurler çevabina' o zaman baska arkadaslarin yorumunu alalim didemle ilgili. Sevinirim begenen olursa burdan goruslerini de yazan cok olur sanirim. Sevgiler

Tesekkurler çevabina' o zaman baska arkadaslarin yorumunu alalim didemle ilgili. Sevinirim begenen olursa burdan goruslerini de yazan cok olur sanirim. Sevgiler

Su falıyla ilgili yazılar okuyunca ben de uzun zaman önce yaşadığım bir olayı anlatayım..Üsküdar da çok meşhur bir falcı vardı.Arzu..Genç birisiydi.Çok iyi su falı baktığını söylediler.Gidenler anlata anlata bitiremediler..Neyse ben de bir arkadaşımla gittim.Bazı şeyler bildi beni çok şaşırttı..Fakat dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi.3 harflileri olduğunu söyledi.Bana görünüyorlar falan dedi.Hatta babasının öleceğini dahi görmüş.Ama nedense söylediklerinin bir tanesi bile olmadı.Ne bana ne arkadaşıma.Suya bozuk para atarak bakıyordu.Şimdi nerde bilmiyorum yanız aynaya bakan bir Arzu varmış Üsküdar da.Burada okumuştum belki o olabilir diye tahmin ediyorum.

Bi duzeltme yaptim sadece, bu kadar aciklamaya gerek varmiydi bilmiyorum dogrusu =), insanlarin kafalarinda kahve veya tarot ayri bir yerde olmasin diye soyleme geregi duydum, yoksa ozendirmediginizin farkindayim.

Bi duzeltme yaptim sadece, bu kadar aciklamaya gerek varmiydi bilmiyorum dogrusu =), insanlarin kafalarinda kahve veya tarot ayri bir yerde olmasin diye soyleme geregi duydum, yoksa ozendirmediginizin farkindayim.

Yaşlandıgınızı ne zaman anlarsınız biliyormusunuz sevgili keryneia; yıllar önce kızdıklarınıza gülüp, güldüklerinize kızmaya başlamış dahası alıngan olup kısa cümlelerinizin yerini uzun cümleler almaya başlamışsa yaşlanmışsınız demektir. Kısacası ben yaşlı ve alıngan bir kadın oldum zamanla:)))

Aman oyle demeyin =), ha bu arada huysuz ve tatli kadinlarda guzeldir.. sizi cok iyi anliyorum, ama ben kimse ile muhalefet olmak istemiyorum, aksine kendi deneyimlerimi ve ogrendiklerimi cevremdekilerle paylasmayi severim. Kimi ukala bulur, kimi kendine pay cikarir birsey ogrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…