nil hanımın telefon numarasını verirmisiniz acaba ?
ayrıca seymbol serkan cidden iyi ona gitmiştim isim biraz zor oldugu için tam söleyemedi yabancı oldugu için ama harfleri bildi
kişiliğini fln söledi etti baya okulla ilgili bir seyler fln söledi ve bana suanda cıktı falı dikkat et kendine demişti nasıl yani dedim eline koluna hakim ol gibi bişi dedi 2 hafta olmadı sakatlandım
sevgili arkadaşlar; taksimde müptela cafe diye bi yer vaarmış geçen gün bir arkadaşım gitmiş..ona olması pek muhtemel olmayan şeyler söylemiş ama çok garip bir yermiş ve tuhaf bir kadın bakıyomuş...arkadşım ona pek inanmamış ama gece çok korkmuş ve garip kabuslar görmüş..müptela cafeye gideniniz var mı acaba??
Arkadaşlar ben ve arkadaşım fal olaylarına çok meraklıyız tabi eğlence için kendimde fal baktığımdan söylenilenlere inanmak çok güç oluyor benim açımdan..
Şuana kadar baktırdığım en iyi falcı DEJAVU cafe NAGEHAN dı. Fakat yaklaşık 1 sene önce ayrıldı oradan ve nerede olduğunu kimse bilmiyor sanırım :))
Taksim ASMİN cafe tam bir fiyasko söyleyeyim.Kapıda bir çocuk beğenmezseniz sadece kahve parasını odersiniz diyor içerden BUKETi beğenmeyip çıktım,içerdeki insanların haberi yok.
İnsanları kandırdıklarını düşünüyorum kesinlikle gitmeyin derim. Doğum tarihimi sorup yengeç burcumusuuun diyo bana kadın :))
Damlalar cafede sevinç var gene taksimde bugün ilk defa denedik yaklaşık 1 saat bakıyor. Ve gercekten iyi :)
Fala eğlenceden başka anlamlar yüklemeyin derim :)
İYİ EĞLENCELER..
bende müptela kafede fal baktırdım . Medyum paşahan ve Medyum yeşimhan süperler onlara baktırmadan fal baktırdım demeyin
Yaşlandıgınızı ne zaman anlarsınız biliyormusunuz sevgili keryneia; yıllar önce kızdıklarınıza gülüp, güldüklerinize kızmaya başlamış dahası alıngan olup kısa cümlelerinizin yerini uzun cümleler almaya başlamışsa yaşlanmışsınız demektir. Kısacası ben yaşlı ve alıngan bir kadın oldum zamanla:)))
Sevgili Nickimtrak,
Bugün çok özel bir . Kendimi çok mu çok özel hissediyorum. Bugün 100. mesajımı doldurdum. Sanırım 1-2 yılımı aldı?????
Bu arada,neler oluyor böyle?? Nedir bu yaş meselesi?
Benim cevabım şu olacak, ve burdaki herkese.
" We never really grow up or older, we only learn how to act in public"
Biz gerçekte hiç bir zaman büyüyüp yaşlanmıyoruz, sadece toplum içinde nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz.
Bu yüzden de hayvanları çok seviyorum. Hep aynı kalıyorlar, olduğu gibi görünüyor ve davranıyorlar
Sevgiler[/QUOTE
Sevgili meldas cehaletime verin ama cidden anlamakta zorlandım. Neye istinaden bu cümleleri yazdınız. Alıntı yaptıgınız yazım süre gelen bir konuşmanın sonrasından gelen bir açıklamadan ibaretti. Hayvan severliginiz takdire şayan zira bende bir hayvan severim ancak; konuşma içerisinde gelen bu benzetme özelliklede siz benden alıntı yaptıktan sonra geldiginde beni şaşırttı.
Yazışarak konuşmanın en kötü yanı yeterince mimik kullanmadıgımız yada kullanamadıgımızdan ötürü bir şakalaşmamı var yoksa bir ince kinayemi saklı cümlede anlaması cidden zor oluyor açıklama getirirseniz sevinirim saygılar..
Enteresan buğün bizde Damlalar cafedeydik:)))Bir arkadaşım tuturdu beni nerimana götür.Birkaç arkadaşım daha gelicek dedi.Uçurtma kafeye gittik.Kapalılardı,tadilattalarmış.Yanda cocukla konuşuyorduk biz neriman ablaya geldik diye.o da onlar çarşambaya kadar yok.Bize buyurun beğenmezseniz para vermezsiniz dedi..E dedik deniyelim.Damlalar cafe bu arada yan taraf.barış diye birini önerdiler.Kız arkadaşım kahve iskambil baktırdı.resmen şok oldu.arkasına 2 kız arkadaşınıda çağırdı..onlarda çok memnun kaldılar.enteresan 3 kız arkadaşıma da mayıs la ilgili tarifler vermiş..en kısa mayıs 10 var.Ben baktırmadım ama arkadaşlardan haber alırım.Burdan da paylaşırım.Tarihlerin olup olmayacağını.Bence falda tarih vermek çok iddalı.Hiç bir zaman tutumuyor.Neyse barışın verdiği tarihleri burdan paylaşırım..Bu arada sevinç'i de ben merak ettim..Önümüzdeki haftalarda bir denerim.yorumlarımı da paylaşırım..Kahvede çok iyi dediler..bende severim kahve falını:))
Merhabalar, İzmir'de sizi gerçekten şaşırtan hayran bırakan bir falcı var mı??
Sevgili Nickimtrak,
Bugün çok özel bir . Kendimi çok mu çok özel hissediyorum. Bugün 100. mesajımı doldurdum. Sanırım 1-2 yılımı aldı?????
Bu arada,neler oluyor böyle?? Nedir bu yaş meselesi?
Benim cevabım şu olacak, ve burdaki herkese.
" We never really grow up or older, we only learn how to act in public"
Biz gerçekte hiç bir zaman büyüyüp yaşlanmıyoruz, sadece toplum içinde nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz.
Bu yüzden de hayvanları çok seviyorum. Hep aynı kalıyorlar, olduğu gibi görünüyor ve davranıyorlar
Sevgiler[/QUOTE
Sevgili meldas cehaletime verin ama cidden anlamakta zorlandım. Neye istinaden bu cümleleri yazdınız. Alıntı yaptıgınız yazım süre gelen bir konuşmanın sonrasından gelen bir açıklamadan ibaretti. Hayvan severliginiz takdire şayan zira bende bir hayvan severim ancak; konuşma içerisinde gelen bu benzetme özelliklede siz benden alıntı yaptıktan sonra geldiginde beni şaşırttı.
Yazışarak konuşmanın en kötü yanı yeterince mimik kullanmadıgımız yada kullanamadıgımızdan ötürü bir şakalaşmamı var yoksa bir ince kinayemi saklı cümlede anlaması cidden zor oluyor açıklama getirirseniz sevinirim saygılar..
Sevgili Nickimtrak,
Dün yaşlılıktan hayıflanmışsınız. Hiç yakıştıramadım size o yüzden. Ama alınganlıkta evet üstünüze yok sanırım!!! Yoksa yengeç burcumusunuz??????
Sevgiler
Merhaba arkadaşlar. Biri Ümraniye'de ki Didem hanım için baktıran yok mu diye yazmış. Ben geçen hafta baktırmıştım. Kendisini de çok sevdiğim için memnun ayrılmıştım oradan. Bir daha giderim yani. Başka baktıranların da fikirlerini merak ediyorum :)
Sevgili Nickimtrak,
Dün yaşlılıktan hayıflanmışsınız. Hiç yakıştıramadım size o yüzden. Ama alınganlıkta evet üstünüze yok sanırım!!! Yoksa yengeç burcumusunuz??????
Sevgiler
Alınganlıgımı peşinen kabul etmiştim zaten zamanın bana getirisi oldu sanırım. Başak burcuyum canım.
ben gittim memnun kalmadım ağızdan çok laf alıp lafları çeviriyor.geçmişten çok bahsediyor.tarihler tutmuyor.ama dene ve gör.Forumda iki kullanıcının dışında Ümraniye dıdem'e giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?