İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana özelden msg atan arkadaşlarım benim malesef özel msg gönderme hakkım yok , şara nargile muratla ilgili soru soranlara cvp vermek isterim ama reklam yasak olayları var mı ? ban yemek istemem :) ben ark tavsiyesi ile gittim dediğim gibi toplasanız 10 dk bakıyor ama biz memnun kaldık daha doğrusu ben kaldım ama gittiğim ark kalmadı çünkü ona pek hoş şeyler söylemedi bana söyledi , biraz oraya giderkenki enerjiyle ilgili sanırım ben çok medet umarak gitmiştim çok da iyi geldi :) bir de Selma Hn var telefonla ulaşılıyor o neredeyse 1 saat bakıyor ama çok dolu bir hafta sonrasına randevu veriyor bu perşembe ona gideceğim onla ilgili de yazarım bu Selma hanıma 4 5 ay önce gitmiştim sadece bir örnek yazacağım gerisini siz düşünün ( yazdıklarını not aldı arkadaşım ) : Kıbrıs la ilgili Ömer Bey kim demiş ? Biz tabi o zaman sallıyor demişizdir demişizdir diyorum hiç hatırlamıyorum bile bu dediğini ben İst yaşıyorum Kıbrıs neree Ömer kimmm :) neyse bu faldan 3 ay sonra bir gecelik ani bir tatil planıyla bir hafta içinde Kıbrıs'ta bulduk kendimizi veeee deee 2 günlük turumuzun rehberinin adı Ömerdi !! bunu da yazılan notları yeni bulduğum için zangır zangır titreyerek yazıyorum . Ben çok gezdim falcı falcı ama 2 favorim şara nargile murat ve bireysel takılan Selma hnm :) murat 20 tl Selma Hnm 50 tl :)

ben gittim memnun kalmadım ağızdan çok laf alıp lafları çeviriyor.geçmişten çok bahsediyor.tarihler tutmuyor.ama dene ve gör.

canım öldurmussun be kadını :) bende ıkıdır gıttım cok memnunmm cokta begenıyorum kendısını bıseye takıldıgımda da sureklı arayıp soruyorum hemen cvplıyr artık bu elektrık tutmuyoo konusuna ınanıcam :)
kendını de begendımm cok sıcak bi bayandııı

bilmıyorm sıze cvp werıldımı amaa nagehan hanım kıbrıs veya antalyaya tasınmıs esının ısı yuzunden dedıler bnm arkadasım cok baktryodu :)

filiz hanım fiyatları yukseltmıs arkadaslar

Tesekkur ederim msj hakkim olmadigi icin buraya yaziyorum ne ettu bu kadinn yaww en fazla 30 veriirm yani siz ne kadar verdinizz ticarete dokmus kadin 1 ayda olayi yuzde yuz zam yapmis ama ya bu arada didem kesinlikle cok basariili ama umarim dedikleri cikmaz cunku sevdigim insani birakmak istemiyorum :) soyledigi seyler dogruydu bulundugum durumu kesinlikle bildi gelecekle ilgili cok mantikliydi soylediklrri dogruydu bir tane yanlis sacmaladi dedigim sey olmadi meslegime kadar bildi kadin ben cok memnun kaldim bie daha gdicem kendisine bir zaman sonra tarihlerde verdi bakalim lakin benim durumum gorunen koy kilavuz istemez misali ben kabullenmek istemiyorum belkide bilmiyorum ama o koy durumunu bilmekde basari didem hn da gordugum buydu tespitleri cok dogruydu. Sizin gittiginiz ekonomik baska biri var mi? :)

sevndm begenmene ben 6 falcıya gıttm ucurtama kafe neriman,filiz hnm,dideem abla, emelim cafe fisun, kapris cafe gamze bıde cafe bı melek arzu

en begendıklerım neriman , didem abla ve fılız hanım oldu arzuda sırf trot bakıyor fıyatı cok uygun aslında deneyblırsınız 13 olması gerekıyor sallamıyyor en azından :) taksımde

sizin varmı gittignz bayıldgınız ?

filiz hanım fiyatları yukseltmıs arkadaslar

Yazmayayım diyorum duramıyorum.Bıraksın bu işleri filiz hanım.Birde fiyat artırmış.Pardon ya neyine güveniyormuş?2 ay önce 40tl para verdim.herşey fos çıktı,bütün işlerim terse döndü.Yapmayın arkadaşlar paranıza yazık.Bu kadın laf cambazı gerisi bomboş.En kıytırık dediğim 15 tl ye baktırdığım falda bile ufak tefek şeyler çıkmışken filizin dediği herşey tam tersine döndü.Telefona kayıt yapmıştım.Dinliyorum yarım saat laf çevirip duruyor o kadar yani.Laf ebesi bomboş bir kadın....

Arkadaşlar Bakırköyde didem dediğniz hanım nerde fal bakıyor hangi kafede ben de merak ettim. İnternetten kafe isminden belki bulabilirim

ben gittim memnun kalmadım ağızdan çok laf alıp lafları çeviriyor.geçmişten çok bahsediyor.tarihler tutmuyor.ama dene ve gör.

Selam, ben gittim aslinda bir benmiyim acaba kuskuda kalan diye dusundum bu yuzden birileri yazsin istedim. Bende ayni fikirdeyim, tatli biri ama onemli olan bu degil insanlar para veriyorlar ve yol tepiyorlar ve kandirilmak istemiyorlar. Burdan bazi arkadaslar denk geldigim icin denemek istedim bu kadar tutarsizlik olmaz. Yani gitmeye degmez, tabii bana uymadi baskasina uyar bilemem...

Bahsettiğiniz Didem nerde bakıyor?Hangi kafe de ve ne falı?Kahve mi tarot mu?Didemler karıştı da:)

ben evde veya ofisinde bakanları pek beğenmiyorum örneğin filiz hanımla enerjim tutmamıştı birde elmiraya gitmiştim o da çok sallamıştı bana birde çok para alıyorlar dışardakiler bilseler keşke genel ev falı modu..cafedeki falcılar ver 10 15 20 tl hem kahvemi içiyorum hemde ekonomik sadece bekleme biraz sıkıyor insanı
şu ana kadar beğenip beğenmediğim falcılar :)
gül:cafe falcılarını içinde en net ve kısa bakan ama hem isim hemde gelecekle ilgili dedikleri çıkmıştır..
demet:benim favorim eskiden paradiso cafede bakıyordu taksimde çok beğenmiştim şuan izini bulamadım..
dejavu yiğit:5 dk baktı sallamasyon..böyle bir fal olamaz bana göre harf sayıp durdu tutturduğunu söyleyemem..
dejavu neşe:gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı iddia ediyor ama hiç bir konuda bana söylediklerini yaşamadım..
emelim cafe emel:arkadaşımla gittim bana başkasını anlattı sanki
elmira kadar isteyerek gitmiştim hayal kırıklığımın en büyüğü parama yanmıyorumda ondan iyi bir performans beklerdim..
bağdat caddesi levent:serkan için gitmiştim dediklerini hatırlayamıyorum bile genel bir faldı..
emine kadar yol gittim bir daha soğanlığa gitmem bana inandırıcı gelmedi
açıkçası gördüğünüz gibi birden fazla falcıdan en fazla bir ikisi idare eder

Burdan okuyup Elmira'ya fal baktırdım, hatta fiyat yuzunden tereddüt ettim 75 lira çok fazla çunku!..Elmira'nın dediği tek şey oldu, akşamı hemde! Tesadüf müydü bilemiyorum ama dediği oldu!!! Ama yine söylüyorum fiyatı yüksek, indirse ücreti çok daha iyi olur..Ben, fal bakmasını begenmiştim, bir yabancının size sizi anlatması, kişi ve olayları mantık çerçevesinde dile getirmesi başarı bence..Sadece tek şey oldu dediği, uzun vadeli konustu, bu yuzden her şey dört dörtlük olacak diye bir şey yok, beklemıyorum zaten, beklemekte ahmaklık olur.

Bir çok falcı gezdıgım ıcın, mantık ve doğru bir şekilde açılım yapmasını begendim, dediğinin akşama olmasıda bitter çıkolata yanında :)
Ama yıne söylüyorum fiyatı çok yuksek gerçekten!

Şuda var, ben beğendim diye, herkes begenecek diye bir şey yok, elektrik meseleside olabilir, ben gitmeden once çok düşündüm fiyatı yuzunden, ya değmezse ya beğenmezsem parayada yazık diye, kıydım ve gittim, merak :) İyi düşünün.

Son düzenleme:
Cıvıltı sunaya baktırdım arkadaşlar, falını çok beğendim ...
çok beğendiğim için 2 hafta sonra birdaha baktırdım 2.falımda dahada başarılı buldum ...

Soğanlık Emineye ne zaman baktırdınız ? bir arkadaşım gitmiş burda soğanlık eminenin popüler olduğu zamanlarda gitmişti
o zaman hiç beğenmemişti daha çok gelecek üzerine yorum yaptığı için .
geçen gün anlattı bana dediği şeyler olmuş :) , bende bir ara gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

didem hanım ben ve 3 arkadaşıma baktı bana ve arkadaşlarıma dedikleri zamanda dediklerini yaşadık ağızdan laf alıyor gibi gelmedi ve söyledikleri söylediği zamanda oldu ben çok memnunum

üzüldüm canım yaa ( valla bana da kart verdıler yok su falı bakım sana falan fılan dıyee yok dedım ınanmadım ben zaten bır kere tasulaya baktırdım roza ıle aynıları söledı bır daha baktırmadım genelde rozaya baktırıyorum bu defa da tutarsa hep ona gıderım heralde . :) dıkkatlı olmak gerek böyle yerlerde öyle bır boslugunu buluyorlarkı ben vermem dıyen kısıler bıle verıyor mılyonları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…