ben gittim memnun kalmadım ağızdan çok laf alıp lafları çeviriyor.geçmişten çok bahsediyor.tarihler tutmuyor.ama dene ve gör.
Arkadaşlar ben ve arkadaşım fal olaylarına çok meraklıyız tabi eğlence için kendimde fal baktığımdan söylenilenlere inanmak çok güç oluyor benim açımdan..
Şuana kadar baktırdığım en iyi falcı DEJAVU cafe NAGEHAN dı. Fakat yaklaşık 1 sene önce ayrıldı oradan ve nerede olduğunu kimse bilmiyor sanırım :))
Taksim ASMİN cafe tam bir fiyasko söyleyeyim.Kapıda bir çocuk beğenmezseniz sadece kahve parasını odersiniz diyor içerden BUKETi beğenmeyip çıktım,içerdeki insanların haberi yok.
İnsanları kandırdıklarını düşünüyorum kesinlikle gitmeyin derim. Doğum tarihimi sorup yengeç burcumusuuun diyo bana kadın :))
Damlalar cafede sevinç var gene taksimde bugün ilk defa denedik yaklaşık 1 saat bakıyor. Ve gercekten iyi :)
Fala eğlenceden başka anlamlar yüklemeyin derim :)
İYİ EĞLENCELER..
arkadaşlar bakırköy dideme gittim ben açıkçası çok iyi bildim karakter analizi yaşadıklarım sevdiğim insan hakkında ki yorumları çok iyiydi yani benim için bir de su falını çok merak ediyorum.Rica etsem su falı için filiz hn.telefon numarasını bana gönderir misiniz?lütfen arkadaşlar yorumlarınızı de bekliyorummm ve ne kadara bakıyor acaba ?
filiz hanım fiyatları yukseltmıs arkadaslar
filiz hanım fiyatları yukseltmıs arkadaslar
ben gittim memnun kalmadım ağızdan çok laf alıp lafları çeviriyor.geçmişten çok bahsediyor.tarihler tutmuyor.ama dene ve gör.
sevndm begenmene ben 6 falcıya gıttm ucurtama kafe neriman,filiz hnm,dideem abla, emelim cafe fisun, kapris cafe gamze bıde cafe bı melek arzu
en begendıklerım neriman , didem abla ve fılız hanım oldu arzuda sırf trot bakıyor fıyatı cok uygun aslında deneyblırsınız 13 olması gerekıyor sallamıyyor en azından :) taksımde
sizin varmı gittignz bayıldgınız ?
Ben Bakırköydeki Didem hanım soruyorum. hangi kafede çalışıyor diye
ben evde veya ofisinde bakanları pek beğenmiyorum örneğin filiz hanımla enerjim tutmamıştı birde elmiraya gitmiştim o da çok sallamıştı bana birde çok para alıyorlar dışardakiler bilseler keşke genel ev falı modu..cafedeki falcılar ver 10 15 20 tl hem kahvemi içiyorum hemde ekonomik sadece bekleme biraz sıkıyor insanı
şu ana kadar beğenip beğenmediğim falcılar :)
gül:cafe falcılarını içinde en net ve kısa bakan ama hem isim hemde gelecekle ilgili dedikleri çıkmıştır..
demet:benim favorim eskiden paradiso cafede bakıyordu taksimde çok beğenmiştim şuan izini bulamadım..
dejavu yiğit:5 dk baktı sallamasyon..böyle bir fal olamaz bana göre harf sayıp durdu tutturduğunu söyleyemem..
dejavu neşe:gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı iddia ediyor ama hiç bir konuda bana söylediklerini yaşamadım..
emelim cafe emel:arkadaşımla gittim bana başkasını anlattı sanki
elmirakadar isteyerek gitmiştim hayal kırıklığımın en büyüğü parama yanmıyorumda ondan iyi bir performans beklerdim..
bağdat caddesi levent:serkan için gitmiştim dediklerini hatırlayamıyorum bile genel bir faldı..
eminekadar yol gittim bir daha soğanlığa gitmem bana inandırıcı gelmedi
açıkçası gördüğünüz gibi birden fazla falcıdan en fazla bir ikisi idare eder
Selam, ben gittim aslinda bir benmiyim acaba kuskuda kalan diye dusundum bu yuzden birileri yazsin istedim. Bende ayni fikirdeyim, tatli biri ama onemli olan bu degil insanlar para veriyorlar ve yol tepiyorlar ve kandirilmak istemiyorlar. Burdan bazi arkadaslar denk geldigim icin denemek istedim bu kadar tutarsizlik olmaz. Yani gitmeye degmez, tabii bana uymadi baskasina uyar bilemem...
didem hanım ben ve 3 arkadaşıma baktı bana ve arkadaşlarıma dedikleri zamanda dediklerini yaşadık ağızdan laf alıyor gibi gelmedi ve söyledikleri söylediği zamanda oldu ben çok memnunum
tabiki canım fal enerji meselesidir bunu biliyorumda o cafede imam diğe bi adamla tasula diğe birisine gitmiştim bizi soymuşlardı maşallah :)o cafeye 20 tl ile girersin 120 tl n gider istersen git dene baya arkadaş taksimde tasula denilen o falcı yüzünden zarara uğradı Ben geçen yazmıştım topice ucuza bakıyor rozaya baktırdımmı bilmiyorumda o cafeye bir daha gitmeyeceğimi biliyorum :)halen hatırlayıp güleyimmi sinirleneyimmi dediğim günler olmuşturrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?