İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne kaadarr yuksseltmiss acaba ya ben anlamiyorum
Neye gore cikiyor bu fiyatlar hani tamam bir emek olabilir ama gun gectikce bakmak dahada mi yorucu ve zor oluyor ki artiyor bu fiyatlar ( en son 30 tl idi simdi
Ne kadar olmuss :)
slm ben yeni üyeyim ama cok yakından takip yorumları ben dün filiz hanıma gitim suya baktırdım 60 tl tarot 30 sadece su falında artış yapmış am beni şaşırtı cogu şeyler dögruydu ve verdiyi zamanları beklıyecem inşalah cıkar ama laf camazı olduguna inanmıyorum yinede sizin görüşünüz saygı duyarım bugünde emriyaya gidecem bakayım neler cıkacak merak edıyorum

başka falcılara baktırın kıyaslayın benim falıma cok güzel baktı arkadaşımın kıyafetine kadar söyledi bende aradım aynı giymiş olamaz böyle bişi ben emriyayı deniyecem siz deneddinizmi acaba bence sizin elektirık alma olyı olmamış fiyatıda fena deyil tabiki benim görüşüm kadını tanımam sadece bir fal baktırdım hoşuma gitş

Sadece an ve gecmis var filizde gerisi bomboş hiç bosuna verdigi tarihleri bekleme bence hayal kırıklığı yasamak istemiyorsan.

Bana soruyorsun galiba denedim tabiki o yüzden yazıyorum . Başka falcilarda da kıyasladım ne var biliyon mü sadece gecmis ve anda iyi o kadar. Bana da evimin sokağından icine kadar tarif etti sanırsan evime gelmiş gibi ama arkasına söyledikleri olaylar tam tersi oldu. İşyerinde terfi olayım vardı alicaksan dedi imkansız dedim ben fali bırakırım sen onu alican dedi ne mı oldu terfi yattı birde üstüne yaşadığım sıkıntılar isimden oldum.bak okuda ne müthiş fal bakıyormuş filiz Hanim.

Bende telefon numarasını alabilirmiyim ?

Sembol cafe Fulya ve Bakırköy laf cafe Çiğdem hakkında ne düşünüyorsunuz? İyi olduklarını duydum, gidenlerden yorum bekliyorum.

mrb kızlar. size bi fal deneyimimi aktarayım. bi arkadaşımın vasıtasıyla bakırköyde roma cafe'de atakan diye bi adam baktı. hayatımda böyle rezillik görmedim. resmen paramızla rezil olduk. adam önce bi 10 dk kendini övdü durdu, şunun torunuyum, şurdan 300 tl'e bakarım, tv'ye çıkarım, buraya arada uğrarım. bugün sizi hissettim de geldim dedi(!) hiççç bi tane bişi bilemedi. resmen insanı salak yerine koyuyo, söylediklerini yazsam hem güler hem söversiniz o derece. bi de utanmadan özelden görüşelim üstünde nazar var çözerim ara beni diyo. düşündükçe deli oluyorum. arkadaşım da beğenmedi, zaten genelde aynı şeyleri söylemiş ikimize de. bi de bana diyo ki sen 30 tl ver (fal 20tl). niyemiş dedim? sen ver diyo, abini dinle herşey çok güzel olacak diyo. ayyyy daha anlatmayım, sinir oluyorum yine. uyarayım dedim kızlar..

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum..geçmiş olsun..Benimde başıma buna benzer bi durum gelmişti..Tasula cafe sanırım Taksim, İmam diye birine baktırmıştım, rezillik!!! Çok kötü moral bozmuştu, üstüne üstlük kendini methetmişti sonrada sana su'ya bakayım diyeyip kart uzattı şu gün gel bakayım diye..Dediği kötü şeylerin hiçbiri olmadı tabıkıde.Moral bozup bozup durmuştu ve kendini ikide bir methetmesi çok iticiydiii...Kimse gitmesin İmam efendiye.

didem hanım ben ve 3 arkadaşıma baktı bana ve arkadaşlarıma dedikleri zamanda dediklerini yaşadık ağızdan laf alıyor gibi gelmedi ve söyledikleri söylediği zamanda oldu ben çok memnunum

Ne guzel, bende oyle olmadi acikcasi, surekli soru soruyor ve bunun caktirmadan yapiyo, belkide beklettilerimizle ortusunce yada ortusmeyince ders geliyor, o zaman dedikleri olur insallah ama bana hic akilci gelmddi tarzi gerci bu fal durumlarinda akli yurutmeye gerek yok

evet aynen bu falcılara güven olmaz bazılara böyle yaparak prim yapıyor ama ben eskisi gibi takılmıyorum o taksimdekilerin hepsi fasa fiso geliyo bi demet vardı kadın kayboldu ortadan o güzel bakıyordu taksimde şuan yok

arkadaşlar ben daha önce dejavu neşeye gittim oda iyiydi benimle ilgili pek memnun kalmadım her ilişkiki de olan sorunlar bende de vardı ve bunları sıraladı son çıkmadan bişi sormuştum teyzem içinde bakarmısınız diye 3 kart çek dedi çektim sonra teysen evlımı dedi yok dedim durdu sonra teysen evlenıcek dedi bende içimden hadii ordan demişdim çünkü olması o an ımkansızdı ve teysem 3 ay sonra faalan anı bır sekılde evlendı :) dejavuda bir bayan vardı mükemmeldi bir dahaa gittim ama bulamadım ayrılmıs elifdi sanırım yılınbaşından sonuna kadar durumu bildi kız cok da tatlı bir bayandı sonra fincan cafe melis o anı bıldı gelecekde dedıgı hersey tam tersı oldu ve hayatımın en kotu gunlerıydı bence gitmeyin derim arzuya gittim o da iyiydi ama işden ayrılıcagımı soylemısdı 1 ay önce ve ben işi bırakdım gercekten mayıs ayında yeni işe giriceksin dedi bakalım en son didem hanıma gittim bakırköyde inanın ben agzıımı acmadan kadın benı sevgilimi yasadıklarımı tarıf ettı ben cok begendım meslegıımı bıldı ne bilim ya hani kabul etmek ıstemedıgınz seyler vardır görmek ıstemezsın iş de onları didem çat öat söyluyor :) takdir ettim kızı belkı de bana öyle geldi.Hepimizin hakkımızda hayırlı olanı eylesin rabbim inşallahh

aaa kaprıs kafee ! evet bende tasula ıcın gtmıstım arkadasım onermıstı snrasında ımam ve gamze oldgundan 2sınden bırıne baktıralm dedık begenmezsenız paranıs ıade edıcez dedıler tamam dedık . Gamzeye yazdırdık. ımama arkadasım gtmıstı begenmıstı ama hıc bı dedıgı olmamıstı. arkadasıma baktgında arkadasım sok gecırmıstı sonrasında bende dedım baktırıym eksik kalamam

Gamze : dogum tarıhın ne ?
ben : 21 kasım 1991
gamze : sende akreplık sezıyorm.
ben : vaouuv
gamze : 2 kişi arasında kalmısın sen
ben : öylemi?
gamze : evet sevgilin ve diğer cocuk arasında isimlerini söyle bana . SEvgilin?
ben: Ali (salladım)
gamze : diğer cocuk?
ben : yine Ali .. Aslında bnm sewgilim yok dusundgum bırıde yok :44:
gamze : olucak

vee herkese dedgnı demıs heralde ındırımlı su falı basta 3 fala bkıcaz dıye alıyolar musterıyı 2 tarot bakıyolar su falı bakıcaklarını da söyluyorlar snra ındırım kartı verıyoruz dıye keklemeye calısıyolar.

merhaba evet taksimdeki demet hanıma bende baktırmıştım ama iki ismi mi var onun çünkü seslenenler idil hanımda dıyorlardı eğer o bayansa banada dedıkleri çıkmıştı bende numarasını buldum cuma randevu aldım artık cafede bakımıyormuş herkese de bakmıyormuş öyle dedı

ben ilk kez duydum baya oldu ona baktıralı nerde bakıyormuş evindemi bir de fiyatını öğrenebilirmiyim aslında kadına değer eskisi gibi bakıyorsa tabiki :)

ben ilk kez duydum baya oldu ona baktıralı nerde bakıyormuş evindemi bir de fiyatını öğrenebilirmiyim aslında kadına değer eskisi gibi bakıyorsa tabiki :)

sevgili kulkedısı evet bende 1 yıl önce gıtmıştım çok memnun kalmıştım bı kız arkadaşım almış numarasını bende zor ulaştım kendısıne ama canım ınankı evınde bakıyormu bılmıyorum ben telefonda baktırıcam çünkü nişanlıyım problem oluyor eğer istersen kendısıyle konuş randevu al ozel hakkım yokmuş sen bana at meılını ben sana yollarım ordan

Bakırköydeki Didem hanım nerede çalışıyor kafe ismi söylersen yerini bulmaya çalışacağım. Adres te tarif etsen bulurum teşekkürler

Bende alabilirmiyim demet hanimin telefonunu, referanslar kuvvetli gibi duruyor. Benim mesaj hakkim yok yolllarsaniz cok mutlu olurum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…