slm ben yeni üyeyim ama cok yakından takip yorumları ben dün filiz hanıma gitim suya baktırdım 60 tl tarot 30 sadece su falında artış yapmış am beni şaşırtı cogu şeyler dögruydu ve verdiyi zamanları beklıyecem inşalah cıkar ama laf camazı olduguna inanmıyorum yinede sizin görüşünüz saygı duyarım bugünde emriyaya gidecem bakayım neler cıkacak merak edıyorumNe kaadarr yuksseltmiss acaba ya ben anlamiyorum
Neye gore cikiyor bu fiyatlar hani tamam bir emek olabilir ama gun gectikce bakmak dahada mi yorucu ve zor oluyor ki artiyor bu fiyatlar( en son 30 tl idi simdi
Ne kadar olmuss :)
slm ben yeni üyeyim ama cok yakından takip yorumları ben dün filiz hanıma gitim suya baktırdım 60 tl tarot 30 sadece su falında artış yapmış am beni şaşırtı cogu şeyler dögruydu ve verdiyi zamanları beklıyecem inşalah cıkar ama laf camazı olduguna inanmıyorum yinede sizin görüşünüz saygı duyarım bugünde emriyaya gidecem bakayım neler cıkacak merak edıyorum
başka falcılara baktırın kıyaslayın benim falıma cok güzel baktı arkadaşımın kıyafetine kadar söyledi bende aradım aynı giymiş olamaz böyle bişi ben emriyayı deniyecem siz deneddinizmi acaba bence sizin elektirık alma olyı olmamış fiyatıda fena deyil tabiki benim görüşüm kadını tanımam sadece bir fal baktırdım hoşuma gitş
Edirneli Melahat tuhaf bi kadın. Ters bi insanmış ama sanırım o da adamına göre muamele yapıyodur. Gayet esprili, hoşmuhabbetler eşliğinde bakmıştı bize. 3 arkadaş gitmiştik, edirneli bi arkadaşımız götürdü bizi. Çingene mahallesi die geçiodu yeri hatırladığım kadarıyla, ama kendisi kayseriliymiş. Evet gayet başarılıydı ve detaylı anlatıyodu. Hatta bi süre fal baktırmak bile istemedim, o derece yani... İletişim için tel. nosu verebilirim ama özel msj hakkım yok
mrb kızlar. size bi fal deneyimimi aktarayım. bi arkadaşımın vasıtasıyla bakırköyde roma cafe'de atakan diye bi adam baktı. hayatımda böyle rezillik görmedim. resmen paramızla rezil olduk. adam önce bi 10 dk kendini övdü durdu, şunun torunuyum, şurdan 300 tl'e bakarım, tv'ye çıkarım, buraya arada uğrarım. bugün sizi hissettim de geldim dedi(!) hiççç bi tane bişi bilemedi. resmen insanı salak yerine koyuyo, söylediklerini yazsam hem güler hem söversiniz o derece. bi de utanmadan özelden görüşelim üstünde nazar var çözerim ara beni diyo. düşündükçe deli oluyorum. arkadaşım da beğenmedi, zaten genelde aynı şeyleri söylemiş ikimize de. bi de bana diyo ki sen 30 tl ver (fal 20tl). niyemiş dedim? sen ver diyo, abini dinle herşey çok güzel olacak diyo. ayyyy daha anlatmayım, sinir oluyorum yine. uyarayım dedim kızlar..
didem hanım ben ve 3 arkadaşıma baktı bana ve arkadaşlarıma dedikleri zamanda dediklerini yaşadık ağızdan laf alıyor gibi gelmedi ve söyledikleri söylediği zamanda oldu ben çok memnunum
üzüldüm canım yaa( valla bana da kart verdıler yok su falı bakım sana falan fılan dıyee yok dedım ınanmadım ben zaten bır kere tasulaya baktırdım roza ıle aynıları söledı bır daha baktırmadım genelde rozaya baktırıyorum bu defa da tutarsa hep ona gıderım heralde . :) dıkkatlı olmak gerek böyle yerlerde öyle bır boslugunu buluyorlarkı ben vermem dıyen kısıler bıle verıyor mılyonları ...
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum..geçmiş olsun..Benimde başıma buna benzer bi durum gelmişti..Tasula cafe sanırım Taksim, İmam diye birine baktırmıştım, rezillik!!! Çok kötü moral bozmuştu, üstüne üstlük kendini methetmişti sonrada sana su'ya bakayım diyeyip kart uzattı şu gün gel bakayım diye..Dediği kötü şeylerin hiçbiri olmadı tabıkıde.Moral bozup bozup durmuştu ve kendini ikide bir methetmesi çok iticiydiii...Kimse gitmesin İmam efendiye.
evet aynen bu falcılara güven olmaz bazılara böyle yaparak prim yapıyor ama ben eskisi gibi takılmıyorum o taksimdekilerin hepsi fasa fiso geliyo bi demet vardı kadın kayboldu ortadan o güzel bakıyordu taksimde şuan yok
merhaba evet taksimdeki demet hanıma bende baktırmıştım ama iki ismi mi var onun çünkü seslenenler idil hanımda dıyorlardı eğer o bayansa banada dedıkleri çıkmıştı bende numarasını buldum cuma randevu aldım artık cafede bakımıyormuş herkese de bakmıyormuş öyle dedı
ben ilk kez duydum baya oldu ona baktıralı nerde bakıyormuş evindemi bir de fiyatını öğrenebilirmiyim aslında kadına değer eskisi gibi bakıyorsa tabiki :)
ben ilk kez duydum baya oldu ona baktıralı nerde bakıyormuş evindemi bir de fiyatını öğrenebilirmiyim aslında kadına değer eskisi gibi bakıyorsa tabiki :)
Bende telefon numarasını alabilirmiyim ?[/QUOT
özel mesaj hakkım yok, mail adresini yazarsan oraya atarım :)
50 tl miş ücreti bende cuma baktırıcam paylaşırım zaten sizinle
arkadaşlar ben daha önce dejavu neşeye gittim oda iyiydi benimle ilgili pek memnun kalmadım her ilişkiki de olan sorunlar bende de vardı ve bunları sıraladı son çıkmadan bişi sormuştum teyzem içinde bakarmısınız diye 3 kart çek dedi çektim sonra teysen evlımı dedi yok dedim durdu sonra teysen evlenıcek dedi bende içimden hadii ordan demişdim çünkü olması o an ımkansızdı ve teysem 3 ay sonra faalan anı bır sekılde evlendı :) dejavuda bir bayan vardı mükemmeldi bir dahaa gittim ama bulamadım ayrılmıs elifdi sanırım yılınbaşından sonuna kadar durumu bildi kız cok da tatlı bir bayandı sonra fincan cafe melis o anı bıldı gelecekde dedıgı hersey tam tersı oldu ve hayatımın en kotu gunlerıydı bence gitmeyin derim arzuya gittim o da iyiydi ama işden ayrılıcagımı soylemısdı 1 ay önce ve ben işi bırakdım gercekten mayıs ayında yeni işe giriceksin dedi bakalım en son didem hanıma gittim bakırköyde inanın ben agzıımı acmadan kadın benı sevgilimi yasadıklarımı tarıf ettı ben cok begendım meslegıımı bıldı ne bilim ya hani kabul etmek ıstemedıgınz seyler vardır görmek ıstemezsın iş de onları didem çat öat söyluyor :) takdir ettim kızı belkı de bana öyle geldi.Hepimizin hakkımızda hayırlı olanı eylesin rabbim inşallahh
sevgili kulkedısı evet bende 1 yıl önce gıtmıştım çok memnun kalmıştım bı kız arkadaşım almış numarasını bende zor ulaştım kendısıne ama canım ınankı evınde bakıyormu bılmıyorum ben telefonda baktırıcam çünkü nişanlıyım problem oluyor eğer istersen kendısıyle konuş randevu al ozel hakkım yokmuş sen bana at meılını ben sana yollarım ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?