yüzyüze mi baktırdın peki? biri telefonda kabul ediyo sadece demişti.
türkan telefonda bakıyo mu bide?
Bende alabilirmiyim demet hanimin telefonunu, referanslar kuvvetli gibi duruyor. Benim mesaj hakkim yok yolllarsaniz cok mutlu olurum sevgiler
mesaj hakkım dolmadı daha ama sız yollarsanız bana meilinizi verırım
benmde yok maalesef henüznasıl yapabiirz o zamn
ben ilk kez duydum baya oldu ona baktıralı nerde bakıyormuş evindemi bir de fiyatını öğrenebilirmiyim aslında kadına değer eskisi gibi bakıyorsa tabiki :)
canımcım 2 ay önce tanıştım ama müptela oldum diye bilirim Yıldıznağme ve su falında medyum paşahan ve yeşimhan süperler üstüne medyum tanımam şekerim .öyle kısa baktıklarını görmedim ben gayet memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim ....
Kızlar, daha öncede sordum ama yanıt alamadım..Sembol Fulya ve Laf cafe Çiğdem hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?
canımcım 2 ay önce tanıştım ama müptela oldum diye bilirim Yıldıznağme ve su falında medyum paşahan ve yeşimhan süperler üstüne medyum tanımam şekerim .öyle kısa baktıklarını görmedim ben gayet memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim ....
Kızlar, daha öncede sordum ama yanıt alamadım..Sembol Fulya ve Laf cafe Çiğdem hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? İyi olduklarını duydum hep ama baktırmak nasip olmadı, tabii herkesin düşüncesi olumlu ve olumsuz olabiliyor ve genel bir sonuç çıkaracak olursak...? Bekliyorum kızlar yorumları.
cıvıltı cafede ki suna Orta yaşlı yüzü böyle bi değişik bir kadın değil mi ? çok eskiden öyle biri vardı da..
symbol Fulya 2008 senesinde gerçekten çok güzel bakıyormuş,hemde çok uzun süre..Annem gitmişti harika diyodu daha bu sene 1 ay önce falan gittim ilk defa,ne söylediğini kesinlikle hatırlamıyorum 2 dakika oturdum bütün fal 2 dakikaya sığdı hiç birşey anlamak mümkün değil..Ne dediğini hatırlamıyorum bile o derece..
Bende bu bayan'ın orta yaşlı olduğunu duydum.Acaba gittiyseniz nasıldır??..Aklımda denemeyi düşündüğüm bir Cıvıltı Suna Hanım birde Damlalar Sevinç Hanım var...:)
Ben beğenmemiştim cıvıltıdaki kadını açıkcası ama adını bilmiyorum değişik bir yüzü vardı.. ama damlalar sevinç gerçekten iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?