İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende alabilirmiyim demet hanimin telefonunu, referanslar kuvvetli gibi duruyor. Benim mesaj hakkim yok yolllarsaniz cok mutlu olurum sevgiler

merhaba ben berna hanıma yolladım canım demetın numarsını nickini unuttum meil adresi bırakmış bana sana yollasın mesajla benım msj hakkım yok çünkü umarım yardımcı olurum sevgılı berna okuyosa yollasın

canımcım 2 ay önce tanıştım ama müptela oldum diye bilirim Yıldıznağme ve su falında medyum paşahan ve yeşimhan süperler üstüne medyum tanımam şekerim .öyle kısa baktıklarını görmedim ben gayet memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim ....

Bende baktırmıştım onlara, bende hiç memnun kalmamıştım..Öyle aman aman hiçbir şey yok, üstüne üstülük ordakı kız, diğerine su'ya baktır cok iyi bakıyor diye beni ona yonlendirmişti ki, fiyatıda az buz değil!! Herkesin memnuniyetı farklı olabiliyor demekki.

Kızlar, daha öncede sordum ama yanıt alamadım..Sembol Fulya ve Laf cafe Çiğdem hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? İyi olduklarını duydum hep ama baktırmak nasip olmadı, tabii herkesin düşüncesi olumlu ve olumsuz olabiliyor ve genel bir sonuç çıkaracak olursak...? Bekliyorum kızlar yorumları.

Son düzenleme:
Kızlar, daha öncede sordum ama yanıt alamadım..Sembol Fulya ve Laf cafe Çiğdem hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Slm
Sembol Fulya hanım'a önceleri çok sık giderdim falını çok begenirdim..ama yaklaşık 1 yıldır her gittiğimde acıkcası saçma sapan fal bakmaya başladı.Alakasız konular çıkmayan tarihler.zaten 5 dakika fal bakar.Hızlı konuşur.Oturmanla kalkman bir olur.Acaba bana mı denk gelmiyor diyordum lakin bur dan da arkadaşlar şu sıralar başarısız olduğunu sıkca belirtince benim silmiş olduğum bir isim fal konusunda..Bence başkasını deneyebilirsin fulya yerine...Çiğdem hanım'ı da hiç bilmiyorum...

cıvıltı cafede ki suna Orta yaşlı yüzü böyle bi değişik bir kadın değil mi ? çok eskiden öyle biri vardı da..

Son düzenleme:

Bundan birkaç ay önce sanırım şubat yada mart ayı idi.Taksimde 3 kız arkadaş yoldan ısrarla çevirmeleri sonucu bu kafeye gitmiştik.Aman ne Medyum muş Paşahan..3 ümüzüde saçma sapan hikayler bir sürü tarihler...Ne mi oldu..Hepimizin ki anlatığı hikayeler verdiği tarihler yalan oldu..O kadar paramız çöpe gitti..

Son düzenleme:

symbol Fulya 2008 senesinde gerçekten çok güzel bakıyormuş,hemde çok uzun süre..Annem gitmişti harika diyodu daha bu sene 1 ay önce falan gittim ilk defa,ne söylediğini kesinlikle hatırlamıyorum 2 dakika oturdum bütün fal 2 dakikaya sığdı hiç birşey anlamak mümkün değil..Ne dediğini hatırlamıyorum bile o derece..

cıvıltı cafede ki suna Orta yaşlı yüzü böyle bi değişik bir kadın değil mi ? çok eskiden öyle biri vardı da..

Bende bu bayan'ın orta yaşlı olduğunu duydum.Acaba gittiyseniz nasıldır??..Aklımda denemeyi düşündüğüm bir Cıvıltı Suna Hanım birde Damlalar Sevinç Hanım var...:)

2008 senesi o kafeye geldiği ilk senelerindendir.2008-2009-2010 gittiğim tek falcıydı..Ertesi gün söylemiş olduğu yaşadığım olaylar bile olmuştur.Ama sonra ne olduysa bilemiyorum..Bomboş bir falcı olmuş çıkmış...

Bende bu bayan'ın orta yaşlı olduğunu duydum.Acaba gittiyseniz nasıldır??..Aklımda denemeyi düşündüğüm bir Cıvıltı Suna Hanım birde Damlalar Sevinç Hanım var...:)

Ben beğenmemiştim cıvıltıdaki kadını açıkcası ama adını bilmiyorum değişik bir yüzü vardı.. ama damlalar sevinç gerçekten iyi :)

Ben beğenmemiştim cıvıltıdaki kadını açıkcası ama adını bilmiyorum değişik bir yüzü vardı.. ama damlalar sevinç gerçekten iyi :)

Sagol cnm cevabın için.Bende Sevinç'in daha iyi olduğu kanısındayım.Suna hanım'ı da koyduk kenara:)Kaldı sevinç:)Ay aman ya bitmiyorlar:)))Neyse maksat Muhabbet olsun..Gidip denemekten birşey çıkmaz..ama gitmişkende insan tutarlı şeyler duymak istiyor..O yüzden artık böyle iyice araştırmadan gitmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…