İstanbul'da Fal - Falcılar

Taksimde her cafenin önünde bir adam falcılarını övüyor ya sana,arkadaşımla hep öyle yaptılar ben adamı dinlerken arkadaşımda,adamın söylediği falcıyı internetten araştırıyor Artık böylee...Maksat eğlence... Fazlası zarar zaten :))

çiğden hanım laf cafedekiyse sırası çok olur onun. bi de anı çok iyi bilirmiş ama gelecek pek çıkmazmış. kendim gitmedim ama, yalan olmasın. ben fulyanın müdavimlerindendim. dedikleri bırak günü gününe saati saatine çıkıyodu bana. ama artık resmen saçmalıyor. birisi de neşe hanımı sormuş. baktırdığım en saçma fallardan biriydi onunki. üzerinden 10-11 ay geçtiği için rahatlıkla çıkmadığını da sööyleyebilirim falının

Adresi tarif ediyorum arkadaslar bakirkoy didem hn.gitmek isteyenler bakirkoy capacit alisveris merkezinin c kapisina geldiginiz de karsida ki sokaga yuruyorsunuz migros var ilerde biraz daha ilerde sokakdan duz gidiyorsunuz 3 vakit cafe adi bilmiyorum arkadaslar gecmisi ve ani bildi didem gelecekle ilgili tarih veriyor bakalim gorucez hani beni sevgilimin karakterini meslegimi su an gittigim kursa kadar konusdu insallah siz de begenirsiniz

valla ne diyim yasemincim ben memnun kaldım müptela kafede paşahanı tavsiye ederim .birde ona baktırsan fikrin değişir

sembolde denemedik falcı bırakmadım melekler kahvesi aynen öyle ama kimse bişey tutturmadı hiç beğenmedim tavsiye etmem

yine dayanamadım ve şu popüler symbol serkana gittim dün. levent faciamdan sonra symbol serkan isim bildi anı söyledi ama inanın falını anlamakta zorlandım hatta soru cevaba döndü bi ara aslaaaa dedim hayır asla deme bekle dedi falan hatta tarih verdi hadi canım dedim benle pazarlık yapma falan dedi ama özetle bişiiii anlamadım falından forumu okuyorum ama hepsini okumam imkansız o yüzden merak ettim serkan nasıldır ki? bu arada 1 saat 20 dakka sıra bekledim ama beklemeye değdimi bilmem diorum :)))))neyse sizce ?

sembolde denemedik falcı bırakmadım melekler kahvesi aynen öyle ama kimse bişey tutturmadı hiç beğenmedim tavsiye etmem

levent ve serkanı denedin mi ben denedim ama cidden merak içindeyim bende mi saçmaladı levent yoksa herkese mi öleee :))) serkan ise karışık anlamadım bişiii cidden .

levent ve serkanı denedin mi ben denedim ama cidden merak içindeyim bende mi saçmaladı levent yoksa herkese mi öleee :))) serkan ise karışık anlamadım bişiii cidden .

Ben levente hiç baktırmadım ama serkana uzun zaman önce baktırdım..Serkan isim bilir başka da birşey bilmez..Hatta ben isim söylemesinden o kadar etkilenmiştim ki birkaç arkadaşımı götürdüm..Bana ve diğer arkadaşlarıma söylediği herşey foss..Kimseye çıkmadı sadece bana değil..Hızlı konuşur fincana bakmaz ama çok kötü bence...

Yaa arkadaşlar herkesin beğenisi farklı olabilir ama bence müptela cafedekiler hiç güzel fal bakamıyorlar hemde bence çok pahalı bir yer..ben gittim geçenlerde adam baştan savma bir su falı baktı..uydur kaydırdı yani bence...bide çıkarken sakın kimseye anlatma falan diyo..önceleri vardır bir hikmeti dedim anlatmadım ama sonra şehir dışından bir arkadaşım gelmişti o da fala meraklıdır onu da götürdüm sonra onada bana söylediklerinin aynısını söylemiş bide herkese yıldızın düşük gel bi kurşun dökelim dio..bence hiçte güzel değil tavsiye etmem...

valla ne diyim yasemincim ben memnun kaldım müptela kafede paşahanı tavsiye ederim .birde ona baktırsan fikrin değişir

Bende o kişilerden bahsediyorum zaten! Para nasıl kazanılır örnekleri bence benım şahsi fikrim bu..Beğenmedim, su falı çok iyi bakıyorlarmış, yok kurşun var dökelim vs..! Ben hiç beğenmedim, para sömürüyorlar bence! Falcı olmanında bir ayarı olmalı, araya su'yu, kurşun'u, cartu curtu soktuklarında zaten notunuzu veriyorsunuz!

Bende o kişilerden bahsediyorum zaten! Para nasıl kazanılır örnekleri bence benım şahsi fikrim bu..Beğenmedim, su falı çok iyi bakıyorlarmış, yok kurşun var dökelim vs..! Ben hiç beğenmedim, para sömürüyorlar bence! Falcı olmanında bir ayarı olmalı, araya su'yu, kurşun'u, cartu curtu soktuklarında zaten notunuzu veriyorsunuz!

merhaba ne kadar baktırdın acaba??:18:

Sedanur ve simay sembol Fulya cevabınız ıcın teşekkürler...uzun zamandır fal baktırmıyorum, bazen fal baktırasım geliyor ama hepsi aynı oldugu ıcın foss sözler duymak istemediğim için gitmiyorum artık, beynim bunu idrak edebiliyor artık :) burdan okuyup zamanında ne çok falcıya gittim, ne oldu? dedikleri çıktı mı? hani umutlar? hani guzel haberler? ayy kızlar yapmayın vallaa gitmeyin falcı falcı gezmeyin..

En güzel güç, Allah'a yakarmak!

saol canım cevabın için. senin yorumlarını dikkate alıyorum biliyosun :))) neyse pendik safiyeyi duydun mu peki:))) serkan evet cidden anlamadım yaaa hızlı konuştu ve ne bileyim bişiiler dedi ama aynen fos sanki evet. levent zaten saçmalamıştı evli olduğumu bilemeden salladı falan neyse.

ben serkana gitmiştim 3 te çıkıyormuş levente baktırdım en çok onu bekleyen var diye :) ama hiç bişi bilemedi iki üç kart açtı durdu o kadarda etkilenmemiştim kadıköy bostancı tarafında çok güzel bi falcıya rastlamadım geneli pahalı zaten oraya aylık maaş alıp gitmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…