Sagol cnm cevabın için.Bende Sevinç'in daha iyi olduğu kanısındayım.Suna hanım'ı da koyduk kenara:)Kaldı sevinç:)Ay aman ya bitmiyorlar:)))Neyse maksat Muhabbet olsun..Gidip denemekten birşey çıkmaz..ama gitmişkende insan tutarlı şeyler duymak istiyor..O yüzden artık böyle iyice araştırmadan gitmek istemiyorum...
Slm
Sembol Fulya hanım'a önceleri çok sık giderdim falını çok begenirdim..ama yaklaşık 1 yıldır her gittiğimde acıkcası saçma sapan fal bakmaya başladı.Alakasız konular çıkmayan tarihler.zaten 5 dakika fal bakar.Hızlı konuşur.Oturmanla kalkman bir olur.Acaba bana mı denk gelmiyor diyordum lakin bur dan da arkadaşlar şu sıralar başarısız olduğunu sıkca belirtince benim silmiş olduğum bir isim fal konusunda..Bence başkasını deneyebilirsin fulya yerine...Çiğdem hanım'ı da hiç bilmiyorum...
Bende baktırmıştım onlara, bende hiç memnun kalmamıştım..Öyle aman aman hiçbir şey yok, üstüne üstülük ordakı kız, diğerine su'ya baktır cok iyi bakıyor diye beni ona yonlendirmişti ki, fiyatıda az buz değil!! Herkesin memnuniyetı farklı olabiliyor demekki.
Slm
Sembol Fulya hanım'a önceleri çok sık giderdim falını çok begenirdim..ama yaklaşık 1 yıldır her gittiğimde acıkcası saçma sapan fal bakmaya başladı.Alakasız konular çıkmayan tarihler.zaten 5 dakika fal bakar.Hızlı konuşur.Oturmanla kalkman bir olur.Acaba bana mı denk gelmiyor diyordum lakin bur dan da arkadaşlar şu sıralar başarısız olduğunu sıkca belirtince benim silmiş olduğum bir isim fal konusunda..Bence başkasını deneyebilirsin fulya yerine...Çiğdem hanım'ı da hiç bilmiyorum...
sembolde denemedik falcı bırakmadım melekler kahvesi aynen öyle ama kimse bişey tutturmadı hiç beğenmedim tavsiye etmem
levent ve serkanı denedin mi ben denedim ama cidden merak içindeyim bende mi saçmaladı levent yoksa herkese mi öleee :))) serkan ise karışık anlamadım bişiii cidden .
valla ne diyim yasemincim ben memnun kaldım müptela kafede paşahanı tavsiye ederim .birde ona baktırsan fikrin değişir
valla ne diyim yasemincim ben memnun kaldım müptela kafede paşahanı tavsiye ederim .birde ona baktırsan fikrin değişir
Merhaba arkadaşlar. Biri Ümraniye'de ki Didem hanım için baktıran yok mu diye yazmış. Ben geçen hafta baktırmıştım. Kendisini de çok sevdiğim için memnun ayrılmıştım oradan. Bir daha giderim yani. Başka baktıranların da fikirlerini merak ediyorum :)
Ben Demet e bir kere baktırdım. 0 ın altında 0 idi bende.
Ben levente hiç baktırmadım ama serkana uzun zaman önce baktırdım..Serkan isim bilir başka da birşey bilmez..Hatta ben isim söylemesinden o kadar etkilenmiştim ki birkaç arkadaşımı götürdüm..Bana ve diğer arkadaşlarıma söylediği herşey foss..Kimseye çıkmadı sadece bana değil..Hızlı konuşur fincana bakmaz ama çok kötü bence...
sembolde denemedik falcı bırakmadım melekler kahvesi aynen öyle ama kimse bişey tutturmadı hiç beğenmedim tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?